35-40 günlerde adet olanlar,geç döllenme ile hamile kalanlar burayaaaa...

Her zaman ortalama 38 gunde bir adet olurum. Ekimde evlendim, hamileligimi ogrenmeden onceki en son adetimi 6 subatta gordum. Ruyamda gordugum minisime guvenerek Martin 16sinda idrar testi yaptim pozitif cikti, ertesi gun de doktor onayladi:) :nazardegmesin:

Kızlar meraba bana da cvb werin lütfen bende 35 günde bi adet oluyorum 13 aralıkta oldum en son ve bugun ocak 20 daha olmadım 3gündür ara ara sarı ve pembe akıntım war hiç bi adet belirtim yok merak ettiğim şu eğer hamileysem 35 günü tamamladıktan sonra mı belli olur yoksa daha önce mi

kızlar sizleri o kadar iyi anlıyorum ki hamile kalmam benimde 12 ayımı aldı ilk bebek istediğimizde herşeyin normal olduğunu düşündük ama adetlerim benimde düzensizde hatta bazı aylar adet olmadığım bile oldu bazen 15 günde bir adet oldum doktora gittiğimde pko tanısı konuldu buda yetmezmiş gibi erkek interfilitesiylede baş etmek zorunda kaldık ben kolemen kullandım 2 tane yumurtam oluştu eşim için bir süre bir çok kür felan uyguladık ve hep böyle olmayacak tüp bebekle bile olma ihtimalini düşük bulurken doktorum 12. ayın sonunda beni yumurta takibine aldı adetimin 17 gününde aşılamam yapıldı ki ihtimal eşimden dolayıda çok düşüktü 12 ay boyunca adetim her geciktiğinde belki günde 3 kez test yapıordum ama her defasında hüsranla sonuçlanıyordu adetime 5 gün kala kan testine gittim her ay nerdeyse bıkmadan usanmadan ama aşılama olduğum ay sıkılmıştım artık düşünmek istemiyordum hamile kalamama fikri beni çok olumsuz yönde etkiliyordu eşimde her fırsatta yıkılıyordu onuda bu şekilde görmek gerçekten beni çok üzüyordu 19 mart son adet tarihimdi 19 nisanda okuldan eve dönerken ki tamamen olmayacak yine negatif dir düşüncesiyle her seferinde 3 5 tane aldığım testen sadece bir tane aldım eve geldim testi yaptım ama sonuca bakmadan bıraktım bir köşeye nasılsa negetiftir diye sonra bir baktım kıpkırmızı çift çizgi kendime gelemedim kalbim çıkıacak sandım eşimi aradım dayanamayıp telefonda söyledim konuşamadı kan testine gittik sonuç 938 di ve şimdiş kızımı kucağıma almama son bir hafta kaldı o yüzden umudunuzu kaybetmeyin bir şekilde gelecekler ama gelecekleri zamanı bekliyorlar ben buna çok inanaıyorum umarım en kısa sürede hepinizin güzel haberlerini alırım. benim içinde dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Merhabalar bu mesaj çok eski tarihli şuan aktifmisiniz bilmiyorum ama durumum sizinkiyle aynı pcos var esimdede sıkıntı var yaptığınız bütün tedavileri bende uyguladım şuan biraz gecikmem oldu ümitlenmeye bile korkuyorum .Siz nasıl hamile kaldınız ilaç tedavisi yaptınız mı yada evde kür gibi yardımcı olabilir misiniz çok ihtiyacım var sizin yazılarınızı görünce ağladım bir ümit doğdu içime

Back
X