- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günayyydııııınnnnnnnnnnnnn :))))))))))))) eşimi artık iyice özledim rüyalarıma giriyor seviyor yanaklarımı dün
Günaydın arkadaşlar şafağımız 35
Bugün güzel vatanımızdan İZMİRdeyiz İZMİRimize selam yola devam
Eki Görüntüle 682240
Bakalım İZMİRimizin nesi meşhurmuş?
Izmir Saat Kulesi, Izmir Kadife Kale, Izmir Meryem Ana Evi, Izmir Kulturpark, Izmir Efes-Bergama Antik Kentleri, Izmir Balcova Kaplicalari, Izmir Kemeralti Carsisi, Izmir Camalti Tuzlasi ve Kus Cenneti, Izmir Cesme Kalesi, Izmir Kordon Boyu, Izmir Asansor, Izmir Kizlar Agasi Hani, Izmir Birgi Cakiraga Konagi, Izmir Kofte, Izmir Lokma ve Kemalpasa Tatlilari, Izmir Foca, Cesme, Seferihisar, Selcuk, Alacati Turizm Merkezleri
Benim bildigim birde İzmirin kızları meşhurdur maşallah güzel kızlar var genel olarak
Çok merak ettiğim gidipte görmek istediğim yerdir İzmir inşallah birgün nasip olur oraları görmek
bakalım şafak ıkoncanımız ne dıyorr
Haklısın canım geçiyor zaman geçmekte zorunda zaten inşallah bundan sonra güzel şafaklar saymak nasip olurgunaydın canlarım.bende son zamanlarda uyku sorunu cekıyordum.rüyalarıma gırıyordu.uykum bolunuyordu.ama gecıcek kızlar gecmesı benım gecmezdı 15 ay.gene cok cok sanslısınız 5.5 ay ben gecen sene mayıs ayında dıyordum ıznıne 6 ay var eylulde yanıma gelıcek dıye kı ara ızındı dusun ben sık sık da goremedım 15 ayda 1 dagıtım ıznı 2 ben gıttım ankaraya 3 eylulde bızımkı geldi.sımdı dusunuyorum da vay dıyorum onca gun gecmıs nasıl atlattım dıye ben askr bekleyenlerın burda oldugunu bılseydım burda takılırdım onuda ocak da ögrendım:26:
kızlar izmir 2.memleketim (25-35) kocam izmirli.
sonunda bir memleketıme geldım 10 gün sonra da kendi memleketimdeyim.....
ah kuzum ben de her şeye ağlıyorum. az önce haberlerde bir polisin konuşurken bayılmak üzere olduğunu gördüm. oturdum ona ağladım.her şeye ağlıyorum. çok da hastayım. halsizim, midem bulanıyor, boğazım ağrıyor. üşüttüm galiba. geçen anneme bu kış hiç hasta olmadım demiştim. hay ben ağzımı ne yapayım bilmiyorum ki!!! sinirlerim iyice bozuldu. elim ayağım tutmuyor.
Kızlar nasılsınız şiddetli baş ağrılarım başladı ve boğazlarım berbat öksürmekten helak oldum resmen :2:
askerimin çıkış tarihi de belli oldu 17si sabah 8 de hürgeneral böylece şafağım bir gün daha arttı :2:
Günayyydııııınnnnnnnnnnnnn :))))))))))))) eşimi artık iyice özledim rüyalarıma giriyor seviyor yanaklarımı dün
Günaydın canım artık okadar özlem doluyuzki uykularımız bile kaçıyor geçiçek inşallah
Günaydın canım azcık asabi evet ikonun ama şafaga sana göstericem der gibi bir hali vargünaydınn yarenlerrrr
bugünkü ikonumm
vu huu asabii birass amaaa
günaydınnnn canım benimmm...
