- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Bende başlıycam bakıma iyice saldım kendimi askerim yok diye makyaj yapmak saç yapmak bile zor geliyordu yapmıyordum kışında etkileri vardı tabi ama artık kendimize bakıcam sokma zamanı asıl yogun bakım Mayıs başında başalr artık:108:negüzel canım bende kirpiklerim için düşünmüştüm ama kendimi öyle bıraktımki başlamadımda ona birdaha sen yap sonuç alırsan bende yaparım neyi deniyorsan kuzum
İnşallah canım benim inşallah
Negüzel canım İzmiri bende çok merak ediyorum bizede görmek nasip olur inşallahsevdigin yerde kalmak gibi bir huzur yoktur inşallah kalırsınız sizde orda temelli canım
Ben bunları görünce açıktım sanki öğlen vakti güzel gittiÇok güzel resimler canım
Arada öyle oluyor canım hepimize sakinleşiyoruz hasretten kaynaklanıyor sabırsızlıktan bütün bunlar az kaldı canım inşallah daha güzel şafaklar sayıcaz bundan sonra
canım ben başlamadım kırpık ıcın gecen sacım ıcın hakıkı badem yağı aldım.onu surucem uyumadan once bakalım senle aynı başlayalım ıstersen belkı bolelıkle bırakmamısta oluruz..
Olur canım sana bakarak bırakmam belki bende
kuzum sevdiceğini de al gel gezelim hep birlikteGünaydın arkadaşlar şafağımız 35
Bugün güzel vatanımızdan İZMİRdeyiz İZMİRimize selam yola devam
Eki Görüntüle 682240
Bakalım İZMİRimizin nesi meşhurmuş?
Izmir Saat Kulesi, Izmir Kadife Kale, Izmir Meryem Ana Evi, Izmir Kulturpark, Izmir Efes-Bergama Antik Kentleri, Izmir Balcova Kaplicalari, Izmir Kemeralti Carsisi, Izmir Camalti Tuzlasi ve Kus Cenneti, Izmir Cesme Kalesi, Izmir Kordon Boyu, Izmir Asansor, Izmir Kizlar Agasi Hani, Izmir Birgi Cakiraga Konagi, Izmir Kofte, Izmir Lokma ve Kemalpasa Tatlilari, Izmir Foca, Cesme, Seferihisar, Selcuk, Alacati Turizm Merkezleri
Benim bildigim birde İzmirin kızları meşhurdur maşallah güzel kızlar var genel olarak
Çok merak ettiğim gidipte görmek istediğim yerdir İzmir inşallah birgün nasip olur oraları görmek
canım benim farkındayım sen belli birsüredir iyi değilsin ama kendimizi bırakmıyoruz dimi bak eşin geldiğinde seni böyle görmesin çok üzülür hemen topla kendini az zaman kaldı kendimizle ilgilenmenin tam sırası sakın salmayın bırakmayın kendinizi allah acil şifalar versin. vücudumuzdaki halsizliğin en büyük sebebinin gönlümüzdeki yorgunluk olduğuna inanıyorum ama allah başka elem keder vermesin. kendine iyi gelicek bişeylerle meşgul ol başka çaremiz yok bu günleri kendimizi avutarak geçiricez. hadi bakıyım iyi haberlerinizi verin artıkkkk
kıyamam ben sana çok geçmiş olsun iyi bak kendine hemencik toparlan askerin sesini kötü duyarsa üzülür kuzucum.
bizimkininde 17si canım ama şafağımı değiştirmedim ben 16 sı gecesi bitiyor herşey 17 sine uçak biletini aldık 13:30 da burda kollarımın arasında olucak tek başıma gidicem havaalanına valla kimse kusura bakmasın annesi beraber gideriz falan dedi ama dün askerimede söledim tek gelicem diye oda herhalde yani ben söylerim onlara sen tek gel dediçok kötüyüm dimi ama napıyım öpmem koklamam lazım onuuuuuu
tuhaf oldum beeee gelince bol bol sever artık. bende nerdeyse hergece onunlayım rüyamda kimisini hatırlıyorum kimisi kesit kesit oluyor. özlem tavan yaptı hepimizde herşeyi rüyalarda yaşar olduk
günaydınnnn canım benimmm...
