349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydin asker yarenleriiii gun aydin :) hepiniz mutlu uyanin bugunude en guzel sekilde bitirelim hizlica insallah...

davet ettin geldim :)) 347.dönem olmama rağmen hala şafak sayıyorum arkdaşlarm kavuştu uzun dönemin zorluğu bu işte :) burda şafak saymaya devam edeyim sizlerle :)

davet ettin geldim :)) 347.dönem olmama rağmen hala şafak sayıyorum arkdaşlarm kavuştu uzun dönemin zorluğu bu işte :) burda şafak saymaya devam edeyim sizlerle :)

canım özelden msj atamıyorum k.bakma o seviyeye gelemedim henüz :) benim sözlüm kars merkezde senin askerin kars'ın neresinde :)
hoşgeldin canımmm benim sevdiceğim de kar merkezde canım doğu kışlası diyorlarmış yanlış bilmiyorsam eğer topçu olarak yapıyor

hoşgeldin canımmm benim sevdiceğim de kar merkezde canım doğu kışlası diyorlarmış yanlış bilmiyorsam eğer topçu olarak yapıyor

hoşbuldum canım :)) ben hiç bilmiyorum hangi kışlada görev yapıyo. benimki asteğmen misafirhanede kalıyo.ama buakşam sorup öğrenirim senin verdiğin bilgilerle alakası varmı oralara gidiyomu sorarım canım :)

misafirhane falan ben hiç duymadım muhtemelen revirin oradadır senın askerin canım. sen nerdesin? karsa hiç gittin mi? ben gitmeyi çok istiyorum ama nerde kalınır ne yapılır hiç bilmiyorum

misafirhane falan ben hiç duymadım muhtemelen revirin oradadır senın askerin canım. sen nerdesin? karsa hiç gittin mi? ben gitmeyi çok istiyorum ama nerde kalınır ne yapılır hiç bilmiyorum

komutan olduğu için orduevinin misafirhanesinde kalıyo lojmanlara yakın :) kaçıncı batarya oldugunu adını soyadını özelden yaz sorayım canım. ben kocaelideyim. sen nerdesin. karsa gitmedm ama gitmeyi kafama koydum bi ara gidicem :)

teşekkür ederiiim canım ellerim terledi valla Eki Görüntüle 609942

Elifciiim cok sevindim adina insallah cok guzel gecirmisinzdr zamani sana ilac gibi gelir simdi yemin toreninede gtmemistin:) mutlu mutlu haberlerni beklioruz heycanla

Hosgeldin cnm yaa bizimle devam et biz depklerz seni 349 lar olarak insallah tez zamanda :)) kac gunun kaldi senin suan?

kacinci batarya oldugunuda ben bilmiyorum canim ya bende kafama koydum gitmeyi cok istiyorum ama sevdicegim karsi cikiyor tek basina nerde kalicaksin diye gel beraber gidelim ankaradayim bende :-D

ben martta nisanda gitmeyi düşünüyorum canım şubatta gelcek benmki bi haftalığına :)) aaa ankaradamsn benm askerim dün ankaraya eğitime geldi bir hafta orda kalcak balgata yakınmsn:)

Hosgeldin cnm yaa bizimle devam et biz depklerz seni 349 lar olarak insallah tez zamanda :)) kac gunun kaldi senin suan?[/QUOTE]

hoşbulduk canm benm 167 günüm var senin şafağın kaç :) 347.kısa dönemler kavuştu darısı bizim başımıza :)

ben martta nisanda gitmeyi düşünüyorum canım şubatta gelcek benmki bi haftalığına :)) aaa ankaradamsn benm askerim dün ankaraya eğitime geldi bir hafta orda kalcak balgata yakınmsn:)
canım yaa bende mart gibi gitmeyi düşünüyorum gel beraber gidelim kalıcak yer problem su an sevdiğim bi çarşıya çıksa detaylıca konuşma şansımız olur da daha çarşı vermediler... izin kullanmayı düşünmüyor bende istemiyorum zaman uzamasın diye kavuşalım bir an evvel askerlerimize sevdiğim dün demişti komutanlar ankaraya eğitime geldiler diye onuda getirselerdi ya ne olurdu canım balgata yakın değilim ama yardım edebileceğim bi durum olursa çekinmeden haber ver elimden geleni yaparım

