349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ığdır'da nöbetten dönen askerleri taşıyan araç kaza yapmış. 3 asker şehit olmuş. birinin terhisine 20 gün varmış. Allah'ım ne acı! moralim bozuldu.

ığdır'da nöbetten dönen askerleri taşıyan araç kaza yapmış. 3 asker şehit olmuş. birinin terhisine 20 gün varmış. Allah'ım ne acı! moralim bozuldu.

Terör bitti diyorlar şimdide kazadanmı ölüyor askerlerimiz rabbim sen koru askerlerimizi

ALLAH ıım sen koruu tüylerim diken dikeen olduu valla ..SEN YARDIM AİLESİNE SEVDİKLERİNEE..ÇOOK büyük acııı çook büyüükk..

Allah korusun askerlerimizi

Terör bitti diyorlar şimdide kazadanmı ölüyor askerlerimiz rabbim sen koru askerlerimizi

ALLAH ıım sen koruu tüylerim diken dikeen olduu valla ..SEN YARDIM AİLESİNE SEVDİKLERİNEE..ÇOOK büyük acııı çook büyüükk..

Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın askerlerimizi korusuun

amin kızlar aminnn...

iyi akşamlar herkese
kızlar koskoca 4 ay geçti bugün. 351 lere baktım ben de, bizim 4ay öncesinde yaşadıklarımızı yaşıyolar su an.o heyecan o stres nasıl bekledik bilgisayarın başında neresi oldu kısa mı oldu die o günleri düşündükçe içim buruklaşıyo çok, o nası bi ruh haliydi, öss den kpss den fena bi bekleyiş bu. Allah herkese sabır versin ve sağlıkla askerliklerini bitirmeyi nasip etsin.

Allahım korusun tüm askerlerimizi ailelerine sabır versin yarebbim moralim alt üst oldu :2:

asla hatırlamak istemiyorum o günü ve ilk bir ayı. ocak ayında iki kez gittim eşimin yanına. bir asır gibi geldi geçmedi ya o ocak.

ama şükür bu günümüze. sağ salim gelsinler. o üzüntülere razıyım ben. ne haberler duyuyoruz. bizim çektiğimiz ne ki?

Benimde aklıma geldi canım ya hayatta ilk defa abartmıyorum yüregimin agzımda oldugunu hissettim o heyecanı gerginligi zor yaşar insan rabbim onlarında yardımcısı olsun zor gerçekten bizim yaşadıklarımız geliyorda aklıma çok zor

bizim kızlar 351 lerin başlığına gitmişler. ama 351 lerden kimse yok başlıkta.

Allahım 351leri okudukça Aralıka döndüm fena oldu içim :2:
Ne günler atlattık da geldik bugünlere 4 ayın her gününü hatırladım 2 dakika içinde
Şükür şuanki halimize,şafağımıza..

şafak attı. yatabilirim artık. günüm izmir... bir aydan düşeceğim günü bekliyorum. son 5

Ah yazdıklarınızı okumaz olaydım keşke içim dağıldı

351. dönemde kimse yok bari dedim 349'a gelip dertleşiyim ama daha çok dertlendim

acemi birliği Ankara Mamak-usta birliği Ağrı Doğubeyazıt çıktı erkek arkadaşımın Ailemin içine Ankara doğmuştu ama keşke usta birliğinde Ankara'da olsaydı Neyse hayırlısı böyleymiş demekki inşallah sağ salim gelir hepimizin sevdiği

Var mı arkadaşlar eşi ,sevgilisi,tanıdığı Doğubeyazıt'ta olan? Nasıl bi yerdir ?

Allahım Doğubeyazıt'a çıkmışken sevdiğimin yeri bu haberi okumak bide çok acı şu anda

günaydın 349 un güzel yarenleri şafak 36 olmuş çok şükür 30 larada veda ediyoruz yavaş yavaş hadi hayırlısı bakalım.hepimize güzel bi gün olsun tabi askerlerimize de.

Allahım Doğubeyazıt'a çıkmışken sevdiğimin yeri bu haberi okumak bide çok acı şu anda

canım uzulme sakın hersy nasıp kaderınde orası varmıs..bol bol dua et.inşallah komutanları ıyı olur dıye dogu batıya gore daha ıyı sıkmıorlar askerlerı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…