349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok doğru söylüyorsun:) dönünce sevdiklerine karşı olumlu yönde değişiyorlarmış. eee değişsinlerde,gittiklerine değsin.

Bu sabah Kanatsız Meleğiiiimmmm diye uyandırdı beni kurban olurum ya. Morali düzgün olunca bende moral verebiliyorum işte...

aslında böle değildim ama ne olduysa bana anlamıyorum..bugün biraz tartıştık ..sonra düzeldi ama yinede üzüldüm biraz..neyse sagol canım..bunlarda gecer umarım bi gün

uzaklık var tabi özlem bunların olması çok doğal ama bize çok görev düşüyo onları çok iyi anlamak zorundayız bazen duymak istediklerimizi duyamayabilcez bazen agresif olabilcekler tamamen o ortamla alakalı hiçbişekilde kendini üzme insan en sevdiğine nazlanır öyle değil mi ? moralini yüksek tut herşey çok güzel olucak inşallah

haklısın canım..çok sagol ya..sizlerle daha kolay geccek bu zaman inşallah

hoşbulduk :) aynen canım biz umutlu olalımki askerlerimizinde orda iyice içi kararmasın, umutla şafak saysınlar

yazık bizden gelen güzel bi ses onlara nasıl moral oluyo nasıl günleri keyfle geçiyo inşallah aynı modda sürdürürüm kalan zamanı istikrarımı bozmam umarım

Ahahahah bende veriyorum gazı Ağasın sen paşasın sen diye. Geldiklerinde tepemizde olucaklar
aynen aynen valla bugün keyfi yerindeydi dedim gelince yapacaklarıma hazırlıklı ol diye şaşırdı baya kurtulamayacak elimden
Şimdi kızımı uyuttum,size bakayım dedim. Hani ilk günler zordu,zamanla alışacaktık.özlem daha da artıyor, koçişime sarılmak istiyorummmmmmmm
alışmaya çalışmak diye bir şey yok ne yazık ki sevdiceğimizden ayrı olmaya alışmayalım zaten

Ay alışıyo muyuz ne? Kalan zamanı hiç düşünmüyorum... Zaten gittiği günden beri tuttuğum bi defter var. Onunla konuşurmuş gibi yazıyorum sürekli. Dün bi arkadaşım sanal bebek almış bana . Onunla ugraşıyorum. Bugün anlattım sanal bebeği mesela.. Kahkahalarla gülüyo. Şebeği gibi hssediyorum kendimi

yazık bizden gelen güzel bi ses onlara nasıl moral oluyo nasıl günleri keyfle geçiyo inşallah aynı modda sürdürürüm kalan zamanı istikrarımı bozmam umarım

arada gelgitler oluyor cnm ama onu hasarsız atlatabilmek önemli. Mesela ben 2 gün önce çok kötüydüm moral sıfır bi nedeni yok tartışma yok uyanır uyanmaz surat 5 karış tam 24 saat boyunca düşün :) sonra düşündüm ben böyle zaman dahamı hızlı geçiyor HAYIR, ee sevdiğimin neşesi dahamı çok oluyor hayır tam tersine ben üzülüyorum diye oda orda garibim karalar bağlıyor dediğin gibi sesini 5dk da olsa duyuyorum ya, beni sevdiğini beni düşündüğünü biliyorum ya bu bana yetiyor.. biticek bu günler hayırlısıyla

Alismiyrz aslinda sadece onlarin orda destege ihtiyaclari oldugun kavrayip ona gore davraniyrz:)) aynen iste oyle oluncada sebek oluyrz surekli:)))

evet inşallah biticek tabiki hem hangi gecenin gündüzü olmadı ki?:) hepimiz aynen böyle düşünüp şafağı sıkıştırmak yerine güzel günlerin hayaliyle, sabırla, sevdiklerimize kavuşacağımız günü beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…