349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydınn kızlarrrr
40 lar bitmek üzeree çok mutluyummm
benim sevincimm ikiye katlancak mayıstaa
hem abim asker hem nişanlımm 1 er hafta arayla geliyolarrr

merhabaa kızlaaarrr

nasılsınız bakalım keyifler nasıl uzun zamandır bakamadım.. safaklar düsüyor Allaha sükür yavas yavas birazz dahaa hızlansaa ne güzel olur :)

bugunku ıkoncan ne dıyorr bakalımmm?
hıc keyfım yok kızlar yıne......
kocamın askerden gelmesını 4 gözle beklıyorum ama gelıncede iş sıkıntımız olacakkk
çok tedırgınım
Rabbıme güvenıyorum amenna ama cokta korkuyorumm

hayırlısı ıle gelsınlrde canım ınşallah Rabbım iş kapılarınıda açar merak etmeyın..

Günaydın dün akşam ben de çok duygusallaştım ya oturdum ağladım bi güzel özledim
Günaydın canım özlemimiz arttı çok normal banada geliyor ara nöbetler gibi düşünmemeye çalışıyorum özlemimi ama inan günü atlatıyorum gece uyurken artık çok zorluyor uykularım kaçıyor artık uyumakta güçlük çekiyorum:106:bitiyor ama çokşükür canım
günaydınlar herkese az kaldı die içimde bi sevinç.40 a düştüğümüzden beri yüzüm gülüyo artık
Günaydın canım herkeste var o çünkü adım adım yaklaşıyor artık büyük buluşmaya inşallah
canım ya ancak oturdum bilgisayarın başına. kakolu yapıcam. çikolatalı. damla çikolata aldım geldim. hazırım. :129:
Tamam canım tariflerimden ekliycem birazdan tariflerime hoşuna giden olursa dene bakalım yorumuda beklerim ama
Günaydınn canlarım.. 351. dönemler nasıl fena yaa bizdemi böyleydik.. :) Şükür biz atlattık sayılır.. darısı onlara :)
Günaydın canım nerelerdesin bakalım nasılsın askerin nasıl bizde çok fenaydık ilk sayfaları bazen okuyorumda nasıl zor geldik buralara o açıklanma gecesi yokmu bizim canımızdan birşeyler koptu orada
günaydınn kızlarrrr
40 lar bitmek üzeree çok mutluyummm
benim sevincimm ikiye katlancak mayıstaa
hem abim asker hem nişanlımm 1 er hafta arayla geliyolarrr
Günaydın canım ohh çifte mutluluk sevinç kavuşma maşallahseni iki kere depükleriz ozaman
merhabaa kızlaaarrr

nasılsınız bakalım keyifler nasıl uzun zamandır bakamadım.. safaklar düsüyor Allaha sükür yavas yavas birazz dahaa hızlansaa ne güzel olur :)
Merhaba canım hoşgeldin nerelere kayboldun bakalım neler yapıyorsun Çok şükür az kaldı artık geri sayıyoruz geçti bitti inşallah

Canım rabbimin izniyle sağ salim gelsinler askerlerimiz inana diger durumlar hallolucaktır muhakak mevlam muhakkak bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açıyor buna inanıyorum herşeyin hayırlısı insan isterse herşeyi yoluna koyar hiç canını sıkma sen tatlım

günaydın kızlar ohh Allahım bugünleri de gördük ..çok az kaldı yaa

bugün büyük teizlik var evde..cam kapı falan..üstüne fena halde karnım ağrıyor.. nasıl yapıcam artık bilmiyorum..

Son düzenleme:

inşaallah birtanem haklıısn..
çok yıprandım o var işte....
Rabbım ınsaallah acacak hayrlı kapısını tabı benımde bu surecte fedakarlık yapmam gereken cok sey olacak...

Günaydın canlarım sanırım silkelenip okula gitme vaktim geldi yoksa güzel güzel fırça yicem nişanlımdan
öpüyorum hepinizi inşallah günümüz su gibi akıp geçer güzel ferah bir gün geçirirsiniz

günaydın kızlar ohh Allahım bugünleri de gördük ..çok az kaldı yaa

bugün büyük teizlik var evde..cam kapı falan..üstüne fena halde karnım ağrıyor.. nasıl yapıcam artık bilmiyorum..

Geçmiş olsun canım keşke başka güne yapsan böyle çok zor olur tabiki kolay gelsin

inşaallah birtanem haklıısn..
çok yıprandım o var işte....
Rabbım ınsaallah acacak hayrlı kapısını tabı benımde bu surecte fedakarlık yapmam gereken cok sey olacak...
Canım hayatta hep öyle degilmidir zaten malesefki bazı durumlar güzel karşılıklar güzel günler görebilmek için bazı fedakarlıklar anlayışlar gerekiyor sabır hem olgunlaştırıyor insanı hemde sonradan alınan karşılıklar hakettik dedirtiyor olsun

Günaydın canım hadi bakalım okuluna saat kaç olmuş bak tıpış tıpış okula bakıyım :13:

Selincim iş sıkıntısı bizdede var ,nişanlım yeni mezun kmyager daha hiç çalışmadı askerden geldiginde işe giricek herşeyin hayırlısı bakalım bekliyoruz :)

kızlar ben kirpiklerimi uzatmak ve gürleştirmek ıstıyorum bıldıgınız bıtkısel karısım varmı özellıkl deneyen sonuc alan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…