349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tuğbacımm neredeydi askerin? askerde mantık aranmamalı gerçekten ama işte erkeklere çok ağır geliyor bu iki günde benimki baya bir şey anlattı, gerçekten çok zor.

canım benim askerim istanbulda yeri iyi ama gerçekten mantık yok askeriyede. napalım geçecek gidecek birgün iyi bir gün kötü işte

amin canım.. çok zor gerçekten düşününce hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak yıpranıyolar.. öyle ama bazen biz bile yaralarına merhem olamıyoruz galiba:)) Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin inşallah hemencecik bitirmeyi nasip etsin Rabbim.. kavuşalım istiyorum artık

bakacak işte canım eger şafak sıkıştırırsa yine dedi bugünkü gibi bana belli olmaz gelirim falan olmazsa martta bi gelsin daha ne yapalım yoksa orayı dar eder kendine

daha yenı dgstrdm degstremem bıdaha ama bdaha olursa babama soyluycem o halletsın nısanlm duymadan :26:

Cnm geçmiş olsun . Zaten asker yolu bekliyoruz günler zor geçiyor.üstüne bu olay gelmiş...bu erkekleri ne yapmak lazım bilmiyorum. Nişanlın duymadan halletmeye bak. Senden yüz bulmasaydı yaklaşmazdı diyebilir.sonuçta askerde,aklına her türlü şey gelir.boşuna aranız bozulmasın.

bakacak işte canım eger şafak sıkıştırırsa yine dedi bugünkü gibi bana belli olmaz gelirim falan olmazsa martta bi gelsin daha ne yapalım yoksa orayı dar eder kendine

yani cnm çocuk orda kafayı bozacaksa 2 gün gelsin yanına değişiklik olur 2 günde geç terhis olsun ne olacak, o ne derse desin sen onay ver cnm bence..

hoş bulduk canım aynen katılıyorum söylediklerine :)

hoş bulduk canıımmm diğer yazdıklarını da okudummm, moral bozanlara kulak asmicaz, önümüze bakıcaz inşallah. sevdiklerimizle mutlu yuvalarımızı kurma planları yapıcaz gerçekten de jet hızıyla geçti 2 gün ama çok iyi geldi, önemli olan onları görüp biraz da olsa hasret giderebilmek değil mi? hem yanıbaşında olup da kıymetini bilmeyen hatunlara inat, biz hergün söz verelim kendimize... onlarla her saniyenin değerini anladık kızlar. inşallah döndüklerinde aşkımızı yaşayacağız en güzel şekilde

yani cnm çocuk orda kafayı bozacaksa 2 gün gelsin yanına değişiklik olur 2 günde geç terhis olsun ne olacak, o ne derse desin sen onay ver cnm bence..

evet evet ben en iyisi bi daha bu duruma düşerse gelme falan demiyim gelsin amannn öylede böylede geçip gidiyor işte napalım geç olsun güç olmasın.yoksa hepten sıyıracak kafayı

Ben de kavuşmak istiyorum:))) ya çok özledim,kızımla yatıyoruz yanımızda babamız yok.evden eşimin resimlerini kaldırdım.kızım iyice etkilendi elinde foto akşama kadar gezmeye başladı.baba deyip resmini öpüyor bugün itibariyle çerçeveler kalktı.

sende de haberler iyiymişşş canım oh süperr :)) evet ya en azından gördük enerji, aşk depoladık :) artık zorlu kısım başladı bir ayı bi atlatsak bencede plakalarda rahatlıcaz gibi geliyoo.. zaten her dakikanın bile altın gibi değerli olduğunu yine anladım. onunla birlikte uyudum dün gece uyanıp uyanıp öptüm, gözlerim dolsa da çok ağlamadan uğurladım sevdiceğimi..

Elif böyle yazdığıma bakma benim, az önce öyleydim şimdi dün giydiklerini alıp onlarla uyucaktım annesi makineye atmış iyi ki atmış :s her şeye tamam kabul. ama özlemenin ilacı yok, napalım özlemek de güzel... ben de hiç ağlamamıştım şu ana kadar. insanın çok zoruna gidiyor dün şöyleyken bugün böyle olması... diyorum ya her şeye tamam ama özlemek elimizde değil, ah bi kavuşsak...

Cnm hoşgeldin:)) ne güzel görmüşsün askerini. Az kaldı tabi,günler bir şekilde geçiyor.veee çift rakamlara ulaşmak üzereyiz:)
Bu arada ben b fite e gitmekten vazgeçtim.sana da okadar sormuştum.kızımı bırakamıycam,babası gideli iyice bana düştü.wc ye zor gidiyorum düşün artık:)) kızım zaten babasını ,evini özlüyor,bir de annesi bırakıp gitmesin dedik.
Şu sıralar bağırsak ülseriyle uğraşıyorum,azıcık toparlanayım platese başlıcam.

canım ben o sıteden bakıyorum hemde erkek arkadaşım kendisi günlüğün arkasına tek tek çentik atıyo o yzden 115 teyiz doğru yani. normalde 16 mayıs terhis tarihi ama ertesi gün ancak yoldan gelecekleri için öyle sayıyoruz biz... çünkü nereden gelirlerse gelsinler bir gün illa ki sürecek

Hoş bulduk canımm Allah yardımcın olsun, zor tabi. 15 gün sonra çift rakamlar inşallah. gerçekten hızlı geçsin. çok zormuş asker beklemek. Allah hepimize yardım etsin

of evet işte her anımız değişiyo bende onu uğurladıktan sonra o ruh haliyle gittim çeyiz içni kendime kahve takımı aldım. ama o bile o an beni mutlu etmedi ya yeri gerçekten dolmuyor, teslim olmadan da aradı üzüldün mü çok diyo, sen ne diyosun dün kaçma planları yaptık zor ikna ettim, of ya geçecek inşallah bu günlerde böyle dolaşıyoruz ama kavuştuğumuzda 347 ler gibi olacağız inşallah, bende şimdi yastığıyla uyuyacağım hiçbişi yıkamıyoruz biz o gelsin öyle

uuuy kıyamam bebisimizee :) çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda iyileşmen dileğimle canımm, az kaldı şafağımız herşey güzel olacak inşallahh ufaklıkta babasını bolbol öpüp koklayacak :)Eki Görüntüle 612641

Eklentiler

• $girl_flag_of_truce.gif
    7,8 KB · Görüntüleme: 28

beni de artık ne nerede yapacağı ne başka şey zorlamıyor, ama özlemek Allah eksikliklerini göstermesin, hele gelsin hava alanından direk belediyeye götürcem evlenmeye 9da uykum gelmişti keşke uyusaydım bu düşünceler gelmeden sızardım... bize zor ana babaya zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…