kesinlikle öyle burda çok güzel bi gönül bağı oluştu umarım o mutlu günleri paylaşmakta nasip olurbende başlarda forumdan bahsetmemiştim burdan duyduklarımı paylaştığımda bana diyo ki sen bunları nerden biliyosun yaaa bende kuşlar söylüyo diyip kandırıyodum
Ayyy aynen bende oyle yapiodum arastrdk okadar felan diye nasil merak ediyodu:) en sonunda dedim dayanamayip kizlarla kaynatip rahatliyrz ozlemlerimizden bahsetmiyrm tabikide ceyiz hazrliyrz siz gelene kadr diyrm ici rahatliyo biraz ama sesim azicik durgun gelse bi kotu oluyo bende daha cok uzuluyrm oyle olmasin diye cabaliyrm iste enerjili bol bagrismali konusmalar gecrmeye calsyrz:))
Ya ben herkesi unutyrm surekli tlfndan takip ediyrm oyuzdende bilemiyrm sanirimevlimisin sen canim nerde askerin sen nerdesin(;
Kimse kalmadi sanirim bende yavastan uyku moduna gecsem fena olmuycak yarinda misafr gelecek oyyy yorucu bi gun beni bekliyo kizlar... nehirnilin sabah safak saymasiyla mutlu mutlu uyancam yine insallah:)) herkese Allah rahatlik versin.. İyi ki varsiniz....
hayır canım biz sözlüyüz daha gelince nişanlanıcaz inşallah) askerim kıbrısta ben istanbuldayım
ay ben burdaym formda turluorm
Böyle şeyler tel.de rahat konuşulmadığı için annesine açmamıştır.bir de erkekler karısı ve annesi arasında kalmaktan hoşlanmıyor.hele de askerdeyken.sen de haklısın ama napalım sabır...sabır taşına döndük valla:)sevgi nehri ve misila arkadaşlarım size çok teşekkür ederim konuşmasam kendime gelemicektim.. yani aslında konuşmuştur diyosunuz hmm ama banada yarın arar sorarım dediyalanmı söyledi acaba offf akşamdaan beri canımı sıktı uyuz hem o hem anası neyse ben ona gelince sorarım bunları tek tek aklıma gelirse tabi :)
nelere bakıosunskıntıdan ölcem bende.uykumda yok
Kizlar bende burdayim icimde bi sıkıntı var uyuyamiyorum bi turlu
nelere bakıosunskıntıdan ölcem bende.uykumda yok
nieki canım :S bende uyuyamıorum oyle gezınıorum orda burda
canım hoşgeldin face baya hareketli keşke gelebilsen.. ama gelemesen de burası ilk yerimiz burayı unutmayız canımnasılsın, keyfin yerinde mi canım?
ay aynen ya :) gelinlik başlıgına bakıyorum 2. ellere falan. güzel fikirler çıkıyo ordan :) ikinci el almam tabi de resimler falan var ya ordan belki bişiler kaparım
Hayır olur inşallah:)askerini özleyipte görememekten sıkılmış olmayasın:)Kizlar bende burdayim icimde bi sıkıntı var uyuyamiyorum bi turlu
Bilmiyorum ki cnm ya saat 9 dan beri donup duruyorum anlamadim bende hayir olsun insallahsen neden uyuyamiyosun ?
Sanirim ondan :) bitsin artik yaaaHayır olur inşallah:)askerini özleyipte görememekten sıkılmış olmayasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?