349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sadece abi değil gelinsin herkes inceleyecek :D

elif tatlım sen pogacayı yap onlar var yapma der ama yap sen banada aynsnı dedı yınede yapıcam sevınıyorlar gorunce bosver sen

bende baya güldüm canım :)))) bencede hem çok şirin hem de şık ol, eğer aile dediğin gibiyse canım yakası kapalı birşey daha uygun olur bencede... dikkat çekmemek açısından.
tamam o zaman ben doğruca koşup yapayım poğaçamı daaa yesin aşkımmm Eki Görüntüle 594163

sadece abi değil gelinsin herkes inceleyecek :D

elif tatlım sen pogacayı yap onlar var yapma der ama yap sen banada aynsnı dedı yınede yapıcam sevınıyorlar gorunce bosver sen

Ben daha mutfaktan salona çay taşiyamiyorum o kahveleri hem tasiycam bide egilip uzaticam bakalim hangisini yakicam :) prova yapmam laziim sanirim yoksa bi rezillik cikartirim bide inanilmaz sakarim benimkinin dukkaninda masaya carpip hep biseyler dusururdum bigün patladi artikk ' Oooh masallah gotunle daglar deviriyosun ' demistiii :D :D

bende baya güldüm canım :)))) bencede hem çok şirin hem de şık ol, eğer aile dediğin gibiyse canım yakası kapalı birşey daha uygun olur bencede... dikkat çekmemek açısından.
tamam o zaman ben doğruca koşup yapayım poğaçamı daaa yesin aşkımmm Eki Görüntüle 594163

Bunlara şirinlik pek işlemiyo valla, abisinin nisanlisi din kulturu ogretmeni, 2 senede 1 kez guldugunu gormedim olecek resmilikten sanki kasinti kasinti ayy suratsizz o da gelmez umarim. Anneside bu kiza bayiliyo kiz ne dese hemen yapiyolar el ustunde tutuluyo..

nekadar güzel herkesi yolculuk ve kavuşma heyecanı sarmış kekler poğoçalar yapılmış nekadar mutlu oluyorum okudukça allah ağzımızın tadını bozmasın mamalarınızı afiyetle keyifle yiyin inşallah. hayal ettiğiniz gibi bir kavuşma olur mutlu bir şekilde dönersiniz inşallah.

İnanma kuzum yap hic fazla olmazz, hic biseyde yok inanki benimkine goturdugumde kıtlıktan cıkmıs gibi yedi, ertesi gun 10 kez ellerine saglik diye aradi. Peynirli borekte olabilir, ben patatesli yapmistim yaprak sarmasiyla.

cnm benimkilerde yapma dedi haklısın onlar öle diyo ama bakalım napacaklar diye bekliyolar ee kaynana kısmı böle oluyor :D bende peynirli börekle mecimek köftesi yapacam...

cnm benimkilerde yapma dedi haklısın onlar öle diyo ama bakalım napacaklar diye bekliyolar ee kaynana kısmı böle oluyor :D bende peynirli börekle mecimek köftesi yapacam...

Benimkinin anasi pek mutfak isleriyle ugrasmaz, genelde babasi yapar. Kadin yerinden oynatmiyo bi taraflarini.

Gelinden beklenir zaten hersey bizimkilerden kimse yemin torenine gitmio istemdi kimseyi sizde 2 gun kargo suruyo pasta borek gomdersem bisey olurmu ki? 2 gun hangi sartlarda olucak soguk sicak hic bilemedm

Gelinden beklenir zaten hersey bizimkilerden kimse yemin torenine gitmio istemdi kimseyi sizde 2 gun kargo suruyo pasta borek gomdersem bisey olurmu ki? 2 gun hangi sartlarda olucak soguk sicak hic bilemedm

cnm yaa bana sorarsan kargoyla gitmez ulaşırmı ulaşmazmı ... yemin töreninden sonra gelecekse o zaman yapr yediririsin.. gelmiyeceksede yemin töreninden sonra çarşıya çıkabilecekler bi hafta sonu yanına giderken götürürsün..

Bunlara şirinlik pek işlemiyo valla, abisinin nisanlisi din kulturu ogretmeni, 2 senede 1 kez guldugunu gormedim olecek resmilikten sanki kasinti kasinti ayy suratsizz o da gelmez umarim. Anneside bu kiza bayiliyo kiz ne dese hemen yapiyolar el ustunde tutuluyo..

valla canım bencede biraz zormuş ama sen halledersin bence hepsini Eki Görüntüle 594169 bencede prova yapmanda fayda var canım o kadar sakarlık varsa, kaynananın gözü üzerinde olacaksa hemde diğer gelin varken, hiç telaş yapma zaten annende yardımcı olacaktırr çok güzel bir şekilde atlatacaksınn sonra da keyfini sürersin kuzum

cnm yaa bana sorarsan kargoyla gitmez ulaşırmı ulaşmazmı ... yemin töreninden sonra gelecekse o zaman yapr yediririsin.. gelmiyeceksede yemin töreninden sonra çarşıya çıkabilecekler bi hafta sonu yanına giderken götürürsün..

