349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi geceler kızlar sizi yeni şafak ikonumuzla uğurlıyayım bakalım neymiş:83::83::83: o da benim gibi çarpılmış olmalı baksanıza duydukları ağır gelmiş ben de 6 gün aynı böyle gezicem işte:18: askerim bu gece çadırda uyuycak havalarda soğukmuş ben şimdi nasıl uyucam kızlar

bende iyiyim tatlım..haklısın canım..okulda ilk haftam bende yoğunlaşınca oraya ilk kez buhafta kolay gecti sanki..

bizim derslerde yoğunlaşsa keşke de zamanı fark etmesem kuzum :2:
:83: ikonumuza bak yarabbim o da bizim gibi korkuyor şafaktan :2:

Son düzenleme:
hoşgeldin kuzummmmmmmm çok özledim ama ben seni sorma ahmetlerin 6 günlük eğitimi bugün başladı gittiler 6 gün haber yok haftaya çarşamba görüşebilcez selçukların eğitim başladı mı??

Yok tatlım onların ki mayısta başlıycak sanırım. yaa Allah sabır versin üzme kendini nolur

Kızlar bi ricam var sizden bizimkiler Kıbrısta malum... Bi plaka kodumuz bile yok... plakaları saymaya 82den başlasak ya ...

82 Kıbrıs olsun lütfen lütfen lütfeeennn

Kızlar bi ricam var sizden bizimkiler Kıbrısta malum... Bi plaka kodumuz bile yok... plakaları saymaya 82den başlasak ya ...

82 Kıbrıs olsun lütfen lütfen lütfeeennn
güzel düşünmüşsün canımm sayende plakalara bir gün erken başlayacağız

olur canım neden olmasın? Nehirnilciğimiz o şekilde yazar 82de, dimi canım seni mi kırıcaz
kuzummm nasılsınnn ne var ne yok?

canımm nerelerdesin? hiç göremedim seni son günlerde... nasıl olayım canım uyumam lazım ama bu konuda zorluk çekiyorum :s onun dışında pilates topu gibi yuvarlana yuvarlana gidiyorum kuzum sen nasılsın

valla canım bi koptum gittim bir şeyler oldu ama ne oldu bende anlayamadım aslında girip okumaya çalışıyorum ama benim girdiğim saatlerde kimsecikler kalmamış oluyordu sana denk geldim ve bir hayli de sevindim kuzum iyi gibiyim kuzum evde durmak bana yaramıyor ne yazık ki ciddi ciddi psikolojim etkileniyor bu durumdan Allahtan okulun açılmasına az kaldı

:83:Günaydın arkadaşlar şafağımız 83:83:
:2:PLakalara son 2:2:​

İkoncanlarımız bugün biraz tedirginler sankim aman biz öyle olmayalım yarenlerim

:83:Günaydın arkadaşlar şafağımız 83:83:
:2:PLakalara son 2:2:​

İkoncanlarımız bugün biraz tedirginler sankim aman biz öyle olmayalım yarenlerim

Gunaydin zeynepciim bende nezman yazicaksin diye bekliodum:)) kuzum ouennie yani nisa kibrislilar icinde 82yi sayalim demis okudumda dun gece kibris icin 82 yi sayalimmi oyle olunca yarin basliyrzda

Kuzum orda heleki hiç anlamaz benim askerim kitap roman aldı yanına ama okuyamadı hiç muhasebeyi anlayamaz kitapla olmuyor gerçekten ben ticaret meslek lisesi muhasebe bölümünden mezun oldum sonra muhasebe ve vergi uygulamaları üzerine okudum halada açıkögretimden okuyorum ama kitaplardan çalışmadan hiç anlamadım anlıyorsunda gördügün muhasebe çok farklı işleyişini anlayabilir sadece pratikle daha farklıymış yeni oldu benimde muhasebeyle tanışmam yıllarca muhasebe istemiyorum diye didindim durdum okudugum halde yapmak istemiyordum magazalarda çalıştım hep kasa sorumlusu müdür yardımcısı olduk durduk geç saatlere kadar çalışınca anladımki olmuycak bu böyle başladım bu işe evlenince saaatleri uygun olsun istiycektim o yüzden şimdiden oturtmakta fayda var tabi askeriminde çok etkisi oldu o ilk başladı yıllardır çalışıyor benide istedi o şekilde çalışmamı ayrı şirketlerdeyiz ama bazen ögrendigim oluyor ondan bazı şeyleri Hesap kitap işleri kafa şişirici inşallah olur askerin için ama inşallah eve gelince sana yansıtmaz biz yansıtmıyoruz birbirimize hiç(arada dert yanmalarımız sinirlendigimizde birbirimize çıkışmalarımız olmuyor degil tabi arada ama ) iki kafası dolu insan olarak yanyana gelince kafamız nasıl rahatlıyorsa öyle davranıyoruz buradada sana iş düşücek busefer malaesef tatlım

Gunaydin zeynepciim bende nezman yazicaksin diye bekliodum:)) kuzum ouennie yani nisa kibrislilar icinde 82yi sayalim demis okudumda dun gece kibris icin 82 yi sayalimmi oyle olunca yarin basliyrzda

Günaydın tatlım o nasıl oluyor o konuyu kaçırmışım ben kıbrıslar birgün erkenmi terhis olucak kuzum

:82:Kıbrıslılar ozaman buda sizin için şafak 82 :82:
:124Lakalara sadece 1 :124:

Günaydın tatlım o nasıl oluyor o konuyu kaçırmışım ben kıbrıslar birgün erkenmi terhis olucak kuzum

:82:Kıbrıslılar ozaman buda sizin için şafak 82 :82:
:124Lakalara sadece 1 :124:

Canım çok pardon şimdi anladım tamam ozaman Plakalara son 1 yarın 82 kıbrıs diyoruz

Kızlar günaydın bugun geç uyandımm evde olunca iyimiş yaa hasta da oldumm off güya karsıda gezıcektım sansa bak anlamadıgım aynı ay ıcınde bole iki defa ilk kez oluyorum yanı daha biteli 15 gun olmustu :44::44:

bugun ki şafak ikonumm

Son düzenleme:

Günaydın canım geçmiş olsun bazen oluyor düzensizlikler evdesin şansına ikoncanında kafası şişmiş artık askerlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…