349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ya ben herkesi unutyrm surekli tlfndan takip ediyrm oyuzdende bilemiyrm sanirim evlimisin sen canim nerde askerin sen nerdesin(;

insanın karşısındaki kişilerle aynı duyguları paylaşması gerçekten güzel.. heyecanlarımız, özlemlerimiz bazen üzüntümüz, sabırsızlığımız hep ortak aynı şeyleri yaşıyoruz ve birbirimizin dilinden yine bizler anlıyoruz :))

Kimse kalmadi sanirim bende yavastan uyku moduna gecsem fena olmuycak yarinda misafr gelecek oyyy yorucu bi gun beni bekliyo kizlar... nehirnilin sabah safak saymasiyla mutlu mutlu uyancam yine insallah:)) herkese Allah rahatlik versin.. İyi ki varsiniz....

sanada iyi geceler canım bende uyusam hiç fena olmıycak görüşmek üzere)

hayır canım biz sözlüyüz daha gelince nişanlanıcaz inşallah) askerim kıbrısta ben istanbuldayım

Cikodum tam yorumunu gordum tatlim bizde henuz hic bisey yapamadk sozlu gibiyizde degil gibiyizde aileler tanisma suresi verdi askerden gelince karara baglancak hayrlisiyla guzl guzel haberlerle hep burda bulusalm istyrm.. Hadi cnm ben uyuyrm artik sevdiceginle tatli ruyalar.. :) gorusrz

Böyle şeyler tel.de rahat konuşulmadığı için annesine açmamıştır.bir de erkekler karısı ve annesi arasında kalmaktan hoşlanmıyor.hele de askerdeyken.sen de haklısın ama napalım sabır...sabır taşına döndük valla:)

canım hoşgeldin face baya hareketli keşke gelebilsen.. ama gelemesen de burası ilk yerimiz burayı unutmayız canım nasılsın, keyfin yerinde mi canım?

Face hesabım yok,burayı zor takip ediyorum,hızınıza yetişemem:)kızım sağolsun.bir de cepten girince yorum yazması zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…