349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy ne güzel bi doğum günü hediyesi olmuştur sana paha biçilemez.Aslında böyle şeyleri yaşamakta güzel emek harcıyoruz,bekliyoruz,özlüyoruz hazıra konan kızlar gibi değiliz.Bende kargo yollamıştım kitap istemişti kargo poşetini atmadım cebimde taşıyorum dedi bugün canım benim ya

Günaydın canımcım nasıl mutlu oldum sana negüzel bir armağan olmuş çok sevindim canım bak içinde kalmış dayanamamış mutlu ol tatlım geçiçek bugünlerde inşallah

düşünüyorumda bu romantizmin kıymetini bilmek lazım valla gittiğinden beri hiç olmadığı kadar duygusal ve romantik adam resmen gelince yaşıyacağımız romantizmin hayalini kuruyor. tadını çıkaralım derim ben

haklısın canım değişipte gelecek hepsi onlarda özlüyo tabi kolay değil bi sürü tanımadıkları erkek kalabalık koğuşlar emir yağdıran komutanlar ne büyük sınav

Günaydın canımcım nasıl mutlu oldum sana negüzel bir armağan olmuş çok sevindim canım bak içinde kalmış dayanamamış mutlu ol tatlım geçiçek bugünlerde inşallah

allah mutluluğuklarımızı daim etsin canım çok teşekkürler. dünyada sevgiden aşktan daha değerli bişey varmı acaba bana çiçek göndermeye çalışmış çarşya çıkınca yapamamış becerememiş kıyamam ya bende bian unuttu sanmıştım

haklısın canım değişipte gelecek hepsi onlarda özlüyo tabi kolay değil bi sürü tanımadıkları erkek kalabalık koğuşlar emir yağdıran komutanlar ne büyük sınav

kesinlikle öyle onlarında bizimde tek ihtiyacımız sabır hep söylüyoruz ya cidden sabır bizim ilacımız şuanda. ama az kaldı geçicek gidicek

O da eminim yanında olmak için neler vermezdi olsun tatlım seneye evinizde kutlarsınız inşallah :119:Amin canım benim inşallah herkes mutlu olsun sevgiden güzel hiçbirşey yok :123:

O da eminim yanında olmak için neler vermezdi olsun tatlım seneye evinizde kutlarsınız inşallah :119:Amin canım benim inşallah herkes mutlu olsun sevgiden güzel hiçbirşey yok :123:

ohhh ağzımızdan bal damlıyor bu sabah hayali bile güzel aynı evde olmanın artık yaza bizim düğünde dökersiniz kurtlarınızı

Kızlar ya benim koçişimin koğuşunda herkes acayip küfür ederek konuşuyormuş, eşim ve imam bir çocuk daha var;sadece ikimizin ağzı düzgün diyo.arkadaşkarı eşim için iddaya girmiş,bu çocuk ne zaman ilk küfürünü edecek diye:) hele komutanlar....ana avrat sövüyorlarmış. Bayanın olmadığı yer ancak böyle olur:)

cem yılmazın bununla ilgili güzel esprileri var. erkek milleti biraraya geldimi nokta virgül yerine o çok ünlü küfürlerini kullanıyor bukadar kaşınıyolarsa iddiaya giricek kadar hepsine yapıştırsın bitane afilli bi küfür içleri rahat eder ozaman

Yeni evlenecek arkadaşlara sesleniyorummmmmm.kızlar çok şanslısının,o kadar özlemden sonra evlenmek süper olur.valla kapınızda pas pas olur koçişler:)

:))))))) benimkinin ağzına yakışmaz ki,ay yerim ben onu ya,özledim şimdi

:))))))) benimkinin ağzına yakışmaz ki,ay yerim ben onu ya,özledim şimdi

doğru soluosun ama kaşınanı kaşıycaksın adamlara bak işleri güçleri yok ya her telden adam var koğuşlarda okumuşu bilmişi cahili ayyaşı. babaannemin bir lafı var çok severim; leyleğe sormuşlar neden bir alçalıp bir yükselerek uçuyorsun diye, leylek; kimi belanın altından kimi belanın üzerinden geçiyorumki bana bulaşmasın diye yapıcak başka bişeyleri yok

haydi çiftetelliye ayşe fatma hayriye lalalalala :118::118::118: takarsın sevdiceğini koluna ohhhh
:118:Ben halayı daha çok seviyorum ya oda sevmedigi halde kırmaz beni oynar negüzel karşılıklı oynarız kıyamam çok özledim :127:Ohh benden mutlusu yok ozaman gelsin artık 117 gün gelsin

Yeni evlenecek arkadaşlara sesleniyorummmmmm.kızlar çok şanslısının,o kadar özlemden sonra evlenmek süper olur.valla kapınızda pas pas olur koçişler:)

Gerçekten gelince daha değerli oluruz sanki ama bizim daha var ya busenemi yapsaydık nikah masasınamı oturtsam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…