349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Neler yapılmazki kuzum önce bir şaşkınlık sonra aşkın verdiği huzur

ayy bazen ıcım ıcıme sıgmıyorr tuhaf hal alıyorum resmenn otobusten ınıs anıı

Harmandan Gel Harmandan
Yar Kaçalım Ormandan
Sevdanı Çeke Çeke
Yar Kesildim Dermandan

Evleri Gedikte Yar
Gözün Var Fadikte Yar
Yoksa Günahmı Ettik
Öpeyim Dedikte Yar

http://www.youtube.com/watch?v=WuOhRTtNwfE

Son düzenleme:

İnsanın içi içine sıgarmı hiç ozaman o kavuşma anına gelsin bunlarda :127::132::123:

canım bende aynı şeyleri düşünüyorum iyiki buldum burayı herkes birbirinin neşesini de derdini de paylaşıyor anlıyor hissettiklerimiz aynı sanki benim sevdiğim dönüyor gibi mutluyum senn adına ve bırak duygusalı ya neşelen biraz bugun bayram arifesi silkelen bi kendine gel hoplayıp zıplaman lazım sennbak böyle:119::119::118::119::122::124::124:Ve son olarak kupamızı kaldırıyoruz ilk zafer senin

ara ara gelip yazıp gidiyorumm benn amaa aklımdasınız hep kızlarr
hayırlısıyla bize de bi gelseydii teskere günleriiii
geçmedi sanki 50 ler tıkandı gibii

ole huzun degıl bu mutluluk gözyaşlarıı

ohhhh canım yedin bitirdin şafagı bugün benim memleketimde güzel ADANAM'dasın yarında sevdiceğin senin yanında inşallah.gözün aydın canım darısı bize dün okudum sayfaları ilk depüğü yemişsin bunlar tatlı güzel depükler.rabbim kimseyi bir daha bu kadar ayrı tutmasın sevdiğinden.haydi bizimde şafak 48 muğlaya selam yola devam....

Allah razı olsun kızlarr amın ınsallah bu son olur bu kadar ayrılık herkes sevdıcegıne kavussun bıran oncee ınsallah

----------------
-----------
-----

Bir Yar Sevdim Gitti 'ASKERE!'
Elbet Alır Gelir 'TESKERE!'

nerdeymiş benim güzel arkadaşlarım burayı boş bırakmayın bakiyim nazlıcım askerimle paylaştım senin mutluluğunu inan içimde bir sevinç sanki yarın biz kavuşucaz gibi neyse canım bizim de şafak mini minnacık kalmış şimdi benim biraz sancım var birazdan sürünme moduna geçerim heralde o yüzden son dakikalarım:18::18::18:

çok saolun canımm ya benım heyecanımı paylasıyorsunuz..

sorma ya bende ne guzel olaydım sımdı bıterdı bu dert ama kesın yarın asker gelınce olur kıvranıp dururum nefret edıyorum bu sancıdan ya

çok saolun canımm ya benım heyecanımı paylasıyorsunuz..

sorma ya bende ne guzel olaydım sımdı bıterdı bu dert ama kesın yarın asker gelınce olur kıvranıp dururum nefret edıyorum bu sancıdan ya

tabikide paylaşıcaz canım benim:13: inşallah öyle bişey olmaz canım dua edelim de insanın enerjisi bile gidiyo yarın mutluluğunu bizimlede paylaşırsın bakalım inşallah çokkk güzel bir gün olsun bu arada ben fenayım çıkıyorum yarın görüşürüz inşallah

bizimle mutluluğunu paylaşş bizdee sevineliiiimm oyy çok güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…