349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ne guzel yaa bız artık kımbılır ne zaman gorusuruzz.yazın glmesı benı bu sene zorlucak yanımda olmasını cok ısterdım bu yıl ama yokkk..

ne guzel yaa bız artık kımbılır ne zaman gorusuruzz.yazın glmesı benı bu sene zorlucak yanımda olmasını cok ısterdım bu yıl ama yokkk..

canım inşallah görüşürsünüz sizde, moralini bozma..ya askerimle evlerimiz çok yakın, aynı sokak üstünde evlerimiz..diyorum ki geldiğin sabah seni göreyim dayanamam diye, yok diyo..o kadar bekledik özel bi buluşma olsun diyo..off offff..daraldım ya :85:

o kadar yakınken aynı mahallede oturmak nasıl duygu acaba ben catlardım ya 3 gun demıs pehh kım beklerkı aynı yer 3 gun :26:bence kanına gır barı akşam gorusunn

o kadar yakınken aynı mahallede oturmak nasıl duygu acaba ben catlardım ya 3 gun demıs pehh kım beklerkı aynı yer 3 gun :26:bence kanına gır barı akşam gorusunn

bende çatlıyorum işte şimdi :85: bilmiyorum ki ya..aslında hakda veriyorum çünkü çok konuştuk o ilk gün ne yapacağımıza dair..şimdi o kadar hayal kurduktan sonra yaşayamamak kötü olur..bari ekmek alırken seni göreyim diyorum bakalım artık nasıl olacak..

kızlar nasılsınız ohh şafakınız cok guzel donemlerde
İyim canım çokşükür sen nasılsın evet güzel bir dönem okadarda zor sen iyi anlarsın canım sabırsızlık varya bazen delirtiyor özlem çogaldıkça işte ama geçiyor bitiyor zaman
günaydınn kızlarrr
351. dönem yarenleri okurken ilk gönderdiğimiz zamanlar geldi aklımaaa
sabaha kadar nere çıkcak die ekran başındaaa
ayy şükürler olsunn geçti o günlerr
Günaydın canım evet bende onları öyle görünce o akşam geldi aklıma yüregim agzımda beklemiştim hepimiz öyle okadar zor bir anki hayatımda birdaha yaşayamam herhalde yürek kaldırmıyor
ben tamda bu moddayım canım mayyak oldum
ben bugun gercı ızmırdeyız sanıyordum
Banada arada geliyorlar canım öyle özlemden artık insan deliricek gibi oluyor olsun geçti canım bitiriyoruz şükürler olsunki
Bende öyleyim canım birşey yapmak gelmiyor aklımdan hasret benii çok etkiliyor artık sessizlige büründüm biliyormusun çok fazla konuşasım bile olmuyor artık kavuşma zamanı geldi sanırım görmem gerek351.dönemler açıklandı şuan 347.dönemlerin günlerine geldik bundan sonrası çabuk geçsin inşallah
Şafak 36 Kızlar son 1 ay 6 gün , mehtap 8
Günaydın canım ohh az kalmış mehtabada benim henüz belli degil bakalım bende senden bir hafta sonra olabilirim yada aynıda olabiliriz
yoruldum ben ya. beklemek yordu beni. çok güzel dönem falan görmüyor ki gözüm. yarın günüm istanbul... darısı ankara'ya.
Canım hepimiz yorulduk tabiki anlar geliyor artık hasretten deliricek gibi oluyoruz artık geceleri uykularım kaçıyor zor uyuyorum özlem çok etkiliyor ama bak nekadar fazla günü yedik ve çok az bir zamanımız kaldı inşallah geçti bitiyor üzülmek yıpranmak yok artık bundan sonra herşey daha güzel olucak inşallah

Günaydın canım hiç görmemek daha zordur okadar iyi anlıyorumki seni o gün zaten özel birde 3gün dahamı bekliyceksin tabiki askerin bilir eniyisinide biraz daha sabır ozaman

merhaba güzellernasılsınız keyifler nasıl??? okul iş telaşından giremez oldum bende inanınki aklım sizde şafağınız Kars olmuş sevdiğimi alan şehir aslında güzel bir şehir ama çok iyi hatırası yok ne yazık ki b

ne guzel yaa o zaman kafanızdakını uygulayın kuzum guzel bır gun sızın olsunn ohhh ıns havada guzel olurr öle yazarken heveslendımkı sormaa ..ben de başlarım bızımkı gıdecek mayıs sonu buyuk ıhtımal sızlanma zamanlarım yaklaşıyor.ben bı yemege gıdımde gelım kızlarrogleden sonra cabuk bıtsınn

canım uzulme sakın hersy nasıp kaderınde orası varmıs..bol bol dua et.inşallah komutanları ıyı olur dıye dogu batıya gore daha ıyı sıkmıorlar askerlerı.

