Tuğbacımm neredeydi askerin? askerde mantık aranmamalı gerçekten ama işte erkeklere çok ağır geliyor bu iki günde benimki baya bir şey anlattı, gerçekten çok zor.
Hepsi üst üste gelmiş,Allah askerlerimize yardım etsin. Sabahın köründe kalkıyorlar....akşama kadar çalış...ilgilenen yok,merhamet eden yok.şartlar çok zor,tek destekçileri biziz:)) biz olmasak ne yaparlardı :)))
canım eğer izin kullanmak istiyorsa bence kullansın bazı erkekler evet dayanamıyor 2 günde olsa faklı ortam istiyorlar belki bu ona psikolojik olarak iyi gelebilir ve diğer günleri daa rahat geçirebilir. Benim eşimde martta gelmek istiyor ilk zamanlar gelme dedim ama baktım iyice morali düşüyor şimdi gel diyorum artık oda martı sayıyo ve şafak onun daa ızlı geçiyor moral oluyor. o kadar ay beklemişiz 5 gün dahamı beklemicez hem askerliği uzamıyor sadece diğer askerler o izindeyken askerliğini yapıyor seninki yapmıyor gelince telefi ediyor hepsi bu..
daha yenı dgstrdm degstremem bıdaha ama bdaha olursa babama soyluycem o halletsın nısanlm duymadan :26:
bakacak işte canım eger şafak sıkıştırırsa yine dedi bugünkü gibi bana belli olmaz gelirim falan olmazsa martta bi gelsin daha ne yapalım yoksa orayı dar eder kendine
canım hoşgeldinne güzel haberler alıyoruzz bugün, çok sevindim ne güzel geçmiştir sevgiliyle bu 2gün.. şartlarının suanda güzel olması da çok sevindirici, herşey düşündüğümüzden güzel geçicek inşallah, güzel ve olumlu bakmaya çalışıcaz canım,çok daha iyi haberlerini alıcaksın inşallah
kuuuuuzuuum hoşgeldinn :) bende aynı durumdaydımm canım, ancak akşam üstü gelebildim. benimkide şuan mardin ktm de internette baktığımız gibi valizlerin üstünde falan yatacak eyvah napıcak kalorifer petekleri üstünde mi beklicek diyip dövünürken, şuan ranzada acemiliğindeki gibi uyuyor çok şükür yarabbim. inşallah bugünlerimizde geçecek, benim ki de oradaki birkaç askerle konuşmuş uzun dönem bi çocuk çok kötü bi yer falan demiş başka bi asker ise hiç çatışma falan olmadı rahattı demiş, herkese göre değişiyo insanlar neden moral bozar ki? zaten içinde bulunulan durum yeteri kadar sinir bozmaya elverişli.. ama dediğin gibi herşeye iyi yanından bakmak gerek... günlerimiz geçiyor nihayet bugünde geçecek, çift basamaklar yakınnnn!
yani cnm çocuk orda kafayı bozacaksa 2 gün gelsin yanına değişiklik olur 2 günde geç terhis olsun ne olacak, o ne derse desin sen onay ver cnm bence..
amin canım.. çok zor gerçekten düşününce hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak yıpranıyolar.. öyle ama bazen biz bile yaralarına merhem olamıyoruz galiba:)) Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin inşallah hemencecik bitirmeyi nasip etsin Rabbim.. kavuşalım istiyorum artık
hoş bulduk canımaynen katılıyorum söylediklerine :)
hoş bulduk canıımmmdiğer yazdıklarını da okudummm, moral bozanlara kulak asmicaz, önümüze bakıcaz inşallah. sevdiklerimizle mutlu yuvalarımızı kurma planları yapıcaz gerçekten de jet hızıyla geçti 2 gün ama çok iyi geldi, önemli olan onları görüp biraz da olsa hasret giderebilmek değil mi? hem yanıbaşında olup da kıymetini bilmeyen hatunlara inat, biz hergün söz verelim kendimize... onlarla her saniyenin değerini anladık kızlar. inşallah döndüklerinde aşkımızı yaşayacağız en güzel şekilde
Ben de kavuşmak istiyorum:))) ya çok özledim,kızımla yatıyoruz yanımızda babamız yok.evden eşimin resimlerini kaldırdım.kızım iyice etkilendi elinde foto akşama kadar gezmeye başladı.baba deyip resmini öpüyorbugün itibariyle çerçeveler kalktı.[/QU
inşallah canım o günlere doğru gidiyoruzkıyamam ona ben en iyisini yapmışsın canım kaldırmakla etkilenmesin daha fazla kaç yaşında ufaklık yerim onu ben
sende de haberler iyiymişşş canım oh süperr :)) evet ya en azından gördük enerji, aşk depoladık :) artık zorlu kısım başladı bir ayı bi atlatsak bencede plakalarda rahatlıcaz gibi geliyoo.. zaten her dakikanın bile altın gibi değerli olduğunu yine anladım. onunla birlikte uyudum düngece uyanıp uyanıp öptüm, gözlerim dolsa da çok ağlamadan uğurladım sevdiceğimi..
