349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Cnm ya haklısın,biz de sadece özlem var...askeri Doğu'da görev yapanlarda hem özlem hem korku...Allah yardımcı olsun; hem askerliğini yapana,hem de asker yolu gözleyene...

ayy canım çok teşekkür ederim, inşallah bu istediği yer hayırlısıyla olur, ben de dedim şimdiden acele etme diye :) ona kalsa bana kitap al gönder dedi de, zaten 6 saat nöbet tutuyor aralarda da vakti yok ki hele bi gelsin sonra bakarız inşallah

Cnm ya haklısın,biz de sadece özlem var...askeri Doğu'da görev yapanlarda hem özlem hem korku...Allah yardımcı olsun; hem askerliğini yapana,hem de asker yolu gözleyene...
amin canım sağ olasın. nasılsın görüşmeyeli? bebişinin bırakmadığını söylemişsin, yerim ben onu bugün nette çilek kıyafeti gördüm neredeyse alacaktım ortada fol yok yumurta yok ama o kadar güzel ki, olmazsa ilerde hediye ederim diye düşündüm ama sonra vazgeçtim :44:

kızlar nasılsınız?bgün tüm gün okuldaydım..henüz girebildim..umarım herkes çok iyidir..yine baya ilerlemiş sayfa sanki

kızlar nasılsınız?bgün tüm gün okuldaydım..henüz girebildim..umarım herkes çok iyidir..yine baya ilerlemiş sayfa sanki
iyiyim canım, sen de iyisindir inşallah :) Allah kolaylık versin derslerinde. Yaa az önce altta bi saat paylaştım, sence nasıl? Fikirlerini alabilir miyim canım

saol canım napalım işte hepimiz buraya gelip rahatlıyoruz birbirimizi buldukça evet 349. dönem yarenleri maşallah baya sohbetli çıktık sen nasılsın askerinle aran nasıl??

iyiyim canım klasik bi gün daha sen nasılsın? napalım zaman anca sohbet ederek geçiyor

Eki Görüntüle 639234 kızlar saat nasıl sizce? Limango'da bu akşamlık 59 TL. Beğendiniz mi? Fikirlerinizi bekliyorum canlarım

caanım zevk işi bu ama ben beğenmedim bugün trendyoldada vardı uygun güzel modeller bir de oraya bak istersen

tatlım fiyatı baya iyiymiş görüntüsüne göre askerine mi hediye almayı düşünüyosun

caanım zevk işi bu ama ben beğenmedim bugün trendyoldada vardı uygun güzel modeller bir de oraya bak istersen

teşekkür ederim canlarım ben kordonu ve kasası çelik olan ve özellikle ekranı siyah olan modelleri beğeniyorum trendyola da bi göz atarım ama bunu aldım, limango durup dururken 20 TL hediye çeki vermiş, ben de saati alarak değerlendirdim,sizle de paylaşmak istedim. Casio saat 40'a geldi yani collezione'un saatleri bile 30 civarında bu bana baya iyi geldi

o zaman tam aradığın model canım fiyat olarak da ideal güle güle kullansın askerin

saol canım napalım işte hepimiz buraya gelip rahatlıyoruz birbirimizi buldukça evet 349. dönem yarenleri maşallah baya sohbetli çıktık sen nasılsın askerinle aran nasıl??

iyim canım çok şükür..aramızda iyi..okul sayesinde benmkinn aramaları da arttı..bi de özlemek olmasa..neyse onada az kaldı..yarıladık nerdeyse

iyiyim canım klasik bi gün daha sen nasılsın? napalım zaman anca sohbet ederek geçiyor

bende iyiyim tatlım..haklısın canım..okulda ilk haftam bende yoğunlaşınca oraya ilk kez buhafta kolay gecti sanki..

Ma aile abanta tatile gittik. Girmek istedim telefondan ama beceremedim

Nasılsnz keyifler nasıl?
oo iyi yapmışsınız canım. inşallah güzel geçmiştir tatilin :) biz de ne yapalım takılıyoruz, bıraktığın gibiyiz

iyim bende çok sagol canım ..gördüm bence çok güzel duruyo..hemde casıo..
Allah iyilik versin canım. çok sağ ol, ben de öyle düşünerek aldım

Ma aile abanta tatile gittik. Girmek istedim telefondan ama beceremedim

Nasılsnz keyifler nasıl? Özleeeemmm onlinesın sendee Naber tatlım nasılsn?

hoşgeldin kuzummmmmmmm çok özledim ama ben seni sorma ahmetlerin 6 günlük eğitimi bugün başladı gittiler 6 gün haber yok haftaya çarşamba görüşebilcez selçukların eğitim başladı mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…