Sağol canım..Evet bol bol edicem artık duasız günüm geçmiycek benim Bizde görürüz inşallah böyle 36-Kars'ları Allahımm

Merhaba canım hoşgeldin iyim sen nasılsın canım İstanbulumdasın bugün ohh maşallah

aslında gayet iyiydim kuzum da 351lere baktım şimdi çok kötü oldum yaa gittiği gün geldi aklıma sabah aştiden uğurlayışım ahh ahhh

Bende hatırladım canım o ayrılma anını gerçekten okadar zorduki alaydan içeri girişi çok acı yürek yakan bir acıydı rabbim birdaha hiçbirimize o acıyı yaşatmasın

benim şafağim 36 iken şubat 22 dey iken siz 83 musunuz.plakalara sayıyordunuz..vayy be zaman aslında cabuk gcmıs

valla kızlar ben sıkıntıda patlıycam artık yazmıyorum içinizi karartmıyım diye tamam çok değil az günümüz kaldı kabul ediyorum ama elini tutup gezip tozmak istiyorum yanına uzanıp dinlenmek istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi çooook. sinirlerimiz iyice bozuldu askeriminde benimde artık telefonda bile kitlenip kalır olduk konuşamıyoruz. h.sonu çarşıya çıktığında dağıttı beni kamerayı açtığımız gibi başladı ağlamaya gözlerinden yaşların süzüldüğünü gördüm bittim zaten bende sebepsiz bağrınıp çağrıyorum herkese herkesden uzak duruyorum kimseyi kırmıyım diye offf bak dedim yazmıyım diye ama başlayınca durmak bilmedi parmaklarım yatsak kalksak gelselerrrrrr

kıyamam kuzum sana ya..hayır yazmalısın, bizi bizden başka kim en iyi anlar ki zaten
bende öyleyim özellikle bugün, hava da kapalı :84: az kaldı diye diye günü geçirmeye çalışıyorum..
biraz daha dayanıcaz, bundan sonra böyle ayrılıklar yaşamıycaz inşallah
sabır canım sabır..:26:

Canımcım hepimiz öyleyiz artık benimde sinirlerim daha fazla gergin geceleri uyuyamıyorum dogru düzgün hasretten özlemden delirir gibi olduk sabrımızda azaldı ama az kaldı çokşükür gelicekler artık son 1ayın böyle geçecegini biliyorduk dimi başımıza geldi biran önce geçirmeye bakıcaz artık kavuşmamız yaklaştıkça sabırsızlanıyoruz napalım öyle böyle geçiçek kuzum azdaha sabır dilemekten başka çare yok inan benimde kimseyle konuşasım yok ama atlatmak zorundayız bunlarıda

tahmin edebiliyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz biliyoruz bunun nedemek olduğunu allah güç versin bize geçsin gitsin tez zaman toplu gözyaşı geçesimi düzenlsek ne halt etsek kardeşim dalga geçiyo benle çok fazla konuşuyomuşum kendi kendime napıyım akşamları tek başıma oturuyorum kime yorum yapıcam kendime yapıyorum, söyleniyorum, tv ye yorum yapıyorum napcan geçcek işte ne çektik be kızlar 155 günün 120 sini bitirdik kaldı 35 napacan bekleyecen mecbuuuuurrrr

Toplu aglama gecesi olur kuzum depükten öncesinden düzenleyelim geçirdigimiz günlere bitircez canım %80 falan hatta daha fazlası bitti bugünlermi bitmiycek o acıları biz atlattık canım kavuşma sabrınımı yenemiycez yenicez inşallah sonra daha ne güzellikler yaşıycaz burda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…