349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Haklısın canım ben de öyle söyledim, orada kafanı toplaman zor olur diye :) aman iyi bi işi olsun da, şikayet yerine her gün şükretsin, yıllardır kamuda bir sektör var oraya girmek için uğraştı sonucu hüsran

günaydınnn hayırlı cumalar kızlar, bir haftayı daha devirdik sayılır beee geldi ve geçti işte 6 gün sonra şubatı bitiriyoruz ohhh
heryerim tutulmuş durumda kızlar kımıldıyamıyorum robokop gibi oldum ole yürüyorum nasıl bir spor yaptıysam artık
yarın 82 olucak arkadaşların talebi üzerine 82 den geri saymaya başlayalım derim ben herkesin gönlü olsun bu arada plakalara düştüğümüzde sadece sayı saymayalım şehirle ilgili anılarımızı varsa paylaşalım, memleketin neyi meşhur nasıl özellikleri var bilgi paylaşalım hem sohbet olur hem bize + bilgi olur derim ben

Allahım gönlünüze göre versin canım inşallah çokçabuk oturtur iişini sizin için iyi olur tabiki iş zorunlu herkes için

Hayırlı cumalar canımcım ohh olur başlangıçta öyle sonra alışıcaksın canım spora ben resimlerini bile aldım kuzum başlarken resim koyucam özelliklerini yazıcam herkeste bununla ilgili anısı varsa onları anlatır çok güzel olur ve yarın kıbrıstan başlıyoruz

ohhh hadi bakalım yerim ben o yavru vatanı
napan diye sorarız yarın birbirimize kıbrıs şivesiyle

günaydın canlarım benim..nasılsınız?? bugün ilk hafta diye okula gitmedim uyanamamışm sabah..yarimin sesiyle uyandım çok şükür..birass kaçamak yapcam bugün..hepimize hayırlı cumalar

hayırlı cumalar canım..evet şubat da bitcek çok şükür..ilk zamanlarda öyle oluyo..bende çok gerilmişti kaslarım..sonra alıştıkça kendime geldim..bencede canım haklısınız 82den başlayalım..bi de cografya turu yaparız..:))muhabbet üstüne muhabbet artık

günaydın canlarım benim..nasılsınız?? bugün ilk hafta diye okula gitmedim uyanamamışm sabah..yarimin sesiyle uyandım çok şükür..birass kaçamak yapcam bugün..hepimize hayırlı cumalar

Günaydın canım benim iyim sen nasılsın seni seni kaçamaklarda yaparmış kendine ayır bugünü kendine ilan et ozaman

biraz geç oldu ama günaydın kızlaarrr :85: sanırım gececi olan bir benim burda...

çok şükür bu hafta bitiyor..dün askerimle biraz kıskançlık krizi yaşadık

anlamıyorum bazen yaptıklarını..çok yakın hani ilişkiimizin oluşmasında yardımcı olan bir erkek arkadaş ile görüştüm diye kızdı..kendisinden başka hiç bir erkek ile tek başıma gidip bir cafeye oturmamalıymışım..ay bu adam askere gitmeden hiç böyle yapmıyordu çok mülayim bir adamdı..askerlik değiştirdi :83:

neyse gelse de artık, eski hale dönderme planlarım başlar :26:

bugün derse başlıycam asker yarenleri, dua edin bana olur mu ?

Rabbim kolaylık versin canım inşallah güzel geçer derslerin askerlik psikolojisi ençokta kıskançlık krizlerine neden oluyor tatlım kendini üzme gelince düzelicektir muhakkak biraz zaman alıcak ama onunda üstesinden gelinir

çok saol tatlım ya, ders çalışmanın vakti geldi de geçiyor bile..

aynen ya, telefonda bişi söylemedim, konuyu uzatmadım ama gelince bu konuların üstünden tek tek geçicem

Anca cevap yazabiliyorum bu aralar bebişim çok yaramaz,peşinde koşturmaktan nete girmeye halim kalmıyor.saatin çok güzel ve fiyatı çok uygun, çok benzeri görümcemde var,hatta aynısı olabilir.her kıyafetiyle takıyor,hem klasik hem spor bir model.bu arada hangi sitelere bakıyorsun alışveriş için,ben de takılayım ama kredi kartım yok. Benim sporda haftada 3 güne düştü,sizin kaç gün,nasıl gidiyor?
Kızlar bi ricam var sizden bizimkiler Kıbrısta malum... Bi plaka kodumuz bile yok... plakaları saymaya 82den başlasak ya ...

82 Kıbrıs olsun lütfen lütfen lütfeeennn
Ne güzel olur.ohhh sayende yarın plakalara başlıyoruz :))
:83: selam kızlarrrr
Selam cnm,nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…