gözün aydın. şu altta gözüm aydın askerim döndü yazısını rabbim bize de nasip etsin inşallah. çok güzel bir hafta sonu geçirmişsin. bundan sonra hep böyle güzel geçsin günleriniz.
biz de ikinci balayımızı yaşadık.
gerçi komutan cuma akşamdan çıkmasına izin vermemiş. ben o sırada yoldaydım. sonra eşim yolda falan demiş zorla ikna etmiş. bir daha evci çıkmana izin vermem demiş. zaten de son çıkışım demiş eşim.
son 45 ha gayret geçecek. iki hafta sonra bir aydan düşeceğiz... şimdiki hedefim o.
gözün aydın. şu altta gözüm aydın askerim döndü yazısını rabbim bize de nasip etsin inşallah. çok güzel bir hafta sonu geçirmişsin. bundan sonra hep böyle güzel geçsin günleriniz.
biz de ikinci balayımızı yaşadık.
gerçi komutan cuma akşamdan çıkmasına izin vermemiş. ben o sırada yoldaydım. sonra eşim yolda falan demiş zorla ikna etmiş. bir daha evci çıkmana izin vermem demiş. zaten de son çıkışım demiş eşim.
son 45 ha gayret geçecek. iki hafta sonra bir aydan düşeceğiz... şimdiki hedefim o.
ne güzel hepiniz kavuşmuşsunuz nazlıcım seni çok özlediği nasıl belli nasıl sarılmı9ş sıkı sıkı boğacak
Gözünaydın artık üzülme askerlik bitti ya gerisi kolay....
zhd senın ıcınde cok mutlu oldum bısey merak edıyorum gıttıkce karnın buyuyordur esın ne tepkı verıyor senı gorunce karnını gorunce
nazlıcım gözün aydın sonunda beklenen kavuşma anını paylaştınokudukça sevincini heyecanını paylaştım,resimlere bayıldım darısı bizlere de nasip olsun artık hızlıca geçsin günler.. gün bitirme derdim kalmadı yazmışsın nasıl da doğru tespit hepimizin derdi aynı bu askerlik günlerinde, halbuki zaman yaşam o kadar değerli ki ama onlarsız hiç birşey ifade etmiyor işte.. dimaam ve zhd sizler adına çok sevindim ne güzel geçmiş günleriniz evliliğe heyecan katan kaçamaklar galiba.. benm sevdiğim keşke evli olsaydık 2haftada bir gelir evci çıkarırdın beni dio, halbuki evlilere daha fazla müsamaa göstermeleri gerek 3 kez de neymiş anlayamadım.
ne musamması canım 3 e bile mırın kırın etmısler kısa donem zaten askerlıgınız nedır bu kadar ızın cabanız gıbı..Neyse 3 ıyı sukurler olsun ...Ins aksılk olmadan son ıznınıde alır onuda kullanırız ankda son bı kacamak yapalım son anılarsonra safak....
zhdtahmin ediyorum ya ne heyecanlı ne guzel bısey ...Allah bır nefeste kurtarsın senı kucagınıza aldıgınzı gunlerıde gorun..sen hangi şehirdeydin?
istanbuldayım canım
özel msj 10 dkda bır oldugu ıcın atamıyorum ama dediğin hastahane bana yakın deneyecegım cok tesekkurler ıns memnun kalırım da orası olur hastahanem doktorum..Ne kadr muayene ucretı bılgın var mı?
Nazlıcım şafak saymaca bitti ne mutlu sanafotoğraflarda da çok güzel gözüküyosunuz maşallah size
sürekli bana bakıp "çok tatlı olmuşsun yaa" diyip durdu hıı dedim göbekli ve tatlı şubatta gittiğimde yoktu karnım şimdi biraz daha büyüdü tabi bu sefer tekme de attı babasına az da olsa gözleri parladı bizimkinin
nazlıcım gözün aydın sonunda beklenen kavuşma anını paylaştınokudukça sevincini heyecanını paylaştım,resimlere bayıldım darısı bizlere de nasip olsun artık hızlıca geçsin günler.. gün bitirme derdim kalmadı yazmışsın nasıl da doğru tespit hepimizin derdi aynı bu askerlik günlerinde, halbuki zaman yaşam o kadar değerli ki ama onlarsız hiç birşey ifade etmiyor işte.. dimaam ve zhd sizler adına çok sevindim ne güzel geçmiş günleriniz evliliğe heyecan katan kaçamaklar galiba.. benm sevdiğim keşke evli olsaydık 2haftada bir gelir evci çıkarırdın beni dio, halbuki evlilere daha fazla müsamaa göstermeleri gerek 3 kez de neymiş anlayamadım.
kuzuum ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz artık şafak mafak yok önünüzde engel yok çok daha güzel günler sizi bekliyorCanlarım nasılsınz hepınıze günaydınlar...
