349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu konuyu bende pek bilmiyorum desem tatlım bizim gittigi gün başladı sanırım yada silüsten öncemiydi herkes 155 dedi bende öyle başladım

kızlarrrrr nasısınız ben de iyi olmaya çalışıyorum işte askerimin birliğe geri dönceği tarihe baktım da 78 karabük diycem yani plakaları sayıyor olucaz inşallah iyi şeyler düşününce zaman daha mı hızlı geçiyor ne

Bu konuyu bende pek bilmiyorum desem tatlım bizim gittigi gün başladı sanırım yada silüsten öncemiydi herkes 155 dedi bende öyle başladım

bende gittigi günden sayıyodum annesi benden iyi biliyo teslim olma tarhinden baslamıs:) 3 gün yol izni sayılıyomuş dediklerine göre en iyisi ben askere soriyim :)

Canım askerin nerde senin ben konuyu kaçırdım bulamıyorumda başka biryerdemi tatlım?
bende gittigi günden sayıyodum annesi benden iyi biliyo teslim olma tarhinden baslamıs:) 3 gün yol izni sayılıyomuş dediklerine göre en iyisi ben askere soriyim :)

Bize şafak saymaya teslim oldugu günden başladık canım 12.12.12 şafak 155 dedik okadar güzel birgünde teslim oldularki herşeyi farklı askere teslim olma tarihi bile yarimin ben fazla özledim galiba

hayırdır canım gelmesiyle gitmesi bir mi oluyo ?* Nasıl 7 ay görmeden yapabiliyosun çok sabırlısın gercekden ya ben duramam heralde birde telefonda da cok konusamıyosan cok zor gercekten

ankarada ılk gıttıgınde haftada bır aradı.sonra yazın temmuzdakı devır teslım torenı ıcın 3 ay calıstı sonra 1 ay 30 agustos da calıstı sonra 29 ekım calıstı ve denetlemeler başladı bu surelerde cok sık konusmadık 2-3 gunde bır yarım saat fln hafta sonu çarsıya cıkıyordu tabı kesmezlerse falan.son 2 aydır gunluk arıyor en az yarım saat konusuyoruz oda artık tak ettıgı ıcın ayrıldım fln aklı basına dank edınce sabır sabır bır yere kadar ama herkes ole dıyor sabırlısın dıye:26:

evet saçma ama ezıcekler ya anamıyoum ınsanları yaa neymıs bunlar son donemdeler ya sımarmıslar fln ne alakasa askerım hıc kabul etmıyor bende takılıyorum ona gercektenmı bolesınız yok dıyor.törende sallanıyorlarmıs benıde dıkseler hazır olda 1 saat kıpırdamadan duracaksın dıye sogukda

benımkıde sulıs den sayıyordu teslım olursa 2 gun sonra atar vala offf vala 2-3 gune bıle takatım kalmadıgını hıssedıyorum bazen..

canım ilk olarak Allah kavuştursun. İkinci olarak ankaranın etimesgut tarafına uçakla gitmek çok mantıklı gelmiyor bana. ulusoy veya pamukkaleyle git otobüsle, inince yarım saatte etimesgutta olursun düşün ki ist.da hava alanına gidicen yolda zaman geçicek, ordan havaalanına erken varman gerek 1 saat öyle geçicek, uçak inecek hava alanı etimesguta çok çok uzak eğer kendi aracın olmayacaksa. ama esenlerden binersin otobüse inersin Aşti otogarda ordan bi minibüse atlayıp gidersin, gece binebilirsin sabaha orda olursun.

ANKARA COK ZORMUŞ ODA ÖYLE DİYO HAYIRLISYLA 75 GÜNÜ BİTİRİRDE İNŞ. YİNE ANKARA CIKMAZ UMARIM. sizinli çok az kalmış tez zamanda sag saglim gelir de kavusurnuz inşallah.
Bence zor bile olsa Ankara en azından güvenli. Benim askerim tuncelide, şırnakta olan arkadaşlarımız var, bence en başta güvenli ve hayırlı bir yerde olsun diye dua et... sonra yüreğin ağzında gezmek kolay değil... bak tuncelide çatışma oldu geçenlerde yollar kapatıldı bu haberleri izlemek, kaldırmak kolay değil. keşke benimki ankarada olsaydı da ankesörlüyle konuşsaydık, hem az konuşunca insan konuştuğu sesini duyduğu anın değerini biliyor. konuşma sıklaşınca hemen başlıyor tartışmalar.

insanın kafasında hazırlık yaparken acaba askerim dönebilecek mi? sorusunun olması kolay değil... altını çize çize söylüyorum

Canım benim çok haklısın rabbim sizlere iki kat daha fazla sabır versin dularımız bütün askerlerimizle askerlik başlı başına zor tabiki neresi olursa olsun ama bence dogu ve güneydoguda görev yapan askerlerimiz için daha fazla agır durumlar şartlar psikolojileride o denli degişebiliyor rabbim korusun tüm askerlerimizi düşüncesini vermesin aklımıza hayırlısıyla hepsi yapıp dönücek tatlım

sağ olasın canım, amin, hepimize dayanma gücü versin Rabbim. evet dediğin gibi psikolojilerini çok etkiliyor dolayısıyla bizi de ama az kaldı inşallah.
canım bugün muhasebe bölümünde çalıştığını okudum. Askerden döndüğünde askerimin de muhasebe bölümünde işe girme ihtimali var ama kendisinin bu konuda gitmiş olduğu kurs veya bilgisi yok. dedik ki kitap mı alsak ya da ne yapmamızı tavsiye edersin?

sülüs tarihinden itibaren sayılıyor benim bildiğimde canım bizim de 30 kasım sülüs kabul ediliyor baştan 12 gün izin oluyor onları düşünce de 155ten başladık

Canım muhasebe pek kitapla anlaşılmıyor giriş çıkış işlemlerini anlar ama normal muhasebe o kitaplardakinden çok farklı ona göstericek ögreticek biri olursa çalıştıgı yerde enbaşından çok iyi ögrenir zorlanıcagınıda sanmıyorum askerinin tek bir bölümde degil okadar fazlaki muhasebenin secenekleri nerede çalışıcagı nerenin muhasebesini tutacagıda önemli benim askerim genel muhasebeci benden daha çok bilgisi var bu konuda ben biraz daha zayıfım askerin geldiginde nerede çalışmak istiyorsa kullanıcagı programlarından tut yapması gereken herşeyde yardımcı olacagına eminim bende elimden geleni yaparım

Şimdi anladım kuzum inşallah çokçabuk geçsin ozaman 6gün biraz merak ediceksin ama çabucak geçiçek inşallah canım benim askerimin yerini söylüyceksin bak döndügünde karabükte olucaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…