Toplu aglama gecesi olur kuzumdepükten öncesinden düzenleyelim geçirdigimiz günlere bitircez canım %80 falan hatta daha fazlası bitti bugünlermi bitmiycek o acıları biz atlattık canım kavuşma sabrınımı yenemiycez yenicez inşallah sonra daha ne güzellikler yaşıycaz burda inşallah
dimi kuzum yeneriz tabiki sabır bizim işimiz :)) bekle biziiiiii güzel günlerrr
Toplu aglama gecesi olur kuzumdepükten öncesinden düzenleyelim geçirdigimiz günlere bitircez canım %80 falan hatta daha fazlası bitti bugünlermi bitmiycek o acıları biz atlattık canım kavuşma sabrınımı yenemiycez yenicez inşallah sonra daha ne güzellikler yaşıycaz burda inşallah
tahmin edebiliyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz biliyoruz bunun nedemek olduğunu allah güç versin bize geçsin gitsin tez zamantoplu gözyaşı geçesimi düzenlsek ne halt etsek kardeşim dalga geçiyo benle çok fazla konuşuyomuşum kendi kendime napıyım akşamları tek başıma oturuyorum kime yorum yapıcam kendime yapıyorum, söyleniyorum, tv ye yorum yapıyorum napcan geçcek işte ne çektik be kızlar 155 günün 120 sini bitirdik kaldı 35 napacan bekleyecen mecbuuuuurrrr
yok ya ağlamayalım , sonrasın da nasıl toparlarız onu bilemiyorum valla
zaten bu dönemde hepimizin gözyaşları hazır, akmaya bahane arıyorlar :26:
ayy çok fena yağmur yağıyor burdaa ..
oyyy kızlarr ortalıgı dagıtmısız gene son 20 gundemıydı neydı sıkıldım demıstım aklıma o geldı sımdıı
Canım hepimiz yorulduk tabiki anlar geliyor artık hasretten deliricek gibi oluyoruz artık geceleri uykularım kaçıyor zor uyuyorum özlem çok etkiliyor ama bak nekadar fazla günü yedik ve çok az bir zamanımız kaldı inşallah geçti bitiyor üzülmek yıpranmak yok artık bundan sonra herşey daha güzel olucak inşallah
Günaydın canım hiç görmemek daha zordur okadar iyi anlıyorumki seni o gün zaten özel birde 3gün dahamı bekliyceksin tabiki askerin bilir eniyisinide biraz daha sabır ozaman
aslında gayet iyiydim kuzum da 351lere baktım şimdi çok kötü oldum yaa gittiği gün geldi aklıma sabah aştiden uğurlayışım ahh ahhh
Bende hatırladım canım o ayrılma anını gerçekten okadar zorduki alaydan içeri girişi çok acı yürek yakan bir acıydı rabbim birdaha hiçbirimize o acıyı yaşatmasın
valla kızlar ben sıkıntıda patlıycam artık yazmıyorum içinizi karartmıyım diye tamam çok değil az günümüz kaldı kabul ediyorum ama elini tutup gezip tozmak istiyorum yanına uzanıp dinlenmek istiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi çooook. sinirlerimiz iyice bozuldu askeriminde benimde artık telefonda bile kitlenip kalır olduk konuşamıyoruz. h.sonu çarşıya çıktığında dağıttı beni kamerayı açtığımız gibi başladı ağlamaya gözlerinden yaşların süzüldüğünü gördüm bittim zaten bende sebepsiz bağrınıp çağrıyorum herkese herkesden uzak duruyorum kimseyi kırmıyım diye offf bak dedim yazmıyım diye ama başlayınca durmak bilmedi parmaklarım yatsak kalksak gelselerrrrrr
inşallah bundan sonrası da geçer canım.
eşim benim aştiye gitmeme izin vermemişti. iyi ki de gitmedim. o anı görmeye dayanamazmışım. yemin töreninden dönerken ağlamaktan gözlerim çıkmıştı.
