35-40 Yaş üstü Anne Olmak Isteyenler

sevimezgiciğim,
benim bir tüpüm tıkalı diğeride biraz tıkalıymış. 1. denemem olumsuzdu 2.yi denememk isitiyorum ama hem maddi hemde sıkıntılı dönemlerden dolayı bekliyorum 1. yi deneyeli 7ay olcak nerdeyse napcam bilemiyorum.

Gamzecigim, benim sol tüpüm tikali, gerçe doktor emin degildi çünkü spasmda olabilirmis. Doktorum laparoskopi öneriyor ama hiçte yaptirmak istemiyorum. Laparoskopi ameliyati oldun mu ?

tup bebek tedavileri interneten okudum ve çok yuksek rakkamlar isteniliyor. Seni çok iyi anliyorum. turkiyede yasamiyorum ama bu tedavileri sigorta hastaneleri karsilamiyor mu ? Allah yardimcin olsun, insallah sende yakin bir zamanda bebegine kavusursun. YUCE RABBIM tum bebek isteyenler nasip etsin.

Slm ayni kaderi paylasan arkadaslar . Aranizda ben de varim. Allah cocugunuz olanlarin cocuklarini anneli-babali buyumeyi nasip etsin.2-cisini nasip etsin. Olmayan benim gibi umut edenlere Allahim ne olur hamile kalip anne olma tadini yasatsin! 35 yasindayim. tup bebege giremedik.yumurtalama olmuyordu.seneler sonra sansiniz var demislerdi...... Suan 10 sene tedaviden sonra patladim psikoloji yardim almasam galiba durumum kotu. herkezden herseyden bezmis durtumdayim....

Arkadaslar tupler tikali olsa tedavileri var. tedavi sonra acilma sansi var.Birsure tedaviler var.Lutfen yumurtalamaniz normal ise tedavi olun. Allah herkeze yardimci olsun.

Slm ayni kaderi paylasan arkadaslar . Aranizda ben de varim. Allah cocugunuz olanlarin cocuklarini anneli-babali buyumeyi nasip etsin.2-cisini nasip etsin. Olmayan benim gibi umut edenlere Allahim ne olur hamile kalip anne olma tadini yasatsin! 35 yasindayim. tup bebege giremedik.yumurtalama olmuyordu.seneler sonra sansiniz var demislerdi...... Suan 10 sene tedaviden sonra patladim psikoloji yardim almasam galiba durumum kotu. herkezden herseyden bezmis durtumdayim....

Arkadaslar tupler tikali olsa tedavileri var. tedavi sonra acilma sansi var.Birsure tedaviler var.Lutfen yumurtalamaniz normal ise tedavi olun. Allah herkeze yardimci olsun.

sevgili kukacıım.. hoş geldin formumuza....sen de yumurtlama olmamasına üzüldüm...tıp çok hızlı ilerliyor.. umarım senin sorununa da en kısa zaman da çözüm olacak tedaviler bulunacaktır.
rabbimin takdiri... ol derse olur...rabbim sana da anneliği tattırsın...
sevgiyle kal.

Dua edelim arkadaslar dua edelim................................ Baska sare yok........................Allahtan baska yardim edebilecek kimse yok........................................................................................

Slm umitim! canim dualarimizi allah kabul etsin! Bugunden baslayarak kendim nerde hata yaptim dualarimin kabul olmasi icin elimden gelen herseyi yapacagim. Zamanim var redaviler sonuc verebilir. Dogal yolla tedavilere de devam edecegim. Olacak Arkadaslar. Allah nasip eder Kendimi aldatiyormuyum diyorum ama guzel hisler var onceleri olmamis hisler bu bosuna olmamasi gerekir.Allah hepimize yardim etsin .Dua edelim

Slm arkadaslar oncelikle ioga derslerini almak icin bazi yerlere telefon actim.Dogru nefes almayi ogrenmek istiyorum. Ne yapmam gerektigini siralayarak yazdim. Arkadaslar zaman bulacagim.Moralim guzel. Anne olabilmek icin tedavi disinda kendim harekete gectim Allah yardimcim olsun diyorum kendime.Sonus ne olacak sizlere yazacagim. Gorusmek uzere.Kendinize iyi bakin.

günaydın arkadaşlar....
aysenur aminesucuğumm... tedavin hayırlı, bebişli ve son tedavin olur inşallah... tedavi aşamalarını takip edeceğim.. tedavinin her aşamasında bize güzel haberler getirmen dileğiyle ...

kukacığım yoğa dersini stresten uzaklaşmak için mi almak istiyorsun..

günaydın arkadaşlar....
aysenur aminesucuğumm... tedavin hayırlı, bebişli ve son tedavin olur inşallah... tedavi aşamalarını takip edeceğim.. tedavinin her aşamasında bize güzel haberler getirmen dileğiyle ...

kukacığım yoğa dersini stresten uzaklaşmak için mi almak istiyorsun..

