349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet ama daha çok var yaaaa ben çok usandım artık ruhum sıkıldı onsuz buralarda resmen kavuşmak istiyorum nezaman gidicen sen canım

Bizim henüz çarşı iznimiz yok tatlım karantinadan dolayı 4 şubattan sonra demişti askerim 16 şubatta dişçi randevum var 24 şubat diyorum ama uzun geliyor banada daha çok var erken gitsem zaman uymuyor napıcagım şaşırdım henüz aramadıda keyifsizim bugün bende ya

bizde henüz konuşamadık bugün sölemem gereken önemli şeylerde var ama aramama çok kızıyor ya offff dişim ağrıyo çok fena sinir oldum. bende sabrediyim diyorum ama bilemiyorum bi yanım biran önce gitmek istiyor erken gidersem geride kalan zaman uzun gelicek geç gidersem dayanabilecelmiyim bilmiyorum marta kadar sabredebilsem keşke. bide bizimki bana günübirlik gelme sakın dedi yani seni az görmek bana burda büyük sıkıntı yaratır dedi jeton hernekadar sonradan düşmüş olsada anlıyorum onuda allahım yardım et bizeeeee

Acil birşey varsa ara tatlım ona kızmaz belki geçmiş olsun canım benimde çok agrım var havalar kötüleyecektir diye düşünüyorum o yüzden şubata kar gitmiş olur diye düşündüm ama hasret çogaldıkça insan biranönce gitmek istiyor o yüzden bilemiyorumda dediğin gibi erken gidersem martta busefer geç gidicek gibi olucam şu şubat çıksaydı rahatlardık ya :18:

ya akşamada solesem olurdaa işte ben sabırsızlanıyorum neyse şimdi hiç kızdırmıyım dün çok soylendi çünkü sanada çok geçmiş olsun canım ne çürük var ne bişey anlamadım gitti şiddetli baş ağrısı yaptı geçmezse bende gidicem mecburen. marta doğru hava daha bi iyi olur bencede heves ediyorum ama bakalım neolucak sen bi şekilde gidip dönücen nekadar görsen kardır. ben napıcam izin alamazsa gelene kadar göremiycem kantinde izin almakta çok zormuş kapatıp gidemiyormuşsun

Çarşı izinleri olmuyormuymuş canım olur muhakkak bizimde çarşıya ne sıklıkla çıktıgı henüz belli değil bakalım tam sana daha konuaşmadık yazıyordum canımcım aradı sevdigim çavuşla konuşmuşlar muhasebeyle ilgili birşeyler sormuş maliye mezunusun biliyorsundur diye telefonda kaç dakika hep onu konuşmak durumunda kaldık neyi nereye aktarılıyor hesaplarda onun işleyişini anlattım çavuşuna söylesinde belki yardımcı olur orda inşallah sesini duydumya ne konuştugumuz önemli değil iyi çok şükür rahatladı içim yerleşmeleri falan olmuş anca fırsatı olmuş kurban oldugum bende gittigimde günübirlik gidicem tatlım bakalım sabah çıkcam öğlen ordayım akşam bincem 12de burdayım bayağı koşuşturma 3 saatte görsem yeter

Askerde herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezler öyle ya da böyle güneş doğucaktır zaman geçiçektir

çok sevindim canım benim buldukları ilk fırsatta bizi arıyorlar allah razı olsun sevdiceklerimizden. ohhh iyi olmuş belki görevi falan değişir yardımcı olursa. benimki akşam geç saatte arar ancak bekliycem o saate kadar mecburen işten çıkınca evde daha hızlı geçiriyorum zamanı ya bir saat bile kabulum benim yeterki göriyim kokusunu almıyım ama yok kabul etmedi o şekilde bakalım zaman geçsinde ben biliyorum kendi dayanamıyıp gel diycek bana

Benimde öyle eve gidiyorum yemek üst baş değiştirme falan sonra izledigim dizi varsa o yoksa bazen film açıyoruz annemlerle daha çabuk geçiyor yoksa uyuyorum paso buraya pek giremiyorum akşamları :26:Aynen öyle canım gel diyecektir eminim banada ilk başlarda dedi yok gelmezsin havalar kötü neokadar gelicen falan ama istiyorlar biryandan bende dedimki pardonda soran kim ben geliyorum baktım aslında istiyormuş bize en ihtiyaçları olduklar dönem inşallah seninle aynı zamanlarda kavuşuveririz askerlerimize gerçekten dakikasına razı oluyor insan kokusunu içine çekiyim yeter diyor dua et tatlım görevi daha rahat bir yere geçirir inşallah

dualarım sizinle canım allah hayırlısını nasip etsin inşallah. ayy evet aynı zamanda gitsek negüzel olur bakalım işte komutandan izin ayarlamaya çalışıcam ilerleyen günlerde ben sana haber vericem dedi gittimmi en azından birgün beraber kalmamız gerekiyormuş öyle dedş paşam napalım artı o nasıl isterse öyle olucak

Teşekkür ederim canımcım Amin Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah negüzel öyle bir imkanın varsa 1 gün kal tabiki benim aileden dolayı malesef günübirlik dönüşlerim olucak belki ilerde ailesi evci çıkarırsa tekrar ozamanda birşey bulup kalmaya giderim

Merhaba kızlar. Bizim usta birliğimiz bugün belli oldu. Kura çekti ve Silivri Cezaevi çıkmış.

Ama sen neden üzüldünki tatlım şimdi nerdensin sen uzak diyemi canın sıkıldı cezaevinde rahat olucaktır inşallah istanbulda bir tehlikesi yok bize nekadar yakın silivri keşke herkese yakınlarındaki yerler çıksa herkesinde istediği olmuş olurdu off

benimkide cumartesiden beri düğünü takmış kafaya borcun altına gircez nasıl yapcaz bilmem ne sinir etti beni. Askerlikten önce süperdi herşey paramız var yapıyoduk alıyoduk herşeyi şımdi fosss Sinir oldum bende 1 sene daha beklet bari beni dedim eli boşmudur nedir aklına türlü türlü şeyle geliyo

Canım üzme kendini lütfen içini ferah tut orda kafaları okadar şeyle doluyorki sağlıklı düşünemiyorlar ve herşeyden tedirgin oluyorlar askerlik bazı şeylerde gözlerinide korkutuyor sanırım hayatın zorluklarını görüyorlarya geldiginde aynı düşünmeyecektir oraya ait bir psikoloji eminim sen alttan al bak nasıl değişiçek zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…