canım saolsınnsonun da kavustukk vala bakalım bundan sonra benı neler bklıyor zaman gosterıcek tatlım.cok sukur atlattım zor gunlerı..
canım resımlerde cok ıyıııı
maşaallahhh
mutluluklarr
rabbım bırdaha ayırmasın....hıcbırımızııı
ama cok saırdım hamıle oldugunu bılmıyordum...
nazlıcım fotolardan yasında küçük gözüküyorrrr
Canım nazlı hamile değil evli degil henüz zhdye yazmıştım o msjı yanlışmı gördün acaba
NAZLI sen hamilemiydin ahh canım benimmmmm kıyamam....
hadi gözün aydın canımmmm
cok sukur bıttı kurtuldun canım
uzun dönem di dımı senın?
neyse hepsı bıttı gerıde kaldııı
aayyyyyy kızlarrrrr ağlattınız beni valla işyerindenazlıcım bi fena oldum be allahım tez günde tez zamanda birdaha ayrılmamak üzere kavuştursun sizi aşkınız mutluluğunuz daim olsun. offf be ne zormuş dağıldım resmen şimdi bole yalnız kalıp saatlerce bağıra bağıra ağlamayı çok istedim. ühühühühüh salyalı sümüklü
devrelerim yandıhiç iyi değilim gidip görmek istiyorum ama yok onada dayanamıyoruz askerimde bende fena oluyoruz.
nehircim zorlıycak nisanda bunu kabul edelim ama karamsarlıktan kurtuluruz belki havaların açmasıyla falan ne biliyim avutuyorum işte kendimi
vaaayy neer olmuş burda hepsini okuduuuumm..nazlıııı gözün aydın çookk güzell çok sevindiim adına .RABBİM ömür boyu mutlu etsiinn sizi.. zhd gözün aydın seninde ne güzel bebişinn varrmış çookk güzel bir duygudurr mis mis vallaa..dimaaamm senin de gözün aydınn ALALHH IM ayırmasın hiç kimseyii..tez zamanda kavuştursuuuunn hepimizii...
aayyyyyy kızlarrrrr ağlattınız beni valla işyerindenazlıcım bi fena oldum be allahım tez günde tez zamanda birdaha ayrılmamak üzere kavuştursun sizi aşkınız mutluluğunuz daim olsun. offf be ne zormuş dağıldım resmen şimdi bole yalnız kalıp saatlerce bağıra bağıra ağlamayı çok istedim. ühühühühüh salyalı sümüklü
devrelerim yandıhiç iyi değilim gidip görmek istiyorum ama yok onada dayanamıyoruz askerimde bende fena oluyoruz.
nehircim zorlıycak nisanda bunu kabul edelim ama karamsarlıktan kurtuluruz belki havaların açmasıyla falan ne biliyim avutuyorum işte kendimi
Bu arada kaç kez evci çıktı eşin ? Bildiğimö kadarıyla üç hakları vae tabşi yere göre de değişir biz 2 kez çıktık sorun cıkartıyorlaR acıckası tabı işte zaten kısa dönem neyinize boyle cıkmalar gıbı ımalarda bulnuyorlarmıs nedır yanı gibi
canım sağolasınn inşallah sızede az kaldı 45 gun ınsallah atlatacaksınız bu gunlerı.sevındım senın adına guzel bır hafta sonu sende gecırmısın ben ılk adaptasyon yasadım bıraz ama olsun gectı ustumden koca bır yuk kalktı sıkıntı kalktı kuş gıbıyım artık suan gunu bıtırme cabasında degılım ohhh dıyebılıyorum çokk sukur Rabbıme çok sukurr
nazlıcım gözün aydın sonunda beklenen kavuşma anını paylaştınokudukça sevincini heyecanını paylaştım,resimlere bayıldım darısı bizlere de nasip olsun artık hızlıca geçsin günler.. gün bitirme derdim kalmadı yazmışsın nasıl da doğru tespit hepimizin derdi aynı bu askerlik günlerinde, halbuki zaman yaşam o kadar değerli ki ama onlarsız hiç birşey ifade etmiyor işte.. dimaam ve zhd sizler adına çok sevindim ne güzel geçmiş günleriniz evliliğe heyecan katan kaçamaklar galiba.. benm sevdiğim keşke evli olsaydık 2haftada bir gelir evci çıkarırdın beni dio, halbuki evlilere daha fazla müsamaa göstermeleri gerek 3 kez de neymiş anlayamadım.
kuzuum ne güzel bir haftasonu geçirmişsiniz artık şafak mafak yok önünüzde engel yok çok daha güzel günler sizi bekliyorçok sevindim senin adına bebeğim
kuzum hoşgeldin oh mis gibi 2.balayını geçirmişsiniz
kendine gelebildin mi canım benim
bende gidiyorum ama bu sefer kayınvalidem kayınpederim ve annemle birlikte yani rahat olup hasret gideremicez malesef
Hoşgeldin canım çoksevindim gitmişsin bebiş izin vermiş çokşükür tekmelerde atılmışKarabükte hava sıcak bugünlerde iyi yapmışsın ben gittigimde kar yagmıştı şansıma Nisana artık kısmet inşallah
ne guzel yaa eş + bebişi gelmıs ınsanın gözlerı parlamazmı hıc ne guzel duygular maşallahh
bizimkilerde sınır yoktu. devamlı çıkanlar da vardı. ayda bir kez diyorlardı. 3 haftada bir kez diyorlardı. rivayet çoktu. kesin bilgim yok o yüzden. ama biz zaten buluşunca çok kötü oluyoruz diye 2 aydan fazla görüşmedik hiç. ta ki bu hafta sonuna kadar. iyi de oldu. çünkü kalan gün az olduğu için moralimiz de düzgündü. bu sefer sadece birbirimize odaklandık. tam bi balayı oldu. yalnız bugün sabah yüzbaşı duyuru yapmış. bundan sonra evci izinlerine cuma akşam değil cumartesi sabah çıkılacakmış. bizi ilgilendirmiyor zaten benim son gidişimdi. sizde nasıldı? cumartesi sabah mı çıkartıyordunuz?
geçen günleri yaşıyorsun ne güzel... beklemek yok, gün geçirme derdi yok. ben de uzun süre gün saymak, geçirmek istemiyorum. artık sadece beklemeden, plan yapmadan yaşamak istiyorum.
2 haftada bir nasıl izin vereceklermiş kuzum? ayda bire bile söyleniyorlar. bir de evci çıkarmak kolay değil. yol masrafı, otel masrafı... devamlı dışarıda yemek yemek.. ben her gidişimde dağılıyorum desem yeridir.
gültenim üzülmedim bu sefer. otobüs hareket edince bir an duygulandım. 3-5 damla gözyaşım aktı. sonrasında uyumuş kalmışım yorgunluktan... eve geldiğimde her şey normaldi. önceki gidişlerimde bir hafta toparlanamamıştım. bu sefer iyiyim çok şükür. moralim iyi. bir kez daha aşık olup geldim. evliliğimiz hiç eskimeyecek bu gidişle...hala onu görünce heyecanlanıyorum. mayısta yeni evli gibi olacağız. her şeye baştan başlayacağız öyle görünüyor.
Günaydın canım:44: günaydın kızlar.....
öpüyorum hepinizi......
günaydınlar herkese
dün topiğimiz hiç ilerlememiş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?