Yoga stressten once dogru nefes alabilmeyi ogretiyorlar (hareket halinde ve oturarak yururken). Allaha sukur nefes aliyoruz dogru aldiginizda kan dolasini ve akcigere guzel etkisi olur.
Ornegin: sabah kalktiginizda yavas 3-4 kere nefes al sonra biraz nefesi 10saniyeye kadar tutmak gerekir bunu 3-4 kez yapilacak sonra cokcok hizli 3-4 kez yapilir.Sasirirsiniz Surekli yapinca beyine birsey gittigini hisedersiniz.

Bunlari son zamanlari hergun yapamiyorum Ama aklima gelince yapiyorum. derslere basliyim sonra sagligima az olsa bile etkisinin olup olmadigini yazacagim gorusmek uzere

Canlarım daha hastalanmadım, beklemedeyim, ama tedavim sırasında sanırım görüşemeyeceğiz, çünkü annemde kalacağım, ormanlık, yeşilin doğanın içerisinde stresten uzak bir süreç geçirmek istiyorum, inşallah hayırlı bir netice ile döndüğümde sizlerle paylaşırım, ama daha evimdeyim, Allahım buradab birbirine dualarını eksik etmeyen herkese yardımcı olsun, AMİNNNNN

Gamzecigim, benim sol tüpüm tikali, gerçe doktor emin degildi çünkü spasmda olabilirmis. Doktorum laparoskopi öneriyor ama hiçte yaptirmak istemiyorum. Laparoskopi ameliyati oldun mu ?

tup bebek tedavileri interneten okudum ve çok yuksek rakkamlar isteniliyor. Seni çok iyi anliyorum. turkiyede yasamiyorum ama bu tedavileri sigorta hastaneleri karsilamiyor mu ? Allah yardimcin olsun, insallah sende yakin bir zamanda bebegine kavusursun. YUCE RABBIM tum bebek isteyenler nasip etsin.

SEVİMEZGİCİĞİM,
Doktorum banada latroskopi dedi ama sonra dediki açılmaya bilir sonra neden açılmadı dersin birde boşuna ameliyat olup ameliyat işkencesi çekeceksin hiç gerek yok hemen tüp bebeğe geçelim dedi. Evet türkiyede 40 yaşa kadar SSK bir miktarını karşılıyor ama hepsini değil. Hayırlsı Allahım herkese nasip etsin

Benden başka bu yaş grubundan anne olmak isteyen yok galiba...... senağlama

var arkadasim bende varim 15 senedir bekliyorum hep ayni seye dua ediyorum 36 yasinda oldun artik beklemek beni bitiriyor.hani kendiliginden bi gelse ben onun icin onca seylere katlandim5 kere tüp bebek yaptim yikildim. yavrum oysa sen oldugun yereden gelecen diyorum zor degil gel hadi ne olur,diyorum ama korkuyorum, ya ordada yok yoksa diye. rabbim kimseyi bilinmeyen sorularla basbasa birakmasin cevapsiz sorular cok zor yanlizlik zor.rabbimden diledim bir dilek rerkeze versin insallah

Merhaba arkadaslar

aysenurçum insallah hayirli haberlerle aramiza donersin.

canyoldasim foruma hos geldin. Ne zaman biticek bu bekleyis. Her ay umitlenmek, her ay beklemek insani yipratiyor, insallah YUCCE RABBIM kucagini bos birakmaz ve bir gun bebegine kavusursun.

var arkadasim bende varim 15 senedir bekliyorum hep ayni seye dua ediyorum 36 yasinda oldun artik beklemek beni bitiriyor.hani kendiliginden bi gelse ben onun icin onca seylere katlandim5 kere tüp bebek yaptim yikildim. yavrum oysa sen oldugun yereden gelecen diyorum zor degil gel hadi ne olur,diyorum ama korkuyorum, ya ordada yok yoksa diye. rabbim kimseyi bilinmeyen sorularla basbasa birakmasin cevapsiz sorular cok zor yanlizlik zor.rabbimden diledim bir dilek rerkeze versin insallah

can yoldaşım... aramıza hoşgeldin .. inşallah burda güzel paylaşımlarımızla minik mucizeni kavuşursun..daha vakti zamanı var demek ki ... rabbim hepimize sabır versin. beklemek zor..

aysenur amine su'cuğum tedavin hayırlış bebişli olur inşallah.. güzel haberlerini bizimle paylaşacağın günü sabırsızlıkla bekliyoruz. yolun acık olsun bacım...

kukacığım.. yogayı çok duymuştum ama ne olduğu hakkında hiç bilgim yoktu.. hayat insana herşey öğretiyo.. daha neler öğrenecez bakalım bu uğurda....

sevim ezgiciğim sen nasılsın bacım.. nasıl gidiyo hayat...

Back
X