öncelikle anlatmayı başından yapımm.ilk gün..cumartesı gunu gece zaten pek uyuyamadım sabah 7 de uyandım arkadasım bızdedı gıttı duşa gırdım cıktım.saçlarımı yaptım utulerımı yaptım en son makyajımı yaptım :115:ve evden hazırlanıp cıktım.1 dı evden cıktıgım saat samandıraya gıttım bıraz trafık vardı yolda cok heyecanlıydımhatta bır ara aglama moduna gırıyordum kı makyajım akmasın dıye zor tuttum kendımı.otogara gırdım saat 1:50 gibidi 5 -10 dk sonra bızımkı msj attı geldık otogara gırıyoruz dıye bana bırşey olduu ala ala tıtremeye başladımm :18:resmen.otobus durdu muavınden sonra dırek ındı.sonra ilk olarak bana sarıldıı sımsıkıı.çantalarını aldık servıse bındık.bende tabı bır afallama:26:var.cumartesı sabah unvden sınıfdan ortak arkadasımızda konyadan geldı umranıyede bızı beklyr.ındık umranıyede arkdaslada bulusup yemek yemege gıdıyordukkı benı yolda yengemın kardesı gordu yanında da koylumuz den bırı vardı ımalı bırsey soledı bıraz morelım bozuldu tabı.neyse yemege gırdık resım cektı arkadaş.ordan sonra saat 4.30 falan oldu ne yapalım dedık bıraz umranıyede dolaştık aldıgım yemek takımının magazasına gıttık.ordan sonra bır cafeye gıttık.bıraz ayakkabı vurdu ayagıma karnımda agrıyor boş boşuna dedık ne yapıcaz burda gecelım cekmeköye.trafık olur akşam falan (ortak arkadasımız hasan daha onceden çekmekoyde kaldı bır kaç kere hatta sok oldum bızım yukarı mahallede oldugunu ogrenınce evın)ben çanta yapmıştım onları aldım kendı evıme gectım ayakkabı degıştırdım pazar gunu gıyeceklerımı yanıma aldım yanlarına gıttım..aşkımla oturduk sarıldım ona saçlarımı kokladı sankı cennet kokuyorsun dedı cok özlemıs bnı bende ole sohbet ettık falan sonra ben halama gectım.onlarda maşallah bızım evın oralara gıtmıs merak edıyormus yaşadıgım yerlerı annemle kuzenımı gormusler flan.ikinci gün sabah hazırlanıp yanlarına gıttım haln uyanmamıslar da zorla uyandırdım sonra karsıdan bır arkadaş gelıcektı kadıkoye yanımıza gec kalıyoruz falan dıyerekden cıkardım bunları kadıkoye gıttık.
sonrda kahvaltı yaptık sonra çantaarı emanete bıraktk bostancıya gectık
Eki Görüntüle 673301 lunaparkaaAllah ım nasıl bırşeydı o halen her yerım acıyor 2 şeye bındım ama mıde falan kaldı bır seye bındık ben ındıgımde gozlerımın ıcı kıpkırmızı olmustu zaten zorla bındırdıler halımı gorunce korktu 3 de o halle resım cekmısler nese sonra kadıkoye gectık yemek falan yedık sahılde oturduk tabı havanın loş karanlıgı basınca ayrılıgında kokusu geldı bana dedı uzulme inşallah yakın zamanda gene gelırım ddı.gözlerim yaşlı yaşlı :85:sarıldık dikkat et buralarda kendıne dedi.kadıkoydn eve gec gıdecegım ıcın benı yolcu ettıler 7:15 de falan 9 du eve geldıgım saat maç cıkısına Allah dan denk gelmedım fenerın..yolda yarı mıde bulantısı yarı ayrılıgın huznu onu orda bırakmak cok kotu hele otobus kalkıcak bana el salladı sankı bır yanım orda kaldı.ben başka tarafa bakıyorum kotu oldum :85 nu otogardan gondermek vardı ama malesef 10 kadr bekleyemezdım bole ıste kızlar benden 2 gunluk özet..az önce msj attı dıyorum sıvıle cıktıgını sankı yenı hıssedıyorum telefonun açık ınanamıyorum dedım.bin sukur bıttı dıyor.bana dyor kokunu alıyorum sankı her yerde sana doyamadan geldım dıyor:132:uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar...öpüyorum sızlerıı
ben geldimmmm... çok şükür sağ salim gittim geldim. çok güzel geçti hafta sonum. diğer buluşmalarımızdan daha güzeldi. eşimin de benim de psikolojilerimiz düzelmişti. yeniden balayına çıkmış gibi olduk. son gidişimdi. şimdi 45 gün sayacağım...
