35+1.haftada bebeğimin kalbi durdu

Dogum yaptinizmi gebelikde bir sorun yaşadınız mi benimde 3 ay oldu ama ben 6 ay sonra gebe kalmak istiyorum korkuyorum
Allah nasip ederse 12nisanda dogum yapacağım bu hamileliğim sorunsuz cok gUzel geçti herşeyimiz normal.herseyim.SORUNSUZ ilerlio inşallah da doğduktan sonrada bi sıkıntı cikmaz doktor da bize 6ay sonra.tekrar denemelisiniz demisti ama korunmama.ragmen hamile.kaldim korkma rabbimden gelene raziyiz bence dusunmeye başla denemeye baslayin derim.ama.oncesinde folik asite basla.b12 ne baktir kanin sekerin rahimin uygunmu baktir derim.benim.sadece b12im.eksikti onuda.igneyle hallettik simdi doğumu bekliorum rabbim.inslalah bu.sefer saglikla.kucağıma.almami nasipneder die.dua.ediyorum

Suan bunu ağlayarak okuyorum rabbim evladini sans bagislasin ins. Yuzun onunla gulsun isteyen herkese banada nasip etsin benimde b12 eksikligim var ilac kullanscm bana doktorum kan sulandiricida kullan dedi ins. Iyi bi doktor bulup gidecm

Suan bunu ağlayarak okuyorum rabbim evladini sans bagislasin ins. Yuzun onunla gulsun isteyen herkese banada nasip etsin benimde b12 eksikligim var ilac kullanscm bana doktorum kan sulandiricida kullan dedi ins. Iyi bi doktor bulup gidecm
Amin insallah canim insallah sende en yakin zmanda hamile kalırsın da saglikla.kuçağına almak.nasip.olur hepimiz.tum.isteyen dua bekleyen anneler icin.dua ediyorum

Bende bebegim 18 ocakda sezeryan ile 27+6 olarak dogurdum 4 gun yasadi vefat etti doktor 1 yil korun dedi bende hemen istiyorum siz hamile kaldinizmi doktor size ne kadar sure verdi
Merhaba mesajın üstünden çok zaman geçmiş ama sormak istedim neden bebeğinizi kaybettiniz bende de erken doğum yaptım nedeni belli değil bende kaybettim tekrar bebek istiyorum ama insan çok korkuyor

Merhaba mesajın üstünden çok zaman geçmiş ama sormak istedim neden bebeğinizi kaybettiniz bende de erken doğum yaptım nedeni belli değil bende kaybettim tekrar bebek istiyorum ama insan çok korkuyor
hamilelipimde tansiyon yüksekliği yaşıyorum ilaç kullanmıyorum normal gidiyordu herşey.. Tansiyon yüksekliğine bağladı dr um.. Olacağı varmış artık öyle düşünüyorum.. Doğumdan 3ay sonra hamile kaldım şuan 6aylık Bi kızım var şükürler olsun

Ya çok sevindim sağlıcakla büyütün sezaryen mi oldu normal doğum mu

Benim bebeğinde doppler akim kaybı ve preeklemsi var Di o yüzden Erken doğum oldu sezeryan ile 4 gün yaşadı sonrasında 5 ay sonra hamile kaldım dusuk.dozda pihtilasma cikti kan sulandırıcı iğne ve ilaç aldım tansiyon takibi yaptım 39 haftada sağlıkla kızımı kucagima aldım darısı sana canim

Çok sevindim çok teşekkür ederim iyi tarafınız sebep var ortada bende sebep yok ve neye göre tedavi uygulanacak belirsiz

kaç ay sonra hamile kaldınız? sezeryanmıydı ılk dogum

Merhaba bende bebeğimi kaybettim preaklemsiyle 26 haftalıkti 3ay oldu doktora gittim hiç bir sıkıntı olmaz dedi sezeryandan 3 Ay sonra hamile kalınabilirmis ama bende çok korkuyorum bir sıkıntı olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…