bugünki şafak anlamlı benim için sevdiğimi benden alan şehir izmir
ama bugünde geçip gidicek mecburrrrrr.... bu haftayı bitirdik yarın cuma h.sonları daha çabuk geçiyor. ve yeni haftaya başladığımızda nisanın 15. olucak ve yarısını bitirmiş olucaz evet sıkıştırıyor ama inanın geçip gidiyor az zamanımız kaldı kendimizi toparlayıp iyi bakmamız lazım. dün arkadaşım geldi bize hem sevindirdi beni hemde üzüldüm valla dobra bir arkadaştır kendisi öncelikle çok zayıfladığımı söyledi gözlerine inanamamış (1 ay kadar önce görüşmüştük bundan önce) dünyalar benim oldu valla ama gözlerim çok kötü görünüyomuş çökmüşçok kızdı bana sonra aynaya baktım gerçektende öyle ağlamaktan gözlerimin feri gitmiş yârim böyle görürse çok kızıcak üzülmiycem artık 1 ay kaldı o gelene kadar toparlanmaya bakıcamm valla
Günaydın canım azcık asabi evet ikonun ama şafaga sana göstericem der gibi bir hali var
Canımcım İZMİR yazdıgım an aklıma geldin bugün burcucum için attırıyoruz şafagı dedim içimden henüz buraya yazmak nasip olmamıştı sabahki yogunlugumdan ötürüİzmirin elinden alıcaksın askerini bende Safranboludan azkaldı kuzum inşallah
Günaydın canım azcık asabi evet ikonun ama şafaga sana göstericem der gibi bir hali var
Bende başlıycam bakıma iyice saldım kendimi askerim yok diye makyaj yapmak saç yapmak bile zor geliyordu yapmıyordum kışında etkileri vardı tabi ama artık kendimize bakıcam sokma zamanı asıl yogun bakım Mayıs başında başalr artık:108:aynen bende uzuldugumde dırek gözlere vuruyor.kızlar az kaldııı artık kendınızı toparlayın ne bılım bakıma başlayın ben de dun akşam saç bakımına başladım 8 hafta surucek bakalım..birde kirpiklerimi uzatmak ıstıyorum onada başlıcamm yakın bır gunde
İnşallah canım benim inşallahevetttt bugün benim için olsun ayy duygulandımmmdüşünmen yeter tatlım benim alıcaz tabi bırakırmıyız onlara hiç sevdiceklerimizi
Negüzel canım İzmiri bende çok merak ediyorum bizede görmek nasip olur inşallahmerhabalar herkese
öncelikle sevdiğime sonra da bugünkü şafak ikonumuza aşığım
izmiri çok severim orada yaşadık 4 yıl orada okudum 4 yıl... il merkezi başta olmak üzere, sahil kıyısı ilçeleri ile harika bi yerdir izmir
umarım sevdiceğim döndüğünde oradan iş bulur da orada yaşarız inşallah
Ben bunları görünce açıktım sanki öğlen vakti güzel gitti
bugün acaip durgun ve sıkılganımm
onun asabiyeti var üstümdee bidee
bidee beklemekten sıkıldımm artıkk
Canım bakım güzel gidiyor demekki bende bir devam edebilsem saç maskeme hep yarım kalıyor ya :26:saç modeli çok modern güzel canım rengini en iyi sen bilirsin bu renkse tonu çok güzel boyalardan anlasam yardımcı oluyum diycem ama hiç boya kullanmadımben sac bakımına basladım ıkı haftadr hınt yagı susam aygı badem yagı zeytınyagı ıle bakım yapıyorum sac maskesı yapıyorum bırde keratınlı...farkedıyor gercekten zaten rejıme ve spora devam kızlar mayısta paylasıcam son durumuda...Bende onumzdkeı haftaıcı sacımı boyatacagım kızıldı aktı ıyıce dıpler geldı kuafor kızıl artık demode kızıl tyonlarında modern bısey yapalım sana dedı saclarımıda yenı ekstrdım onler uzun bıraz kulagımın altında arklar katlı ve daha kısa (ensem kapalı ama ensemde bıtıyor sacım cok kısa dusunmeyın)
SUNU GIBI AMA ARKLAR DAHA UZUN BU MODELDEN Eki Görüntüle 682462 SIMDI ONA GUVENIP BOOYATICAM BAKALIM FRKLI BI RENGE VE INS kocacıgımn yanına gıdınce beğenir
Ahh kizlar goruyorum ki herkes fazlasiyla yipranmis durumda cidden artik abuk sabuk herseye agliyorum bnde hani neredeyse evde cikolata bitti diye aglayacagim. Sinavlar geliyor benimde hic aklimi ona verecek durumda degilim bu arada safak benimde bir artti :-D falan falan icim karariyor valla :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?