Allah korusun askerlerimiziığdır'da nöbetten dönen askerleri taşıyan araç kaza yapmış. 3 asker şehit olmuş. birinin terhisine 20 gün varmış. Allah'ım ne acı! moralim bozuldu.
ığdır'da nöbetten dönen askerleri taşıyan araç kaza yapmış. 3 asker şehit olmuş. birinin terhisine 20 gün varmış. Allah'ım ne acı! moralim bozuldu.
ığdır'da nöbetten dönen askerleri taşıyan araç kaza yapmış. 3 asker şehit olmuş. birinin terhisine 20 gün varmış. Allah'ım ne acı! moralim bozuldu.
Allah korusun askerlerimizi
Terör bitti diyorlar şimdide kazadanmı ölüyor askerlerimiz rabbim sen koru askerlerimizi
ALLAH ıım sen koruu tüylerim diken dikeen olduu valla ..SEN YARDIM AİLESİNE SEVDİKLERİNEE..ÇOOK büyük acııı çook büyüükk..
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasınaskerlerimizi korusuun
iyi akşamlar herkese
kızlar koskoca 4 ay geçti bugün. 351 lere baktım ben de, bizim 4ay öncesinde yaşadıklarımızı yaşıyolar su an.o heyecan o stres nasıl bekledik bilgisayarın başında neresi oldu kısa mı oldu dieo günleri düşündükçe içim buruklaşıyo çok, o nası bi ruh haliydi, öss den kpss den fena bi bekleyiş bu. Allah herkese sabır versin ve sağlıkla askerliklerini bitirmeyi nasip etsin.
iyi akşamlar herkese
kızlar koskoca 4 ay geçti bugün. 351 lere baktım ben de, bizim 4ay öncesinde yaşadıklarımızı yaşıyolar su an.o heyecan o stres nasıl bekledik bilgisayarın başında neresi oldu kısa mı oldu dieo günleri düşündükçe içim buruklaşıyo çok, o nası bi ruh haliydi, öss den kpss den fena bi bekleyiş bu. Allah herkese sabır versin ve sağlıkla askerliklerini bitirmeyi nasip etsin.
aynen çok şükür şimdiki halimize..ilk geceyi hatırlamak bile istemiyorum
kızlar ben kirpiklerimi uzatmak ve gürleştirmek ıstıyorum bıldıgınız bıtkısel karısım varmı özellıkl deneyen sonuc alan..
Allahım Doğubeyazıt'a çıkmışken sevdiğimin yeri bu haberi okumak bide çok acı şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?