349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Acayip uykum geldi,ben kaçıyorum.bir günü daha bitirdik,hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar

günaydın kızlar carsmba istnbuldaki bulusmamıza gelmek isteyenler özel msj atsınd etayları özelden vericem burası herkese açık bşir forum olduğu için kimliği belirsizlerle paylaşmayalım Elifcm senden ses beklıyorum elifss ve burcuozan

Son düzenleme:
günaydın kızlar günler sonra dün aşkımla görüntülü konuşma yaptık en sonunda çok mutluyum :16 dün çarşıya çıkmışlar arkadaşlarıyla bir telefon msnı aç diye hemen hazırlık makyajlar falan ayyy kurban olurum ben ona hafif kafayı bulmuşlar günler sonra tabi duygular tavan yapmış ne sözler allahım mest oldum darısı başınıza kızlar sanal bile olsa onu görmek nasıl moral verdi bana ama biyandanda sinir oluo insan dokunmak istiyosun ve dokunamıyorsun olsun bunada şükür. az kaldı az azcık daha sabır edicez biticek.
benim için günün anlam ve önemini belirten bir şarkı paylaşmak istiyorum sizlerle

Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim - YouTube

sen yanın en aydınlık beyazzzz benim için

Günaydın canım çok sevindim negüzel görmüşsün yüzünü mutlu oldum senin adına tatlım biraz olsun güç vermiştir sana geçiçek evet bitiricez azcık kaldı inşallah benimde sesini duymaya yüzünü görmeye ihtiyacım var 36 saattir konuşamadım dün serbestlerdi ama telefonlarmı bozuktu kontürümü bittide arıyamadı bilmiyorum normalde arkadaşından bile çagrı atıyordu ben arıyordum arkadaşı tel sokmuşta çok özledim rüyamdada gördüm bir kat daha özlemiş olarak uyandım kendimi güçsüz hissediyorum şuan

oyyy kuzum benim seni çok iyi anlıyorum söylediklerinin nedemek olduğunu çok iyi biliyorum ama güçlü olmak zorundayız bugün erkenden arıycaktır seni o uzun süre habersiz bırakmaz seni ne yapar eder bir fırsat bulur muhakkak sabır canım benim. mutlaka bi nedenleri oluyor arıyamadıkları zaman sen arıyodun onu bir numaradan ne oldu?

kızlar bızde dun nette goruntulu konustuk.fakat ılışkımıze ara verdık.bunu ısteyen bendım.duygularım alt ust oldu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…