- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
sen şimdi deneyimlisin canım bugun konusamadık askerimle ona sormadan sana sorayım. askerligi sülüs aldıgı tarihden mi baslıyo yoksa teslim oldugu tarihten mi ? Benimki sülüsünü 1 hafta öncesinde aldı teslim olma tarihide 04/02/2013-07-02-2013 7 şubatta da teslim oldu.. ben şimdi şafagı hangi günden sayayım bilemedim herkesde farklı söylüyo:
Bu konuyu bende pek bilmiyorum desem tatlımbizim gittigi gün başladı sanırım yada silüsten öncemiydi herkes 155 dedi bende öyle başladım
Canım askerin nerde senin ben konuyu kaçırdım bulamıyorumda başka biryerdemi tatlım?kızlarrrrr nasısınız ben de iyi olmaya çalışıyorum işte askerimin birliğe geri dönceği tarihe baktım da 78 karabük diycem yani plakaları sayıyor olucaz inşallahiyi şeyler düşününce zaman daha mı hızlı geçiyor ne
bende gittigi günden sayıyodum annesi benden iyi biliyo teslim olma tarhinden baslamıs:) 3 gün yol izni sayılıyomuş dediklerine göre en iyisi ben askere soriyim :)
hayırdır canım gelmesiyle gitmesi bir mi oluyo ?* Nasıl 7 ay görmeden yapabiliyosun çok sabırlısın gercekden ya ben duramam heralde birde telefonda da cok konusamıyosan cok zor gercekten
Cnm inşallah ikiniz için de hemen geçer günler,Allah yardımcınız olsun.
Uff ne saçma,şu çarşı izni cezalarına sinir oluyorum,benim koçişiminde çarşıya çıkma cezası bitmedi,daha 2 haftası var
kızlarrrrr nasısınız ben de iyi olmaya çalışıyorum işte askerimin birliğe geri dönceği tarihe baktım da 78 karabük diycem yani plakaları sayıyor olucaz inşallahiyi şeyler düşününce zaman daha mı hızlı geçiyor ne
bende gittigi günden sayıyodum annesi benden iyi biliyo teslim olma tarhinden baslamıs:) 3 gün yol izni sayılıyomuş dediklerine göre en iyisi ben askere soriyim :)
ankara 1 saat ucaklada canım sonrasın da 2 saat otobus suruyomus askeriyeye bu hafta kafama koydum gidicekdim de yalan uyduramadım halabide gelme törene gelirsin dedi ama cok gitmek istiyorum kafam karışık yolunu bulursam ilk fırsatta gidicem inş. avrupadayım ben kağıthanede sen nerdesin ??
Bence zor bile olsa Ankara en azından güvenli. Benim askerim tuncelide, şırnakta olan arkadaşlarımız var, bence en başta güvenli ve hayırlı bir yerde olsun diye dua et... sonra yüreğin ağzında gezmek kolay değil... bak tuncelide çatışma oldu geçenlerde yollar kapatıldı bu haberleri izlemek, kaldırmak kolay değil. keşke benimki ankarada olsaydı da ankesörlüyle konuşsaydık, hem az konuşunca insan konuştuğu sesini duyduğu anın değerini biliyor. konuşma sıklaşınca hemen başlıyor tartışmalar.ANKARA COK ZORMUŞ ODA ÖYLE DİYO HAYIRLISYLA 75 GÜNÜ BİTİRİRDE İNŞ. YİNE ANKARA CIKMAZ UMARIM. sizinli çok az kalmış tez zamanda sag saglim gelir de kavusurnuz inşallah.
