Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım daha hastalanmadım, beklemedeyim, ama tedavim sırasında sanırım görüşemeyeceğiz, çünkü annemde kalacağım, ormanlık, yeşilin doğanın içerisinde stresten uzak bir süreç geçirmek istiyorum, inşallah hayırlı bir netice ile döndüğümde sizlerle paylaşırım, ama daha evimdeyim, Allahım buradab birbirine dualarını eksik etmeyen herkese yardımcı olsun, AMİNNNNN
var arkadasim bende varim 15 senedir bekliyorum hep ayni seye dua ediyorum 36 yasinda oldun artik beklemek beni bitiriyor.hani kendiliginden bi gelse ben onun icin onca seylere katlandim5 kere tüp bebek yaptim yikildim. yavrum oysa sen oldugun yereden gelecen diyorum zor degil gel hadi ne olur,diyorum ama korkuyorum, ya ordada yok yoksa diye. rabbim kimseyi bilinmeyen sorularla basbasa birakmasin cevapsiz sorular cok zor yanlizlik zor.rabbimden diledim bir dilek rerkeze versin insallah
slm kuka desdegin icin sagol inan evliligimin ilk 5 yili bunun ne demek oldugunu anlamadik, sonra biseyler yapmamiz gerekdiginin farkina vardik cunkü ne oldugunu biliyorduk ama umursamiyorduk,ve baslayan tedavi acilar iyneler yipranis ve bir hicle bas basa kalmak,tabi umutum hic bitmedi ama her sey zamaninda diyorlarya dogru simdi o iyneleri bidaha yapamam gibi. ben kendime iyne vurmayi yavrum icin ögrendim.herkez diyordu ay delimisin bi dr.git yapsin, ama ben onun icin herseye hazirdim.dilegim rabbimden insalah herkezin umutla bekleyisi mutlulukla biter
35-40 lık çıtır anne adayları bu gün nasıllarmış........