349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aramaz galibaa nöbete gidicekmiş 8 de benle alakalı degilsede bana mal etti ona çok üzüldüm ben naptım diyorumm hala ben ne şartlar altında arıyorum sen napıyosun dio Allahım sabır ver sabırr

Aramaz galibaa nöbete gidicekmiş 8 de benle alakalı degilsede bana mal etti ona çok üzüldüm ben naptım diyorumm hala ben ne şartlar altında arıyorum sen napıyosun dio Allahım sabır ver sabırr

canım Allah askerlerimize dayanma gücü versin, bizlere de sabır.. biz onlara olur hayatım sabret vs dedikçe bazen onları anlamadığımızı düşünüyolar hatasını anlıcaktır canım.

canım Allah askerlerimize dayanma gücü versin, bizlere de sabır.. biz onlara olur hayatım sabret vs dedikçe bazen onları anlamadığımızı düşünüyolar hatasını anlıcaktır canım.

Askerler ya şimdi hatalarınıda anlamazlar bi biz gidemiyoruz şöyle biyere herkezin bizi alttan alacagı biyer yokmu bizde gitsek herkesi alttan almakdan bıkıyo bazen insan nasıl canımı sıktı akşam akşam keşke aramasaydı daha iyiydi

Benimkide aramadı daha bekliyom aramsını, öğlen aradı tamda yemek saatime denk geldi süper oldukiiiii, ama hala bilet almamış evdekiler belliki olay çıkçak yine

Benimkide aramadı daha bekliyom aramsını, öğlen aradı tamda yemek saatime denk geldi süper oldukiiiii, ama hala bilet almamış evdekiler belliki olay çıkçak yine

İnş arar canım benimki aradı ama keşke aramasaydı bidaha aradında söylicem zaten gergin oldugu zamanlar aramasın benim burda derdim bana yetiyo zaten ...

cnm bi arkadaşımız önceki yazışmalarda şöle söyledi yanlış hatırlamıosam, bayanların da çok zor günleri olucak hamilelik.. o dönemde de sevdiklerimiz bizlerin bütün kahrını nazını çekicekler demişti. dönem dönem iki tarafın da yaşayacağı zorluklar olucak tek yürek olmamız lazım cnm şimdi okudum ekliim dedim hemen; bence gergin oldugunda arama deme çok üzülür cnm.

Son düzenleme:

Dogrudur neyse evlenip hamile kalana kadar sabır çekelim biz en iyisi yoksa bu zaman geçmicekkk gibime geliyo

349. Kısa dönem için terhise [rıght]117 gün 12 saat 50 dakika kaldı. (16.05.2013)[/rıght]

canııımmmm anlattıklarının aynısını pazartesiden bu yana ben yaşıyorum hem sesi çok kötü hem de sürekli ben ne şartlarla arıyorum seni sen burayı nasıl bi yer olarak hayal ediyorsun ben ne kadar zorlanıyorum cart curt ve bunları bana bağırarak söylüyor-kavga ederken bile bağırmayan adam- dönemsel şeyler galiba az evvel aradı pamuk gibi olmuş bitanem sen olmasan ben burada ne halde olurdum kim bilir iyiki varsınlar falan ama pazartesiden bugune kadar her aradığında bağırıp çağırıyordu. alttan al canım ve bence arama deme bırak bi şekilde onlarda boşalmak istiyorlar ne yazıkki burada da bizi mahvediyorlar madem karşılıksız seviyoruz bu zor günlerinde yanlarında olmalıyız.

tatlımmm keyfin yerine gelmiş bakıyorum

Hosbulduk canim..Ahh o resimlere bakarken em guldum,hem agladim..soz verdim aglamiycam diye ama tutamiyorum kendimi napiyim safak sikistirmaya basladi herhalde:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…