bugünki şafak anlamlı benim için sevdiğimi benden alan şehir izmir
ama bugünde geçip gidicek mecburrrrrr.... bu haftayı bitirdik yarın cuma h.sonları daha çabuk geçiyor. ve yeni haftaya başladığımızda nisanın 15. olucak ve yarısını bitirmiş olucaz evet sıkıştırıyor ama inanın geçip gidiyor az zamanımız kaldı kendimizi toparlayıp iyi bakmamız lazım. dün arkadaşım geldi bize hem sevindirdi beni hemde üzüldüm valla dobra bir arkadaştır kendisi öncelikle çok zayıfladığımı söyledi gözlerine inanamamış (1 ay kadar önce görüşmüştük bundan önce) dünyalar benim oldu valla ama gözlerim çok kötü görünüyomuş çökmüşçok kızdı bana sonra aynaya baktım gerçektende öyle ağlamaktan gözlerimin feri gitmiş yârim böyle görürse çok kızıcak üzülmiycem artık 1 ay kaldı o gelene kadar toparlanmaya bakıcamm valla
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın son ayrı geçirdigimiz zamanlar inşallah bundan sonra yanımızda olucaklar zor gündede güzel anlardadaKızlar günaydınn sabahtan beri zırıl zırıl ağlıyorum çok fena grip oldum yataktan kalkamıyorum askerimde benim sesimi böyle duyunca kahroldu yanımda olamadığı için iyice moralim bozuldu uyuyamadı bile ben hastayım diye :2:
Bugün benim memleketimdesiniz muhakkak herkesin görmesi gereken mis gibi bir şehir hepinizi beklerim
kuzum sevdiceğini de al gel gezelim hep birlikte
üzüldü bile kuzum ya grip oldum mu nasıl olduğumu bildiği için burda olamadığı için kahroldu :2:
tek başına git tabi kuzum bende tek gidicem
bizim 4 saatlik yol olduğu için otobüsle gelicek ve henüz otobüs seferlerini göremiyoruz 1 ay olduğu için
Peki ne zaman başlıyalım kuzumm
Canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsın son ayrı geçirdigimiz zamanlar inşallah bundan sonra yanımızda olucaklar zor gündede güzel anlardadaGeliriz kuzum gelmezmiyiz bize İzmiri gezdiren bir arkadaşımız var hemde nasıl güzel olur
Sen nezaman başlıycaksan banada uyar canım
Kızlar günaydınn sabahtan beri zırıl zırıl ağlıyorum çok fena grip oldum yataktan kalkamıyorum askerimde benim sesimi böyle duyunca kahroldu yanımda olamadığı için iyice moralim bozuldu uyuyamadı bile ben hastayım diye :2:
Bugün benim memleketimdesiniz muhakkak herkesin görmesi gereken mis gibi bir şehir hepinizi beklerim
büyük geçmiş olsunn arkadaşım..hava değişimlerine dikkat etmek gerekkk..
burcuozan a ..çook güzell tek karşılamaya gidiyomuşunn..imkanı olanlarr tek gitsiinn süper olurr o annn ....hayırlısıyla kavuşalım artııkkk..
sağol Zeynebim inşallah
ay valla ne güzel olur canım benim yazın atlayın gelin şöyle mis gibi bi İzmir turu yapalım
Sen nezaman başlıycaksan banada uyar canım
Kızlar günaydınn sabahtan beri zırıl zırıl ağlıyorum çok fena grip oldum yataktan kalkamıyorum askerimde benim sesimi böyle duyunca kahroldu yanımda olamadığı için iyice moralim bozuldu uyuyamadı bile ben hastayım diye :2:
bugün benim memleketimdesiniz muhakkak herkesin görmesi gereken mis gibi bir şehir hepinizi beklerim
üzüldü bile kuzum ya grip oldum mu nasıl olduğumu bildiği için burda olamadığı için kahroldu :2:
bizim 4 saatlik yol olduğu için otobüsle gelicek ve henüz otobüs seferlerini göremiyoruz 1 ay olduğu için
büyük geçmiş olsunn arkadaşım..hava değişimlerine dikkat etmek gerekkk..
