beni de artık ne nerede yapacağı ne başka şey zorlamıyor, ama özlemekAllah eksikliklerini göstermesin, hele gelsin hava alanından direk belediyeye götürcem evlenmeye 9da uykum gelmişti keşke uyusaydım bu düşünceler gelmeden sızardım... bize zor ana babaya zor.
evet işte bunlar girince insanın aklına nerdeee kalır uyumakinternetten seksenler dizisini izliyorum biraz keyif verdi o aslında
aynı şeyi söylemişiz canım, Allah yardımcımız olsun...kızlar hepinize iyi geceler benim bugün pek keyfim yok uymaya çalışıcam tabi uyuyabilirsem hepinizi öpüyorum
aynı şeyi söylemişiz canım, Allah yardımcımız olsun...
canımmmm ben karsta diye yakınıp duruyordum sonra kendi kendime dedim ki belayı çağırıyorsun. sen gönlünü ferah tut aklına sakın ola kötü şeyler getirmee ve o gidip yerleştiğinde onun rahat olduğunu görüp seninde için rahatlayacak. sen iyiyi düşün canımmm eminim ki o güzel 2 gün hiç aklından çıkmıyordur çıkmasında sen başka bir şeyi düşünme bunu düşünKızlar merhaba,
Sevdiceğim iki gün yol izni aldı, doğuya gideceği için o yüzden iki gündür bakamadım buraya. her bir saniyeyi değerlendirdimşuan iki günün nasıl geçtiğini anlamadım bile abisiyle aldık abisiyle bıraktık ne zaman geçti bu iki gün diyip durdum. halbuki gelmesi için nasılda gün saymıştım, o geldiğinde bir an sanki hiç askere gitmemiş gibi kaldığımız yerden devam ettik. o ise hep buruktu. doğru düzgün gülemedi bile, gitmemeyi bile düşündü yavrum ağlamamak için kendimi çok tuttum günlerdir, gittiğinde de üzülmesin diye okadar çok kastım ki kendimi, sadece bi iki damla yaş döküldü gözlerimden. şuan da da uğursuzluk getirir diye inandım ağlayamıyorum aslında moralim çok bozuk... onu mardin'e ordan da şırnak'ın dağlarına yollamaya içim el vermedi. sadece uçağa uğurlarken içimden ankara'ya gidiyo yaz okulu için diyip kendimi defalarca teselli ettim. inşallah gittiği gibi sağ salim gelecek o zaman yüzümüzü güldürecek Eki Görüntüle 612326
valla izinden sonra hiç zaman geçmiyormuş, sevdiceğimde diyor bizede 3 gün yol izni veriyorlar toplamda 6 gün bundan faydalanalım diye ama ben pek sıcak bakmıyorum açıkçasıeşim izine sen gel dersen gelirim dio ne yapmalıyım sizce şafağın uzamasınıda hiç istemiyorum. ben geleyim diorum evci çıkarayım kabul etmio
hiho :)) ben bunu askerime anlattığımda tüh yaa dedi kıskandırmaya çalıştı, orada zaten ancak yapabildikleri o sadece lafta valla. çünkü bizler buradayız onların aklı kaldığı için onlar kıskandırıp bizim akıllarımızın kalmasını istiyorlar bazen.. zaten esas kıskananlar onlar ama ne şirin ya yine de :)))
KIZLAAAAARRRR ben geldim :) sizi çok özledimaskerimin iki gün yol izni dolayısıyla yoktum. çok güzel bi iki gün geçirdik çok şükürler olsunnn gönderirken artık alıştım ağlamak falan hak getire ktmye gitti elazığ'a ve çok güzelmiş şartları ve hemen ertesi gün dağıtım varmış. gitmeden gözünü korkutmuşlardı sevdiğimin hiç de öyle kötü bi yer değilmiş teskere alanlarla konuşmuş il de ilçeler de rahat demişler :) hedefime ulaştım sanırım, onu gönderip yasa girmeden beklemek istiyordum. az kaldığını anladım, nolur pozitif olalım. sevdiceklerimize kavuşacağımız gün uzak değil... ALLAH hepimizi kavuştursun tüm askerlerimizi (tüm insanlığı) bütün kötülüklerden korusun :)
inanın buna, HER ŞEY GÜZEL OLACAK İNŞALLAH
sakın bi daha ona cevap verme ben şimdi başımı yerden kaldırmayı bile ona ihanet sayıyorum. çok rezil bi adammış o.
