349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aa ilk defa duydum bunu canım o boya kolay kolay yüzdende çıkmaz

askerımden 9 gun önce cıkan en yakın arkası vardı asker onda demıstı uyumak yok dıye nıye dedım boyarlar dedı alt devreler bende guldum baya cıkmaz vala dusunsene sabah kalkıyor bızımkını boyamıslar zaten olabıldıgınce erken cıkmaya calısacak kı otogara erken gıtsın dıye bakalım hayırlısı artık sag saglım gelsınde

Yapmasınlar öyle ya gider ayak askerlerimize yapılırmı bu

günaydın canımm..
bende muğlayı acayp merak edıyorumm bole orayı gormedım ama cok göresım var..

şafak 1 mi yazıo aman Allahımm balayın orda geçsin inşallah kuzum

Günaydın canım çok güzel ikoncan çok muğla güzel gerçekten resimlerden gördügüm kadarıyla daha gidip görmek nasip olmadı

evet ben de ikoncana ayak uydurup 4de yola çıkıcam cnm bgn ben bodrumu gördüm bodrum ve bodrumun bütün semtleri diyim bayıldım bayıldımmm, herkes bi gün görür umarım oraları, ama muğla ilçelerinden görmeyi istediğim daha çok yer var inşallah evlendikten sonra kocişler şöle bi akdeniz ege turu yaptırsınlar bize, aslında çok yer görmüşümdür bi egeli olarak ama bilmediğimiz görmediğimiz çok yer var harika yerler hem de.....

Amin inşallah kuzum artık görmek naip olsun hepimize ikoncanımız bugün sizlere geliyor gidin görün askerlerinizi hasretiniz birazda olsa yanlarında gitmiş olsun sonra artık şafagı bitirmeye çalışalım nisan gelsinde bende gideyim zaman sıkıştırıyor

inşallah canım cok ısterım bakalım nasıp olucak mııı bakın ne muzıgı buldumm
[video=youtube;27oCg0mHkaU]http://www.youtube.com/watch?v=27oCg0mHkaU[/video]

buda komedii koca kafalılarrr http://www.youtube.com/watch?v=JfjUQ3Dw5Hs

Son düzenleme:
günaydın kuzucuklarımm bugün ki ikoncanlarımız ne kadar da güzel böyle..

nazlıııııı son gecen..askerinle buluşacaksın ya belki onun heyecanı ağrı yapıyordur karnında..umarım geçer hemen ve olabileceğinden çok fazla mutlu olursun

benim de yarın sınavım var kızlar, dua edin bana olur mu ?

Allah yardımcın olsun canım başarılar sımdıdenn .ole ağrı degıl canım ya kasıklarımda var malesef idare etmeye calısıcam hava degısımınden mı anlamadım bu 2 aydır bole.

Günaydın canım dularımız seninle inşallah güzel sorunsuz bir sınav olur senin için

Selam kızlar nasılsınız keyifler yerinde gibi allah bozmasın Nazlıcım gözün aydın canım sonunda bitirdin sana kocaman alkış:119::119:

bızımkı kamufilajları tören kıyafetlerının hepsını teslım etmıs akşam aramamıstı megersem uyuya kalmıs gıcıkk.

bugun hızlıca gecsın..
15 ayın verdıgı huzun
aşk ile mutluluk
:18:stres
:115:akşam ve yarın sabahkı hazırlıklar
:122:kavuşma heyecanı
:97::132:özlemin verdiği anlık düşünceler

askerden gelince sorucam sana demeler
ve son olarak onu pazar akşamı tekrardan gönderme anı aklıma gelınce

hahah o uyuya kalmaları bitmiyor zaten kuzum bitirdiniz vallaha süper yaa

kuzum saolsın ya vala ıyıkı bu sıteyı gormusumm ıyıkı sızlerı tanımısım kımse kımseyı canlı yuz yuze gormese bıle emınım kı hepınızın gönlu cok temızz ayy bıran duygusala bağladım suan sıbel pamuk eledım sarkısı calıyorr..ama herseye rağmen şafak saymak guzel bırşey zorlukları yanında buyuk ama bu duyguyuda tattık hazıra konmadık inşallah hayatlarımızdakı insanlarda bunun degerını her zaman bılırler..

Ne güzel anlatmışsın canım bende yaşamak istiyorum o son geceyi bende olsun pazar akşamını düşünme şimdiden düşündükçe yanında oldugun zamanlar hüzünlü geçer onu kısa bir süreligine sil beyninden zamanı gelince düşünürsün hem ailesinin yanına gidiyor sonra bakarsın sen gitmişsin onun yanına temelli

vala sen paylaşmısın aklıma gelenlerı bende yapım dedım kuzum.ılkkez bu kadar uzun zaman sonra gorucem onu bakalım neler yapıcaz.7 ay vayy bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…