349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldim canlar tüm gün okuldaydım gün çabuk geçti siz dalmışsınız muhabbetlere gene okudum hepsini yarın Kıbrıstaymışız

iyi akşamlar kızlar bnde işten gldim yemek yedim askermle mesajlaşıyorum nöbeti varmış bu akşaam :)) hasta olmuş bebeğim yahu:26:evet yarın plakalara geciyooz

Çok sağ ol canım, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah limango, morhipo, evim.net gibi sitelere bakıyorum canım, evmanya ve markafoni ile sorun yaşadım hem de üst üste... o yüzden onlardan üyeliğimi sildim, hele westwing sitesine asla girmeyin, yurt dışından ürün getiriyorlar, sonra gümrükte takılıyor sizin de eliniz boş kalıyor
spor iyi canım memnunum, ben de bu ay haftada 4 veya 5 gün gidebildim, ama mart ayında motivasyonumu yükseltmek istiyorum

canım benim de hiç tecrübem yok ama havlu kenarı yapmaya çalışıyorum, yani hazır kenarları dikmeye çalışıyorum ki elim alışsın, kötü bile olsa napalım yani, amaç pratik yapmak

Kuzum benım sabredıcz bugun mektup yollamıs bana cok degısık bı duyguymus hem mutlu oldum hem cok agladım o kagıda bı sarılısım vardı sankı ona sarılıyorum kokluyorum bız onların sevgılerıyle yasıcz sabredıcez

kızlar ya plakalara az kaldı ama ben çook sıkıldım ve zaman geçmiyor sankii

geçer canım geçer bak 155 tn 80 lere düştük.70 ler 60 lar derken gelecekler sevdiceklerimiz. gittiklerinde plakalara daha çok var bi plakalara gelsek diyodik bak yarın plakalardayız.siz içinizi ferah tutun inşallah bitecek.hı bide size tavsiye sürekli sayarsanız ve düşünürseniz hayat daha zor olur.kendinize başka bi meşkuliyet bulun tabikide yoklukları çok zor ama unutmayın bu engel ortadan kalkarsa atık herşey daha düzenli işlicek , planlarınızı ertelemeden yaşamaya başlıcaksınız. kimimiz evlenecek kimimiz nişanlanacak yani hep askerlik engeldi işte önümüzde. haydi bakalım bozmak yok moralleri bakın plakamız kıbrıs oldu bile az önce

Son düzenleme:
vee Kıbrıs'tan sevgiler diyoruz bugüün
Şafağımız 82 ve ikoncanımız :82: su gibi akıp gitsin inşallah 82 günümüz yarenler
bugünkü ikoncanımızda pek bi cool yarebbim askerliğe dil çıkarıyor şafağa sende nesin ki diyor resmen :82:

Son düzenleme:
:82:Günaydın arkadaşlar şafağımız 82:82:
:124Lakalardayız :124:​

Yavru vatan kıbrısımız hoşgeldin KIBRISımıza selam yola devam
KIBRISIMIZIN NEYİ MEŞHURMUŞ
1. Zeytini
2. Turunçgilleri
3. Üniversiteleri
4. Kumar merkezleri
5. Hellim peyniri
6. Karpaz eşekleri
7. Şeftali kebabı
8. Maraş Bölgesi
9. BM Kararları
10. Gahvesi
11.Rakısı

Gunaydiiinn tatlim yaaa ohhhh artik hergun yeni bilgiyle illerimizide ogrenerek basladkkk super olmus hergun ayri bi heycanla acicam sayfayi insaaallah:) zaten resimleri ayarladm dediginde sevinmistim simdi baslayinca daha bi sevindim:))

Kızlar plakalara mı düştünüz bakıyım siz? Çok sevindim hepinizin adına bundan sonrası 30'lara kadar kolay geçecek. Bugünlerin kıymetini bilin 30'dan aşağısı zorluyor.

Gunaydiiinn tatlim yaaa ohhhh artik hergun yeni bilgiyle illerimizide ogrenerek basladkkk super olmus hergun ayri bi heycanla acicam sayfayi insaaallah:) zaten resimleri ayarladm dediginde sevinmistim simdi baslayinca daha bi sevindim:))
Günaydın tatlım ohh başladık valla daha eglenceli olucak inşallah artık bilgide ögrenicez anıları olanlar paylaşıcak
Kızlar plakalara mı düştünüz bakıyım siz? Çok sevindim hepinizin adına bundan sonrası 30'lara kadar kolay geçecek. Bugünlerin kıymetini bilin 30'dan aşağısı zorluyor.

Çok teşekkürler canım İnşallah çabucak insinde artık 30larda sıkıştırcak bende öyle düşünüyorum sabırsızlanıyor insan şimdiden

İyi ki varsın canımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…