Yemin torenine gitmiyrz:(( aramizda 15 saatlik yol var ve ailem askere gitmeden olmaz dedi adini bile koyamadk:( hic goremiycem 5ay:( izinde kullanmiycak bi an once bitsin yeniden yeniden ayrilmak zor gelir diyo

valla canım bencede biraz zormuş ama sen halledersin bence hepsini Eki Görüntüle 594169 bencede prova yapmanda fayda var canım o kadar sakarlık varsa, kaynananın gözü üzerinde olacaksa hemde diğer gelin varken, hiç telaş yapma zaten annende yardımcı olacaktırr çok güzel bir şekilde atlatacaksınn sonra da keyfini sürersin kuzum

Umarim rezillik cikarmadan hepsini hallederim onlarda bi an once isteyip gitseler nolur ki uzattikca uzatirlaar :D İnsallah sorunsuz guzelce bu yük kalkar üzerimden :)

Günaydın cnım evet hergün konuşabiliyoruz o konuda sıkıntı yok dün akşam 40 dk konuşabildik ankesörlüden telefon işinide ilerleyen zamanlarda ayarlıcak inş
usta askerlerin hepsinde tlf varmış zaten o yüzden ankesörlüler boş oluyomuş yazıcı olmuş bide evrak işlerini yapıyorum dedi inş güzel geçer 4,5 ay :)

Gunaydin canim..bugun teslim oluyor benim nisamlimda..insallah mimar sinanda telefon konusunda rahattir..Aklima en cok takilanlardan biri bu konu:/ yazici olmasina sevindim cnm.yorulmaz iste:)

Bide ben susup susup bi anda patliyorum gelemem oyle sunu yap bunu yap islerine benimkide biliyo anasini azicik uyarir umarim :D

sen merak etme cnm sevdiceğin aranızdaki köprüyü kurar.. :) ama sende biraz sakin ol.. azcık tut çeneni.. bu konuda bende çok fenayım anam sorma.. :) sana diyorum ama bende içimde tutamıyorum.. :) benimki bazen şaşırıyo napacanı ama orta yolu buluyo.. :) bide benimkinin kızı yok anam görsen herşeyi oğulcuğu.. paylaşamıyoda.. :)

Yemin torenine gitmiyrz:(( aramizda 15 saatlik yol var ve ailem askere gitmeden olmaz dedi adini bile koyamadk:( hic goremiycem 5ay:( izinde kullanmiycak bi an once bitsin yeniden yeniden ayrilmak zor gelir diyo

canım geçenlerde kargo firmasını arayıp sordum ben yiyecek içecek götürmüyolarmış ama götüren firmalar elbet vardır mesela otobüslere falan veriyolar genelde o tarz şeyleri bi araştır sende istersen

cnm benim hiç üzme kendini sabırlı ol bak gelince herşey çok güzel olacak zaten anladığım kadarıyla sizin için askerde.. bizde adını koymadık askerlik için inşallah gelince... sen sakin ve sabırlı ol.. biliyorum burdan yazması çok kolay ama yapacağımız bişey yok.. sabır sabır.. :/

sen merak etme cnm sevdiceğin aranızdaki köprüyü kurar.. :) ama sende biraz sakin ol.. azcık tut çeneni.. bu konuda bende çok fenayım anam sorma.. :) sana diyorum ama bende içimde tutamıyorum.. :) benimki bazen şaşırıyo napacanı ama orta yolu buluyo.. :) bide benimkinin kızı yok anam görsen herşeyi oğulcuğu.. paylaşamıyoda.. :)

Dur bakalim benimki orta yolu bulabilicekmi, onlar aksilik yapmazsa benden sevimlisi olmaz valla :) hayirlisi olsun hakkimda o gün zaten benim fazla konuşma firsatim olmicak :) cumartesi tüm ayrintilariyla buraya yazicam zaten :) bakalim neler olucakk :)

cnm benim hiç üzme kendini sabırlı ol bak gelince herşey çok güzel olacak zaten anladığım kadarıyla sizin için askerde.. bizde adını koymadık askerlik için inşallah gelince... sen sakin ve sabırlı ol.. biliyorum burdan yazması çok kolay ama yapacağımız bişey yok.. sabır sabır.. :/

Anlamadiim benim zaten ailem askerligi bahane ederek uzatmak mi istediler cunku simdide hic konusu acilmio anlayamiyrm bi hevesle bekleyemiyrm bile:(( tabi askerime hic belli etmiyrm bu durumlari o gelir gelmez soz yapicaz diye gitti:( simdi ben cok garip bi muallaktayim karsilarina gecip soramiyrm bile bi gelsinde oldu adi:( bakalim daha neler olucak.....

Selammm canlarrr:)
Ershd canım panik yapma bende kahve mahve yapamam diodum ben,mkiler heycandan kahveden önce istedi:52::52: o engamede kahvede kaynadı :52:Gz açıp kapayana kadar oluverio herşey

:10:

Benimkinin ustada ilk günü bakalım nasıl geçecek ne görev vercekler:) Dün bi gitmiş herkes bunu bekliomuş bilgisayarcı senmisin nerde kaldın seni beklorduk falan die:51:

Back
X