alla alla, benimki bile ordan sana chip yerleştirip nerede olduğunu göriyim derdinde valla :) canım benim sıkma sen canını, zaten tepkini koymuşsun sen. bi daha öyle bi girişimde bulunursa sen cevap vermediğin takdirde, çok net ve ciddi şekilde bir daha rahatsız etmeyin lütfen, şikayet etmek durumunda kalmak istemiyorum dersin canım
uuuy kıyamam bebisimizee :) çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşmen dileğimle canımm, az kaldı şafağımız herşey güzel olacak inşallahh ufaklıkta babasını bolbol öpüp koklayacak :)Eki Görüntüle 612641
bende onla dinlediğimiz şarkıları aklımda tutuyorumof puf şuan ne güzel uyuyodur orada kim bilir
canımmmmm gözünaydınnnnn hadiii :) zaten şurada 114 ü görmemize 15 dakikamız kalmışşş
Ben de tüm gün bu şarkıyı dinledim, hatta şimdi kulaklığı taktım.uyumadan son kez dinliycm
canımmmm ben karsta diye yakınıp duruyordum sonra kendi kendime dedim ki belayı çağırıyorsun. sen gönlünü ferah tut aklına sakın ola kötü şeyler getirmee ve o gidip yerleştiğinde onun rahat olduğunu görüp seninde için rahatlayacak. sen iyiyi düşün canımmm eminim ki o güzel 2 gün hiç aklından çıkmıyordur çıkmasında sen başka bir şeyi düşünme bunu düşün
valla izinden sonra hiç zaman geçmiyormuş, sevdiceğimde diyor bizede 3 gün yol izni veriyorlar toplamda 6 gün bundan faydalanalım diye ama ben pek sıcak bakmıyorum açıkçası
canımmm yaa bildiğin bebek pışpışlama modundayız bizde benim kıskandığım bir iki şey var durup durup onun konusunu açmalar kahkahalar atmalar, benim çarşı iznime de ne kaldı şurda demeler falan (tövbe yarabbim sanki bana çarşıya çıkınca kızların arasına düşecek)neler nelerrr
canımmmmm gözünaydınnnnn hadiii :) zaten şurada 114 ü görmemize 15 dakikamız kalmışşş
aynen... terhise kadar bi daha göremicez kuzum, inşallah zaman çabuk geçer. bu iki günü hafızamıza kazımalıyız :s
sağ olasın canım, gözümüz temelli aydın olsun inşallah...
ben de dinledim canım. duygusal şarkılar da acayip tetikliyor yau
ahhh bu şarkıların gözü kör olsun...kızlar uzun zamandır müzik dinlemiodum özellikle duygusal parçaları, şu bora duranın şarkısı neymiş bi dinliim bakiim ben de demiştim ki aşkımın son günlerde sölediği daha dorusu mırıldandığı şarkı, sözlerini de anlamazdım sorardım kim sölüo o da bilmiodu,ben de ama şimdi ben benden gittim...
Cemal Süreya demiş ki Özlemek, ölmekten sadece iki harf fazla be çocuk.evet doğru diyorsun canım zaten uçağa doğru yolcu ederken içimden ankaraya gidiyor yok yok diyip yolladım :) inşallah canım birşey olmayacak zaten içimde kötü bir histe yok onada söyledim sadece çok özlemekten...
Günaydın arkadaşlar şafağımız 114
:124:Çift hanelere son 15:124:
Plakalara son 33
günaydın canım 110 luları da bitiriyoruz az kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?