349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ustabirliğe geçtiya canım o koğuşundan ayrıldı bu koğuşundada telefon yokmuş bunada ayrı üzüldüm fırsatını bulunca arıycaktır ama biliyorum yarimi çok sabırlı bir insanım ama bu askerlik daha fazla sabır istiyor sanırım tatlım sabredicez dua edicez

günaydın kızlar nehirnill canım sizin dağıtım olmuş görevi ne askerinin?bizimkiler de çarşamba geçiyorlar

günaydın kızlar nehirnill canım sizin dağıtım olmuş görevi ne askerinin?bizimkiler de çarşamba geçiyorlar

Günaydın tatlım belli oldu karargahta hizmet muhafız bölümünde görevlendirildi onada ayrı üzüldük sonra nöbet eriyim dedi nöbet tutucak sürekli artı iş veririlerse inşallah yıkmazlar hep başlarına onları yapıcaklarmış senin eşin hala safranboludamı canım

benım esım dun aradı ama sesı ıyı degıldı bana karsıda sıcak konusmadı gıbı geldı ya da ben hassasım ben ona guzel seyler söylüyorum insan karsılk verır eder sureklı bebekten bahsetti tamam bebek bende ıstıyorum dondugunde ama kıskanıyorum bak falan dıyorum once sen koca bebekle ılgılen dıyorum yıne lafı ona getıryo benı dun uzdu bıraz ben ondan gelıcek bı ıkı guzel cumle bekledım sıkılmıs bellı gecmıyor falan dıyo sonra dedım kendıme onun bana kur yapıcak halı mı var sıkılmıs haklı 40 gun odlu nerdeyse snra dısardaydım ona d abozudlu ehrlde bıraz laf soktu çaktırmadan..starbucksta kahve ıcıyodum arkmdakı cocuk gerınıyordu sanırım elı basıma carptı dondu cok ozur dıleım afedrsınız dedı tam da kulagımda telefon olan kısma dogru esım ordan sınırlı bagırıyo kım o ya sendne ozur dıleynn dıye ...anlamaya calısıyorum onu ama bazen seytan durtuyo anladık dogası bır kız gıbı guzel seyler soylemeye cok musyt degıl ask boceklıgı yapabılıcek adam degıl ama bazen ıstedıgım yanıtı alamayınca bozluluyorum

ağır bi bölüm mü?? Allah kolaylık versin :44: evet safranboludalar çarşamba geçiyorlar kısmetse bakalım

ağır bi bölüm mü?? Allah kolaylık versin :44: evet safranboludalar çarşamba geçiyorlar kısmetse bakalım

Nöbetleri fazla olabilir ağırmı tam bilemedik görücez bekleyip angarya işleri çok verebiliyorlarmış bakalım hayırlısı tatlım inşallah eşin için iyi rahat bir yer olur

benimde nerdeyse 13 ay bıtıcek bekleyelı.kaç aydır dıyorum ona benı fırsat buldukca ara dıye aramadı aramıza sogukluk soktu 2 haftadır arıyor evt ama ıs ısten gecmıs sanırım.eskısı gıbı degılım ona karsı buna cok uzuluyorum aylardır o kdr emek verdım bu ılıskıye ama sımdı ne durum da ne yapıcagımı bılmıyorum ben yaa offfff

Canım orda sıkıldılar bunaldılar gerginlerde haylice senide kıskanmıştır psikolojileri ona yatkın lütfen üzülme kafalarında binbir sorun var düşünememiştir o an telafi edicektir anladıgında çok zor durumdalar dua edelim bol bol

Canım bak herşeyi sen yaşadıgın için daha iyi bilirsin ama ordaki psikolojileri çok farklı oluyor bize anlattıklarını bilebiliyoruz sadece bilmedigimiz kimbilir daha neler var yaşadıkları bizleri üzmemek için yansıtmamaya çalışyıorlar ama sesleri ve tavırları belli ediyor bizde bilmedigmiz için farklı durumlara yorabiliriz bazı konularda yanyanayken konuşulup çözülür buda seni sinirlendiriyor biliyorum çok iyi anlıyorum lütfen hislerin değişmesin askerinin gelmesini bekle o gelince herşeyi çözücektir kimse sevdigini üzmek istemez esas şuan onların bize ihtiyaçları var ama bazı şeyler istedigimiz gibi olmuyor malesef sabret tatlım

ne güzel ve yapıcı konusuyorsun nehınlcım sagol gercekten haklısın gormedıgımız neler var belki azar iştiyorlar belki karsılasmak ıstemedıgı bır suru duruma maruz kalıyorlar haklısın ne olursa olsun zor durumda olan onlar

ben kötü birimiyim. 7aylık evliydik gönderdim askere. Ailesini aradıgında kıskanıyorum, onun yerine beni arayıp biraz daha sesini duyabilirdim diorum.