ayy canm benm teşekkr ederim söylemen yeter :) bi aksilik olmazsa gideriz tabi neden olmasın arkadaş oluruz birbirimize bizde izinlerimizin hepsini kullanmıcaz 5 gün yeter. keşke seninkinide getirselerdi ankaraya ne iyi olurdu:) buarada söyledim ama anlayamadı rütbesi ne bölümü ne kısa dönemmi gibi sorular sordu:) sen iyice a'dan z'ye herşeyini öğren söyle bana.yardımcı olmaya çalışır benimki bulurum dedi:)

iyi akşamlar herkese..
mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim, sevdiceğimin yanına gittim bugün. 3 saat görüşebilmek için 10 saat yol gittim geldim. olsun ama birbirimizi görmek iyi geldi, umarım herkes askerini ziyaret etme fırsatı yakalar, çok mutlu oluyolar bunun için değer

gözünaydın cnm senin adına çok sevindim, keşke bende 1 kere daha görebilsem yüzünü.. inşallah 8 şubatta gitmeyi düşünüyorum tabi herşey ona bağlı ben bi gideyim ondan sonra duruma göre gelirsin diyor. Allah 'ım inşallah giderim 1 gün görürüm onu inşallah inşallah.....

sağol canım sende valla ankaraya gelseydi çok güzel olurduu ne yapar ne eder görürdüm onu tatlım valla ben gitmeyi kafama koydum sende gelirsen çok güzel olur yol arkadaşı olmuş oluruz
canımmm çok sevindimmm yaa nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorummm. bende yapmıştım aynısını çünkü 1 dakika görmeye bile değer kesinlikle nasıl askerin? kamufulajın içinde görmek nasıl bi duyguydu

Bende salı gidicem Allah ın izniyle, umarım bizede iyi gelir :) Bugün çok üzüldüm çünkü , ben mağazada çalışıyorum mağaza müdürü erkek, depodan yapmam gereken görevleri anlatdı , bende askerime anlatdım bunu :) kızdı köpürdü iyi geceler diyip yüzüme kapatdı üstelik terfi alabilirdim kasiyer olabilirim :) Hiç umursamadı bile ..çok üzüldüm gerçekten aklına neler geliyor bilmiyorum umarım salı günümüz berbat olmaz

benim hep aklımda çok istiyorum gitmek kars'a. mart gelsinde haberleşiriz

canım çok teşekkür ederim. tabi önce o bi gitsin alışsın düzenini kursun, umarım gidersin istediğin tarihte planladığın gibi olur herşey..:13:

canımmm çok sevindimmm yaa nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorummm. bende yapmıştım aynısını çünkü 1 dakika görmeye bile değer kesinlikle nasıl askerin? kamufulajın içinde görmek nasıl bi duyguydu [/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim, aynı duyguları paylaşıyoruz, oldukça yorucu geçti gün ama gerçekten değiyo.. çarşı izniydi canım kamuflajla görmek nasip olmadı henüz, o da çok farklı bi duygu olsa gerek, gurur duyardım..

ayy ne güzel az kalmış senın de gitmene, mesafe yakınsa ayda 1 kere gidilebilir tabi çarşı izinlerine bağlı. ama mesafe uzaksa da şartlara göre umarım herkes en az 1 kez de olsa gidebilir. yüzyüze geldiğinizde açıklarsın cnm o da seni anlıyacaktır, yanyana gelince zaten içlerinin yağları eriyo, yaptığın fedakarlığı görüyolar, ne biliim ya askerlik özlemek zor da hep diorum ilişkiyi güçlendirecek..:128:

canım inşallah sana da nasip olur 8 şubatta sevdiğimin doğum günü :)

tatlım 7/24 sinirli geziyor onlar sen canını sıkma boşuna seni görünce hiç bir şeyi kalmaz merak etme :)

benim hep aklımda çok istiyorum gitmek kars'a. mart gelsinde haberleşiriz
valla canım ben her hafta uçak biletlerine bakıyorum şimdi sende gidicem diyince iyice gaza geldim ben

işte bende senin gibi yapıcam helal olsun sana :)) otobüsle gidersem mümkün değil gidişim dönüşüm 30 saati bulur bnde uçakla gitmeyi düşünüyorum gidiş dönüş 6 saati bulur :) çok sevinmiştir sevdiceğin ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…