burcuozan a ..çook güzell tek karşılamaya gidiyomuşunn..imkanı olanlarr tek gitsiinn süper olurr o annn ....hayırlısıyla kavuşalım artııkkk..
çok teşekkür ederim canım bu sene kendime hiç dikkat edemedim normalde hep sevdiğim uyarırdı ince giyindin şöyle böyle diye tek kalınca afalladım
canım cumartesı akşamı başlayalım kaç gun yapılıyor pekı hıc bılgın varmı?cumartesı akşamı neden sectım yarın evde yokum duzenlı yapalım dıyee
valla haklısın canım hiç dikkat etmiyorumcanım cumartesı akşamı başlayalım kaç gun yapılıyor pekı hıc bılgın varmı?cumartesı akşamı neden sectım yarın evde yokum duzenlı yapalım dıyee
canım gecmıs olsun dıkkat et ıyıleşş cabucakk bakım :26:sen cok hasta oluyorsun hıc dıkkat etmıyorsunn
çok teşekkür ederim ÖzlemcimHastalananlar olmuş gültencim,dimamm çok çok geçmişler olsun askerlerimizin gelmesine şurda ne kalmış gelsinlerde hepiniz turp gibi olursunuz351 lere baktımda Allah yardımcıları olsun gerçekten GEÇMİYOR DİYE ÇOK AĞLADIK, ZIRLADIK AMA GEÇMİŞ HAKİKATEN 347 leri okuyup az kıskanmıyodum demekki sıraylaymış kızlar sevinmeye çok az kaldı inşallah 30 dan geri saymaya hepimize hayırlı olsun
Hastalananlar olmuş gültencim,dimamm çok çok geçmişler olsun askerlerimizin gelmesine şurda ne kalmış gelsinlerde hepiniz turp gibi olursunuz351 lere baktımda Allah yardımcıları olsun gerçekten GEÇMİYOR DİYE ÇOK AĞLADIK, ZIRLADIK AMA GEÇMİŞ HAKİKATEN 347 leri okuyup az kıskanmıyodum demekki sıraylaymış kızlar sevinmeye çok az kaldı inşallah 30 dan geri saymaya hepimize hayırlı olsun
geçmiş olsun canım, sen sürekli böyle hastasın ama :26: dikkat et bak kendine, çok az kaldı askerlerimiz dönecek Allahın izniyle
bende bugün spora gittim sonra oturdum dizi izlemeye, bu saat olmuş hala dizi izliyorum..yok valla ben daha sınava falan giremem askerim burda yok, motive olamıyorum napim :84:
Canım insan gerçekten aglamaması gereken duruma bile aglıyor aslında bir dolmuşluk var sinir gerginligi falan kavuşmanın sabırsızlıgı ama biraz daha sabır inşallah atlatıcaz bugünleride
inşallah kuzummm inşallahhh
gültencim çok geçmiş olsun canım
buralarda iyice sessizleşmiş şafak fena sıkıştırıyor bizleri
evinin direği geliyor canım son 1 ayımız sonrasında kuş gibi hafifliceksin inşallah..kimseler yok topicte. bir ben varım kendi kendime konuşmaya alıştım zaten. konuşmayı geçtim sohbet bile ediyorum artık.insan yalnız kalınca her şey ne kadar farklı oluyor. şu tek başıma oturduğum koltuktan dünya bile farklı görünüyor. evin işi, dışarının işi, hormonal değişiklikler, hasret, yalnızlık, iş yerindeki stres, borçlar, okul... ne kadar da yoruldum. en uzun yalnızlığımız bu kadar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?