Günaydn canımgünaydııın:)))))))))))
Bende çok sabırsızlanıyorumkızlar giderek sabırsızlanıyorum ben
kızlar giderek sabırsızlanıyorum ben
ne güzelllllllllllllllllllllllllllll yaa çok kıskandımmmmm
Allah biran önce kavuşturmayı nasip etsin canımm
İnşallah canım benim yedik 111 günü maşallah bizegünaydın güzeller,
hepimiz sabırsızlanıyoruz belliki zor olucak bu son günler olsun aman düşsünde şu şafak biran önce herşeye katlanırız allahın izniylespora verdim kendimi ben pertim çıkana kadar spor yapıp eve gelip uyumaya çalışıyorum bu aralar pek uyuyamıyorum gerçi geceleri askerimle beraber nöbet tutuyoruz alıştı telefon bulup nöbetlerde beni arıo çok zevkli oluo ama hemencik geçio diyo yerim onu bennnn
gültencim izmirde havalar çok güzel gidiyor askerimden haberleri alıyorum işin zor valla bende hiç çıkmak istemiyorum işkence oluyor bize dışarda olmak napıyım hiç keyifli değil onsuz sokaklar....
nehircim sıkıcaz dişimizi vericez omuz omuza yiycez bu son günleride...
İyiz canım sen çok iyisin tabi maşallahkızlar naslsınız yaww nasıl gcıyor gunler..39 dusunce daha cabuk gececek gunler..
Günaydın kızlar şafağım oldu 99 sonunda düştüm çift hanelere17 gün sonra harita boyamaya geçicem sabırsızlanıyorum
Canlarım nasılsınz hepınıze günaydınlar...
öncelikle anlatmayı başından yapımm.ilk gün..cumartesı gunu gece zaten pek uyuyamadım sabah 7 de uyandım arkadasım bızdedı gıttı duşa gırdım cıktım.saçlarımı yaptım utulerımı yaptım en son makyajımı yaptım :115:ve evden hazırlanıp cıktım.1 dı evden cıktıgım saat samandıraya gıttım bıraz trafık vardı yolda cok heyecanlıydımhatta bır ara aglama moduna gırıyordum kı makyajım akmasın dıye zor tuttum kendımı.otogara gırdım saat 1:50 gibidi 5 -10 dk sonra bızımkı msj attı geldık otogara gırıyoruz dıye bana bırşey olduu ala ala tıtremeye başladımm :18:resmen.otobus durdu muavınden sonra dırek ındı.sonra ilk olarak bana sarıldıı sımsıkıı.çantalarını aldık servıse bındık.bende tabı bır afallama:26:var.cumartesı sabah unvden sınıfdan ortak arkadasımızda konyadan geldı umranıyede bızı beklyr.ındık umranıyede arkdaslada bulusup yemek yemege gıdıyordukkı benı yolda yengemın kardesı gordu yanında da koylumuz den bırı vardı ımalı bırsey soledı bıraz morelım bozuldu tabı.neyse yemege gırdık resım cektı arkadaş.ordan sonra saat 4.30 falan oldu ne yapalım dedık bıraz umranıyede dolaştık aldıgım yemek takımının magazasına gıttık.ordan sonra bır cafeye gıttık.bıraz ayakkabı vurdu ayagıma karnımda agrıyor boş boşuna dedık ne yapıcaz burda gecelım cekmeköye.trafık olur akşam falan (ortak arkadasımız hasan daha onceden çekmekoyde kaldı bır kaç kere hatta sok oldum bızım yukarı mahallede oldugunu ogrenınce evın)ben çanta yapmıştım onları aldım kendı evıme gectım ayakkabı degıştırdım pazar gunu gıyeceklerımı yanıma aldım yanlarına gıttım..aşkımla oturduk sarıldım ona saçlarımı kokladı sankı cennet kokuyorsun dedı cok özlemıs bnı bende ole sohbet ettık falan sonra ben halama gectım.onlarda maşallah bızım evın oralara gıtmıs merak edıyormus yaşadıgım yerlerı annemle kuzenımı gormusler flan.ikinci gün sabah hazırlanıp yanlarına gıttım haln uyanmamıslar da zorla uyandırdım sonra karsıdan bır arkadaş gelıcektı kadıkoye yanımıza gec kalıyoruz falan dıyerekden cıkardım bunları kadıkoye gıttık.
