canım senınle bi ilgisi yok ki ama gerginlik seninle ilgili değil. zaman zaman olucak, kolay değil çünkü en iyi yerin bile sıkıntısı oldugunu unutma, askerlik neticede. mutlaka canını sıkıcak bişey olmuştur, gün içinde tekrar arar da inşallah söyler neden gergin oldugunu.
Aramaz galibaa nöbete gidicekmiş 8 de benle alakalı degilsede bana mal etti ona çok üzüldüm ben naptım diyorumm hala ben ne şartlar altında arıyorum sen napıyosun dio Allahım sabır ver sabırr
canım Allah askerlerimize dayanma gücü versin, bizlere de sabır.. biz onlara olur hayatım sabret vs dedikçe bazen onları anlamadığımızı düşünüyolar hatasını anlıcaktır canım.
Benimkide aramadı daha bekliyom aramsını, öğlen aradı tamda yemek saatime denk geldi süper oldukiiiii, ama hala bilet almamış evdekiler belliki olay çıkçak yine
Askerler ya şimdi hatalarınıda anlamazlar bi biz gidemiyoruz şöyle biyere herkezin bizi alttan alacagı biyer yokmu bizde gitsek herkesi alttan almakdan bıkıyo bazen insan nasıl canımı sıktı akşam akşam keşke aramasaydı daha iyiydi
cnm bi arkadaşımız önceki yazışmalarda şöle söyledi yanlış hatırlamıosam, bayanların da çok zor günleri olucak hamilelik.. o dönemde de sevdiklerimiz bizlerin bütün kahrını nazını çekicekler demişti. dönem dönem iki tarafın da yaşayacağı zorluklar olucak tek yürek olmamız lazımcnm şimdi okudum ekliim dedim hemen; bence gergin oldugunda arama deme çok üzülür cnm.
doğru diyorsun canım askımda öyle dio evlendiğimizde sallanan sandalyemizde oturup çocuklarımıza bugünleri analtıcaz diye :)) ben en iyisi bunun hayalini kurup geçireyim zaamanımı :)
Çok moralim bozulduu aşkmla konuştumm şimdi iyice asker moduna girmiş ilk defa bu kadar soguk konuştu benimle biraz gergindi kapatırken mutlaka güzel bişeyler fısıldardı bi aşkım bile demedigelde şimdi aglama çok kötü oldu buuuuu
Aramaz galibaa nöbete gidicekmiş 8 de benle alakalı degilsede bana mal etti ona çok üzüldüm ben naptım diyorumm hala ben ne şartlar altında arıyorum sen napıyosun dio Allahım sabır ver sabırr
YedekSubay.tk : 351. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları
Eki Görüntüle 609479 Eki Görüntüle 609480 Eki Görüntüle 609481 kızlaaaar 351 lerinde teslim olmalarına gün sayılmaya başlanmışş,, eee yakında bir iki aya gelirler artık.... bir an görünce sevindim
canııımmmm anlattıklarının aynısını pazartesiden bu yana ben yaşıyorum hem sesi çok kötü hem de sürekli ben ne şartlarla arıyorum seni sen burayı nasıl bi yer olarak hayal ediyorsun ben ne kadar zorlanıyorum cart curt ve bunları bana bağırarak söylüyor-kavga ederken bile bağırmayan adam- dönemsel şeyler galiba az evvel aradı pamuk gibi olmuş bitanem sen olmasan ben burada ne halde olurdum kim bilir iyiki varsınlar falanama pazartesiden bugune kadar her aradığında bağırıp çağırıyordu. alttan al canım ve bence arama deme bırak bi şekilde onlarda boşalmak istiyorlar ne yazıkki burada da bizi mahvediyorlar madem karşılıksız seviyoruz bu zor günlerinde yanlarında olmalıyız.
Nazar degdirdim adama ya canavara dönüşücek diye korkuyorum neyse artık takmıcam zaten hayatta takıcak bu kadar çok şey varken bunu takmak ayıp olur ..
of en girilmemesi gerekn modçıkması zor oluyor canım ondan iki gecedir öyleydim...
HG canım bugün zaten herkez farklı bi modda burda şafak iyice sıkıştırıyo galiba hepimizi bende bugün resimlerimize bakıp biraz güldüm biraz hüzünlendim ama aglamadım hiç söz verdim çünkü aşkımaa dayanıyorum şimdilik ama bitiricez bu şafakları başka yolu yokk :)
Hosbulduk canim..Ahh o resimlere bakarken em guldum,hem agladim..soz verdim aglamiycam diye ama tutamiyorum kendimi napiyimsafak sikistirmaya basladi herhalde:18:
tıklayp bakan var mı?
herkese iyi akşamlar 349. dönem yarenleri nasıllarmış bakalım bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?