349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım saolsınn sonun da kavustukk vala bakalım bundan sonra benı neler bklıyor zaman gosterıcek tatlım.cok sukur atlattım zor gunlerı..

canım resımlerde cok ıyıııı
maşaallahhh
mutluluklarr
rabbım bırdaha ayırmasın....hıcbırımızııı
ama cok saırdım hamıle oldugunu bılmıyordum...
nazlıcım fotolardan yasında küçük gözüküyorrrr

Canım nazlı hamile değil evli degil henüz zhdye yazmıştım o msjı yanlışmı gördün acaba

NAZLI sen hamilemiydin ahh canım benimmmmm kıyamam....
hadi gözün aydın canımmmm
cok sukur bıttı kurtuldun canım
uzun dönem di dımı senın?
neyse hepsı bıttı gerıde kaldııı

canımm inşallah bu gunlerıde gorurum ama onun ıcın evlenmem lazımm yaşımda 23 kuzum

Son düzenleme:
aayyyyyy kızlarrrrr ağlattınız beni valla işyerinde nazlıcım bi fena oldum be allahım tez günde tez zamanda birdaha ayrılmamak üzere kavuştursun sizi aşkınız mutluluğunuz daim olsun. offf be ne zormuş dağıldım resmen şimdi bole yalnız kalıp saatlerce bağıra bağıra ağlamayı çok istedim. ühühühühüh salyalı sümüklü

devrelerim yandı hiç iyi değilim gidip görmek istiyorum ama yok onada dayanamıyoruz askerimde bende fena oluyoruz.
nehircim zorlıycak nisanda bunu kabul edelim ama karamsarlıktan kurtuluruz belki havaların açmasıyla falan ne biliyim avutuyorum işte kendimi

kuzum tşk ederım saolsınn darısı sızlerın basınaa inşallah bır daha bole uzun ayrılıklar gormeyızz

vaaayy neer olmuş burda hepsini okuduuuumm..nazlıııı gözün aydın çookk güzell çok sevindiim adına .RABBİM ömür boyu mutlu etsiinn sizi.. zhd gözün aydın seninde ne güzel bebişinn varrmış çookk güzel bir duygudurr mis mis vallaa..dimaaamm senin de gözün aydınn ALALHH IM ayırmasın hiç kimseyii..tez zamanda kavuştursuuuunn hepimizii...

sağolsın canımm inşallah Allah ım uzun ayrılıklar vermesın kımseye cok zor :26:

Evet canımcım havalar düzelmesi yaklaştıgımız artık bittiginin sinyalini veriyor ağaçlardaki açan çiçekleri görmek nasıl mutlu ediyor bir bilsen az kaldı son zamanların zor geçiçegini biliyoruz zaten dogru diyorsun canım kabullenip biran önce geçirmeye bakmak lazım

kızlarr havaların güzelleşmesii askerlerimize kavuşacağımızı gösteriyoooorr..süper bişeyy mart bitti ya nisan hayli haylii biteeerr ..myız heyecandan zorlarr ve soon mutlu sona ulaşırıızz..

havalar güzelleştikçe sevdiklerimizin gelmesi yaklaşıyor ama aynı zamanda da benim sinirim bozuluyor herkes plan yapıyor piknik mangal kahvaltılar ve her yer cıvıl cıvıl kalabalık İzmir'de sokağa çıkasım gelmiyor artık
tam bizim Kordon'da sefa yapma havamız ya of :2:

bizimkilerde sınır yoktu. devamlı çıkanlar da vardı. ayda bir kez diyorlardı. 3 haftada bir kez diyorlardı. rivayet çoktu. kesin bilgim yok o yüzden. ama biz zaten buluşunca çok kötü oluyoruz diye 2 aydan fazla görüşmedik hiç. ta ki bu hafta sonuna kadar. iyi de oldu. çünkü kalan gün az olduğu için moralimiz de düzgündü. bu sefer sadece birbirimize odaklandık. tam bi balayı oldu. yalnız bugün sabah yüzbaşı duyuru yapmış. bundan sonra evci izinlerine cuma akşam değil cumartesi sabah çıkılacakmış. bizi ilgilendirmiyor zaten benim son gidişimdi. sizde nasıldı? cumartesi sabah mı çıkartıyordunuz?

geçen günleri yaşıyorsun ne güzel... beklemek yok, gün geçirme derdi yok. ben de uzun süre gün saymak, geçirmek istemiyorum. artık sadece beklemeden, plan yapmadan yaşamak istiyorum.

2 haftada bir nasıl izin vereceklermiş kuzum? ayda bire bile söyleniyorlar. bir de evci çıkarmak kolay değil. yol masrafı, otel masrafı... devamlı dışarıda yemek yemek.. ben her gidişimde dağılıyorum desem yeridir.

gültenim üzülmedim bu sefer. otobüs hareket edince bir an duygulandım. 3-5 damla gözyaşım aktı. sonrasında uyumuş kalmışım yorgunluktan... eve geldiğimde her şey normaldi. önceki gidişlerimde bir hafta toparlanamamıştım. bu sefer iyiyim çok şükür. moralim iyi. bir kez daha aşık olup geldim. evliliğimiz hiç eskimeyecek bu gidişle... hala onu görünce heyecanlanıyorum. mayısta yeni evli gibi olacağız. her şeye baştan başlayacağız öyle görünüyor.

Son düzenleme:

ay canım sorma yaa perşembe istanbul soğuktu kabanla gittim ben de amaaaan isilik oluyordum piştim piştim

ne guzel yaa eş + bebişi gelmıs ınsanın gözlerı parlamazmı hıc ne guzel duygular maşallahh

sağol canım yaa darısı başınıza inşallah

sevindim kuzum senin adına iyi olmana çok sevindim gelince engelsiz harika bir hayat sizi bekliyor inşallah Allahım doğru zamanda bebişinizide verdi mi kucağınıza sizden mutlusu olmaz

kızlar artık iyice boşladık burayı neler oluyor :2:

Günlerden Malatya şafağımız oldu 44 :44: ikonumuz bile şaşkın biz 44e mi geldik şimdi diye düşünüyor
Askerime 1 günlük kavuşmama son 5

:44:Günaydın arkadaşlar şafağımız 44:44:
:44:İkoncanımız genelde yaptığımız hareketi temsil ediyor bugün:44:
Bugün güzel vatanımızdan MALATYAdayız MALATYAmıza selam yola devam

Malatya Kayisisi, Analikizli Kofte, Gunpinar Selalesi, Pinarbasi Mesire Yeri, Aslantepe Antik Kenti, Karakaya Baraji, Somuncu Baba Camii ve Balik Golu, Surgu ( Takaz ) Mesire Yeri, Arapgir Meydan Koprusu, Battalgazi Kervansarayi, Sultansuyu Harasi, Darende Kudret Hamami​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…