:118:Ben halayı daha çok seviyorum ya oda sevmedigi halde kırmaz beni oynar negüzel karşılıklı oynarız kıyamam çok özledim :127:Ohh benden mutlusu yok ozaman gelsin artık 117 gün gelsin
bizim düğünde hertürlü müzik çalıcak mecbur onun anne-babası ile benim anne-babamı topladığında türkiyenin dört bir yanından toplanmış oluyorlar doğu-batı kuzey-güney hepsi ayrı telden çalıyor yani önce davul zurna ile başlar sonra roman yapar en sonda horon ederuk
kızlarrrrr saatler kaldı sevdiğimi görmeme çok heyecanlıyım, sizlerle paylaşmak istedimmmm.. az önce abisiyle konuştum gara giderken beni de alıcak yola çıkıcaz inşallah 3 saat kaldııı Eki Görüntüle 609940 Eki Görüntüle 609940 Eki Görüntüle 609940
teşekkür ederiiim canım ellerim terledi valla Eki Görüntüle 609942iyi yolculuklar canım çok sevindim
Allah nasip ederse bizde ağustos gibi evlenmeyi düşünüyoruz bakalım artık
Bende böyle rahatlıyorum tatlım bölüyoruz sanki buşekildeSupersin yaa bu hesaplamalar da beni rahatlatiyo gercekten:)))
kızlarrrrr saatler kaldı sevdiğimi görmeme çok heyecanlıyım, sizlerle paylaşmak istedimmmm.. az önce abisiyle konuştum gara giderken beni de alıcak yola çıkıcaz inşallah 3 saat kaldııı Eki Görüntüle 609940 Eki Görüntüle 609940 Eki Görüntüle 609940
Bende böyle rahatlıyorum tatlım bölüyoruz sanki buşekilde
Canım çok sevindim negüzel hasret giderin bol bol
inşallah canım allah hayırlısıyla nasip etsin bizimde ağustos allahın izniyle
:118:Ben halayı daha çok seviyorum ya oda sevmedigi halde kırmaz beni oynar negüzel karşılıklı oynarız kıyamam çok özledim :127:Ohh benden mutlusu yok ozaman gelsin artık 117 gün gelsin
bizim düğünde hertürlü müzik çalıcak mecbur onun anne-babası ile benim anne-babamı topladığında türkiyenin dört bir yanından toplanmış oluyorlar doğu-batı kuzey-güney hepsi ayrı telden çalıyor yani önce davul zurna ile başlar sonra roman yapar en sonda horon ederuk
Ohhhertür olucak davullu zurnalı hertürden çalınıcak çokgüzel oluyor öyle planlı olunca herşey yapılır Benim askerimde karadenizli onlardada horon var kemençede azcık bizdede horon var ve ben horon oynamasını bilmiyorum öğrenmem lazım enacilinden gelini muhakkak kaldırıyorlar oynamaya
mayıs bi gelse başlar artık bizim tatlı telaşlarımız hayali bile çok güzel
Ohhhertür olucak davullu zurnalı hertürden çalınıcak çokgüzel oluyor öyle planlı olunca herşey yapılır Benim askerimde karadenizli onlardada horon var kemençede azcık bizdede horon var ve ben horon oynamasını bilmiyorum öğrenmem lazım enacilinden gelini muhakkak kaldırıyorlar oynamaya
amannn onlarla beraber yaparsın bişiler gelinlikle ayakların görünmez zaten biliyo sanarlarsıkıntı yok bizim düğünümüz istediğimiz gibi oynarız valla
amannn onlarla beraber yaparsın bişiler gelinlikle ayakların görünmez zaten biliyo sanarlarsıkıntı yok bizim düğünümüz istediğimiz gibi oynarız valla
Sevdigimde bilmiyor doğru düzgün öyle bir oraya bir buraya gidiveririzNegüzel tatlı telaşlar bunlar ya tek sıkıntımız bu olsun inşallah
Sevdigimde bilmiyor doğru düzgün öyle bir oraya bir buraya gidiveririz :62: Negüzel tatlı telaşlar bunlar ya tek sıkıntımız bu olsun inşallah :38:[/QUOTE .!.:amin canım amin. bu arada bizim yazışmalarımız birbirine girdi ya farkettinmi benim yorumlarımı sanki sen yazmışsın gibi görünoyr seninkileride ben şimdi bişey yaptım ama düzelicekmi acaba
olsun artık napalım :)) nasıl olsa hepimiz biriz duygula hisler bir
Hisler duygular bir olunca sözlerde karıştı işin içine :13:
hemde nasıl bir telaş okadar çok koşturmacamız olucakki gerçi ben bi kısmını halletmeye çalışıyorum o gelene kadar süpriz yapmak istiyorum sadece eve beraber karar vermemiz gerekicek he bide düğün yeri var tabi onlar onun uzmanlık alanı ama düğün içinde biyer buldum gibi kafamdaki rakamı ayarlarsam kaporayı vericem adama önümüzdeki günlerde görüşücem umarım sevindirici bir haber veririm ona:18::18:
Canim hadi gozun aydinnn bol bol hasret giderin nasil heycanlisindir simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?