Merhaba kızlar. Bizim usta birliğimiz bugün belli oldu. Kura çekti ve Silivri Cezaevi çıkmış.
yaaaa dimi insan nasıl şair oluyor :)) şarkılar boşuna yazılmamış
benimkide cumartesiden beri düğünü takmış kafaya borcun altına gircez nasıl yapcaz bilmem ne sinir etti beni. Askerlikten önce süperdi herşey paramız var yapıyoduk alıyoduk herşeyi şımdi fosssSinir oldum bende 1 sene daha beklet bari beni dedim eli boşmudur nedir aklına türlü türlü şeyle geliyo
Ama sen neden üzüldünki tatlım şimdi nerdensin sen uzak diyemi canın sıkıldı cezaevinde rahat olucaktır inşallah istanbulda bir tehlikesi yok bize nekadar yakın silivri keşke herkese yakınlarındaki yerler çıksa herkesinde istediği olmuş olurdu off
Romantiklik var fazlasıyla zaten akrep burcuyum ben nekadar duygusalım iyice duygusala vurdum sevdigim olmayınca
Canım üzme kendini lütfen içini ferah tut orda kafaları okadar şeyle doluyorki sağlıklı düşünemiyorlar ve herşeyden tedirgin oluyorlar askerlik bazı şeylerde gözlerinide korkutuyor sanırım hayatın zorluklarını görüyorlarya geldiginde aynı düşünmeyecektir oraya ait bir psikoloji eminim sen alttan al bak nasıl değişiçek zamanla
bu süreçte olucak boyle şeyler belliki sen rahatlatıcaksın onun içini yaparız üstesinden geliriz elele verdikmi üstesinden gelemiyceğimiz hiçbişey yok gibi bunlar çok önemli şimdi askerdeler ve kendilerini çulsuz hissediyorlar sanırım halbuki biz onlar olmadan bişey yapamayız gelince yine aynı olucaklar işleri oturucak daha düzenli bir hayatları olucak ve evliliğe daha sağlam adımlarla yürüyecekler
tabi zor bi süreç hem askerlik hem düğün düşüncesi ama zaman kazanmak için yapıyosa çok zoruma gider ben ve ailem ona gereken müddeti verdik hiçbişeye zorlamadık amaaaaan kızlar hayırlısı olsun şimdiden kendimi yıpratmaktan başka şeye yaramıcak sizi seviyorum
Yok tatlım uzak değil aslında ben Eskişehirdeyim. Bize 5 buçuk-6 saatlik yol İstanbul. Zaten acemilikde alemdağdaydı alıştık İstanbula gidip gelmeye :) Ne biliyim içim bi huzursuz oldu, hani bu aralarda silivri biraz mimli ya ondan herhalde. Birde orda 6 saat nöbet tutturuyorlarmış diye duyduk bakalım hayırlısı. Tabi keşke herkesin yakınında çıksa süper olurdu.
Aynen canım kendini üzme sıkıntı yapma kendine gelince karşılıklı konuşulur ben böyle olmuycagını düşünüyorum ordaki pskiloji işte askerine destek ol atlatırız yaparız inşallah diyetabi zor bi süreç hem askerlik hem düğün düşüncesi ama zaman kazanmak için yapıyosa çok zoruma gider ben ve ailem ona gereken müddeti verdik hiçbişeye zorlamadık amaaaaan kızlar hayırlısı olsun şimdiden kendimi yıpratmaktan başka şeye yaramıcak sizi seviyorum
ben oğlağım nekadar odun olduğumuz soylensede var bişiler hele aşkı bulduktan sonra tam duygusal oldum önceden cidden odundum yani :))
Aynen canım kendini üzme sıkıntı yapma kendine gelince karşılıklı konuşulur ben böyle olmuycagını düşünüyorum ordaki pskiloji işte askerine destek ol atlatırız yaparız inşallah diye
Severim oğlakları inatçı olurlar azcık ama farklı duruşları vardır hep
tıpkı ben gibi :)) ama inadım fena yabenimde kızkardeşim akrep ondan bilirim akrepleri çok iyi anlaşırız biraz asi falandır ama ben ömrümde böyle ağzı sıkı birini tanımadım
Canım içini ferah tut inşallah hayırlısıyla bitiricez bu askerligi hemen hemen heryerde okadar saat nöbet tutuyorlar hayırlısı olsun herşeyden önce öyle düşünme belki bazı günlerde sıkı olabilirler ama sürekli o durumların olacağını sanmıyorum
Ay valla canım ferah tutmaya çalışıyorum bakalım. Hepsi hayırlısıyla bitirsin gelsin kazasız belasız inşallah. İyi bari heryerde o kadar nöbet tutuyorlarsa. Bana çok fazla gibi gelmişti de :) Zaten 4 ayımız kaldı mecbur katlanıcaz.
