349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın arkadaşlar şafağımız 35
Bugün güzel vatanımızdan İZMİRdeyiz İZMİRimize selam yola devam

Bakalım İZMİRimizin nesi meşhurmuş?
Izmir Saat Kulesi, Izmir Kadife Kale, Izmir Meryem Ana Evi, Izmir Kulturpark, Izmir Efes-Bergama Antik Kentleri, Izmir Balcova Kaplicalari, Izmir Kemeralti Carsisi, Izmir Camalti Tuzlasi ve Kus Cenneti, Izmir Cesme Kalesi, Izmir Kordon Boyu, Izmir Asansor, Izmir Kizlar Agasi Hani, Izmir Birgi Cakiraga Konagi, Izmir Kofte, Izmir Lokma ve Kemalpasa Tatlilari, Izmir Foca, Cesme, Seferihisar, Selcuk, Alacati Turizm Merkezleri
Benim bildigim birde İzmirin kızları meşhurdur maşallah güzel kızlar var genel olarak
Çok merak ettiğim gidipte görmek istediğim yerdir İzmir inşallah birgün nasip olur oraları görmek

gunaydın canlarım.bende son zamanlarda uyku sorunu cekıyordum.rüyalarıma gırıyordu.uykum bolunuyordu.ama gecıcek kızlar gecmesı benım gecmezdı 15 ay.gene cok cok sanslısınız 5.5 ay ben gecen sene mayıs ayında dıyordum ıznıne 6 ay var eylulde yanıma gelıcek dıye kı ara ızındı dusun ben sık sık da goremedım 15 ayda 1 dagıtım ıznı 2 ben gıttım ankaraya 3 eylulde bızımkı geldi.sımdı dusunuyorum da vay dıyorum onca gun gecmıs nasıl atlattım dıye ben askr bekleyenlerın burda oldugunu bılseydım burda takılırdım onuda ocak da ögrendım:26:

kızlar izmir 2.memleketim (25-35) kocam izmirli.
sonunda bir memleketıme geldım 10 gün sonra da kendi memleketimdeyim.....

Haklısın canım geçiyor zaman geçmekte zorunda zaten inşallah bundan sonra güzel şafaklar saymak nasip olur
kızlar izmir 2.memleketim (25-35) kocam izmirli.
sonunda bir memleketıme geldım 10 gün sonra da kendi memleketimdeyim.....

Çok güzel İzmir okadar merak ediyorumki orayı birkaç seneye bu merakla giderim herhalde inşallah

canım benim farkındayım sen belli birsüredir iyi değilsin ama kendimizi bırakmıyoruz dimi bak eşin geldiğinde seni böyle görmesin çok üzülür hemen topla kendini az zaman kaldı kendimizle ilgilenmenin tam sırası sakın salmayın bırakmayın kendinizi allah acil şifalar versin. vücudumuzdaki halsizliğin en büyük sebebinin gönlümüzdeki yorgunluk olduğuna inanıyorum ama allah başka elem keder vermesin. kendine iyi gelicek bişeylerle meşgul ol başka çaremiz yok bu günleri kendimizi avutarak geçiricez. hadi bakıyım iyi haberlerinizi verin artıkkkk

kıyamam ben sana çok geçmiş olsun iyi bak kendine hemencik toparlan askerin sesini kötü duyarsa üzülür kuzucum.
bizimkininde 17si canım ama şafağımı değiştirmedim ben 16 sı gecesi bitiyor herşey 17 sine uçak biletini aldık 13:30 da burda kollarımın arasında olucak tek başıma gidicem havaalanına valla kimse kusura bakmasın annesi beraber gideriz falan dedi ama dün askerimede söledim tek gelicem diye oda herhalde yani ben söylerim onlara sen tek gel dedi çok kötüyüm dimi ama napıyım öpmem koklamam lazım onuuuuuu

Günayyydııııınnnnnnnnnnnnn :))))))))))))) eşimi artık iyice özledim rüyalarıma giriyor seviyor yanaklarımı dün

tuhaf oldum beeee gelince bol bol sever artık. bende nerdeyse hergece onunlayım rüyamda kimisini hatırlıyorum kimisi kesit kesit oluyor. özlem tavan yaptı hepimizde herşeyi rüyalarda yaşar olduk

Günaydın canım artık okadar özlem doluyuzki uykularımız bile kaçıyor geçiçek inşallah

günaydınnnn canım benimmm...

bugünki şafak anlamlı benim için sevdiğimi benden alan şehir izmir
ama bugünde geçip gidicek mecburrrrrr.... bu haftayı bitirdik yarın cuma h.sonları daha çabuk geçiyor. ve yeni haftaya başladığımızda nisanın 15. olucak ve yarısını bitirmiş olucaz evet sıkıştırıyor ama inanın geçip gidiyor az zamanımız kaldı kendimizi toparlayıp iyi bakmamız lazım. dün arkadaşım geldi bize hem sevindirdi beni hemde üzüldüm valla dobra bir arkadaştır kendisi öncelikle çok zayıfladığımı söyledi gözlerine inanamamış (1 ay kadar önce görüşmüştük bundan önce) dünyalar benim oldu valla ama gözlerim çok kötü görünüyomuş çökmüş çok kızdı bana sonra aynaya baktım gerçektende öyle ağlamaktan gözlerimin feri gitmiş yârim böyle görürse çok kızıcak üzülmiycem artık 1 ay kaldı o gelene kadar toparlanmaya bakıcamm valla

günaydınn yarenlerrrr
bugünkü ikonumm
vu huu asabii birass amaaa
Günaydın canım azcık asabi evet ikonun ama şafaga sana göstericem der gibi bir hali var

