bu yeni gündeme gelen bir konu imiş galiba o yüzden geçmiş dönemler böyle bir durum yaşamamışlar belki bizimkilerden de sonra uygulamaya geçebilirmiş ama eşim bimer e mesaj atmamızı tavsiye etti biraz daha hızlandırabilir diye...doğuda askeri olanlar özellikle mesaj atarlarsa belki bi umut doğar kim bilir...ben attım.
benimkinn de sinirine vurmuş şaka yaptm dedm ona bile tartıştık düşün artık bide uzun dönem falan olsa kafayı yerdi artk benmki de bende..bitse kurtulsak şu hallernden onların
hayırlı akşamlarr....bende atıyorum hemen..peki izin kullanmayıp doğuya gidenler için mi imiş yoksa doğuda olan herkes için mi..
biraz önce eşimle konuştum şöyle bir söylenti dolaşıyormuş,doğuda askerlik yapanlarım malum hafta sonu izinleri yok.izin olmadığı gibi serbestte kalmıyorlar 7gün 24 saat askerliğe devam...bu sebeple hafta sonlarını hesaplayıp askerlikten düşürme ihtimalleri varmış..size de böyle bir söylenti geldi mi valla ben şimdiden umutlandım ne güzel olur nerden baksak mayısın başında gelirler...hadi inş.
izinler sonuna eklenir zaten ama eksi hafta sonları olunca sizin şafakta düşer...doğuda hafta sonu terör sebebiyle olmayan askerler için inş...şimdilik söylenti ama dualarımızla gerçekleşecek inş.
İyi geceler kızlar nasılsınızz :)
hoş geldin Sedacımmİyi geceler kızlar nasılsınızz :)
İYİ GECELER.. çoook şükürr ben kendi adıma iyiyimm sen nasılsınn..
hoş geldin Sedacımmiyiyiz çok şükür sen nasılsın kuzumm napalım işte şafakta 100e son defa bakıyoruz vedalaşmadan önce
Canım böyle bişey olma ihtimali çok düşük bence çünkü yasal olarak hakları çarşı izni ama çıkarmıyolar kimi yerde güvenlik yüzünden kimi yerde komutanların emri üzerine çarşı izinleri yasaklanıyo yani keyfi mesela benim askerim erzurumda merkezde ama komutanları emretmiş ayda 1 kere çarşıya çıkabiliyolar böyle bişey olursa isyan çıkar çünkü hakkı olup çıkarılmayan büssürü asker var
Bende iyim canımm yaa bu gece daha degişik bi heycan sardı beni çift rakam heycanı galibaa buu :)
İyimm kuzumm ya özledim sizi bi bakim dedim ne var ne yok :) vedalaşıp kaçıyoruz 100lerden artık hiçte üzülmeyerekyaşasın çift rakamlarrrr
terör nedeniyle çıkamayan erler için diye duydum...diğer sebeplere zaten etsinler isyanlarını ama biz kime isyan edelim...terör belası yüzünden 4 ay tıkılıp kalacaklar aynı yere..hani izne çıkan asker yakınları bilirler hafta sonları askerleri ne kadar neşeli olur,açık büfe kahvaltılar gezmeler tozmalar,hakları sonuna kadar ama bizimkilere yapılan haksızlık diyemeyeceğim ama imkanlar bunu gösteriyor,o zaman haklarını böylece teslim etmeleri lazım askerlikten düşerek böylece haksızlık ortadan kalkmış olur,neticede kendileri seçmedi orda olmayı...
ay kuzum resmen yeni yıl gibi 10dan geri sayasım var 23:59dabiraz uykum da geldi ama, eğer uyuyup kalmazsam yapmalıyız bunu ben bugün komşunun 3 çocuğuna baktım hepsi de küçük yemek bile yedirdim, çok mutluyum cesaretim geldi bu konuda
canım askerlik konusunda ne sonuçlanabiliyor ki... sağ salim kavuşalım da, emniyette olsunlar da, işte bi içimiz rahat etmiyor bu endişeli haller var, bugün haberleri izlediysen görmüşsündür siirtte 1 jandarma 3 arkadaşını sonra da kendini vurmuş cinnet geçirmesi sonucu. Allah korusun, hiç beklenmedik şekilde bir olayBen daha önceden bildigim şeyler oldugu için söylüyorum bundan 2 yıl öncede bu konu tvde bangır bangır yayınlandı sonuçlanmadı yoksa tabiki erken gelsin askerleriniz
canım askerlik konusunda ne sonuçlanabiliyor ki... sağ salim kavuşalım da, emniyette olsunlar da, işte bi içimiz rahat etmiyor bu endişeli haller var, bugün haberleri izlediysen görmüşsündür siirtte 1 jandarma 3 arkadaşını sonra da kendini vurmuş cinnet geçirmesi sonucu. Allah korusun, hiç beklenmedik şekilde bir olay
zaten komşu çağırdı, acil bir yere gitmesi gerekmiş, ablam direk diyor ki hemen git de biraz alışOoo süper alıştırma yapıyosun şimdiden arada bakmak iyi tabi :) bazen çok bunaltıyolar ama gerçekten insanın kaçası geliyo :)
ben geldimmm yetiştimm yetiştimmm çifthanelere geçerken burada görmek istiyorummm:118::119:
keyifler iyi gibi bu akşam
zaten komşu çağırdı, acil bir yere gitmesi gerekmiş, ablam direk diyor ki hemen git de biraz alışgörsen bi tanesi yeni yürümeye başladı ablaşıııı nasıl açıyo ağjını yemek yedirirken, çocuk sevgim depreşti bu kadın yüzünden ben ailenin en küçüğüyüm de hiç bi bebeğin büyümesine şahit olmadım o yüzden biraz yabancıyım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?