Haklısın canım ben de öyle söyledim, orada kafanı toplaman zor olur diye :) aman iyi bi işi olsun da, şikayet yerine her gün şükretsin, yıllardır kamuda bir sektör var oraya girmek için uğraştı sonucu hüsranKuzum orda heleki hiç anlamaz benim askerim kitap roman aldı yanına ama okuyamadı hiç muhasebeyi anlayamaz kitapla olmuyor gerçekten ben ticaret meslek lisesi muhasebe bölümünden mezun oldum sonra muhasebe ve vergi uygulamaları üzerine okudum halada açıkögretimden okuyorum ama kitaplardan çalışmadan hiç anlamadım anlıyorsunda gördügün muhasebe çok farklı işleyişini anlayabilir sadece pratikle daha farklıymış yeni oldu benimde muhasebeyle tanışmam yıllarca muhasebe istemiyorum diye didindim durdum okudugum halde yapmak istemiyordum magazalarda çalıştım hep kasa sorumlusu müdür yardımcısı olduk durduk geç saatlere kadar çalışınca anladımki olmuycak bu böyle başladım bu işe evlenince saaatleri uygun olsun istiycektim o yüzden şimdiden oturtmakta fayda var tabi askeriminde çok etkisi oldu o ilk başladı yıllardır çalışıyor benide istedi o şekilde çalışmamı ayrı şirketlerdeyiz ama bazen ögrendigim oluyor ondan bazı şeyleriHesap kitap işleri kafa şişirici inşallah olur askerin için ama inşallah eve gelince sana yansıtmaz biz yansıtmıyoruz birbirimize hiç(arada dert yanmalarımız sinirlendigimizde birbirimize çıkışmalarımız olmuyor degil tabi arada ama ) iki kafası dolu insan olarak yanyana gelince kafamız nasıl rahatlıyorsa öyle davranıyoruz buradada sana iş düşücek busefer malaesef tatlım
Allahım gönlünüze göre versin canım inşallah çokçabuk oturtur iişini sizin için iyi olur tabiki iş zorunlu herkes içinHaklısın canım ben de öyle söyledim, orada kafanı toplaman zor olur diye :) aman iyi bi işi olsun da, şikayet yerine her gün şükretsin, yıllardır kamuda bir sektör var oraya girmek için uğraştı sonucu hüsran
günaydınnn hayırlı cumalar kızlar, bir haftayı daha devirdik sayılır beee geldi ve geçti işte 6 gün sonra şubatı bitiriyoruz ohhh
heryerim tutulmuş durumda kızlar kımıldıyamıyorum robokop gibi oldum ole yürüyorum nasıl bir spor yaptıysam artık
yarın 82 olucak arkadaşların talebi üzerine 82 den geri saymaya başlayalım derim ben herkesin gönlü olsunbu arada plakalara düştüğümüzde sadece sayı saymayalım şehirle ilgili anılarımızı varsa paylaşalım, memleketin neyi meşhur nasıl özellikleri var bilgi paylaşalım hem sohbet olur hem bize + bilgi olur derim ben
Allahım gönlünüze göre versin canım inşallah çokçabuk oturtur iişini sizin için iyi olur tabiki iş zorunlu herkes için
Hayırlı cumalar canımcım ohh olur başlangıçta öyle sonra alışıcaksın canım sporaben resimlerini bile aldım kuzum başlarken resim koyucam özelliklerini yazıcam herkeste bununla ilgili anısı varsa onları anlatır çok güzel olur ve yarın kıbrıstan başlıyoruz
ohhh hadi bakalım yerim ben o yavru vatanı
napan diye sorarız yarın birbirimize kıbrıs şivesiyle
Günaaaydın kızlar :) İşe hiç gidesim yokHiçbişey yapasım yok hatta..Şafak 83
günaydınnn hayırlı cumalar kızlar, bir haftayı daha devirdik sayılır beee geldi ve geçti işte 6 gün sonra şubatı bitiriyoruz ohhh
heryerim tutulmuş durumda kızlar kımıldıyamıyorum robokop gibi oldum ole yürüyorum nasıl bir spor yaptıysam artık
yarın 82 olucak arkadaşların talebi üzerine 82 den geri saymaya başlayalım derim ben herkesin gönlü olsunbu arada plakalara düştüğümüzde sadece sayı saymayalım şehirle ilgili anılarımızı varsa paylaşalım, memleketin neyi meşhur nasıl özellikleri var bilgi paylaşalım hem sohbet olur hem bize + bilgi olur derim ben
günaydın canlarım benim..nasılsınız?? bugün ilk hafta diye okula gitmedim uyanamamışm sabah..yarimin sesiyle uyandım çok şükür..birass kaçamak yapcam bugün..hepimize hayırlı cumalar
biraz geç oldu ama günaydın kızlaarrr :85: sanırım gececi olan bir benim burda...
çok şükür bu hafta bitiyor..dün askerimle biraz kıskançlık krizi yaşadık
anlamıyorum bazen yaptıklarını..çok yakın hani ilişkiimizin oluşmasında yardımcı olan bir erkek arkadaş ile görüştüm diye kızdı..kendisinden başka hiç bir erkek ile tek başıma gidip bir cafeye oturmamalıymışım..ay bu adam askere gitmeden hiç böyle yapmıyordu çok mülayim bir adamdı..askerlik değiştirdi :83:
neyse gelse de artık, eski hale dönderme planlarım başlar :26:
bugün derse başlıycam asker yarenleri, dua edin bana olur mu ?
Rabbim kolaylık versin canım inşallah güzel geçer derslerinaskerlik psikolojisi ençokta kıskançlık krizlerine neden oluyor tatlım kendini üzme gelince düzelicektir muhakkak biraz zaman alıcak ama onunda üstesinden gelinir
çok saol tatlım ya, ders çalışmanın vakti geldi de geçiyor bile..
aynen ya, telefonda bişi söylemedim, konuyu uzatmadım ama gelince bu konuların üstünden tek tek geçicem
Anca cevap yazabiliyorumayy canım çok teşekkür ederim, inşallah bu istediği yer hayırlısıyla olur, ben de dedim şimdiden acele etme diye :) ona kalsa bana kitap al gönder dedi de, zaten 6 saat nöbet tutuyor aralarda da vakti yok kihele bi gelsin sonra bakarız inşallah
amin canım sağ olasın. nasılsın görüşmeyeli? bebişinin bırakmadığını söylemişsin, yerim ben onubugün nette çilek kıyafeti gördüm neredeyse alacaktım ortada fol yok yumurta yok ama o kadar güzel ki, olmazsa ilerde hediye ederim diye düşündüm ama sonra vazgeçtim :44:
Ne güzel olur.ohhh sayende yarın plakalara başlıyoruz :))Kızlar bi ricam var sizdenbizimkiler Kıbrısta malum... Bi plaka kodumuz bile yok... plakaları saymaya 82den başlasak ya ...
82 Kıbrıs olsun lütfen lütfen lütfeeennn
Selam cnm,nasılsın?:83: selam kızlarrrr
Tunaydinlarrr kimse var miiii :) gununuz nasil geciyor guzel yarenlerim;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?