349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sanırım dpresyona gırdım saçlarımı kısaltmayı dusunuyorum kızlar sızce bu boydakı saçı kullanabılırmıyım..
Canım modelleri çok güzel yüzüne yakışabilecegini düşünüyorum ama sen daha iyi bilirsin yakışıp yakışmıycagını ben uzun saç seviyorum hiç kısaltmadım yazın aslında kısa saç kullanmak daha ferah ama :78:
Kızlar bugün kayserideyiz yehuuuuuu yarim haftaya cuma yanımda olucak inşallahSonrada bitsin şafaklaaaaaaaar

İnşallah canım sonra zaten 2haftamız falan kalıcak mayıs gelsin bitiriyoruz çok şükür

şafak attı yine kızlar. nasılsınız bakalım? ben dün sınavdaydım, sonra gezmelerde. yeni geldim eve. lakin şimdi de işe gitmem lazım. bugünkü ikonum bu.

bende uzun sevıyorum aslında ama sağlıklı sac olsun ıstıyorum kırık cok kuzum ondan da bu kadar kısaya cesarat edemdım.ağlarım sonrada falan poff:26:

Kızlar nasılsınız nasıl geçiyor pazartesi sendromu
ben bugün okula da gitmedim yanından ayrıldığımdan beri zırıl zırıl ağlıyorum halsiz düştüm artık ağrımayan yerim yok fotolara bakıyorum daha da beter ağlıyorum daha da koydu bu sefer her gidiş daha çok acıtıyor :2: :2:

güzel geçti kuzum güzel ve kısaydı..okudum şimdi olanları sıkma canını desem fayda etmez biliyorum ama şimdiden istemiyor diye düşünme Zeynebimin de dediği gibi içlerine girmeden anlayamıyorsun kimseyi..bi git tanış bakalım daha sonra da görüş ancak görüştükçe anlayabilirsin senin hakkında ne hissettiğini..ama negatif birşey hissedersen de öylece kabullen onu sonuçta Ahmet uzman olucak ve sen onlardan uzakta olucaksın..Ahmet ile arandaki huzuruna bak ve onlar ne derse desin saygını koru,sevmek zorunda değilsin ama saygıdan kesinlikle vazgeçme derim ben..
bu sıra muhabbetine gelince de onları yola getircek olan Ahmet zamana bırak biraz daha çocuk rahat bir nefes alsın ondan sonra çabalar zaten o da 5 sene filan beklemek istemez hele ki uzman olucak gidicek seni gerisinde bırakıp gitmeyı istemez..

ve son olarak kestirmeeee saçlarınıı

canım nedn bu kadar uzuyorsun kendınıkı.azıcık kaldı zaten 38 gun 10 ar 10 ar hedeflerın olsun 20 lrı bekle sımdı uzme kendını bu kadar.

sıra olayını dusunmuyoum o olesne solenmıs bırsey tamam ama aılesı pek oralı degıl bunu hıssedıyorum ıcımden bılmıyorum hevslı goremıyorum hıc.

saç olayına gelınce cok kırık var sacımda tıftık tıftık oluyor ıclerı dıken dıken resmen.o kdr kısa bıle olmasa gogus ustune gelecek sekılde kesebılırım kndım kesıcem kuafore kesım konusunda guvenemıyorum.kesersm özel gunler dısında duzleştırıcı fln kullanmayı dusunmuyorum nefes alsın saç bıraz.yenı modelım tepeden topuz yapmak yazda gelıyor zaten kımsede gormez boyunu o esnadada uzar ıste:26:

bende uzun sevıyorum aslında ama sağlıklı sac olsun ıstıyorum kırık cok kuzum ondan da bu kadar kısaya cesarat edemdım.ağlarım sonrada falan poff:26:
Anladım canım kırıkların varsa uclarından aldır kırıklarını temizleyebilecek kadar çok fazla kısaltma sonra pişman olma durumunda var ben kırıklar için az uçlarından aldırıyorum kuaförüne tembihle ama onlar az derken çok götürüyorlar geneldede

