349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teldeydim kızlar sevdiğimle konuşuyordum kontör bitti çat diye kapandı sinirlerim bozuluyor böyle olunca burayla da ilgilenemedim kızlar k.bakmayın nazlıda kaybolup gitmiş

aaa kısçelerimde gidiyorrrmuşşşş valla bu depükleme gecesini başarısız ilan ediyorum bayanlar hiç olmadı bu
zeynepim de gitmiş

Son düzenleme:
kızlaaaar ben hala buradayım. ikonumu eklemeden gidemezdim. şafak 48

günlerden de muğla. balayına gittiğimiz yer. yatsam iyi olacak sabah 7'de uyanmam lazım. pazara görüşürüz inşallah. dua edin sağ salim gideyim geleyim. hepiniz allah'a emanet olun.

Muğla sevdiğimi benden alan şehir :2:

kuzum iyi yolculuklar sağ salim git gel güzelce vakit geçireceğinizden eminim tadını çıkar ağlama sakın

Günaydın kızlar ne desenız haklısınız sormayın kaç gundur boşboş sancı cekıyorum hastada olmadım sabah kas gevsetıcı ıctım akşamda annem babam uyuya kalınca benımde uykum geldı kusura bakmayın ya :26:inşallah buğun burda olucam cumartesı sabah 7 de uyanmam gerekse bıle ..

buğunki ikonum ve son gun .. ADANA

Günaydın arkadaşlar şafağımız 48
İkoncanlarımız çok güzel çok kavuşmayı temsil ediyorlar inşallah
Bugün güzel vatanımızdan MUĞLAdayız MUĞLAmıza selam yola devam

Bakalım MUĞLAmızın nesi meşhurmuş?
Bodrum, Marmaris, Datca, Fethiye, Dalyan, Gocek Gibi Turizm Merkezleri, Kelebekler Vadisi, Bodrum Kalesi, Beyaz Bodrum Evleri, Bodrum Sualti Arkeoloji Muzesi, Saklikent Kanyonu, Olu Deniz, Camur Banyosu, Iztuzu Plaji, Sedir Adasi, Knidos-Letoon-Kaunos-Labranda-Keramos Antik Kentleri, Milas Halilari, Halikarnas Balikcisi, Marmaris Cam Bali, Sigla Agaci ve Yagi
Herkese hayırlı cumalara yarenler hayırlara vesile olsun inşallah

Günaydın canım biz gelelim seni depüklemeye sen bırak git kendi kendimizi depükledik Şafak haritan için kocaman bi alkış

Günaydın canım biz gelelim seni depüklemeye sen bırak git kendi kendimizi depükledik Şafak haritan için kocaman bi alkış

kız bole deme vala gıtmıcektım ama gozlerım kendılıgınden gıttı sabah 6:30 da uyanıyorum bırde ben hasta olamıyorum 4 gun gectı onun bana vrdıgı sıkıntı var halsızım hafta ıcı hep boledım erken uydum hep

günaydııınnnn adanaa vay be ne güzel bitirdin yedin şafağı tabii 456 gün dile kolay hakettin sabırlı sevgiliymişsin kıymetini bilsin Gözünaydın diyelim mi şimdiden bugün çok geç yatma gözlerin şişer yüzün çirkinleşir erken uyu

dun gece bekleyemedım ama bu gece uyumusum kızlar yoksaa kızacak.:26:saol canım darısı sızlerın basına gece uykum cok bolundu sanırım gelecegını yenı yenı hıssetmeye basladım

Anladım canım uykunu al tabi dolu dolu bir hafta sonu geçiriceksin gerekli dinlenmiş olman lazım

dün askerım aramadı umarım bır aksılık yoktur.:26:

buğün askerı ıle ılışkımı kesıcem dıyordu ne yaptı acaba

dün askerım aramadı umarım bır aksılık yoktur.:26:

buğün askerı ıle ılışkımı kesıcem dıyordu ne yaptı acaba

Canım işlemlerini hallediyordu çıkmak için dün akşam eglence falan yapmış olabilirler genelde çıkmadan orda bir kutlama yapılıyor askeri ugurlarken ondan arıyamamıştır kuzum rabbim bizede o günleri göstersin inşallah gece 12 sonra doğan güneş diyceksin dimi çok heyecanlı

evet kuzum gece 12 de 0 gorucem doğan gunes olucak Allah ım sızede o gunlrı gosterıcek az kaldı..olabılır canım belkı gece duzenlemıs olabılırler de bana solemedı haberım yok yanı nese buyuk ıhtımal gun ıcınde arar herhal bu gece uyumada yok ona boyuyorlarmıs son gece yuzlerını hemde ayakkabı boyası ilee

Aa ilk defa duydum bunu canım o boya kolay kolay yüzdende çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…