- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
vala sen paylaşmısın aklıma gelenlerı bende yapım dedım kuzum.ılkkez bu kadar uzun zaman sonra gorucem onu bakalım neler yapıcaz.7 ay vayy bee
Neler yapılmazki kuzum önce bir şaşkınlık sonra aşkın verdiği huzur
ayy bazen ıcım ıcıme sıgmıyorr tuhaf hal alıyorum resmenn otobusten ınıs anıı
Harmandan Gel Harmandan
Yar Kaçalım Ormandan
Sevdanı Çeke Çeke
Yar Kesildim Dermandan
Evleri Gedikte Yar
Gözün Var Fadikte Yar
Yoksa Günahmı Ettik
Öpeyim Dedikte Yar
http://www.youtube.com/watch?v=WuOhRTtNwfE
kuzum saolsın ya vala ıyıkı bu sıteyı gormusumm ıyıkı sızlerı tanımısım kımse kımseyı canlı yuz yuze gormese bıle emınım kı hepınızın gönlu cok temızz ayy bıran duygusala bağladım suan sıbel pamuk eledım sarkısı calıyorr..ama herseye rağmen şafak saymak guzel bırşey zorlukları yanında buyuk ama bu duyguyuda tattık hazıra konmadık inşallah hayatlarımızdakı insanlarda bunun degerını her zaman bılırler..
canım bende aynı şeyleri düşünüyorum iyiki buldum burayı herkes birbirinin neşesini de derdini de paylaşıyor anlıyor hissettiklerimiz aynı sanki benim sevdiğim dönüyor gibi mutluyum senn adına ve bırak duygusalı ya neşelen biraz bugun bayram arifesi silkelen bi kendine gel hoplayıp zıplaman lazım sennbak böyle :119::119::118::119::122::124::124: Ve son olarak kupamızı kaldırıyoruz ilk zafer senin
ara ara gelip yazıp gidiyorumm benn amaa aklımdasınız hep kızlarr
hayırlısıyla bize de bi gelseydii teskere günleriiii
geçmedi sanki 50 ler tıkandı gibii
Günaydın kızlar ne desenız haklısınız sormayın kaç gundur boşboş sancı cekıyorum hastada olmadım sabah kas gevsetıcı ıctım akşamda annem babam uyuya kalınca benımde uykum geldıkusura bakmayın ya :26:inşallah buğun burda olucam cumartesı sabah 7 de uyanmam gerekse bıle ..
buğunki ikonum ve son gun ..ADANA
kızz bunları kızlarında 50 lerı aynı agır gectı ama gectı yanıı canımm
ohhhh canım yedin bitirdin şafagı bugün benim memleketimde güzel ADANAM'dasın yarında sevdiceğin senin yanında inşallah.gözün aydın canım darısı bize dün okudum sayfaları ilk depüğü yemişsin bunlar tatlı güzel depükler.rabbim kimseyi bir daha bu kadar ayrı tutmasın sevdiğinden.haydi bizimde şafak 48 muğlaya selam yola devam....
----------------
-----------
-----
Bir Yar Sevdim Gitti 'ASKERE!'
Elbet Alır Gelir 'TESKERE!'
nerdeymiş benim güzel arkadaşlarım burayı boş bırakmayın bakiyimnazlıcım askerimle paylaştım senin mutluluğunu inan içimde bir sevinç sanki yarın biz kavuşucaz gibi neyse canım bizim de şafak mini minnacık kalmış şimdi benim biraz sancım var birazdan sürünme moduna geçerim heralde o yüzden son dakikalarım:18::18::18:
çok saolun canımm ya benım heyecanımı paylasıyorsunuz..
sorma ya bende ne guzel olaydım sımdı bıterdı bu dert ama kesın yarın asker gelınce olur kıvranıp dururum nefret edıyorum bu sancıdan ya
kızlar arkadaşım geldı bakım falan kaş alıyor arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?