Evet maesef 35 dar 36 bol geliyor.Ayakkabi almak benim icin kabus..İs gorusmesine gidicem topuklu ayakkabinin biri dar biri bol ayagimdan cikar.Pahali markalarda bazen ouyor ama suan alamam Benim durumumda olanlar nerelerden aliyorsunuz.İnternetten hic alsveris yapmadim guvenli olmaz diye hemde denemeden birsry nasil alinir vs...
alıp daralttırırsın canım. içine bişeyler koyuyolar ayakabının küçülüyor. belli markalar büyükler için ürettiklerini çocuklar için de üretiyo rengine kadar aynı oluıyo onlara bakabilirsin. yopuklu ayakkabıları bilekten baglamalı sec. yeni modellerde cok böyle onlar cıkmaz buyuk bile olsa
alıp daralttırırsın canım. içine bişeyler koyuyolar ayakabının küçülüyor. belli markalar büyükler için ürettiklerini çocuklar için de üretiyo rengine kadar aynı oluıyo onlara bakabilirsin. yopuklu ayakkabıları bilekten baglamalı sec. yeni modellerde cok böyle onlar cıkmaz buyuk bile olsa
Gayet bulunuyor hatta benimde ayagim kucuk mesela 36 begenirsem :) hemen gidiyorum 1 numara kuculturuyorum. Icine tabanlik tarzi bir seyler koyuyorlar. Yani cozumu var cogu sitede de bucuklu numara satiliyor.
Silikon ön tabanlıklar var onlar yarım numara küçültüyo ( her ayakkabıcı satıyo )
Silikon tam tabanlıklar var onlarda 1 numara küçültüyo
Bi de pamuk mudur kağıt mıdır öyle nişi var sadece ayak parmakların kadar onuda ayakkabının içini çıkartıp yerleştiriyorlar yaklaşık yarım No küçültüyo buçukları Alman'a gerek yok
Benim ayaklar da 34.5 daha beter...
Ayakkabıya kalıp koydurmayın ayağı yukarı itiyor hiç hoş olmuyor. Defalarca yaptırdım hep ayağımı vurdu. Ben numaraları hotiçten bulabiliyorum bazen...spor ayakkabıyı da çocuk reyonundan alıyorum.
Evet maesef 35 dar 36 bol geliyor.Ayakkabi almak benim icin kabus..İs gorusmesine gidicem topuklu ayakkabinin biri dar biri bol ayagimdan cikar.Pahali markalarda bazen ouyor ama suan alamam Benim durumumda olanlar nerelerden aliyorsunuz.İnternetten hic alsveris yapmadim guvenli olmaz diye hemde denemeden birsry nasil alinir vs...