349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Merhaba kızlar. Bizim usta birliğimiz bugün belli oldu. Kura çekti ve Silivri Cezaevi çıkmış.

canım hiç üzülme bizim bir tanıdığımız yaptı cezaevinde adam anlata anlata bitiremiyor askerliğini okadar rahat yapmışki hatta eşiyle beraber anlatıyorlar telefon fatura ödemekten iflas edicektik diyorlar okadar çok konuşuyolarmışki inşallah sizinde öyle olur. sen nerdesin canım çok uzakmısınız?

bu süreçte olucak boyle şeyler belliki sen rahatlatıcaksın onun içini yaparız üstesinden geliriz elele verdikmi üstesinden gelemiyceğimiz hiçbişey yok gibi bunlar çok önemli şimdi askerdeler ve kendilerini çulsuz hissediyorlar sanırım halbuki biz onlar olmadan bişey yapamayız gelince yine aynı olucaklar işleri oturucak daha düzenli bir hayatları olucak ve evliliğe daha sağlam adımlarla yürüyecekler

Yok tatlım uzak değil aslında ben Eskişehirdeyim. Bize 5 buçuk-6 saatlik yol İstanbul. Zaten acemilikde alemdağdaydı alıştık İstanbula gidip gelmeye :) Ne biliyim içim bi huzursuz oldu, hani bu aralarda silivri biraz mimli ya ondan herhalde. Birde orda 6 saat nöbet tutturuyorlarmış diye duyduk bakalım hayırlısı. Tabi keşke herkesin yakınında çıksa süper olurdu.

tabi zor bi süreç hem askerlik hem düğün düşüncesi ama zaman kazanmak için yapıyosa çok zoruma gider ben ve ailem ona gereken müddeti verdik hiçbişeye zorlamadık amaaaaan kızlar hayırlısı olsun şimdiden kendimi yıpratmaktan başka şeye yaramıcak sizi seviyorum

aynen tatlım herşey olacağına varıyor eninde sonunda hakkında hayırlısını iste herzaman allahtan. inan kendi istşyecektir zaten döndüğünde

Canım içini ferah tut inşallah hayırlısıyla bitiricez bu askerligi hemen hemen heryerde okadar saat nöbet tutuyorlar hayırlısı olsun herşeyden önce öyle düşünme belki bazı günlerde sıkı olabilirler ama sürekli o durumların olacağını sanmıyorum

Aynen canım kendini üzme sıkıntı yapma kendine gelince karşılıklı konuşulur ben böyle olmuycagını düşünüyorum ordaki pskiloji işte askerine destek ol atlatırız yaparız inşallah diye

ben oğlağım nekadar odun olduğumuz soylensede var bişiler hele aşkı bulduktan sonra tam duygusal oldum önceden cidden odundum yani :))

Severim oğlakları inatçı olurlar azcık ama farklı duruşları vardır hep

tıpkı ben gibi :)) ama inadım fena ya benimde kızkardeşim akrep ondan bilirim akrepleri çok iyi anlaşırız biraz asi falandır ama ben ömrümde böyle ağzı sıkı birini tanımadım

tıpkı ben gibi :)) ama inadım fena ya benimde kızkardeşim akrep ondan bilirim akrepleri çok iyi anlaşırız biraz asi falandır ama ben ömrümde böyle ağzı sıkı birini tanımadım

İnatçı seni ama çok yardımseverlerdir Aynı ben asi değilim aksine hep alttan alırım anlayışlı pozitif kincilikte yoktur akreplerde vardır normalde yükselenim başak ondan ama ağzı sıkıda aynıyım ölsen ağzımdan sır alamazsın bana anlatıldıysa benimle gider hiç dedikodu falanda sevmem insanların hayatı ilgilendirmez beni

Ay valla canım ferah tutmaya çalışıyorum bakalım. Hepsi hayırlısıyla bitirsin gelsin kazasız belasız inşallah. İyi bari heryerde o kadar nöbet tutuyorlarsa. Bana çok fazla gibi gelmişti de :) Zaten 4 ayımız kaldı mecbur katlanıcaz.

4 Aydan daha az süremiz var artık inşallah atlatıcaz canım başka zorlu görevleri olmasında nöbet tuttsunlar sadece napalım askerligin kaçınılmazı bu nöbetler

senin huyun güzel canımmm ne yalan solıyım ben dinlerim yani anlatılınca yorumda yaparım ama orda duyduğumu hayatta kalkıp başka yerdekine anlatmam makarasını yaparım ama çenem var anam bende dedikodu yapmama zaman kalmıyoki kendi şeylerimi anlatmaktan bi otur karşıma rahat 3 saatini alırım

Ayy canım valla bende onu düşünüp duruyordum acaba telefon götürebilecek mi diye. İçimi ferahlattın çok sağol İnşallah bizimde rahat geçer. Çok da boş zamanları oluyormuş orda. Bişey yapmamaktan da sıkıldıkları oluyormuş :) Çok da uzak değiliz 5 buçuk 6 saatlik yol. Arada gideceğiz zaten görmeye.

Benimde çenem düşüktür burda belli oluyordur azcık fazla konuşurum

dikkatli kullandıktan sonra bence kullanır ya sıkıntı olmaz bol bol konuşursunuz inşallah. evet çok uzak değil gidersin hiç sıkma kendini cezaevi çavuşu falan oluyorlar galiba onlar rahat yapıyorlar

Günaydın arkadaşlar şafak 115
Çift hanelere son 16
Plakalara son 34
canımmm ilk işim gözümü açar açmaz senin bu şafak sayımına bakmak oluyor ne yazık ki yazacak fırsatı şimdi bulabildim söylemeden geçmeyim dedm

canımmmmmm adına çok sevindimmm yaa bende artık sevdiğiminn yüzünü görmek istiyorummmm gerçi ben tövbe tutamam kendimi onu da üzerim

kızlar bızde dun nette goruntulu konustuk.fakat ılışkımıze ara verdık.bunu ısteyen bendım.duygularım alt ust oldu artık.

canım elbette ki senin bileceğin bi iş ama şurada 2 ayın kaldı biraz daha dişini sıksan şu askerlikten sonra konuyu açsan daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. askerken ikiniz içinde çok zor olacak eminim...

Benimde çenem düşüktür burda belli oluyordur azcık fazla konuşurum

güzel bişey sohbet edebilmek ben konuşmanın meziyet olduğunu düşünüyorum heleki kendini dinlettirebiliyorsan ne mutlu sana. şimdiye kadar çenemle üstesinden gelemediğim hiçbişey olmadı boşuna bir pitbull kadar kuvvetli olduğunu düşünmüyorlar çenemizin :99::99::99::99::99:

geçmez geçmez dedik akşam ettik vallaaaa ayyy saati görünce çok mutlu oldum pinkladycim hoşgeldin valla bende tutamadım kameradan anlaşılmaz diye düşünüyodum ama gözlerimin dolmasıyla şşşş demesi bir oldu oda duygulandı çok fena oluyorrr bidahaki görüntü konuşmamıza kadar gözümün önünden gideceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…