oo iyi yapmışsınız canım. inşallah güzel geçmiştir tatilin :) biz de ne yapalım takılıyoruz, bıraktığın gibiyiz
Allah iyilik versin canım. çok sağ ol, ben de öyle düşünerek aldım[/QUOT
hayırlı olsun canım..benmki de sever böyle modelleri..yarimin mayıs 23 doğumgünü..bende şimdiden düşünmeye başladım hediye falan
iyim canım çok şükür..aramızda iyi..okul sayesinde benmkinn aramaları da arttı..bi de özlemek olmasa..neyse onada az kaldı..yarıladık nerdeyse
Allah daha iyi etsin canım sevindimaz kaldı sayılır evet:18:
bende iyiyim tatlım..haklısın canım..okulda ilk haftam bende yoğunlaşınca oraya ilk kez buhafta kolay gecti sanki..
hoşgeldin kuzummmmmmmm çok özledim ama ben senisorma ahmetlerin 6 günlük eğitimi bugün başladı gittiler 6 gün haber yok haftaya çarşamba görüşebilcez selçukların eğitim başladı mı??
olur canım neden olmasın? Nehirnilciğimiz o şekilde yazar 82de, dimi canımKızlar bi ricam var sizdenbizimkiler Kıbrısta malum... Bi plaka kodumuz bile yok... plakaları saymaya 82den başlasak ya ...
82 Kıbrıs olsun lütfen lütfen lütfeeennn
güzel düşünmüşsün canımm sayende plakalara bir gün erken başlayacağızKızlar bi ricam var sizdenbizimkiler Kıbrısta malum... Bi plaka kodumuz bile yok... plakaları saymaya 82den başlasak ya ...
82 Kıbrıs olsun lütfen lütfen lütfeeennn
kuzummm nasılsınnn ne var ne yok?olur canım neden olmasın? Nehirnilciğimiz o şekilde yazar 82de, dimi canımseni mi kırıcaz
canımm nerelerdesin? hiç göremedim seni son günlerde... nasıl olayım canım uyumam lazım ama bu konuda zorluk çekiyorum :s onun dışında pilates topukuzummm nasılsınnn ne var ne yok?
canımm nerelerdesin? hiç göremedim seni son günlerde... nasıl olayım canım uyumam lazım ama bu konuda zorluk çekiyorum :s onun dışında pilates topugibi yuvarlana yuvarlana gidiyorum kuzum sen nasılsın
:83:Günaydın arkadaşlar şafağımız 83 :83:
:2:PLakalara son 2 :2:
İkoncanlarımız bugün biraz tedirginler sankim aman biz öyle olmayalım yarenlerim
ayy canım çok teşekkür ederim, inşallah bu istediği yer hayırlısıyla olur, ben de dedim şimdiden acele etme diye :) ona kalsa bana kitap al gönder dedi de, zaten 6 saat nöbet tutuyor aralarda da vakti yok kihele bi gelsin sonra bakarız inşallah
amin canım sağ olasın. nasılsın görüşmeyeli? bebişinin bırakmadığını söylemişsin, yerim ben onubugün nette çilek kıyafeti gördüm neredeyse alacaktım ortada fol yok yumurta yok ama o kadar güzel ki, olmazsa ilerde hediye ederim diye düşündüm ama sonra vazgeçtim :44:
Gunaydin zeynepciim bende nezman yazicaksin diye bekliodum:)) kuzum ouennie yani nisa kibrislilar icinde 82yi sayalim demis okudumda dun gece kibris icin 82 yi sayalimmioyle olunca yarin basliyrzda
Günaydın tatlım o nasıl oluyor o konuyu kaçırmışım ben kıbrıslar birgün erkenmi terhis olucak kuzum
:82:Kıbrıslılar ozaman buda sizin için şafak 82 :82:
:124 Lakalara sadece 1 :124:
Kızlar günaydın bugun geç uyandımm evde olunca iyimiş yaa hasta da oldumm off güya karsıda gezıcektım sansa bak anlamadıgım aynı ay ıcınde bole iki defa ilk kez oluyorum yanı daha biteli 15 gun olmustu :44::44:
bugun ki şafak ikonumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?