349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Mazinin ızdırabını ve halin sıkıntısını hafifletecek en büyük iksirlerden birisi de geleceğin güzelliklerinin ümidiyle yasamaktır.

kızlar selam uzun zamandır 349.dönem eşlerini arıyordum..
ınanılmaz mutlu oldum... :)
bu siteyi bulunca..
benim eşimde Erzurumda kısa dönem asker.
tam 5 aylık evlıydık askere gitti...
Rabbim hepimiiznmn askerini tez zamnda kavuştursun

aminnnnn inş. su gibi aksın gitsin şu günler

gunaydın kızlar nasılsınız ?

günaydınn canımm. ii sayılır gün ztlatmaya bakıyoruzz sen nasılsınn ??

erzurummuu o soğuktaaa :) orda okudum benn aklın kalmasın gayet güvenilir bi şehirdir askerlik içinn :)
amin inşallah kazasız belasız gelirlerr :)

bizim ki aramadı malesef.en son pazar gunu goruntulu gorusmemız.telefonlada cuma gun kı konusmamız

nazlıcım hiç kendine sıkıntı verme her ilişkide olur böyle iniş çıkışlar. Geçende dediğim gibi bence erkek arkadasın zamana bırakıp çözmeye çalışıo. Evet sıkıntılı bi dönemdesiniz ama kimin ilişkisinde olmuo ki bu.

Hoşgeldin canım aramıza Allahım kavuştursun eşine kısa zamanda inşallah yeni evlisin zor gelmişti ama 1 ayı yedik kaldı 4 ayımızdan az inşallah bitiricez tatlım burda destek olarak daha kolay geçiyor

bizim ki aramadı malesef.en son pazar gunu goruntulu gorusmemız.telefonlada cuma gun kı konusmamız
Canım fırsatı olmamıştır muhakkak onunda aklında sen varsın sana daha çok ihtiyacı var bugün inşallah arıycaktır inşallah duyarsın askerinin sesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…