Canım benim çok bilmişlik değil kesinlikle ama bardagın tarafları var hangi tarafını görmek istersek o yanını görürüz biz dolu tarafını görmeliyiz ne güçlüklerle belki saatlerce sıra bekleyip arıyorlar bizleri ne azarlar küfürler işitiyorlar onları biliyormuyuz hayır sürekli emir altındalar normal yaşantılarında okadar rahat insan nehale geliyor bunları anlayamayız yaşıyan onlar nekadar hissetsekte zorlugunu bilemiyoruz bence onlar bizden daha güçlüler Allahım tüm askerlerimizin yardımcısı olsun herkese söyledigim tek şey sabredip dua etmek bize düşen birde neolursa olsun hep pozitif konuşalım eşlerimizle sevdiklerimizle ben şöyle görüyorum ben sevdigimin yolunu beklemiyorumki evlenene kadar bekliyordum zaten onu ben... şuan onunla beraber bu görevi yapıyorum zorunlu görev beraber yapıyoruz beklemek nedirki biz yaşıyoruz :13:

ben kötü birimiyim. 7aylık evliydik gönderdim askere. Ailesini aradıgında kıskanıyorum, onun yerine beni arayıp biraz daha sesini duyabilirdim diorum.

Hayır kötü biri değilsin tatlım haşa neden kötü olasınki eşinin sevdiginin sesini duymak istemenin neresi kötü böyle düşünüp kendini üzme sadece daha çok konuşmak istiyorsun yetmiyor özlediğin için çok iyi anlıyorum seni inan ama ailesini arıyor diye kızma eşine tavır alma ordada bir anne yüreği var babası var yıllardır aynı evi paylaştıgı ailesi var artık onun ailesi sen oldun evet ama onlarda merak ediyorlar onu onlarıda arıyıp haber vermesi gerekir evlat onlarada ihtiyaç duyuyordur insan bence orda çok sıkı olmadıgını arkadaşına bile ihtiyaç duyuyorum tatlım haddim değil kıskan ama askerine belli etme inan ben beni aradıgında bazen soruyorum anneni aradınmı ara seni merak ediyor diyorum o onu doğuran bir ana o olmasaydı sevdigimde olmazdı ki..Yetmiyor ben herhafta arıyorum halini hatrını soruyorum oda aynı üzüntüyü yaşıyor henüz aramızda nişan söz olmadıgı halde(ama onlarda bana değer veriyor ayrı) enteresanım belki

Günaydın arkadaşlar şafak 115
Çift hanelere son 16
Plakalara son 34

Yine guzel bi gun basladiiii:))

Canim benim sen cok guclusun ama biliyrm ve emin ol aramak icin can atiyodur oda insallah uygun zamani olurda hemen arar seni merakta birakmaz daha fazla..

Canim en iyi sen bilirsin neler yasadigini ama gercekten paikolojileri hic duzgun olamiyo en cok emir almaya alisik olmadklari icin gururlarina dokunuyo bide azarlar kufurler gercekten seste cikaramiyolar biraz daha sabret simdi ara vermek yerine gelince ayni seyi dusunursen ozamn ver derim benim dusuncem bu yonde ama tabikide sen daha iyi bilirsin.. Hem okadar beklemisiniz 15 aydi sanrm 13u gitti diosun biraz daha sabret hem geldiginde daha guclu bi iliskiniz olur diye dusunuyrm..

En dogrusunu yapiosun tatlim merak etme bizimde aramizda nisan soz olmadigi halde surekli kardesiyle konusyrm annesiyle istemeye geldklerinde tanistik onunla konusmam olmuyo suan ama gercekten bende konusmak isterdim benim askerimde 4.5 gun aramadigi oluyo ailesini normalde huyu boyle aramayi pek sevmez ama beni aramaya nasil alistiysan ailenide ara hadi diyrm ikna ediyrm onlarda cok merak ediyolar ve benim iyiymis konustum dememle olmuyoki sesini merak ediolar.. Ayy cok ozledm ben yaa:)

Haklısın, beni de ihmal etmiyo çok şükür ama kıskandığım için kendime çok kızıyorum. Aile bağları çok sıkı ayrı şehirlerde oldugumuz halde ailesi salonum da gibiydi bu durum sıktı artık belki o yüzden böyle hissediyorum. dAha kaç aylık evliyiz günde en az 3 kere arıyolar bu arıyo sürekli çağırıolar. Askere gidiceksin biraz birlikte olalım diorum ailemi kıramam diyo.

Günaydın canım benim evet bugün herkes için güzel olucak inşallah sevdiklerimizin sesini duyucaz pazartesi belki yogun olabilirler ama konuşabilicez inanıyorum teşekkür ederim tatlım inşallah bugün duyucam o güzel sesini oda aramak istiyor bilmezmiyim orası çok zor çok ayrı sabrediyorum sadece

çok uzuldu bunu soleyınce.hatta bana karsı belkı duyguların degıstı ama bunları duymak ıstemıyorum dedi..ole ama bende ınsanım burda gunlerce telefonu beklıyorum bır ara hafta da bir arıyordu bole yapa yapa sonuc bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…