349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet işte bunlar girince insanın aklına nerdeee kalır uyumak internetten seksenler dizisini izliyorum biraz keyif verdi o aslında

canımmmm ben karsta diye yakınıp duruyordum sonra kendi kendime dedim ki belayı çağırıyorsun. sen gönlünü ferah tut aklına sakın ola kötü şeyler getirmee ve o gidip yerleştiğinde onun rahat olduğunu görüp seninde için rahatlayacak. sen iyiyi düşün canımmm eminim ki o güzel 2 gün hiç aklından çıkmıyordur çıkmasında sen başka bir şeyi düşünme bunu düşün

eşim izine sen gel dersen gelirim dio ne yapmalıyım sizce şafağın uzamasınıda hiç istemiyorum. ben geleyim diorum evci çıkarayım kabul etmio
valla izinden sonra hiç zaman geçmiyormuş, sevdiceğimde diyor bizede 3 gün yol izni veriyorlar toplamda 6 gün bundan faydalanalım diye ama ben pek sıcak bakmıyorum açıkçası

canımmm yaa bildiğin bebek pışpışlama modundayız bizde benim kıskandığım bir iki şey var durup durup onun konusunu açmalar kahkahalar atmalar, benim çarşı iznime de ne kaldı şurda demeler falan (tövbe yarabbim sanki bana çarşıya çıkınca kızların arasına düşecek)neler nelerrr

canımmmmm gözünaydınnnnn hadiii :) zaten şurada 114 ü görmemize 15 dakikamız kalmışşş

bıdaha rahatsız etmedı bakalım,anneme anlattım durumu bıdaha ararsa annem acıcak verırım agznın payını uzulme dedı

İnşallah cnm,çok teşekkür ederim. Bir an önce tamamen iyileşmek istiyorum.hem kızım hem de koçişimin için

bende onla dinlediğimiz şarkıları aklımda tutuyorum of puf şuan ne güzel uyuyodur orada kim bilir

aynen... terhise kadar bi daha göremicez kuzum, inşallah zaman çabuk geçer. bu iki günü hafızamıza kazımalıyız :s

canımmmmm gözünaydınnnnn hadiii :) zaten şurada 114 ü görmemize 15 dakikamız kalmışşş

sağ olasın canım, gözümüz temelli aydın olsun inşallah...

Ben de tüm gün bu şarkıyı dinledim, hatta şimdi kulaklığı taktım.uyumadan son kez dinliycm

ben de dinledim canım. duygusal şarkılar da acayip tetikliyor yau

kızlar uzun zamandır müzik dinlemiodum özellikle duygusal parçaları, şu bora duranın şarkısı neymiş bi dinliim bakiim ben de demiştim ki aşkımın son günlerde sölediği daha dorusu mırıldandığı şarkı, sözlerini de anlamazdım sorardım kim sölüo o da bilmiodu,ben de ama şimdi ben benden gittim...

evet doğru diyorsun canım zaten uçağa doğru yolcu ederken içimden ankaraya gidiyor yok yok diyip yolladım :) inşallah canım birşey olmayacak zaten içimde kötü bir histe yok onada söyledim sadece çok özlemekten...

olacak canım olacak hatta ben yine dicem ki şurada şafak doğan güneş dememize 15 dakikamız kaldı inşallah rabbim tez vakitte gösterir bize o günü
ahhh bu şarkıların gözü kör olsun...
Cemal Süreya demiş ki “Özlemek, ölmekten sadece iki harf fazla be çocuk.”
her zamankinden daha da bi anlamlı şimdi

Günaydın arkadaşlar şafağımız 114
:124:Çift hanelere son 15:124:
Plakalara son 33

Herşeyi engelleyebilirler ama güneşin doğuşunu engelleyemezler güneş doğacak biticek sevdiklerimiz gelecek:123:

günaydın canım 110 luları da bitiriyoruz az kaldıı[/QUOTE]

Günaydın canımcım Evet canım azcık kaldı son 4 onlarada geri sayıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…