Canımcım İZMİR yazdıgım an aklıma geldin bugün burcucum için attırıyoruz şafagı dedim içimden henüz buraya yazmak nasip olmamıştı sabahki yogunlugumdan ötürüİzmirin elinden alıcaksın askerini bende Safranboludan azkaldı kuzum inşallah

aynen bende uzuldugumde dırek gözlere vuruyor.kızlar az kaldııı artık kendınızı toparlayın ne bılım bakıma başlayın ben de dun akşam saç bakımına başladım 8 hafta surucek bakalım..birde kirpiklerimi uzatmak ıstıyorum onada başlıcamm yakın bır gunde

evetttt bugün benim için olsun ayy duygulandımmm düşünmen yeter tatlım benim alıcaz tabi bırakırmıyız onlara hiç sevdiceklerimizi

merhabalar herkese
öncelikle sevdiğime sonra da bugünkü şafak ikonumuza aşığım
izmiri çok severim orada yaşadık 4 yıl orada okudum 4 yıl... il merkezi başta olmak üzere, sahil kıyısı ilçeleri ile harika bi yerdir izmir
umarım sevdiceğim döndüğünde oradan iş bulur da orada yaşarız inşallah

Bende başlıycam bakıma iyice saldım kendimi askerim yok diye makyaj yapmak saç yapmak bile zor geliyordu yapmıyordum kışında etkileri vardı tabi ama artık kendimize bakıcam sokma zamanı asıl yogun bakım Mayıs başında başalr artık:108:negüzel canım bende kirpiklerim için düşünmüştüm ama kendimi öyle bıraktımki başlamadımda ona birdaha sen yap sonuç alırsan bende yaparım neyi deniyorsan kuzum
evetttt bugün benim için olsun ayy duygulandımmm düşünmen yeter tatlım benim alıcaz tabi bırakırmıyız onlara hiç sevdiceklerimizi
İnşallah canım benim inşallah
Negüzel canım İzmiri bende çok merak ediyorum bizede görmek nasip olur inşallahsevdigin yerde kalmak gibi bir huzur yoktur inşallah kalırsınız sizde orda temelli canım
Ben bunları görünce açıktım sanki öğlen vakti güzel gittiÇok güzel resimler canım
bugün acaip durgun ve sıkılganımm
onun asabiyeti var üstümdee bidee
bidee beklemekten sıkıldımm artıkk

Arada öyle oluyor canım hepimize sakinleşiyoruz hasretten kaynaklanıyor sabırsızlıktan bütün bunlar az kaldı canım inşallah daha güzel şafaklar sayıcaz bundan sonra

ben sac bakımına basladım ıkı haftadr hınt yagı susam aygı badem yagı zeytınyagı ıle bakım yapıyorum sac maskesı yapıyorum bırde keratınlı...farkedıyor gercekten zaten rejıme ve spora devam kızlar mayısta paylasıcam son durumuda...Bende onumzdkeı haftaıcı sacımı boyatacagım kızıldı aktı ıyıce dıpler geldı kuafor kızıl artık demode kızıl tyonlarında modern bısey yapalım sana dedı saclarımıda yenı ekstrdım onler uzun bıraz kulagımın altında arklar katlı ve daha kısa (ensem kapalı ama ensemde bıtıyor sacım cok kısa dusunmeyın)

SUNU GIBI AMA ARKLAR DAHA UZUN BU MODELDEN SIMDI ONA GUVENIP BOOYATICAM BAKALIM FRKLI BI RENGE VE INS kocacıgımn yanına gıdınce beğenir

Ahh kizlar goruyorum ki herkes fazlasiyla yipranmis durumda cidden artik abuk sabuk herseye agliyorum bnde hani neredeyse evde cikolata bitti diye aglayacagim. Sinavlar geliyor benimde hic aklimi ona verecek durumda degilim bu arada safak benimde bir artti :-D falan falan icim karariyor valla :-/

Canım bakım güzel gidiyor demekki bende bir devam edebilsem saç maskeme hep yarım kalıyor ya :26:saç modeli çok modern güzel canım rengini en iyi sen bilirsin bu renkse tonu çok güzel boyalardan anlasam yardımcı oluyum diycem ama hiç boya kullanmadım

Canım insan gerçekten aglamaması gereken duruma bile aglıyor aslında bir dolmuşluk var sinir gerginligi falan kavuşmanın sabırsızlıgı ama biraz daha sabır inşallah atlatıcaz bugünleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…