kızlar nasılsınız, nasıl geçti gününüz? Benim iyiydi arkadaşlarımla görüştüm akşam eve geldim sonra bütün keyif gitti, eşime kızdım daha doğrusu kırıldım biraz.....
hoşgeldin canım ben bugün askerimle görüşemedim aramadı beni o yüzden kötü geçti diyebilirim sesini duymadığım hergün de böyle olucak:2:senin problemin neydi peki neye kızdın??
hoşgeldin canım ben bugün askerimle görüşemedim aramadı beni o yüzden kötü geçti diyebilirim sesini duymadığım hergün de böyle olucak:2:senin problemin neydi peki neye kızdın??
ben evliyim ve dün annesiyle bi problem yaşadım bugün konuşmuşlar azönce eşime telde sordum annene sordunmu niye öyle söylemiş bana diye dedim yooo hiç aklıma gelmedi dedi! bide dünkü olay esnasında eşimle telfınla konuşuyoduk ve olaya şahit olmasına rağmen, annesi suçlu olmasına rağmen bugün gayet rahat güzel konuşmuşlar hiç sormamış çok sinirlendim.. üzüldüm.......
anladım canım hassasiyetinde haklsın fakat eşin uzakta ve oralardan annesine müdahale etmesi belki de çok uygun olmazdı çünkü elinden bişey gelmez sadece canı sıkılır bi tarafta annesi bi tarafta eşi hem belki konuşmuşlardır da konunun uzamaması için aklıma gelmedi falan demiştir.. üzme tatlı canını yaşadığımız müddetçe illaki bitakım sorunlar yaşıcaz elimzden geldiğince mutluluğumuza gölge düşürücek şeylerden uzak duralım
hemen kendi konumu anlatmışım cnm okadar doluyum ki kusura bakmadaha bugün bitmedi cnm inşallah arar sen yatana kadar, şu telefonlarda olmasa napcaz bilmem
hemen kendi konumu anlatmışım cnm okadar doluyum ki kusura bakmadaha bugün bitmedi cnm inşallah arar sen yatana kadar, şu telefonlarda olmasa napcaz bilmem
haklısın.. hergün uyanınca söz veriyorum kendime bugün güzel geçicek zaman su gibi akıp gidecek diye ama işte insanız bazen hassas noktalar oluyor ve kırılıyorsun. sabır sabır demekten başka bişey yapamıcam galiba
olur mu burada birbirimize destek olmak için varız zatenuyumuştur bile:)) artık yarın sesini duycam inşallah
haklısın.. hergün uyanınca söz veriyorum kendime bugün güzel geçicek zaman su gibi akıp gidecek diye ama işte insanız bazen hassas noktalar oluyor ve kırılıyorsun. sabır sabır demekten başka bişey yapamıcam galiba
Benim askerimde usta birligine yeni gecti dun ama 2 gndr calisyrz diyo sanrm ust devreler tarafindan eziliyolar uff hic kiyamiyrmki yaa kavga etmiycegine soz verdi giderken ve masaallah suana kadar cok sabrli davrandi insallah hep oyle olurda kiyamiyrmki el bebek gul bebek buyuyolar sonra orda olanlari anlatmiyo bana ama kardesiyle konusurken duydum yasamk icin yemek yiyosun dusun artik dedi((
aynen bende hep bunu düşünüyorum evlerinde nasıl yetişiyolar orda ne şartlarda günlerini geçiriyolar mantığa uygun hiçbişey yok temel ihtiyaçlarını giderirken dahi hep bi sıkıntı üstüne bi de hasretlik çekiyolar aman psikolojileri sağlam gelsin ben onu istiyorum Allahtan:18:
sevgi nehri ve misila arkadaşlarım size çok teşekkür ederim konuşmasam kendime gelemicektim.. yani aslında konuşmuştur diyosunuz hmm ama banada yarın arar sorarım dediyalanmı söyledi acaba offf akşamdaan beri canımı sıktı uyuz hem o hem anası neyse ben ona gelince sorarım bunları tek tek aklıma gelirse tabi :)
ben kaçıyorum kızlar herkese Allah rahatlık versin, öpüyorum sizleri tanımasam
ben kaçıyorum kızlar herkese Allah rahatlık versin, öpüyorum sizleri tanımasam
Konusup rahatlayabiliyrz cok sukur destek oluyrz birbirimize bende ayni sekilde tanimasam bile size cok alistim ve insallah mutlu gunlerimizide aynen bu sekilde paylasalm istyrm insallah:)) askerim zaten benden cok asker arkadasin olacak korkarmki diyobende sanrm oyle olucak ddm gulustuk:)) hadi tatli ruyalar tatlim bende optmmm
kesinlikle öyle burda çok güzel bi gönül bağı oluştu umarım o mutlu günleri paylaşmakta nasip olurbende başlarda forumdan bahsetmemiştim burdan duyduklarımı paylaştığımda bana diyo ki sen bunları nerden biliyosun yaaa bende kuşlar söylüyo diyip kandırıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?