Hadi gözünaydın canımmmgünaydınn kızlarrrr
40 lar bitmek üzeree çok mutluyummm
benim sevincimm ikiye katlancak mayıstaa
hem abim asker hem nişanlımm 1 er hafta arayla geliyolarrr
bugunku ıkoncan ne dıyorr bakalımmm?
hıc keyfım yok kızlar yıne......
kocamın askerden gelmesını 4 gözle beklıyorum ama gelıncede iş sıkıntımız olacakkk
çok tedırgınım
Rabbıme güvenıyorum amenna ama cokta korkuyorumm
Günaydın canım özlemimiz arttı çok normal banada geliyor ara nöbetler gibi düşünmemeye çalışıyorum özlemimi ama inan günü atlatıyorum gece uyurken artık çok zorluyor uykularım kaçıyor artık uyumakta güçlük çekiyorum:106:bitiyor ama çokşükür canımGünaydın dün akşam ben de çok duygusallaştım ya oturdum ağladım bi güzelözledim
Günaydın canım herkeste var o çünkü adım adım yaklaşıyor artık büyük buluşmaya inşallahgünaydınlar herkeseaz kaldı die içimde bi sevinç.40 a düştüğümüzden beri yüzüm gülüyo artık
Tamam canım tariflerimden ekliycem birazdan tariflerime hoşuna giden olursa dene bakalım yorumuda beklerim amacanım ya ancak oturdum bilgisayarın başına. kakolu yapıcam. çikolatalı. damla çikolata aldım geldim. hazırım. :129:
Günaydın canım nerelerdesin bakalım nasılsın askerin nasılGünaydınn canlarım.. 351. dönemler nasıl fena yaa bizdemi böyleydik.. :) Şükür biz atlattık sayılır.. darısı onlara :)
Günaydın canım ohh çifte mutluluk sevinç kavuşma maşallahgünaydınn kızlarrrr
40 lar bitmek üzeree çok mutluyummm
benim sevincimm ikiye katlancak mayıstaa
hem abim asker hem nişanlımm 1 er hafta arayla geliyolarrr
Merhaba canım hoşgeldin nerelere kayboldun bakalım neler yapıyorsunmerhabaa kızlaaarrr
nasılsınız bakalım keyifler nasıl uzun zamandır bakamadım.. safaklar düsüyor Allaha sükür yavas yavas birazz dahaa hızlansaa ne güzel olur :)
bugunku ıkoncan ne dıyorr bakalımmm?
hıc keyfım yok kızlar yıne......
kocamın askerden gelmesını 4 gözle beklıyorum ama gelıncede iş sıkıntımız olacakkk
çok tedırgınım
Rabbıme güvenıyorum amenna ama cokta korkuyorumm
Günaydın canım özlemimiz arttı çok normal banada geliyor ara nöbetler gibi düşünmemeye çalışıyorum özlemimi ama inan günü atlatıyorum gece uyurken artık çok zorluyor uykularım kaçıyor artık uyumakta güçlük çekiyorum:106:bitiyor ama çokşükür canım
Günaydın canım herkeste var o çünkü adım adım yaklaşıyor artık büyük buluşmaya inşallah
Tamam canım tariflerimden ekliycem birazdan tariflerime hoşuna giden olursa dene bakalım yorumuda beklerim ama
Günaydın canım nerelerdesin bakalım nasılsın askerin nasılbizde çok fenaydık ilk sayfaları bazen okuyorumda nasıl zor geldik buralara o açıklanma gecesi yokmu bizim canımızdan birşeyler koptu orada
Günaydın canım ohh çifte mutluluk sevinç kavuşma maşallahseni iki kere depükleriz ozaman
Merhaba canım hoşgeldin nerelere kayboldun bakalım neler yapıyorsunÇok şükür az kaldı artık geri sayıyoruz geçti bitti inşallah
Canım rabbimin izniyle sağ salim gelsinler askerlerimiz inana diger durumlar hallolucaktır muhakak mevlam muhakkak bir kapıyı kaparsa bir kapıyı açıyor buna inanıyorum herşeyin hayırlısı insan isterse herşeyi yoluna koyar hiç canını sıkma sen tatlım
günaydın kızlarohh Allahım bugünleri de gördük ..çok az kaldı yaa
bugün büyük teizlik var evde..cam kapı falan..üstüne fena halde karnım ağrıyor..nasıl yapıcam artık bilmiyorum..
Canım hayatta hep öyle degilmidir zaten malesefki bazı durumlar güzel karşılıklar güzel günler görebilmek için bazı fedakarlıklar anlayışlar gerekiyor sabır hem olgunlaştırıyor insanı hemde sonradan alınan karşılıklar hakettik dedirtiyor olsuninşaallah birtanem haklıısn..
çok yıprandım o var işte....
Rabbım ınsaallah acacak hayrlı kapısını tabı benımde bu surecte fedakarlık yapmam gereken cok sey olacak...
Günaydın canlarım sanırım silkelenip okula gitme vaktim geldi yoksa güzel güzel fırça yicem nişanlımdan
öpüyorum hepinizi inşallah günümüz su gibi akıp geçer güzel ferah bir gün geçirirsiniz
Selincim iş sıkıntısı bizdede var ,nişanlım yeni mezun kmyager daha hiç çalışmadı askerden geldiginde işe giricek herşeyin hayırlısı bakalım bekliyoruz :)
Amin canım inşallahkızlarrr Rabbım daraltmasın biziiii...
güzel günler görelim insaallah
Hoşgeldin canım
işlerimi bitirdim, ev pırıl pırıl oldu valla :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?