sonrda kahvaltı yaptık sonra çantaarı emanete bıraktk bostancıya gectık
Eki Görüntüle 673301 lunaparkaaAllah ım nasıl bırşeydı o halen her yerım acıyor 2 şeye bındım ama mıde falan kaldı bır seye bındık ben ındıgımde gozlerımın ıcı kıpkırmızı olmustu zaten zorla bındırdıler halımı gorunce korktu 3 de o halle resım cekmısler nese sonra kadıkoye gectık yemek falan yedık sahılde oturduk tabı havanın loş karanlıgı basınca ayrılıgında kokusu geldı bana dedı uzulme inşallah yakın zamanda gene gelırım ddı.gözlerim yaşlı yaşlı :85:sarıldık dikkat et buralarda kendıne dedi.kadıkoydn eve gec gıdecegım ıcın benı yolcu ettıler 7:15 de falan 9 du eve geldıgım saat maç cıkısına Allah dan denk gelmedım fenerın..yolda yarı mıde bulantısı yarı ayrılıgın huznu onu orda bırakmak cok kotu hele otobus kalkıcak bana el salladı sankı bır yanım orda kaldı.ben başka tarafa bakıyorum kotu oldum :85 nu otogardan gondermek vardı ama malesef 10 kadr bekleyemezdım bole ıste kızlar benden 2 gunluk özet..az önce msj attı dıyorum sıvıle cıktıgını sankı yenı hıssedıyorum telefonun açık ınanamıyorum dedım.bin sukur bıttı dıyor.bana dyor kokunu alıyorum sankı her yerde sana doyamadan geldım dıyor:132:uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar...öpüyorum sızlerıı
Nazlıcım çok sevindim Allah bi daha ayrılık vermesin inş. çok tatlı çıkmışsınız resimlerde de. Çok heyecanlı bi şekilde okudum. Rabbim yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin.
günaydın güzeller,
hepimiz sabırsızlanıyoruz belliki zor olucak bu son günler olsun aman düşsünde şu şafak biran önce herşeye katlanırız allahın izniylespora verdim kendimi ben pertim çıkana kadar spor yapıp eve gelip uyumaya çalışıyorum bu aralar pek uyuyamıyorum gerçi geceleri askerimle beraber nöbet tutuyoruz alıştı telefon bulup nöbetlerde beni arıo çok zevkli oluo ama hemencik geçio diyo yerim onu bennnn
gültencim izmirde havalar çok güzel gidiyor askerimden haberleri alıyorum işin zor valla bende hiç çıkmak istemiyorum işkence oluyor bize dışarda olmak napıyım hiç keyifli değil onsuz sokaklar....
nehircim sıkıcaz dişimizi vericez omuz omuza yiycez bu son günleride...
Günaydın canlarım bugün sevdiğim uyandırdı beni koş kamerayı aç diye uyanır uyanmaz ilk onu gördüm pek bir mutluyum bugün
ve şimdi sınava gidiyorum dua edin bana baya zorlucak bugün beni :2:
kuzucum daha da güzelleşiyor havalar millet sahilde bisiklet turlarına başladı çiftleri gördükçe sinirim bozuluyor :2:
canım sağolsın tşk ederım amın ınşallah bızımkısı uzman çavuş geri askere gıdecek canım.dun aramıs ankarayı sanırım bır sorun var dılekce yazacaksın demıs bakalım..
Hayırlısı olsun canım hiç sıkma canını. Hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef. Ama yanında huzurlu olduğun sevdiğin sevildiğin bir insanı bulmak zor. O yüzden diğer sıkıntılara da katlanmaktan başka çaremiz yok. Yanımız da olsun elimizi tutup bizi sevsinler sıkıntılar bize vız gelir:)
Günaydın kızlar şafağım oldu 99 sonunda düştüm çift hanelere17 gün sonra harita boyamaya geçicem sabırsızlanıyorum
canım benim hadi gözünaydın çift hanelerin hayırlı olsun. bu ara beni çok sıkıştırıyo şafak dayanmıyorum artık hemen temmuz gelsin bizde kavuşalım
hayal_alemi gözün aydın canım şükür bitti yazdıklarını okudum kısada olsa harika vakit geçirmişsiniz. resimlerinize de bayıldım ayrıca. Allah bi daha böyle ayrılıklar vermesin inşallah.
canım benim hadi gözünaydın çift hanelerin hayırlı olsun. bu ara beni çok sıkıştırıyo şafak dayanmıyorum artık hemen temmuz gelsin bizde kavuşalım
hayal_alemi gözün aydın canım şükür bitti yazdıklarını okudum kısada olsa harika vakit geçirmişsiniz. resimlerinize de bayıldım ayrıca. Allah bi daha böyle ayrılıklar vermesin inşallah.
Mügecim sağol peşinden geliyorumseni sıkıştırması çok doğal hiç görmedin askerini ben en son 2 ay önce gördüm. artık özlemem diyodum ama bu aralar isyandayım mesailer denetlemeler derken bana hiç vakit ayıramıyo çok sinirleniyorum ters davranıyorum Nisanda kesin görüşmemiz lazım ondan sonra 2 ay daha dayanabilirim heralde:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?