349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

o çok fenaa canımm yaa şu an düşününce bile kendimi tutamıyorum. o da çok kızıyor ve hani ondan sonra ben daha da kötü bir hale giriyorum nasıl dayanırım bilmiyorum ama çookkk özledimmmm bi sevdiğimin yüzünü görebilseydimm yaa offff

inşallah tez günde tez zamanda görürsün allah canlı canlı görmeyi nasip etsin bizlere sanal ortam pek kesmiyor dokunmak isteyi dokunamamk deli ediyor insani ama bu askerlik bize aza kanaat etmeyi öğretti bea

Ayy kızlar valla şans getirdiniz bana Sevdiceğim aradı. Gitmişler cezaevine. Acemi birliğinden 70 kişiyle beraber. Yakın arkadaşı da aynı yere çıkmış. Morali çok iyi. Burası süper diyor. Komutanları da çok sevmiş. Yemekler dışarıdan geliyor. Yemekhanede peçete bile var burda diyor kıyamam Ayrıca 8-10 arası cep telefonu serbestmiş. 2 hafta eğitim alacaklarmış yine. Sonrasında ya cezaevi içi nöbeti ya da mahkum sevkine vericeklermiş :)

Bir günü daha bitirdik sayılır.
Ufff ne güzel spora başlamıştım,saldım gitti

Canım çok sevindim bak öyle tedirginlendigin gibi olmadı rahattır demiştim gözünaydın tatlım
inşallah tez günde tez zamanda görürsün allah canlı canlı görmeyi nasip etsin bizlere sanal ortam pek kesmiyor dokunmak isteyi dokunamamk deli ediyor insani ama bu askerlik bize aza kanaat etmeyi öğretti bea

Burcucum dualarım kabul oldu sevdigim aradı internet cafede görevlendirilmiş sabah açıçak akşam kapıycak cafeyi salı günleri izin günüymüş evci yokmuş o kötü oldu bitek ama olsun rabbime şükürler olsun iyi geliyordu sesi

Negüzel böyle birşey oluşturduysam tatlım herkese iyi geliyor sanırım

Çok güçlü çenem valla tatlı dilli bol çeneli oldunmu çözülmüycek hiçbirşey yok

gider ayak nasıl sevindim anlatamam nekadar güzel haberler aldık darısı başıma :))) nehirnilcim inan kendim kadar sevindim içimden bir his yarinin o görevde kalmıyacağını soyluyorduu ohhhh hadi kızlar kutlayalım bu güzel haberleri. yandan yandan

merhaba kızlar..
zeynepcim çok sevindim senin adına:81: gözün aydın canım nasıl ferahlamışsındır, bak kalbimizi temiz tutarak,olumlu düşünerek çok güzel bi şeye vesile olduk hayırlısıyla:13:
yeni yerinde rahat olur inşallah canım

Sağol canım çok teşekkür ederim. Senin adına da çok sevindim, seninde gözün aydın :)

Kızlar merhaba,
Sevdiceğim iki gün yol izni aldı, doğuya gideceği için o yüzden iki gündür bakamadım buraya. her bir saniyeyi değerlendirdim şuan iki günün nasıl geçtiğini anlamadım bile abisiyle aldık abisiyle bıraktık ne zaman geçti bu iki gün diyip durdum. halbuki gelmesi için nasılda gün saymıştım, o geldiğinde bir an sanki hiç askere gitmemiş gibi kaldığımız yerden devam ettik. o ise hep buruktu. doğru düzgün gülemedi bile, gitmemeyi bile düşündü yavrum ağlamamak için kendimi çok tuttum günlerdir, gittiğinde de üzülmesin diye okadar çok kastım ki kendimi, sadece bi iki damla yaş döküldü gözlerimden. şuan da da uğursuzluk getirir diye inandım ağlayamıyorum aslında moralim çok bozuk... onu mardin'e ordan da şırnak'ın dağlarına yollamaya içim el vermedi. sadece uçağa uğurlarken içimden ankara'ya gidiyo yaz okulu için diyip kendimi defalarca teselli ettim. inşallah gittiği gibi sağ salim gelecek o zaman yüzümüzü güldürecek Eki Görüntüle 612326

canim benimkide edirne cezaevinde ama hic memnun degil.. seninki nerede?

ama her gecen gun braz daha yaklasıyoruz pyle dusun..bıde gercekten dedgn gıbı oldugunu dusun,bi iş için ya da okul ıcın gıttıı gelecek..içini ferah tut gecıcek zaman az kaldı,ben saymmyrm artk gunlerı akısına bıraktm gıdıyo bakalm...

