Bugunude ask pitircigi olarak sonlandiryrm ben artik hepiniz iyi ki varsniz cok mutlu oluyrm sizinle dert ortaklarimhayirli geceler tatli ruyalar sevdiklerimizle insallah hepimize:)) yarin gorusmek uzereeeee mucx
burada yarattığımız sinerjiyle yapamayacağımız şey yok gibi geliyor bana ne dersiniz kızlar
gelicek tatlım benim küçücük bi zaman kaldı bak küçücük:))
ama ama bundan bende istiyorummmmmmm eskiden ne oynardıkkkkAyyyy kakasını yaptı :90:
bu hoş akşamın hatrına hatırlatmak istemezdim ama o küçücük şey yaklaşık 118 güntamam tamam moral bozmak yok sabredeceğizzzz
ama ama bundan bende istiyorummmmmmm eskiden ne oynardıkkkk
bu hoş akşamın hatrına hatırlatmak istemezdim ama o küçücük şey yaklaşık 118 güntamam tamam moral bozmak yok sabredeceğizzzz
evet ama dedim yaaa küçücük sakın ha 118 diyip büyütmek yok o rakamları
Devlet Bahçeli gibi bi hesap yapalım 1+1+8=10 küçücük işte
Bugunude ask pitircigi olarak sonlandiryrm ben artik hepiniz iyi ki varsniz cok mutlu oluyrm sizinle dert ortaklarimhayirli geceler tatli ruyalar sevdiklerimizle insallah hepimize:)) yarin gorusmek uzereeeee mucx
bende hepinizi en kocamanından öpüyorum ve uyumaya hazırlanıyorum umarım rüyanızda en kıymetlilerinizi görürsünüz
bende hepinizi en kocamanından öpüyorum ve uyumaya hazırlanıyorum umarım rüyanızda en kıymetlilerinizi görürsünüz
Bugün sitem etmek yok.... Sende 118 kalmış ben daha 125teyim. Moral bozmak yok artık...
Buluşmaya gelicekmisin İstanbul da yapılacak olan? Bende sana alıyımugrasır dururuz
:87:
bugün keyifler yerinde çok şükür canım sadece rakamları hatırladım o kadarben ankaradayım yaa sizlerle bende tanışmak istiyorummmmmm
Devlet Bahçeli gibi bi hesap yapalım 1+1+8=10 küçücük işte
bildiğin kahkaha attım var yaa anlatamam muhtemeln mahalle inledi yaaa Allahta seni güldürsün canım ne diyimmm
bildiğin kahkaha attım var yaa anlatamam muhtemeln mahalle inledi yaaa Allahta seni güldürsün canım ne diyimmm
Moralimiz yüksek olsun ki moral verebilelim. Bu Topic bu yüzden var bence
Gözünüzden yaş gelicekse bu kahkaların yaşı olsun inşallah
Öpüyorum hepinizi koccamaaaannnn
İyi gecelerrr :79::79::80::80:
Gunaydin asker yarenleriiii gun aydin :) hepiniz mutlu uyanin bugunude en guzel sekilde bitirelim hizlica insallah...
Günaydın canım Amin inşallah herkesin mutlu olacağı askeriyle bol bol konuşacagı bir gün olsun
Günaydınn kızlar inşallah bol bol konuşacağımız bir gün olur yaa bugunude sayarsak 3 gundur konusamadım ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?