Bence zor bile olsa Ankara en azından güvenli. Benim askerim tuncelide, şırnakta olan arkadaşlarımız var, bence en başta güvenli ve hayırlı bir yerde olsun diye dua et... sonra yüreğin ağzında gezmek kolay değil... bak tuncelide çatışma oldu geçenlerde yollar kapatıldı bu haberleri izlemek, kaldırmak kolay değil. keşke benimki ankarada olsaydı da ankesörlüyle konuşsaydık, hem az konuşunca insan konuştuğu sesini duyduğu anın değerini biliyor. konuşma sıklaşınca hemen başlıyor tartışmalar.
insanın kafasında hazırlık yaparken acaba askerim dönebilecek mi? sorusunun olması kolay değil... altını çize çize söylüyorum
iyi akşamlar kızlar..nasılsınız? askerlerinizden haber almış yüzünüzden gülücükler eksik olmuyordur inşallah :84:
Canım iyim sen nasılsın inşallah sende konuşmuşsundur askerinle
iyiyim canım benim koşturmalı bir gün geçirdim..yok kuzum ya en son salı günü konuştuk bu akşam aramasını bekliyorum..inşallah arar birazdan
İnşallah kuzum arar sesini duyarsın rahatlarsın sende fırsatını bulamamıştır içini ferah tut
Canım benim çok haklısın rabbim sizlere iki kat daha fazla sabır versin dularımız bütün askerlerimizle askerlik başlı başına zor tabiki neresi olursa olsun ama bence dogu ve güneydoguda görev yapan askerlerimiz için daha fazla agır durumlar şartlar psikolojileride o denli degişebiliyor rabbim korusun tüm askerlerimizi düşüncesini vermesin aklımıza hayırlısıyla hepsi yapıp dönücek tatlım
sülüs tarihinden itibaren sayılıyor benim bildiğimde canım bizim de 30 kasım sülüs kabul ediliyor baştan 12 gün izin oluyor onları düşünce de 155ten başladıkbende gittigi günden sayıyodum annesi benden iyi biliyo teslim olma tarhinden baslamıs:) 3 gün yol izni sayılıyomuş dediklerine göre en iyisi ben askere soriyim :)
Canım askerin nerde senin ben konuyu kaçırdım bulamıyorumda başka biryerdemi tatlım?
zeynepcim askerim kıbrısta fakat 6 günlüğüne eğitime gittiler çadırda kalıcaklar dünyayla tüm ilişkileri kesilcek anlıcağın haftaya çarşamba dönücek inşallah o yüzden döndüğü gün 78 karabük olucak dedimo gün görüşebilcez telde
Canım muhasebe pek kitapla anlaşılmıyor giriş çıkış işlemlerini anlar ama normal muhasebe o kitaplardakinden çok farklı ona göstericek ögreticek biri olursa çalıştıgı yerde enbaşından çok iyi ögrenir zorlanıcagınıda sanmıyorum askerinin tek bir bölümde degil okadar fazlaki muhasebenin secenekleri nerede çalışıcagı nerenin muhasebesini tutacagıda önemli benim askerim genel muhasebeci benden daha çok bilgisi var bu konuda ben biraz daha zayıfım askerin geldiginde nerede çalışmak istiyorsa kullanıcagı programlarından tut yapması gereken herşeyde yardımcı olacagına eminim bende elimden geleni yaparımsağ olasın canım, amin, hepimize dayanma gücü versin Rabbim. evet dediğin gibi psikolojilerini çok etkiliyor dolayısıyla bizi de ama az kaldı inşallah.
canım bugün muhasebe bölümünde çalıştığını okudum. Askerden döndüğünde askerimin de muhasebe bölümünde işe girme ihtimali var ama kendisinin bu konuda gitmiş olduğu kurs veya bilgisi yok. dedik ki kitap mı alsak ya da ne yapmamızı tavsiye edersin?
Şimdi anladım kuzum inşallah çokçabuk geçsin ozaman 6gün biraz merak ediceksin ama çabucak geçiçek inşallah canım benim askerimin yerini söylüyceksin bak döndügünde karabükte olucazzeynepcim askerim kıbrısta fakat 6 günlüğüne eğitime gittiler çadırda kalıcaklar dünyayla tüm ilişkileri kesilcek anlıcağın haftaya çarşamba dönücek inşallah o yüzden döndüğü gün 78 karabük olucak dedimo gün görüşebilcez telde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?