elifim hoşgeldin canım. çok sevindim canım her saniyeyi en iyi şekilde değerlendirdiğine, gerçekten de hiç gitmemiş gibi oluyolar yanınımızdayken, 5ay sonra böyle olcak canım inşallah, hiç gitmemişler gibi hissedicez... eminim de güzel bi 2 gün geçti, iyi ki belli etmemişsin üzüntünü yanyanayken zalim zaman nasılda geçiveriyoo, uzaktayken de geçse keşke.. bu 2 gün yine de moral oldu cnm sizlere.. güzel düşün uzakta ama rahatı huzuru güzel olucak inşallah.. bi gitsin yerleşşin güzel haberlerini alacağız.. bi arkadaşımın kocası da şırnakta uzun dönem astek yani face de görüorum hep resimlerini paylaşıyo askeriyede sazlar, çalıgılar rahatı çok yerinde, umarım senin de öle olur tatlım...

ah kızlar
o kadar öfkelıyı ve bı o kdar da aptalımkiii...haftasonları part tıme bı işte calısıyodum..alican bey yani patronm sayılcak kişi,40 yaslarında bı adam,ilk gun konsmstk nısanlı oldugumu falan soylemıstım..oda bana esıyle sorunları oldugunu anlatmıstı...normalde anımasyon yapıyoruz ve pek gıtmyrm cok sıkısmadıkca 40 lira verıyodu gunluk,bıde nısanlım ızın vermıyodu calşmıyodum..cuma gunu aradı cok skstm gel vs dedi 60 lira verıcem sana dedı,bnmde ıhtyacm vardı kabl ettım nısanlıada sylemedım 3 saat surecektı dogum gunu partısı..
ctesı gıttım pazar gtmycektm adam pazar sabah aradı lutfen gel cok sıkstm eleman yok fln dedı yıne 12de gttım 4 e kadar surdu..
bana esını sevmedgnı falan anlattıkca ben aksıne nişanlımı ne kadar sevdgmı anlattm,snra bana ruyamda snı gordum senınle evlenmstk falan dedı..kestırıp attm yuz vermedım ve gun bıttı..
bugun sabah gunaydın prenses dıye msj atmış..cevap vermedım,bıraz sonra atms yıne ruyamda ne ısın vardı dıye,eşinize sadık olsanız oyle bısey olmuycak ama ah siz erkekler yazdım..
yazmamalıymışım meğer aradı benı,burda bı kafe var oraya geldm lutfen gel bı cay ıcelm konusalm dedı,ne konscaksınz dedım,eşimle ayrılmayı dusunuyorum dedı,banane bundan dedm,nişanlından daha ıyı bı hayat vaad edebılırım sana dedı,şok gecırdım resmen yazık dıyıp kapattım yuzune,msj atmış şımdı gözlerin benı benden alıp götürdü vs dıye..ne aptalım ben nişanlm duysa bunları bı an bıle düşünmez terkeder benı allahm elım ayagm tıtrıyo resmen cok aptalım cok :2:

tatlım aman dikkat,ne feci bişey bu adamın dile getirdikleri, yine yazcaktır arıcaktır asla cevap verme canım asla,Allah yardımcın olsun tez zamanda kurtulursun inşallah canım..

bence bidaha asla konuşma onunla ne msj at nede telfonuna cvp ver eger 1 kez daha konuşursan asla senin peşini bırakmaz. Terbiyesiz nişanlı olduğunu bile bile töbe töbe.. eger mümkünse hattını bile değiştir sana ulaşamasın böyle düşünen insanların ne yapacağı belli olmaz sana tavsiyem..

tatlım aman dikkat,ne feci bişey bu adamın dile getirdikleri, yine yazcaktır arıcaktır asla cevap verme canım asla,Allah yardımcın olsun tez zamanda kurtulursun inşallah canım..

acarmıyım hııcc aslaaa sankı içine doğms gıbı aradıı smdı nısanlm..soguk sogk konstuu,neyn var dedm sakladgn bsy olmasn sakın bendn falan dedı..nolablrkı dedım,bilmyrm dıkkat et dedı

daha yenı dgstrdm degstremem bıdaha ama bdaha olursa babama soyluycem o halletsın nısanlm duymadan :26:

dogu die sakın üzülme canım hepsi Allaha emanet inş. sağsalim bize dönücekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…