349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bugunude ask pitircigi olarak sonlandiryrm ben artik hepiniz iyi ki varsniz cok mutlu oluyrm sizinle dert ortaklarim hayirli geceler tatli ruyalar sevdiklerimizle insallah hepimize:)) yarin gorusmek uzereeeee mucx

İyi geceler canım benim kocaman kocaman öpücük yolluorm sana

bende hepinizi en kocamanından öpüyorum ve uyumaya hazırlanıyorum umarım rüyanızda en kıymetlilerinizi görürsünüz

bu hoş akşamın hatrına hatırlatmak istemezdim ama o küçücük şey yaklaşık 118 gün tamam tamam moral bozmak yok sabredeceğizzzz

ama ama bundan bende istiyorummmmmmm eskiden ne oynardıkkkk

Bugün sitem etmek yok.... Sende 118 kalmış ben daha 125teyim. Moral bozmak yok artık...
Buluşmaya gelicekmisin İstanbul da yapılacak olan? Bende sana alıyım ugrasır dururuz
:87:

Bugunude ask pitircigi olarak sonlandiryrm ben artik hepiniz iyi ki varsniz cok mutlu oluyrm sizinle dert ortaklarim hayirli geceler tatli ruyalar sevdiklerimizle insallah hepimize:)) yarin gorusmek uzereeeee mucx

iyi uykular cnm, rüyanda sevdiğini görürsün inşallah..

Bugün sitem etmek yok.... Sende 118 kalmış ben daha 125teyim. Moral bozmak yok artık...
Buluşmaya gelicekmisin İstanbul da yapılacak olan? Bende sana alıyım ugrasır dururuz
:87:

bildiğin kahkaha attım var yaa anlatamam muhtemeln mahalle inledi yaaa Allahta seni güldürsün canım ne diyimmm

Moralimiz yüksek olsun ki moral verebilelim. Bu Topic bu yüzden var bence
Gözünüzden yaş gelicekse bu kahkaların yaşı olsun inşallah
Öpüyorum hepinizi koccamaaaannnn​

İyi gecelerrr :79::79::80::80:

Moralimiz yüksek olsun ki moral verebilelim. Bu Topic bu yüzden var bence
Gözünüzden yaş gelicekse bu kahkaların yaşı olsun inşallah
Öpüyorum hepinizi koccamaaaannnn​

İyi gecelerrr :79::79::80::80:

canımmm benimmm sağolasınnn inşallah hep kahkahadan gelir gözyaşlarımız yarın çok güzel bir gün olsun sevdiceğimize bir adım daha yaklaştık ha gayret kızlar yi geceler herkeseee

Gunaydin asker yarenleriiii gun aydin :) hepiniz mutlu uyanin bugunude en guzel sekilde bitirelim hizlica insallah...

günaydın kızlar c.tesi günü sabahın köründe uyanmak nekadar sinir bozucuysa şafağımızın 117 olduğunu görmek bir okadar mutlu ediyo beni dün sevgilim ne yapıp edip internete girmiş face me d.günü msjı yazmış telefon açtı gir bak dedi kapadıktan sonra girdim baktım oyle içlemdimki tutamadm kendimi ağladım oda kötü olmuş gönderdiğim telefona birsür şarkı yüklemiştim onalrı dinledim kahroldum dedi tüm bunları anlatırken o sesini titremesi çok fenaydı çoook ama bunlar inanın mutluluktan ve aşktan dökülen göz yaşları beni sevdiğini sölemesi bana o msjı yazması d.günümde aldığım en güzel armağan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…