İnatçı seni ama çok yardımseverlerdirAynı ben asi değilim aksine hep alttan alırım anlayışlı pozitif kincilikte yoktur akreplerde vardır normalde yükselenim başak ondan ama ağzı sıkıda aynıyım ölsen ağzımdan sır alamazsın bana anlatıldıysa benimle gider hiç dedikodu falanda sevmem insanların hayatı ilgilendirmez beni
canım hiç üzülme bizim bir tanıdığımız yaptı cezaevinde adam anlata anlata bitiremiyor askerliğini okadar rahat yapmışki hatta eşiyle beraber anlatıyorlar telefon fatura ödemekten iflas edicektik diyorlar okadar çok konuşuyolarmışki inşallah sizinde öyle olur. sen nerdesin canım çok uzakmısınız?
senin huyun güzel canımmmne yalan solıyım ben dinlerim yani anlatılınca yorumda yaparım ama orda duyduğumu hayatta kalkıp başka yerdekine anlatmam makarasını yaparım ama çenem var anam bende dedikodu yapmama zaman kalmıyoki kendi şeylerimi anlatmaktan bi otur karşıma rahat 3 saatini alırım
Ayy canım valla bende onu düşünüp duruyordum acaba telefon götürebilecek mi diye. İçimi ferahlattın çok sağolİnşallah bizimde rahat geçer. Çok da boş zamanları oluyormuş orda. Bişey yapmamaktan da sıkıldıkları oluyormuş :) Çok da uzak değiliz 5 buçuk 6 saatlik yol. Arada gideceğiz zaten görmeye.
canımmm ilk işim gözümü açar açmaz senin bu şafak sayımına bakmak oluyorGünaydın arkadaşlar şafak 115
Çift hanelere son 16
Plakalara son 34
günaydın kızlar günler sonra dün aşkımla görüntülü konuşma yaptık en sonunda çok mutluyum:16 dün çarşıya çıkmışlar arkadaşlarıyla bir telefon msnı aç diye hemen hazırlık makyajlar falan ayyy kurban olurum ben ona hafif kafayı bulmuşlar günler sonra tabi duygular tavan yapmış ne sözler allahım mest oldum darısı başınıza kızlar sanal bile olsa onu görmek nasıl moral verdi bana ama biyandanda sinir oluo insan dokunmak istiyosun ve dokunamıyorsun olsun bunada şükür. az kaldı az azcık daha sabır edicez biticek.
benim için günün anlam ve önemini belirten bir şarkı paylaşmak istiyorum sizlerle
Ebru Gündeş - Teşekkür Ederim - YouTube
sen yanın en aydınlık beyazzzz benim için
kızlar bızde dun nette goruntulu konustuk.fakat ılışkımıze ara verdık.bunu ısteyen bendım.duygularım alt ust oldu artık.
canım elbette ki senin bileceğin bi iş ama şurada 2 ayın kaldı biraz daha dişini sıksan şu askerlikten sonra konuyu açsan daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. askerken ikiniz içinde çok zor olacak eminim...bızım onun aılesınden yana sorunlarımız var yanı ben aylardır belırsızlık yaşıyorum bendede tak ettı.yanı ahmet uzmanlıga gıdıcek nısanda meslek olarak devam edecek.o kdr olumsuz seyler varkı.bende kendı kendıme sormak zorunda kalıyorum hadı dıyelım aılesı ıkna oldu sorunu kaldırdı ortadan benı ıstemeye gelıcekler pekı ben doguda mutlu olabılecekmıyım.ve ben burda cok kotu oldugum halde hıc ıcımı bı nebze hafıfletmedı yanı bak nazlı tamam benım aılem suan ıstemıyor ama ben yanlarına gıdınce konusucam ıkna edıcem veya ne bılım suan aılesı ıle konusup bana guzel bırşeyler solese bu kdr yıpranmazdım(((
Benimde çenem düşüktür burda belli oluyordur azcık fazla konuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?