349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın güzeller,

hepimiz sabırsızlanıyoruz belliki zor olucak bu son günler olsun aman düşsünde şu şafak biran önce herşeye katlanırız allahın izniyle spora verdim kendimi ben pertim çıkana kadar spor yapıp eve gelip uyumaya çalışıyorum bu aralar pek uyuyamıyorum gerçi geceleri askerimle beraber nöbet tutuyoruz alıştı telefon bulup nöbetlerde beni arıo çok zevkli oluo ama hemencik geçio diyo yerim onu bennnn
gültencim izmirde havalar çok güzel gidiyor askerimden haberleri alıyorum işin zor valla bende hiç çıkmak istemiyorum işkence oluyor bize dışarda olmak napıyım hiç keyifli değil onsuz sokaklar....

nehircim sıkıcaz dişimizi vericez omuz omuza yiycez bu son günleride...

ne güzelllllllllllllllllllllllllllll yaa çok kıskandımmmmm

Allah biran önce kavuşturmayı nasip etsin canımm

amin canım amin Allah sizleri de en kısa zamanda kavuştursun, tez geçsin zaman kavuşun sevdiceklerinize... Geçiyor bi şekilde zaman bol sabır bol dua en büyük yardımcımız

Günaydın kızlaaarrr günlerden Malatyaa :) Bende bir Malatyalı olaraktan sevdim bu günü 30a ne kaldı şurda yaa ben part part sayıyorum şafak sankim daha çabuk geçiyor:)

Günaydın kızlar şafağım oldu 99 sonunda düştüm çift hanelere 17 gün sonra harita boyamaya geçicem sabırsızlanıyorum

İnşallah canım benim yedik 111 günü maşallah bize
kızlar naslsınız yaww nasıl gcıyor gunler..39 dusunce daha cabuk gececek gunler..
İyiz canım sen çok iyisin tabi maşallah inşallah 30lardan geri kolay olur sabırsızlanıcak gibime geliyor nisan geçiçek banada askerime tekrar kavuşma hayalim var bakalım ama mayısta işim zor
Günaydın kızlar şafağım oldu 99 sonunda düştüm çift hanelere 17 gün sonra harita boyamaya geçicem sabırsızlanıyorum

Günaydın canım plakalara hızlı geliniyor öyle gelirsin inşallah harita boyamak çok zevkli kocaman yerlerini kapandıgını görmek bukadr mutlu edebilir insanı yani

Nazlıcım çok sevindim Allah bi daha ayrılık vermesin inş. çok tatlı çıkmışsınız resimlerde de. Çok heyecanlı bi şekilde okudum. Rabbim yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin.

Nazlıcım çok sevindim Allah bi daha ayrılık vermesin inş. çok tatlı çıkmışsınız resimlerde de. Çok heyecanlı bi şekilde okudum. Rabbim yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin.

canım sağolsın tşk ederım amın ınşallah bızımkısı uzman çavuş geri askere gıdecek canım.dun aramıs ankarayı sanırım bır sorun var dılekce yazacaksın demıs bakalım..

Günaydın canlarım bugün sevdiğim uyandırdı beni koş kamerayı aç diye uyanır uyanmaz ilk onu gördüm pek bir mutluyum bugün
ve şimdi sınava gidiyorum dua edin bana baya zorlucak bugün beni :2:

kuzucum daha da güzelleşiyor havalar millet sahilde bisiklet turlarına başladı çiftleri gördükçe sinirim bozuluyor :2:

canımm gunaydın ohh askerını gormus dopingını almıs kuzum Allah yardımcın olsun sınavda basarılar tatlımm

canım sağolsın tşk ederım amın ınşallah bızımkısı uzman çavuş geri askere gıdecek canım.dun aramıs ankarayı sanırım bır sorun var dılekce yazacaksın demıs bakalım..

Hayırlısı olsun canım hiç sıkma canını. Hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef. Ama yanında huzurlu olduğun sevdiğin sevildiğin bir insanı bulmak zor. O yüzden diğer sıkıntılara da katlanmaktan başka çaremiz yok. Yanımız da olsun elimizi tutup bizi sevsinler sıkıntılar bize vız gelir:)

evt haklısın canım.bakalım bı o gunlerı gorelım neler olucak mrak edıyorum egıtım zamanını ögrenmıs bıraz telefon serbestmıs cuma akşamı 5 den pazar akşamı 9 a kdr serbestmıs :26:bu arada bızımkı asker piskolojısı devam ettırıyor sabah erkenden uyanmıs falann

canım benim hadi gözünaydın çift hanelerin hayırlı olsun. bu ara beni çok sıkıştırıyo şafak dayanmıyorum artık hemen temmuz gelsin bizde kavuşalım

hayal_alemi gözün aydın canım şükür bitti yazdıklarını okudum kısada olsa harika vakit geçirmişsiniz. resimlerinize de bayıldım ayrıca. Allah bi daha böyle ayrılıklar vermesin inşallah.

Mügecim sağol peşinden geliyorum seni sıkıştırması çok doğal hiç görmedin askerini ben en son 2 ay önce gördüm. artık özlemem diyodum ama bu aralar isyandayım mesailer denetlemeler derken bana hiç vakit ayıramıyo çok sinirleniyorum ters davranıyorum Nisanda kesin görüşmemiz lazım ondan sonra 2 ay daha dayanabilirim heralde:18:

canım sağolsınn sızınde az kaldı az sıkıstırması normal kuzum ama bırazcık daha sabır ınsallah bu gunlerde bıtecek vala ben 2 gundur saf gıbıyım ama sundan emınım gun saymıyoum suan saat saymıyorum akşam olsada eve gıtsem 2 gundur demıyorum ama ne zamana kdr bılmıyorum cunku askerım asker olucak gene :26:

canım snde ınşallah nısan ayında gorursun en azndan bır nebze ıcın rahatlar 2 ayınıda daha kolay atlatırsın bakalım son ay bıraz daha zor gecıyor solım safak sıkıstırıcakk:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…