349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Muğla'ya ve Bodrum Turgutreis'e sevdiğimle tatile gitmiştik ve şansımıza acemi birliği Muğla Merkez usta Bodrum Turgutreis çıktı seviyoruz biz Muğlayı
----------------
-----------
-----

Bir Yar Sevdim Gitti 'ASKERE!'
Elbet Alır Gelir 'TESKERE!'

Nazlıııım kuzuum gözün aydın canım benim senin heyecanını burada hissediyorum ben yanımdaymışsın gibi ya da ben kavuşucakmışım gibi bundan sonrasında çook çook mutlu olun en yakın zamanda kendi yuvanızı kurun inşallah kuzum benim pazar akşamı buraya bekliyoruz seni kavuşma anını dinlemek için çoook öpüyorum kuzum seni bütün kalpler size gelsin :16 :16 :16

Bayanlar esenbogadan bildiriyorum heyecandan yerimde duramiyorum su an sanki su 2.3saat gecmeyecek hibi hissediyorum mideme agrilar girdi valla birde parfumumu evde unutmusum ona cok uzuldum sevdicegimin mendiline sikacaktim halbuki :-( dun dimaam kavustu bugun nazlim Allah en kisa zamanda bizimde dogan gunes dememizi nasp etsin heycan ceneme vurdu :-D tum gece uyumadim belkide ondandir

Günaydın arkadaşlar şafağımız 47
Dünkü ikoncanımız çok güzeldi bu günki öfke gösteriyor begenmedim
Bugün güzel vatanımızdan MARDİNdeyiz MARDİNimize selam yola devam

Bakalım MARDİNimizin nesi meşhurmuş?
Deyrul-Zafaran Manastiri, Mardin Kalesi, Tas Evleri, Telkari Gumus Islemeciligi, Dara Harabeleri ve Zinciriye Medresesi, tiftikten yapilma battaniyeleri, seccadeleri​
Herkese hayırlı hafta sonları hayırlara vesile olsun inşallah

Nazlıcım artık şafagın falan yok şafak DOĞAN GÜNEŞ tebrik ederim canım gözünaydın rabbim birdaha ayrılık göstermesin size

Kızlarrr şafak 0 hey gıdı 456 gun bıttı yaa darısı sızlerın basına gültenım sağolasın hayatımm tabıkı gelıcemm pazar akşamı burdayımmm..
Amin canım benim inşallah 456 gün dile kolay sabrınız azminiz için maşallah rabbim sizede birdaha ayrılık göstermesin huzurlu mutlu dolu güzl gelecekler nasip olsun size ve kısa zamanda bize

Canım heyecanını çokgüzel hissediyorum bilmezmiyim o heyecanı yanında askerinin birazda olsa hasretin gitmiş olucak güzel bir hafta sonu olur senin içinde inşallah kuzum

Son düzenleme:
Kızlarrr şafak 0 hey gıdı 456 gun bıttı yaa darısı sızlerın basına gültenım sağolasın hayatımm tabıkı gelıcemm pazar akşamı burdayımmm..

Nazlıcım gözünaydın tatlım 456 gün dile kolay, sabrın sonu selamet işte

Süheylacımmmmmm sonunda beklenen gün geldi kars yolcususun ne güzel birlikte gitme hayallerimiz suya düştü çok isterdim bende şuan karsta olmayı

günaydın canım..sıra bizde artık..az kaldı..zaman bizede su gibi akıp gecer inşallah

kızlarr nasılsınız vala bızımkı yolda daha 9 da sabah bındı bende sacımı falan yaptım bır makyajım kaldı bırde cantam hazırlanck o kadar cıkıcam sonra askerımı karsılamaya çok heyecanlıyım zamanda gecmıyorrr yaaa pofff

Canım hoşgeldin nezaman inicek askerin insan heyecandan delirir ya makyajına uzun zaman ayır ama insanın gözüne batıyor yaparken birsürü şey sonra aksilikler çıkmasın

İyiyiz canım benim senin yerinde olsa idik keşke senin adına çok mutluyum süper zaman geçir

oy kuzum benim şuan sevdiceğinle çok güzel vakit geçiriyorsundur eminim

ay şimdi de saatler geçmez dimi ama sen 456yı yedin kuzum 2-3 saatimi bitiremicen hadi gözün aydın canım benim darısı hepimizin başına

ne güzeelll o dklarda geçecekk çook güzell bir bekleyişş süper vallaaa..drısıı bizleree kızlaarr..

ahh haftasonu kimsecikler yokmuş burda..askeri ile buluşan yarenlerimiz çokca tabi Allah bir daha hiç birimize böyle ayrılıklar yaşatmasın..

bende bugün sınavdan çıktım, çok kötü bir sınav oldu moralim çok bozuktu ki askerim çarşı iznine çıkmıştı..beni 10 dk içinde kendime getirip yine sevgi pıtırcığına döndürdü şuan biraz daha iyiyim sayesinde..

canımmm Allah size bir ömür ayırmasın bir daha. umarım şuan çok çok çoook güzel vakit geçiriyorsunuzdur

kuzum sende anın tadına çıkar..tahmin edebiliyorum bekleme süresinde ki sıkıntıları..eminim şuan çok mutlusundur

Son düzenleme:
''Nazlıcım'' askerine kavuştun sonunda canım benim sabrın sonu selamet derler ya gerçekten sabırla bekledin sevdiğini bugünü yaşamayı sen zaten çoktan hakettin tatlım dilerim Rabbimden bundan sonra çok çok çok daha güzel günleriniz olsun sevdiğin yanında hayırlı bir gelecek olsun
''dimammmm'' en çokta sarmaların akibetini merak ediyorum canım nasıl olmuşlar şaka bir yana sevdiğinin yanındasın hayal gibiydi ama o gün geldi canım size bol muhabbetli bir hafta sonu olsun
''pinklady'' çok güzel bir haftasonu olmalı canım sevdiğinin yakınında olmak süper birşey artık hiçbir ayrılık olmadan tamamen kavuşalım askerlerimize inşallah

Süheylam,Nazlım ve Bihterim harika bir gün geçirmişsinizdir sevdiklerinizle sizler adına çok sevindim bugün
geldik Kahranmaraş'a Kahramanmaraş diyince canım gece gece dondurma çekti sevdiceğim burda olsa bir koşu gider alırdı bana :2:
aşkımın yanına gitmeye son 7

günaydınnlar herkeseee...mart ayıı nı da yedikk bitirdikk çoook şüküürrrr .ALLAH ım darısını mayıs ayına nasip etsinn...askerim sabah aramadı benii şimdiye kadar hep aramıştı bugünde bekledim bekledim aramadıı ..gececi olduğu iççin gündüz uyuyor uyumadan beni arardı mutlakaa..ALLAH IMM kötü bişi olmamış olsun ne oluuuurrr

ooh bee deddiimm aradıı araadıı konuştuumm nasıl rahatladııım anlatamam...saatler alınınca demiş uyusun geç arayayıımm işi de geç bitmişş..dediimmm sakın öle düşünmee ben nasıl merak ettim diyee..çook şüküürr RABBİMEEEE.iyi günler kızlaarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…