----------------
-----------
-----
Bir Yar Sevdim Gitti 'ASKERE!'
Elbet Alır Gelir 'TESKERE!'
Amin canım benim inşallahKızlarrr şafak 0 hey gıdı 456 gun bıttı yaa darısı sızlerın basına gültenım sağolasın hayatımm tabıkı gelıcemm pazar akşamı burdayımmm..
Bayanlar esenbogadan bildiriyorum heyecandan yerimde duramiyorum su an sanki su 2.3saat gecmeyecek hibi hissediyorum mideme agrilar girdi valla birde parfumumu evde unutmusum ona cok uzuldum sevdicegimin mendiline sikacaktim halbuki :-( dun dimaam kavustu bugun nazlim Allah en kisa zamanda bizimde dogan gunes dememizi nasp etsin heycan ceneme vurdu :-D tum gece uyumadim belkide ondandir
Kızlarrr şafak 0 hey gıdı 456 gun bıttı yaa darısı sızlerın basına gültenım sağolasın hayatımm tabıkı gelıcemm pazar akşamı burdayımmm..
Bayanlar esenbogadan bildiriyorum heyecandan yerimde duramiyorum su an sanki su 2.3saat gecmeyecek hibi hissediyorum mideme agrilar girdi valla birde parfumumu evde unutmusum ona cok uzuldum sevdicegimin mendiline sikacaktim halbuki :-( dun dimaam kavustu bugun nazlim Allah en kisa zamanda bizimde dogan gunes dememizi nasp etsin heycan ceneme vurdu :-D tum gece uyumadim belkide ondandir
Kızlarrr şafak 0 hey gıdı 456 gun bıttı yaa darısı sızlerın basına gültenım sağolasın hayatımm tabıkı gelıcemm pazar akşamı burdayımmm..
Günaydın arkadaşlar şafağımız 47
Dünkü ikoncanımız çok güzeldi bu günki öfke gösteriyor begenmedim
Bugün güzel vatanımızdan MARDİNdeyiz MARDİNimize selam yola devam
Eki Görüntüle 672411
Bakalım MARDİNimizin nesi meşhurmuş?
Deyrul-Zafaran Manastiri, Mardin Kalesi, Tas Evleri, Telkari Gumus Islemeciligi, Dara Harabeleri ve Zinciriye Medresesi, tiftikten yapilma battaniyeleri, seccadeleriHerkese hayırlı hafta sonları hayırlara vesile olsun inşallah
Nazlıcım artık şafagın falan yok şafak DOĞAN GÜNEŞ tebrik ederim canım gözünaydın rabbim birdaha ayrılık göstermesin size
günaydın canım..sıra bizde artık..az kaldı..zaman bizede su gibi akıp gecer inşallah
kızlarr nasılsınız vala bızımkı yolda daha 9 da sabah bındı bende sacımı falan yaptım bır makyajım kaldı bırde cantam hazırlanck o kadar cıkıcam sonra askerımı karsılamayaçok heyecanlıyım zamanda gecmıyorrr yaaa pofff
kızlarr nasılsınız vala bızımkı yolda daha 9 da sabah bındı bende sacımı falan yaptım bır makyajım kaldı bırde cantam hazırlanck o kadar cıkıcam sonra askerımı karsılamayaçok heyecanlıyım zamanda gecmıyorrr yaaa pofff
oy kuzum benim şuan sevdiceğinle çok güzel vakit geçiriyorsundur eminimBayanlar esenbogadan bildiriyorum heyecandan yerimde duramiyorum su an sanki su 2.3saat gecmeyecek hibi hissediyorum mideme agrilar girdi valla birde parfumumu evde unutmusum ona cok uzuldum sevdicegimin mendiline sikacaktim halbuki :-( dun dimaam kavustu bugun nazlim Allah en kisa zamanda bizimde dogan gunes dememizi nasp etsin heycan ceneme vurdu :-D tum gece uyumadim belkide ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?