Gunaydin asker yarenleriiii gun aydin :) hepiniz mutlu uyanin bugunude en guzel sekilde bitirelim hizlica insallah...
:)
Canim hadi gozun aydinnn bol bol hasret giderin nasil heycanlisindir simdicanim beniim guzel bir hafta sonu olsun sizin icin
davet ettin geldim :)) 347.dönem olmama rağmen hala şafak sayıyorum arkdaşlarm kavuştu uzun dönemin zorluğu bu işte :) burda şafak saymaya devam edeyim sizlerle :)
hoşgeldin canımmmcanım özelden msj atamıyorum k.bakma o seviyeye gelemedim henüz :) benim sözlüm kars merkezde senin askerin kars'ın neresinde :)
hoşgeldin canımmmbenim sevdiceğim de kar merkezde canım doğu kışlası diyorlarmış yanlış bilmiyorsam eğer topçu olarak yapıyor
misafirhane falan ben hiç duymadımhoşbuldum canım :)) ben hiç bilmiyorum hangi kışlada görev yapıyo. benimki asteğmen misafirhanede kalıyo.ama buakşam sorup öğrenirim senin verdiğin bilgilerle alakası varmı oralara gidiyomu sorarım canım :)
misafirhane falan ben hiç duymadımmuhtemelen revirin oradadır senın askerin canım. sen nerdesin? karsa hiç gittin mi? ben gitmeyi çok istiyorum ama nerde kalınır ne yapılır hiç bilmiyorum
kacinci batarya oldugunuda ben bilmiyorum canim ya bende kafama koydum gitmeyi cok istiyorum ama sevdicegim karsi cikiyor tek basina nerde kalicaksin diye gel beraber gidelim ankaradayim bende :-D
teşekkür ederiiim canım ellerim terledi valla Eki Görüntüle 609942
davet ettin geldim :)) 347.dönem olmama rağmen hala şafak sayıyorum arkdaşlarm kavuştu uzun dönemin zorluğu bu işte :) burda şafak saymaya devam edeyim sizlerle :)
kacinci batarya oldugunuda ben bilmiyorum canim ya bende kafama koydum gitmeyi cok istiyorum ama sevdicegim karsi cikiyor tek basina nerde kalicaksin diye gel beraber gidelim ankaradayim bende :-D
canım yaa bende mart gibi gitmeyi düşünüyorum gel beraber gidelimben martta nisanda gitmeyi düşünüyorum canım şubatta gelcek benmki bi haftalığına :)) aaa ankaradamsn benm askerim dün ankaraya eğitime geldi bir hafta orda kalcak balgata yakınmsn:)
canım yaa bende mart gibi gitmeyi düşünüyorum gel beraber gidelimkalıcak yer problem su an sevdiğim bi çarşıya çıksa detaylıca konuşma şansımız olur da daha çarşı vermediler... izin kullanmayı düşünmüyor bende istemiyorum zaman uzamasın diye kavuşalım bir an evvel askerlerimize sevdiğim dün demişti komutanlar ankaraya eğitime geldiler diye onuda getirselerdi ya ne olurdu canım balgata yakın değilim ama yardım edebileceğim bi durum olursa çekinmeden haber ver elimden geleni yaparım
iyi akşamlar herkese..
mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim, sevdiceğimin yanına gittim bugün. 3 saat görüşebilmek için 10 saat yol gittim geldim. olsun ama birbirimizi görmek iyi geldi, umarım herkes askerini ziyaret etme fırsatı yakalar, çok mutlu oluyolar bunun için değer
sağol canım sendeayy canm benm teşekkr ederim söylemen yeter :) bi aksilik olmazsa gideriz tabi neden olmasın arkadaş oluruz birbirimizebizde izinlerimizin hepsini kullanmıcaz 5 gün yeter. keşke seninkinide getirselerdi ankaraya ne iyi olurdu:) buarada söyledim ama anlayamadı rütbesi ne bölümü ne kısa dönemmi gibi sorular sordu:) sen iyice a'dan z'ye herşeyini öğren söyle bana.yardımcı olmaya çalışır benimki bulurum dedi:)
canımmm çok sevindimmm yaa nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorummm. bende yapmıştım aynısını çünküiyi akşamlar herkese..
mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim, sevdiceğimin yanına gittim bugün. 3 saat görüşebilmek için 10 saat yol gittim geldim. olsun ama birbirimizi görmek iyi geldi, umarım herkes askerini ziyaret etme fırsatı yakalar, çok mutlu oluyolar bunun için değer
Bende salı gidicem Allah ın izniyle, umarım bizede iyi gelir :) Bugün çok üzüldüm çünkü , ben mağazada çalışıyorum mağaza müdürü erkek, depodan yapmam gereken görevleri anlatdı , bende askerime anlatdım bunu :) kızdı köpürdü iyi geceler diyip yüzüme kapatdı üstelik terfi alabilirdim kasiyer olabilirim :) Hiç umursamadı bile ..çok üzüldüm gerçekten aklına neler geliyor bilmiyorum umarım salı günümüz berbat olmaziyi akşamlar herkese..
sağol canım sendevalla ankaraya gelseydi çok güzel olurduu ne yapar ne eder görürdüm onu tatlım valla ben gitmeyi kafama koydum sende gelirsen çok güzel olur yol arkadaşı olmuş oluruz
canımmm çok sevindimmm yaa nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorummm. bende yapmıştım aynısını çünkü1 dakika görmeye bile değer kesinlikle nasıl askerin? kamufulajın içinde görmek nasıl bi duyguydu
gözünaydın cnm senin adına çok sevindim, keşke bende 1 kere daha görebilsem yüzünü.. inşallah 8 şubatta gitmeyi düşünüyorum tabi herşey ona bağlı ben bi gideyim ondan sonra duruma göre gelirsin diyor. Allah 'ım inşallah giderim 1 gün görürüm onu inşallah inşallah.....
Bende salı gidicem Allah ın izniyle, umarım bizede iyi gelir :) Bugün çok üzüldüm çünkü , ben mağazada çalışıyorum mağaza müdürü erkek, depodan yapmam gereken görevleri anlatdı , bende askerime anlatdım bunu :) kızdı köpürdü iyi geceler diyip yüzüme kapatdı üstelik terfi alabilirdim kasiyer olabilirim :) Hiç umursamadı bile ..çok üzüldüm gerçekten aklına neler geliyor bilmiyorum umarım salı günümüz berbat olmaz
canım inşallah sana da nasip olurgözünaydın cnm senin adına çok sevindim, keşke bende 1 kere daha görebilsem yüzünü.. inşallah 8 şubatta gitmeyi düşünüyorum tabi herşey ona bağlı ben bi gideyim ondan sonra duruma göre gelirsin diyor. Allah 'ım inşallah giderim 1 gün görürüm onu inşallah inşallah.....
Bende salı gidicem Allah ın izniyle, umarım bizede iyi gelir :) Bugün çok üzüldüm çünkü , ben mağazada çalışıyorum mağaza müdürü erkek, depodan yapmam gereken görevleri anlatdı , bende askerime anlatdım bunu :) kızdı köpürdü iyi geceler diyip yüzüme kapatdı üstelik terfi alabilirdim kasiyer olabilirim :) Hiç umursamadı bile ..çok üzüldüm gerçekten aklına neler geliyor bilmiyorum umarım salı günümüz berbat olmaz
valla canım ben her hafta uçak biletlerine bakıyorum şimdi sende gidicem diyince iyice gaza geldim benbenim hep aklımda çok istiyorum gitmek kars'a. mart gelsinde haberleşiriz
iyi akşamlar herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?