KIZLAAAAARRRR ben geldim :) sizi çok özledimaskerimin iki gün yol izni dolayısıyla yoktum. çok güzel bi iki gün geçirdik çok şükürler olsunnn gönderirken artık alıştım ağlamak falan hak getire ktmye gitti elazığ'a ve çok güzelmiş şartları ve hemen ertesi gün dağıtım varmış. gitmeden gözünü korkutmuşlardı sevdiğimin hiç de öyle kötü bi yer değilmiş teskere alanlarla konuşmuş il de ilçeler de rahat demişler :) hedefime ulaştım sanırım, onu gönderip yasa girmeden beklemek istiyordum. az kaldığını anladım, nolur pozitif olalım. sevdiceklerimize kavuşacağımız gün uzak değil... ALLAH hepimizi kavuştursun tüm askerlerimizi (tüm insanlığı) bütün kötülüklerden korusun :)
inanın buna, HER ŞEY GÜZEL OLACAK İNŞALLAH
hoşgeldin canım bende seni merak etmiştim mailini bugün gördüm) askerin için çok sevindim inşallah herşey güzel olur sabrediyoruz bakalım:)
canıım sıkma canını lütfen, bu zamanlarda geçecek hepsinin koşulları zor, birçoğu aynı koşullar altında lütfen öyle düşün için rahat olsun bunlar geride kalacak.. iyi yanından bak kuzumm
:118:Canım benim çok sağol gerçekten benimde vardı öyle ama ümitlenmek istememiştim şimdide tam sevinmeyeyim diyorum korkuyorum birşey çıkar diye Allahıma şükürler olsun böyle güzel devam edelim inşallah rahattır çok istedik ama umdugumuz gibi çıksın inşallah :124gider ayak nasıl sevindim anlatamam nekadar güzel haberler aldık darısı başıma :))) nehirnilcim inan kendim kadar sevindim içimden bir his yarinin o görevde kalmıyacağını soyluyorduu ohhhh hadi kızlar kutlayalım bu güzel haberleri. yandan yandan
Nasıl ferahladım anlatamam canım benim çok sağol inşallah rahat olurda umdugumuzu buluruz o yüzden tam sevinmiyorum güzel haberler sizlerde alın askerlerinizden gerçekten dua edip güzel düşünmek çok etkiliyor rabbime şükürler olsunmerhaba kızlar..
zeynepcim çok sevindim senin adına:81: gözün aydın canım nasıl ferahlamışsındır, bak kalbimizi temiz tutarak,olumlu düşünerek çok güzel bi şeye vesile olduk hayırlısıyla:13:
yeni yerinde rahat olur inşallah canım
Sağol canım çok teşekkür ederim. Senin adına da çok sevindim, seninde gözün aydın :)
herkese iyi akşamlar kızlar benim moralim biraz bozuldu demin askerimle konuştum iyice psikolojisi bozulmuş benimle konuşmak bile iyi gelmedi sanırım dişi ağrıyomuş hem çok yoruldu şu sıralar ağır bişeler taşıyıp duruyolar nöbetleri çok oluyo en kötü dönemine denk geldim kıbrısın diyo(hemde çarşı iznini iptal etmişler bu hafta mesai yap demiş komutanı nasıl geçcek burası hiçbilmiyorum dedi :14
hoşgeldin cnm, olur arada öyle can sıkıntısı ama önemli olan senin ona sürekli moral verebilmen.. Düşünsene senin keyfin olmadığında konuştuğun herkes olumsuz mutsuz konuşuyor ne kadar moral bozulur öyle değilmi? şuanda sevdiğinin sana ihtiyacı var. Buarada benim eşiminde bugün dağıtımı olmuş ve hiç haftasonu izni yokmuş düşün msn de görüşmek yattı.. sizin sadece bu haftalık inş diğer haftalar iptal etmezlerde görüşürsünüz
Kızlar merhaba,
Sevdiceğim iki gün yol izni aldı, doğuya gideceği için o yüzden iki gündür bakamadım buraya. her bir saniyeyi değerlendirdimşuan iki günün nasıl geçtiğini anlamadım bile abisiyle aldık abisiyle bıraktık ne zaman geçti bu iki gün diyip durdum. halbuki gelmesi için nasılda gün saymıştım, o geldiğinde bir an sanki hiç askere gitmemiş gibi kaldığımız yerden devam ettik. o ise hep buruktu. doğru düzgün gülemedi bile, gitmemeyi bile düşündü yavrum ağlamamak için kendimi çok tuttum günlerdir, gittiğinde de üzülmesin diye okadar çok kastım ki kendimi, sadece bi iki damla yaş döküldü gözlerimden. şuan da da uğursuzluk getirir diye inandım ağlayamıyorum aslında moralim çok bozuk... onu mardin'e ordan da şırnak'ın dağlarına yollamaya içim el vermedi. sadece uçağa uğurlarken içimden ankara'ya gidiyo yaz okulu için diyip kendimi defalarca teselli ettim. inşallah gittiği gibi sağ salim gelecek o zaman yüzümüzü güldürecek Eki Görüntüle 612326
hoşbulduk sende hoşgeldin canım:) aslında güzel konuştum ama o kadar bezmiş bi hali vardı ki bi işe yaramadı sanki kapattı teli hala aklım onda dediğin gibi arada olucak bunlar napalım sayılı gün geçicek inşallah.. hiç hafta sonu izninin olmaması nasıl bişey ki cezalı falan mı? nerede askerlik yapıyo?