ah kuzum ben de her şeye ağlıyorum. az önce haberlerde bir polisin konuşurken bayılmak üzere olduğunu gördüm. oturdum ona ağladım.her şeye ağlıyorum. çok da hastayım. halsizim, midem bulanıyor, boğazım ağrıyor. üşüttüm galiba. geçen anneme bu kış hiç hasta olmadım demiştim. hay ben ağzımı ne yapayım bilmiyorum ki!!! sinirlerim iyice bozuldu. elim ayağım tutmuyor.
eşim benim aştiye gitmeme izin vermemişti. iyi ki de gitmedim. o anı görmeye dayanamazmışım. yemin töreninden dönerken ağlamaktan gözlerim çıkmıştı.
ah kuzum ben de her şeye ağlıyorum. az önce haberlerde bir polisin konuşurken bayılmak üzere olduğunu gördüm. oturdum ona ağladım.her şeye ağlıyorum. çok da hastayım. halsizim, midem bulanıyor, boğazım ağrıyor. üşüttüm galiba. geçen anneme bu kış hiç hasta olmadım demiştim. hay ben ağzımı ne yapayım bilmiyorum ki!!! sinirlerim iyice bozuldu. elim ayağım tutmuyor.
Canım çok geçmiş olsun inşallah fazla hasta olmadan ucundan dönmüş olursun yakalanma dur askerine lazımsın sen az bir zaman kaldı saglam durmalıyız canım herkeste var o sabırsızlık ama biticek geçiçek inşallah
geçmiş olsun canım, dikkat etmen gerekiyor kendine..bu havalar insanı o kadar yıpratıyor kisabır taşına döndük ama bugünlerde bitecek sıkmayalım canımızı :26:
Kızlar nasılsınız şiddetli baş ağrılarım başladı ve boğazlarım berbat öksürmekten helak oldum resmen :2:
askerimin çıkış tarihi de belli oldu 17si sabah 8 de hürgeneral böylece şafağım bir gün daha arttı :2:
kuzum çok geçmiş olsun şuan bende berbat bi durumdayım
kızlar cok gecmıs olsun uzuntudende bunyenız zayıf dusuyor lutfen bıraz kendınıze dıkkat edın.daha kotu etmesın sızlerı hastalık..
şafaklar farklı farklı olucak bolelıkle hadı hayırlısı uzulme kuzum hayırlısı ıle gelsın sag saglım kavus yarınee
bünye filan kalmadı valla kuzu
Allahım sağ salim kavuştursun bizleri yarebbim
gültencim sana da geçmiş olsun..hepimiz çok fenayız sanırım ya
SÖYLEME....Bu ses bambaşka.. Cok Fena Cok - YouTube
cidden iyice kendimi kötü yapıyorum sanırım ama napiimm çookk özledim yaa
kızzz mıllette gırıcek bu moda sonra 1 ay çıkamıyorlar aşkım martı hatırla dert ayı dıyee 1 ay zor bıttı :18:
azıcık kaldı zaten kuzum ya o kadar sabır ettınız bırakın kendı halıne şafagıı bu gunler gerıye gelmıcek ınşallah
canımm gecmıs olsunn dıkkat et kendıne havalara aldanma.ıhlamur ıyı gelıyor mıdeye bogaza off kotu olmus yaa :26:
Kızlar nasılsınız şiddetli baş ağrılarım başladı ve boğazlarım berbat öksürmekten helak oldum resmen :2:
askerimin çıkış tarihi de belli oldu 17si sabah 8 de hürgeneral böylece şafağım bir gün daha arttı :2:
kuzum çok geçmiş olsun şuan bende berbat bi durumdayım
haklısın nazlıcım ya, ama cidden hakim olamıyorum kendime..odamın halini bir görsen her tarafta açık defter kitap..ders çalışıcam güya..defteri bir açıyorum askerimin yazdığı küçük notları görüyorumkitabı alıyorum daha önce uzun süre onda kaldığı için kokusu sinmiş sanki, onu koklayıp koklayıp ağlıyorum ayy geçsin bu günler ve bir daha geri dönmesin ya, valla hiç sevmedim bu günleri :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?