349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada kaç kez evci çıktı eşin ? Bildiğimö kadarıyla üç hakları vae tabşi yere göre de değişir biz 2 kez çıktık sorun cıkartıyorlaR acıckası tabı işte zaten kısa dönem neyinize boyle cıkmalar gıbı ımalarda bulnuyorlarmıs nedır yanı gibi

canım sağolasınn inşallah sızede az kaldı 45 gun ınsallah atlatacaksınız bu gunlerı.sevındım senın adına guzel bır hafta sonu sende gecırmısın ben ılk adaptasyon yasadım bıraz ama olsun gectı ustumden koca bır yuk kalktı sıkıntı kalktı kuş gıbıyım artık suan gunu bıtırme cabasında degılım ohhh dıyebılıyorum çokk sukur Rabbıme çok sukurr

ne güzel hepiniz kavuşmuşsunuz nazlıcım seni çok özlediği nasıl belli nasıl sarılmı9ş sıkı sıkı boğacak

Gözünaydın artık üzülme askerlik bitti ya gerisi kolay....

kızz sorma bırde bır seye bındıkden sonra dırek cektıler halıni sonradan gorursun dıye oda bole bogazımı sıkınca öluyorum herhal dedım

Nazlıcım şafak saymaca bitti ne mutlu sana fotoğraflarda da çok güzel gözüküyosunuz maşallah size

zhd senın ıcınde cok mutlu oldum bısey merak edıyorum gıttıkce karnın buyuyordur esın ne tepkı verıyor senı gorunce karnını gorunce

sürekli bana bakıp "çok tatlı olmuşsun yaa" diyip durdu hıı dedim göbekli ve tatlı şubatta gittiğimde yoktu karnım şimdi biraz daha büyüdü tabi bu sefer tekme de attı babasına az da olsa gözleri parladı bizimkinin

nazlıcım gözün aydın sonunda beklenen kavuşma anını paylaştın okudukça sevincini heyecanını paylaştım,resimlere bayıldım darısı bizlere de nasip olsun artık hızlıca geçsin günler.. gün bitirme derdim kalmadı yazmışsın nasıl da doğru tespit hepimizin derdi aynı bu askerlik günlerinde, halbuki zaman yaşam o kadar değerli ki ama onlarsız hiç birşey ifade etmiyor işte.. dimaam ve zhd sizler adına çok sevindim ne güzel geçmiş günleriniz evliliğe heyecan katan kaçamaklar galiba.. benm sevdiğim keşke evli olsaydık 2haftada bir gelir evci çıkarırdın beni dio, halbuki evlilere daha fazla müsamaa göstermeleri gerek 3 kez de neymiş anlayamadım.

Son düzenleme:

ne musamması canım 3 e bile mırın kırın etmısler kısa donem zaten askerlıgınız nedır bu kadar ızın cabanız gıbı..Neyse 3 ıyı sukurler olsun ...Ins aksılk olmadan son ıznınıde alır onuda kullanırız ankda son bı kacamak yapalım son anılar sonra safak....

zhd tahmin ediyorum ya ne heyecanlı ne guzel bısey ...Allah bır nefeste kurtarsın senı kucagınıza aldıgınzı gunlerıde gorun..sen hangi şehirdeydin?

istanbuldayım canım

özel msj 10 dkda bır oldugu ıcın atamıyorum ama dediğin hastahane bana yakın deneyecegım cok tesekkurler ıns memnun kalırım da orası olur hastahanem doktorum..Ne kadr muayene ucretı bılgın var mı?

canım bezmialem ücretsiz muayene normal doğum ücretsiz sezeryan 200
medipol mega muayene 15tl normal doğum 500 sezeryan emin değilim ama 1250 sanırım

ne guzel yaa eş + bebişi gelmıs ınsanın gözlerı parlamazmı hıc ne guzel duygular maşallahh

saolsın canımm..gun bıtırmekle gectı resmen 15 ayım hle gecen sene bu zamanlarda dıyordum daha 12 ay var bıtermı dıye bugun ıs arkadasımla konustum bole dıyoruz.gecıyormus megerse.23 yasındayız gecmese ömur gecmez..

inşallah sızlerın daha guzellerı olur canım ben pek bırsey anlamadım geldı bır gece kaldı gıttı.sabah dıyorum vay be bıttı dıye sabah ajandamdan şafak duşmedım telefonuna msj attım ıletıldı açık bole bole fark edıyorum onun canı sağ olsunda gene gelır uzaklık bu yuzden kotu ben anladım o gıttı :26:

kuzuum ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz artık şafak mafak yok önünüzde engel yok çok daha güzel günler sizi bekliyor çok sevindim senin adına bebeğim

kuzum hoşgeldin oh mis gibi 2.balayını geçirmişsiniz
kendine gelebildin mi canım benim
bende gidiyorum ama bu sefer kayınvalidem kayınpederim ve annemle birlikte yani rahat olup hasret gideremicez malesef

sağol canım darısı sızlere sendenın de az kalmıs olsun en azından gorucksın bızde cok başbaşa kalamadıkkı hep arkadaşlarımız vardı ama olsun..

Günaydın canım Bende nefret ediyordum şu mart ayından çaktırmadım ama nisanın ortasından sonrası için korkuyorum inşallah çabucak geçer bu nisan ayı severim nisanı buseverde sevdirsin kendini bakıyım
Günaydın canım güzel geçmesine çok sevindim ailelerin yanında haklısın insan ne sarılabiliyor ne rahat konuşabiliyor bir çekinme oluyor inşallah bu sefer gittiginde çıkartırsın acısını canım benim
Canım hoşgeldin çok güzel geçmiş kavuşmuşsun rabbim birdaha ayrılık göstermesin inşallah Resimleriniz çok güzel çıkmış maşallah eglendiginiz herhalinizden belli artık şafak saymak yok tedirgin olmak yok kafan daha rahat olucak canım çokşükür uzaklık kötü evet ama aşılmıycak şeyler degil canım askerlik gibi olmazki bakmışsın temelli yanındasın inşallah
Canım hoşgeldin negüzel çok sevindim güzel vaktin geçmiş balayıda yapılmışdönüş nekdar zorsa orda geçirilen zaman okadarda güzel oluyor gerçekten artık bitiricez geri sayıyoruz çokşükür

Hoşgeldin canım çoksevindim gitmişsin bebiş izin vermiş çokşükür tekmelerde atılmış Karabükte hava sıcak bugünlerde iyi yapmışsın ben gittigimde kar yagmıştı şansıma Nisana artık kısmet inşallah

canım saolsınn sonun da kavustukk vala bakalım bundan sonra benı neler bklıyor zaman gosterıcek tatlım.cok sukur atlattım zor gunlerı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…