katlanıcaz cnm yapcak bişi yok :) cezası falan yok cnm bende anlamadım subay gazinosuna aşcı olmuş 20 kişiye yemek yapcamış bugün işte oranın garnizon komutanı falan orda çarşı izni falan yok sadece arada gelip izin istersen 4 saatliğine izin alabilirsin okaadar demişler ne diyeceğimi şaşırdım bende boşver hayatım önemli değil deyip sustum
Elif canm yaa cok sevindim bak ne guzel yaninda olmusun 2 gun:) hic uzme kendini tatlim hepsi gececek askerlerimiz sag saglim yanimiza gelicekler 115 gun kaldi hic gecmiycek sandigimiz gunler zorlaya zorlayada olsa geciyolar iste cok sukur.. Aynen oyle dusunmekte en guzeli koca omrumuzden sadece 4 ayi kaldi ayri gecrmek zorunda oldugumuz ondan sonra bidaha sevdiceklerimizle hic ayri kalmayalim insallah:)
eşim izine sen gel dersen gelirim dio ne yapmalıyım sizce şafağın uzamasınıda hiç istemiyorum. ben geleyim diorum evci çıkarayım kabul etmio
kızlar çarşamba günü mevlid kandili( peygamber efendimizin doğum gecesi ) bol bol salavat getirelimm inş.
aynen canım ya geçecek bu günlerimiz işte yatıp uyusam da hemen geçse :/ zaten paso hayal kuruyorum geldiği günü düşünüp duruyorum
kızlar az önce benimki aradı morali bozuk çok rahatım ama duramıyorum burda diyo az kaldı dedim gelim görimmi seni dedim daha çok bagırdı çagırdı bana offff ya izin alıp gelecem diyo Allahım ya adam uzatcak askerliği ya.yapma dedim ama anlamıyor inşallah yarın bu ruh halinden sıyrılır.ha bu arada gerçekten kadınlar erkeklerden her konuda daha dayanıklıymış bunu birkez daha anladım
Geldikten sonra yapmak istediklerimizin hayaliyle uyuyup uyaniyrm bende canim yaa gecicek nehirnil her sabah safaklari yazio 15 gun sonra 2 rakamlara gecince onu cikarcak sonra 36 gun sonra plaka su kadar kaldida yazamiycak sonra hergun bi plaka sayarak bitrcez:)) plaka kodlarini bi ezberleyememistim iste boylelikle butun illeri ogrencez hatta hangi ildeysek o ilde yasayanlar orayi anlatrlar:)) oyle boyle bitircez sonrada guzel haberlermzi paylasicaz birbirimizle nasipse
benim askerimde aynı şekilde baya moralsizdi canım.. ne söylediysem keyfi yerine gelmedi ama şöyle bi durum da varki yeri hiç rahat değil fiziksel olarak çok yoruluyo ve sinirleri de iyice bozulmuşseninki psikolojik olarak rahat değil anladığım kadarıyla askerlik neticede mantığa uygun hiçbişey yok onada hak vermek lazım umarım yarın herikisi içinde daha iyi olur )[
inşallah canım bugün ben gelme diyorum beni istemiyormusun diyor ne desem ters anlıyor biraz ikna etmeye çalıştım ama bakalım artık yarına ne olur.inşallah yarın ikiside düzelir
kızlar az önce benimki aradı morali bozuk çok rahatım ama duramıyorum burda diyo az kaldı dedim gelim görimmi seni dedim daha çok bagırdı çagırdı bana offff ya izin alıp gelecem diyo Allahım ya adam uzatcak askerliği ya.yapma dedim ama anlamıyor inşallah yarın bu ruh halinden sıyrılır.ha bu arada gerçekten kadınlar erkeklerden her konuda daha dayanıklıymış bunu birkez daha anladım
benim askerimde aynı şekilde baya moralsizdi canım.. ne söylediysem keyfi yerine gelmedi ama şöyle bi durum da varki yeri hiç rahat değil fiziksel olarak çok yoruluyo ve sinirleri de iyice bozulmuşseninki psikolojik olarak rahat değil anladığım kadarıyla askerlik neticede mantığa uygun hiçbişey yok onada hak vermek lazım umarım yarın herikisi içinde daha iyi olur )[
inşallah canım bugün ben gelme diyorum beni istemiyormusun diyor ne desem ters anlıyor biraz ikna etmeye çalıştım ama bakalım artık yarına ne olur.inşallah yarın ikiside düzelir
inşallah canım bi yandan onları anlamaya çalışmak bi yandan destek olmaya çalışmak valla işimiz biraz zor açıkçası ama sevdiklerimize değer tabiki
herkese iyi akşamlar kızlar benim moralim biraz bozuldu demin askerimle konuştum iyice psikolojisi bozulmuş benimle konuşmak bile iyi gelmedi sanırım dişi ağrıyomuş hem çok yoruldu şu sıralar ağır bişeler taşıyıp duruyolar nöbetleri çok oluyo en kötü dönemine denk geldim kıbrısın diyo(hemde çarşı iznini iptal etmişler bu hafta mesai yap demiş komutanı nasıl geçcek burası hiçbilmiyorum dedi :14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?