349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım ben başlamadım kırpık ıcın gecen sacım ıcın hakıkı badem yağı aldım.onu surucem uyumadan once bakalım senle aynı başlayalım ıstersen belkı bolelıkle bırakmamısta oluruz..

Kızlar günaydınn sabahtan beri zırıl zırıl ağlıyorum çok fena grip oldum yataktan kalkamıyorum askerimde benim sesimi böyle duyunca kahroldu yanımda olamadığı için iyice moralim bozuldu uyuyamadı bile ben hastayım diye :2:
Bugün benim memleketimdesiniz muhakkak herkesin görmesi gereken mis gibi bir şehir hepinizi beklerim
kuzum sevdiceğini de al gel gezelim hep birlikte

üzüldü bile kuzum ya grip oldum mu nasıl olduğumu bildiği için burda olamadığı için kahroldu :2:
tek başına git tabi kuzum bende tek gidicem
bizim 4 saatlik yol olduğu için otobüsle gelicek ve henüz otobüs seferlerini göremiyoruz 1 ay olduğu için

Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın son ayrı geçirdigimiz zamanlar inşallah bundan sonra yanımızda olucaklar zor gündede güzel anlardadaGeliriz kuzum gelmezmiyiz bize İzmiri gezdiren bir arkadaşımız var hemde nasıl güzel olur
Peki ne zaman başlıyalım kuzumm

Sen nezaman başlıycaksan banada uyar canım

sağol Zeynebim inşallah
ay valla ne güzel olur canım benim yazın atlayın gelin şöyle mis gibi bi İzmir turu yapalım

Sen nezaman başlıycaksan banada uyar canım

canım cumartesı akşamı başlayalım kaç gun yapılıyor pekı hıc bılgın varmı?cumartesı akşamı neden sectım yarın evde yokum duzenlı yapalım dıyee

canım gecmıs olsun dıkkat et ıyıleşş cabucakk bakım :26:sen cok hasta oluyorsun hıc dıkkat etmıyorsunn

Hastalananlar olmuş gültencim,dimamm çok çok geçmişler olsun askerlerimizin gelmesine şurda ne kalmış gelsinlerde hepiniz turp gibi olursunuz 351 lere baktımda Allah yardımcıları olsun gerçekten GEÇMİYOR DİYE ÇOK AĞLADIK, ZIRLADIK AMA GEÇMİŞ HAKİKATEN 347 leri okuyup az kıskanmıyodum demekki sıraylaymış kızlar sevinmeye çok az kaldı inşallah 30 dan geri saymaya hepimize hayırlı olsun

valla haklısın canım hiç dikkat etmiyorum
çok teşekkür ederim Özlemcim
ayy bende nasıl kıskanıyordum onları ya çok şükür şimdi biz geldik o günlere

geçmiş olsun canım, sen sürekli böyle hastasın ama :26: dikkat et bak kendine, çok az kaldı askerlerimiz dönecek Allahın izniyle

bende bugün spora gittim sonra oturdum dizi izlemeye, bu saat olmuş hala dizi izliyorum..yok valla ben daha sınava falan giremem askerim burda yok, motive olamıyorum napim :84:

sağ olasın canım. ben sabah kalktığımda düzelmiştim. geçici bir şeydi, moralim bozuktu ondan bi an zayıf düştüm sanırım. birileri üzülecek birileri sevinecek bu işler böyle canım. şu an onları gördükçe üzülüyorum, daha bir şey anlamadılar. ayrılınca anlayacaklar. ilk yalnız uyanılan günün acısı, gittikçe artan özlem... ama için için de seviniyorum. çünkü onların ayrılığı bizim kavuşmamızı yakınlaştıracak.

ben bugün istanbuldayım. yarın içel...

bu kış hiç toparlanamadım canım baya zayıf düştüm :2:
yapma canım böyle sınava girmezsen askerinde üzülür biliyorsun

Canım insan gerçekten aglamaması gereken duruma bile aglıyor aslında bir dolmuşluk var sinir gerginligi falan kavuşmanın sabırsızlıgı ama biraz daha sabır inşallah atlatıcaz bugünleride

inşallah kuzummm inşallahhh

gültencim çok geçmiş olsun canım
buralarda iyice sessizleşmiş şafak fena sıkıştırıyor bizleri

kimseler yok topicte. bir ben varım kendi kendime konuşmaya alıştım zaten. konuşmayı geçtim sohbet bile ediyorum artık. insan yalnız kalınca her şey ne kadar farklı oluyor. şu tek başıma oturduğum koltuktan dünya bile farklı görünüyor. evin işi, dışarının işi, hormonal değişiklikler, hasret, yalnızlık, iş yerindeki stres, borçlar, okul... ne kadar da yoruldum. en uzun yalnızlığımız bu kadar olsun.

evinin direği geliyor canım son 1 ayımız sonrasında kuş gibi hafifliceksin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…