canımmm. sağ olasın. sarmalar beni zorladı ama çok güzel olmuş. koca bir tabak diğer askerlere de götürdüm. bir lokmada yutmuşlar hepsini. hayal gibiydi. o gün geldi geçti. hala hayal gibi... rabbim sağlık sıhhat versin şimdi 45 günü sayacağız.
gültenim çok güzel geçti hafta sonum. sen de bir hafta sonra yine gidiyormuşsun. hadi gözün aydın. biz böyle devamlı birilerini göndererek arada kendimiz giderek bitireceğiz bu şafağı... bundan sonrası kolay gibi...
inşallah sen de güzel vakit geçirmişsindir canım.
kuzuum ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz artık şafak mafak yok önünüzde engel yok çok daha güzel günler sizi bekliyorçok sevindim senin adına bebeğim
kuzum hoşgeldin oh mis gibi 2.balayını geçirmişsiniz
kendine gelebildin mi canım benim
bende gidiyorum ama bu sefer kayınvalidem kayınpederim ve annemle birlikte yani rahat olup hasret gideremicez malesef
Günaydın canım Bende nefret ediyordum şu mart ayından çaktırmadım amagünaydın kızlar, gıcık mart ayı bitti nisana başladık öyle umud ediyorumki çok daha hızlı ilerliycek zaman. dün müthiş bir hava vardı bizim oralar çok kalabalıktı herkesler sevdicekleriyle beraberdibende evde balkondan bakmakla yetindim sadece içim çok buruk oldu be gelsinler artıkkkkk çok sıkıldıkkkk çok özledikkk
sevdiklerine kavuşan arkadaşlar hadi gözünüz aydın nazlı kaçtı galiba askeriyle beraberpazar akşamı gelip kavuşma anını anlatıcaktı ama sırra kadem bastı
son 45 fena sıkıştırıyor artık şafak allah sorunsuz sıkıntısız atlatmayı nasip etsin cümlemize
Günaydın canım güzel geçmesine çok sevindim ailelerin yanında haklısın insan ne sarılabiliyor ne rahat konuşabiliyor bir çekinme oluyorgünaydınlar herkesehızlıca geçmesini en çok istediğim ayın 1.günündeyiz. sanki hiç geçmicek gibi gelio bu ay ama karamsar olmak yok az kaldı artık son 1.5 ay
ben de haftasonu sevdiceğimleydim. ailesi ile beraber bi evci nasıl geçer çoğunuz bilirsiniz, hiç hasret gideremedik desem yeridirevli de olmayınca başbaşa veya yalnız kalma durumumuz nerdeyse hiç olmadı. ama 13nisanda tekrar gidicem acısını çıkarcam geçen haftanın sevdikleriyle buluşanlar ve özellikle nazlıcım umarım güzel, dolu dolu bir haftasonu geçirmişsinizdir
ve önemlisi bugün benim memleketteyiz arkadaşlar
Canım hoşgeldin çok güzel geçmiş kavuşmuşsun rabbim birdaha ayrılık göstermesin inşallahCanlarım nasılsınz hepınıze günaydınlar...