amin canım.. çok zor gerçekten düşününce hem psikolojik olarak hem fiziksel olarak yıpranıyolar.. öyle ama bazen biz bile yaralarına merhem olamıyoruz galiba:)) Allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin inşallah hemencecik bitirmeyi nasip etsin Rabbim.. kavuşalım istiyorum artık
Cnm hoşgeldin:)) ne güzel görmüşsün askerini. Az kaldı tabi,günler bir şekilde geçiyor.veee çift rakamlara ulaşmak üzereyiz:)KIZLAAAAARRRR ben geldim :) sizi çok özledimaskerimin iki gün yol izni dolayısıyla yoktum. çok güzel bi iki gün geçirdik çok şükürler olsunnn gönderirken artık alıştım ağlamak falan hak getire ktmye gitti elazığ'a ve çok güzelmiş şartları ve hemen ertesi gün dağıtım varmış. gitmeden gözünü korkutmuşlardı sevdiğimin hiç de öyle kötü bi yer değilmiş teskere alanlarla konuşmuş il de ilçeler de rahat demişler :) hedefime ulaştım sanırım, onu gönderip yasa girmeden beklemek istiyordum. az kaldığını anladım, nolur pozitif olalım. sevdiceklerimize kavuşacağımız gün uzak değil... ALLAH hepimizi kavuştursun tüm askerlerimizi (tüm insanlığı) bütün kötülüklerden korusun :)
inanın buna, HER ŞEY GÜZEL OLACAK İNŞALLAH
YedekSubay.tk : 351. Dönem - Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları ya kızlar şu siteye bi bakın ya hangisi doğru buraya göre 114 günümüz var oda 16 mayıs tarihini gösteriyor.başka bi sitede ise 116 günümüz var oda 17 mayıs terhis tarihini gösteriyor.ama benim anlamadığım 1 gün var arada ama 2 gün terhiste oynuyor anlayan varsa anlatsın bana
Cnm hoşgeldin:)) ne güzel görmüşsün askerini. Az kaldı tabi,günler bir şekilde geçiyor.veee çift rakamlara ulaşmak üzereyiz:)
Bu arada ben b fite e gitmekten vazgeçtim.sana da okadar sormuştum.kızımı bırakamıycam,babası gideli iyice bana düştü.wc ye zor gidiyorum düşün artık:)) kızım zaten babasını ,evini özlüyor,bir de annesi bırakıp gitmesin dedik.
Şu sıralar bağırsak ülseriyle uğraşıyorum,azıcık toparlanayım platese başlıcam.
Ben de kavuşmak istiyorum:))) ya çok özledim,kızımla yatıyoruz yanımızda babamız yok.evden eşimin resimlerini kaldırdım.kızım iyice etkilendi elinde foto akşama kadar gezmeye başladı.baba deyip resmini öpüyorbugün itibariyle çerçeveler kalktı.[/QU
inşallah canım o günlere doğru gidiyoruzkıyamam ona ben en iyisini yapmışsın canım kaldırmakla etkilenmesin daha fazla kaç yaşında ufaklık yerim onu ben
13 aylık,daha çok küçüğüz:)babasıyla aşıkla maşuk gibiydiler.birbirlerine çok düşkünler.iletişimleri çok sağlam.yemin törenine gidince küçücük çocuk babasını tanıdı,sarılıp öptü.herkes unutmuştur babasını demişti...
Elif böyle yazdığıma bakma benim, az önce öyleydim şimdi dün giydiklerini alıp onlarla uyucaktım annesi makineye atmışiyi ki atmış :s her şeye tamam kabul. ama özlemenin ilacı yok, napalım özlemek de güzel... ben de hiç ağlamamıştım şu ana kadar. insanın çok zoruna gidiyor dün şöyleyken bugün böyle olması... diyorum ya her şeye tamam ama özlemek elimizde değil, ah bi kavuşsak...
Cnm hoşgeldin:)) ne güzel görmüşsün askerini. Az kaldı tabi,günler bir şekilde geçiyor.veee çift rakamlara ulaşmak üzereyiz:)
Bu arada ben b fite e gitmekten vazgeçtim.sana da okadar sormuştum.kızımı bırakamıycam,babası gideli iyice bana düştü.wc ye zor gidiyorum düşün artık:)) kızım zaten babasını ,evini özlüyor,bir de annesi bırakıp gitmesin dedik.
Şu sıralar bağırsak ülseriyle uğraşıyorum,azıcık toparlanayım platese başlıcam.
13 aylık,daha çok küçüğüz:)babasıyla aşıkla maşuk gibiydiler.birbirlerine çok düşkünler.iletişimleri çok sağlam.yemin törenine gidince küçücük çocuk babasını tanıdı,sarılıp öptü.herkes unutmuştur babasını demişti...
canm benim yaa daha çok küçükmüş.. nasıl da özlermiş babasını kız çocukları babaya çok düşkün olurlar zaten hem bi de böylesi güzel bi diyalogları olunca baba diye tutturmaz mı yerim onu ben unutur mu hiç:)) Allah hayırlsıyla kavuştursun inşallah
beni de artık ne nerede yapacağı ne başka şey zorlamıyor, ama özlemekof evet işte her anımız değişiyo bende onu uğurladıktan sonra o ruh haliyle gittim çeyiz içni kendime kahve takımı aldım. ama o bile o an beni mutlu etmedi ya yeri gerçekten dolmuyor, teslim olmadan da aradı üzüldün mü çok diyo, sen ne diyosun dün kaçma planları yaptık zor ikna ettim, of ya geçecek inşallah bu günlerde böyle dolaşıyoruz ama kavuştuğumuzda 347 ler gibi olacağız inşallah, bende şimdi yastığıyla uyuyacağım hiçbişi yıkamıyoruz biz o gelsin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?