Canım çok sevindim güzel geçmesine zamanının herzaman biraz daha zorlanıyor insan bende gidince çok zor gelicek biliyorum ama kuzum bak artık 30lardan geri sayıyoruz bitiriyoruz çokşükür okadar zor günlerin ardından artık bahar geldi ve bizim asıl baharlarımız gelicek az kaldı

onların gözünde önünde abisi var diye sana böyle geliyordur ama ciddi adımlar atmaya başlayınca onlardada görürsün hevesi
saçlarında inş istediğin gibi olur kuzum

bahar onlarla gelicek kuzum hiç bitmesin baharımız

ALAH IMM KORUSUN HEPSİNİİ VE YARDIMCILARI olsuuunnn...merhabalar kızlaarr okudumm bazı sayfalarıı..hayal alemii hiiçç düşünme beni istemiyolar mı acaba diyee..oo kızların dediği gibii belli olmaazz için girmden bilemezsiiinn..ve de sen sevddiceğinle iyi oll gersii çook önemli deell..tama aile de önemli ma sevdiğin kadar önemli değill..bu arada sevseler ne sevmeseler nee kimse kızları yerine koyup ta sevmezz bunu aklından çıkarmaaa..ne de olsa el kızı oluyoruuzz..ben bunu evli arkadaşalrımdan duyp da yazıyoruumm saygını koruu senn saygılı davran sevmek zorunda değilsiinnn.. hanii bakk misal ilçe milii eğitim müdürünümüzü sevmem ben hiiçç ama saygı sıırına gelince saygılı olmak zorunda mıyım eveett ..sevgii konusundaa hiç bi zorunluluğum yookk..canım benim saygıyı elden bırakmaa sen sevdiceğinle mutlu oll yeteerr onun değerinii ve kendii değerinibill sadecee...

bu arada askerini görenlerin ve görecek olanların da gözüü aydın olsuunnn..

geçmiş sayfaları hiç okuyamadım ya. hiç vaktim de yok şu an. alışveriş, yarına misafir var. muffin tarifi lazım. denenmiş onaylanmış olmalı

gültencim ben bu seferki gidişimde daha rahattım. döndüğümde de rahattım. az kaldı zaten. ben ilk gittiğimde 130 falan vardı. şimdi ne kaldı ki... şu an hedefim bir ayın altına düşmek. geçen sene de bu zamanları bekleyerek geçirmiştim. düğün günümü bekliyordum. seneye bekleyerek geçirmek istemiyorum artık... ha doğum falan beklersem o ayrı. onu beklerim allah sağlık sıhhat versin beklenir. ne yapalım. güzel yaz günlerinde yanımızda olacaklar. 351 lere çok üzülüyorum şu an. ve kesinlikle yerlerinde olmak istemezdim. çok sıcak ve tam sevdicekle geçirilecek günlerde askere gidiyorlar. bizimki soğuk kış günleriydi zaten.

Canım neyli yapıcaksın peki sademi muffini ona göre bakıcam denediklerime daha henüz paylaşmadım sayfada

canım teşekkur ederım ilgin için.evt haklısın sevmk zorunda degıllr bende oleyım ama bn aılemden gordugum aılesıyle ne kadar ıyı olursan o kadar sorunsuz evlılıgın olur..artık bırşey demıcem zaten sıkıntıları var bırde benı dusunmesın trıplerıme boyun egıyor cocuk yorgun argın bırde benle ugrasıyor

oh bir şafak daha attı. kaldı 36. darısı 16 ya... ve 6 ya sonra 0.

hanımlar sabırsızlık cokuyor ustunuze ama gercekten azkaldı neki 1 ay ya 2013 nasıl gırdık aklımda şafakla ugrasmayın ugrasırsanız gecmz kendınızı oyalayın bırşeyler yapın bn son haftalar evde hıc kalmadım son 40 gun du sanırsam karsıya teyzemlere gıttım.ondan sonra ark.falan derkn bıttı.11 gun bıle gectı..

Günaydın arkadaşlar şafağımız 37
Bugün güzel vatanımızdan KASTAMONUdayız KASTAMONUmuza selam yola devam

Bakalım KASTAMONUmuzun nesi meşhurmuş?
Kastamonu Ilgarini Magarasi, Kastamonu Cehennem Deresi Kanyonu, Tosya Pirinci, Taskopru Sarimsagi, Ilgaz Dagi Milli Parki, Kastamonu Kir Pidesi, Kurenin bakiri

Son düzenleme:

Günaydın dün akşam ben de çok duygusallaştım ya oturdum ağladım bi güzel özledim

günaydınlar herkese az kaldı die içimde bi sevinç.40 a düştüğümüzden beri yüzüm gülüyo artık

Günaydınn canlarım.. 351. dönemler nasıl fena yaa bizdemi böyleydik.. :) Şükür biz atlattık sayılır.. darısı onlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…