35-40lı yaşlarda anne olmak imkansız mı?

Çocuğa ilgi sevgi verebilecekseniz, Geleceğini kurmak için çabanız olacaksa, kendini güvende hissedeceği huzurlu bir yuva verecekseniz yaşın önemi yok. Ülkemizde nedense yaşa takıyor insanlar ama ama bence bu saydıklarım çok daha önemli.
Yani genç bir anneye doğmak ama sabaha alşam anne baba kavgasını dinleyip korkması daha mı iyi mesela? Evlilik kurtulsun diye çocuk yapılan bir toplumuz neticede.
Ben 29umda evlendim ama 32imde hazır olduk ve yaptıl mesela. Gayet de enerjim var fena da gitmiyoruz bence.
Bende 28 yasındayım. 1 ay sonra nikahım var. Bende 32 den sonra yapsam gec olurmu kpssye falan hazırlanıcam.Ögretmenım atanmak istiyorum. Kaynanam falan yok yasınız geldı falan dıyor. Akrabalarda öyle. Emınım evlenince cocuk dıye basımın etını yıycekler.ama ben ve nısanlım ıstemıyoruz

Bende 28 yasındayım. 1 ay sonra nikahım var. Bende 32 den sonra yapsam gec olurmu kpssye falan hazırlanıcam.Ögretmenım atanmak istiyorum. Kaynanam falan yok yasınız geldı falan dıyor. Akrabalarda öyle. Emınım evlenince cocuk dıye basımın etını yıycekler.ama ben ve nısanlım ıstemıyoruz
Bunun kararını siz vermelisiniz elalem değil.
Bana da söylediler. Hatta doğum kontrol hapı aldığımı anlayan kayınvalidem o kısır yapar demişti😄
Kulak asmadık. Biz iki yaz en azından başbaşa tatil yapmak istedik.
Ki doğru kararmış, çocuktan sonra ilişkiler çok zorlu günlerden geçiyor. tatlı zamanları yaşamadan paldır küldür dalmamak lazım bence

Hiiiç üzülmeyin. Nasibinizde varsa olur. Ben yirmi yıl her türlü tedaviyi denedim. Neler çektiğimi bir ben bilirim. Ne acılar hayal kırıklıkları... Sonra bıraktım tedaviyi. Umut hiç bitmiyor ama çok zayıfladı.sonra rabbim bana en güzel hediyeyi verdi.
Kırk üç yaşında anne oldum. Şimdi oğlum altı buçuk yaşında.
Allah dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah size de...

20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Benim akrabalarım 40 lı yaşlarında anne oldular . Doktor demiş hatta ,çok zor olmaz diye . Ama bir mucize oluverdi:)

Bunun kararını siz vermelisiniz elalem değil.
Bana da söylediler. Hatta doğum kontrol hapı aldığımı anlayan kayınvalidem o kısır yapar demişti😄
Kulak asmadık. Biz iki yaz en azından başbaşa tatil yapmak istedik.
Ki doğru kararmış, çocuktan sonra ilişkiler çok zorlu günlerden geçiyor. tatlı zamanları yaşamadan paldır küldür dalmamak lazım bence
Benim kaynana da kılıf kullanırsanız kısır kalırsın demişti 😑 halbuki ne kadar ayıp ya benim mahremim . Mahremiyetin ırzına geçiyor bunlar.

20li yaşlarımda olamadım. Bu da evliliğime sebep oldu. Ama işte hala bir umut, belki, belki. Bilmiyorum 40lı yaşlarına doğru anne olanınız var mı? Doğal yollarla mı yoksa tedavi ile mi? Çok üzülüyorum. Akrabam yok. Arkadaşlarım yok. Hayatta yalnız kalmaktan çok korkuyorum.
Üzülmeyin. Benim çocuğum var bir tane yine o korku oluyor. Umarim olur sizinde çocuğunuz. Ben de isterdim 2.yi hatta 3.yü benim uygun huzurlu bir ortamim olmadı malesef. Iyi bir eş çıkarsa zaten o iyi olunca hersey kolaylaşır. Eşin iyi degilse 20 yaştada zor

Hiiiç üzülmeyin. Nasibinizde varsa olur. Ben yirmi yıl her türlü tedaviyi denedim. Neler çektiğimi bir ben bilirim. Ne acılar hayal kırıklıkları... Sonra bıraktım tedaviyi. Umut hiç bitmiyor ama çok zayıfladı.sonra rabbim bana en güzel hediyeyi verdi.
O kadar sevindim ki sizin adınıza

kendiliginden mi oldu

Benim müşterim 55 yaşında doğum yaptı menepoza girdim diyordu dr gittiğinde 5 aylık hamile olduğunu öğrenmişti rabbim yeterki ol desin isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

Back
X