Sen nasılsın hadi masallah az kaldı. Sonra da düğün şafağı inş:)
rabbim 100 den geriye saymak, iki basamaklı sayılara geçmek nasip oldu
tek basamaklıları da nasip et inşallahhhhhhh
Günaydın tatlım iyiz çok şükür sen nasılsın?günaydın herkese..nasılsınız kıslar??
:98: aşkla vurdun beni kalbimden eyy güzel sevgilimmm neredesin artıkk dön gelllll
ikoncanımıza uygun salladım bişiler
herkese selammm
Günaydın tatlım iyiz çok şükür sen nasılsın?
Hoşgeldin canım çokta uymuş vallabugün ikoncanımız çok tatlı ya
Günaydın tatlım iyiz çok şükür sen nasılsın?
Hoşgeldin canım çokta uymuş vallabugün ikoncanımız çok tatlı ya
Hoşgeldin tatlım bizde seniMerhabaakizlar ne zamandr girip sohbet edemiyorum sizlerle sohbetinizi ozledimm ara ara yorum atabiliyorum ancak seviyorum sizleri <3 dikkat edin kendinize
hoşbulduk canım, içimden geldi yazdım bişiler işte... bencede çok tatlı hep böle güzel şeyler olur inş.
kızlarrr karın ağrısından heran ölebilirim hakkınızı helal edin
Canım benim neoldu niye agrıyor rahatsızmısın ? kıyamam sana ilaç falan al kuzum ben kullanamıyorumda etkiliyor seni etkilemiyorsa :18:
sonunda beklenen misafir teşrif etti ama derdiyle sıkıntısıyla ilaç falan kar etmiyor fena oldu yine bu seferdayanmaya çalışıyorum işte akşama kadar eve gidince yatarım biraz hafifler
Hoşgelmiş ama neden bukadar ağrılı geliyor kereta valla kızıyorumbiliyorum tatlım geçirmiyor hiçbirşey eniyisi dinlenmek tabi insan uyuyabilirse ne ala ben sıca su uyguluyorum torbabmı koyuyorum ayaklarıma aradada karnıma çok iyi geliyor
bende öyle yapıyım bari akşam yarına düzelmem lazım mutlaka çok öenmli bir iş görüşmem varrr
sonunda beklenen misafir teşrif etti ama derdiyle sıkıntısıyla ilaç falan kar etmiyor fena oldu yine bu seferdayanmaya çalışıyorum işte akşama kadar eve gidince yatarım biraz hafifler
sıcak su torbası ıyı gelır dıyorlar ama bende fayda etmıyor gecmıs olsun canım off onun sancısı cok fena yaa(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?