öncelikle anlatmayı başından yapımm.ilk gün..cumartesı gunu gece zaten pek uyuyamadım sabah 7 de uyandım arkadasım bızdedı gıttı duşa gırdım cıktım.saçlarımı yaptım utulerımı yaptım en son makyajımı yaptım :115:ve evden hazırlanıp cıktım.1 dı evden cıktıgım saat samandıraya gıttım bıraz trafık vardı yolda cok heyecanlıydımhatta bır ara aglama moduna gırıyordum kı makyajım akmasın dıye zor tuttum kendımı.otogara gırdım saat 1:50 gibidi 5 -10 dk sonra bızımkı msj attı geldık otogara gırıyoruz dıye bana bırşey olduu ala ala tıtremeye başladımm :18:resmen.otobus durdu muavınden sonra dırek ındı.sonra ilk olarak bana sarıldıı sımsıkıı.çantalarını aldık servıse bındık.bende tabı bır afallama:26:var.cumartesı sabah unvden sınıfdan ortak arkadasımızda konyadan geldı umranıyede bızı beklyr.ındık umranıyede arkdaslada bulusup yemek yemege gıdıyordukkı benı yolda yengemın kardesı gordu yanında da koylumuz den bırı vardı ımalı bırsey soledı bıraz morelım bozuldu tabı.neyse yemege gırdık resım cektı arkadaş.ordan sonra saat 4.30 falan oldu ne yapalım dedık bıraz umranıyede dolaştık aldıgım yemek takımının magazasına gıttık.ordan sonra bır cafeye gıttık.bıraz ayakkabı vurdu ayagıma karnımda agrıyor boş boşuna dedık ne yapıcaz burda gecelım cekmeköye.trafık olur akşam falan (ortak arkadasımız hasan daha onceden çekmekoyde kaldı bır kaç kere hatta sok oldum bızım yukarı mahallede oldugunu ogrenınce evın)ben çanta yapmıştım onları aldım kendı evıme gectım ayakkabı degıştırdım pazar gunu gıyeceklerımı yanıma aldım yanlarına gıttım..aşkımla oturduk sarıldım ona saçlarımı kokladı sankı cennet kokuyorsun dedı cok özlemıs bnı bende ole sohbet ettık falan sonra ben halama gectım.onlarda maşallah bızım evın oralara gıtmıs merak edıyormus yaşadıgım yerlerı annemle kuzenımı gormusler flan.ikinci gün sabah hazırlanıp yanlarına gıttım haln uyanmamıslar da zorla uyandırdım sonra karsıdan bır arkadaş gelıcektı kadıkoye yanımıza gec kalıyoruz falan dıyerekden cıkardım bunları kadıkoye gıttık.
sonrda kahvaltı yaptık sonra çantaarı emanete bıraktk bostancıya gectık
Eki Görüntüle 673301 lunaparkaaAllah ım nasıl bırşeydı o halen her yerım acıyor 2 şeye bındım ama mıde falan kaldı bır seye bındık ben ındıgımde gozlerımın ıcı kıpkırmızı olmustu zaten zorla bındırdıler halımı gorunce korktu 3 de o halle resım cekmısler nese sonra kadıkoye gectık yemek falan yedık sahılde oturduk tabı havanın loş karanlıgı basınca ayrılıgında kokusu geldı bana dedı uzulme inşallah yakın zamanda gene gelırım ddı.gözlerim yaşlı yaşlı :85:sarıldık dikkat et buralarda kendıne dedi.kadıkoydn eve gec gıdecegım ıcın benı yolcu ettıler 7:15 de falan 9 du eve geldıgım saat maç cıkısına Allah dan denk gelmedım fenerın..yolda yarı mıde bulantısı yarı ayrılıgın huznu onu orda bırakmak cok kotu hele otobus kalkıcak bana el salladı sankı bır yanım orda kaldı.ben başka tarafa bakıyorum kotu oldum :85 nu otogardan gondermek vardı ama malesef 10 kadr bekleyemezdım bole ıste kızlar benden 2 gunluk özet..az önce msj attı dıyorum sıvıle cıktıgını sankı yenı hıssedıyorum telefonun açık ınanamıyorum dedım.bin sukur bıttı dıyor.bana dyor kokunu alıyorum sankı her yerde sana doyamadan geldım dıyor:132:uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar...öpüyorum sızlerıı
Canım hoşgeldin negüzel çok sevindim güzel vaktin geçmiş balayıda yapılmışben geldimmmm... çok şükür sağ salim gittim geldim. çok güzel geçti hafta sonum. diğer buluşmalarımızdan daha güzeldi. eşimin de benim de psikolojilerimiz düzelmişti. yeniden balayına çıkmış gibi olduk. son gidişimdi. şimdi 45 gün sayacağım...
selam kızlar nasılsınız?ben bu haftasonu gittim eşimin yanına.hava çok güzeldi güzel geçti bu sefer dönüş çok koydu yaa dedim ben çok geldim bir dahakine seni bekliyorum epey azalttık kızlar azcık daha sıkalım dişimizi
canım saolsınnsonun da kavustukk vala bakalım bundan sonra benı neler bklıyor zaman gosterıcek tatlım.cok sukur atlattım zor gunlerı..
ne guzel yaa eş + bebişi gelmıs ınsanın gözlerı parlamazmı hıc ne guzel duygular maşallahh
canım saolsınnsonun da kavustukk vala bakalım bundan sonra benı neler bklıyor zaman gosterıcek tatlım.cok sukur atlattım zor gunlerı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?