35,den sonra üniversite

hiç başvurdun mu işe canım?
yani uzun yıllar deneyimin ve referansın varsa büyük yerlerden de iş bulabilirsin bence.
başvuru sürecini ciddiye alman ve her başvurduğun yereşirketi ve pozisyonu tam detaylı öğrenerek başvurman gerekiyor.
Ama ben yazılımcıyım mesela, bizde diplomasız alaylı çalışan çoktur, ki bazı örnek kişiler çok çok iyi şirketlerde aklımın almadığı maaşlara çalışıyorlar.
Senin için de böyle imkanlar olabilir.

okumak dersen ise, şöyle yapabilirsin.
oğlun da küçük,
4 yıllık üninin ilk 2 yılı sadece okula odaklanırsın, kalan zamanında oğlunla geçirirsin, sonraki 2 yılda da iş hayatına dönmen gerekir.
Çünkü diploma tamam iyi hoş da, o arada olacak olan 4 yıllık meslekten ayrılık da sıkıntıya sokabilir, hem yaş da malum geçiyor, buna da dikkat ediyor ik.

Olur, çok da güzel olur. Yolunuz açık olsun. :)

olur wolf olur
36 yaşındayım üni. 1 sınıf öğrencisiyim aöf ama benimki
hatırlarsın 2,5 yaşında kızım var

ama ben çalışamıyorum ders falan kafam alacak çalışsam ama canım da istemiyor
ben bile kalkıştıysam senin hayde hayde kalkışman gerekir

Niye olmasın?
Ben de 35 yaşımdayım .AÖF Sosyoloji 2.sınıftayım.
Biraz daha zorlasam örgün kazanırdım. Ama küçük çocuk hamilelik derken bu kadarcık oldu.
Abim 46 yaşında. 2 yıllık Radyo tv okudu örgün.
Şimdi sağlık okuyor 2.sınıfta. ilk dönem onur belgesi aldı.
Ha bu arada Kpss de girdim 72 aldım.
Hiç ders çalışmadım. Türkçe ve genel kültürle oldu ne olduysa.
Matematikten bir b.k bildiğim yok.
Sadece çarpım tablosunu biliyorum.
8×9 kaçtı la sahi?

40 yaşında hayata aynı devam etmek mi?
Yoksa istediğini yapmış olarak devam etmek mi? Seçim sizin. Hiç bir şey için geç değil.

Grafik Tasarım bölümleri yetenek sınavıyla alıyor zaten, yani barajı geçmek yeterli oluyor. E işiniz buysa yetenek sınavını da geçersiniz bence. Yine de bu sınavlar için açılan kurslar oluyor onlara akşamları veya haftasonu bir saatliğine giderseniz daha iyi olur. Sınav nasıl oluyor, ne gibi bir beklentileri var Vs öğrenmek adına iyi olabilir. Ona zaman ayıramam derseniz de facebookta yetenek sınavına katılacak kişilerin açtığı gruplar oluyor onlara katılıp fikir alışverişi yapabilirsiniz. Bence eğitim için hiçbir zaman geç değildir. Umarım başarılı olursunuz...

Olur olur, destek de olduktan sonra azmin elinden kurtuluş yok. Kolay gelsin, başarılar diliyorum şimdiden. :)

2. 3. Sınıflar biliyor çarpım tablosunun hepsini youtube de çok iyi hocalar var açıkçası kafamda hesap yapıyorum bende :) hep ezberci sistemin magduruyuz :/

Eşiniz destense olur. Arkadaşım 2 çocukla okumak için gebzeden istanbula geliyor hergün biraz zorlayıcı olabiliyor ama içinizde varsa kesinlikle bunun yaşı yok. Siz istedikten ve eşinizde destek olduktan sonra yapmamaniz için hiç neden yok. Ben bile heyecanlandım. İnş herşey istediğiniz gibi olur.

Hemde nasıl güzel olur.

Sende kendimi gördüm, büyük abim okusun iş sahibi olsun diye ne paralar harcadılar, sonuç sıfırr, ben doğunca başlamış annem çeyiz yapmaya, lise sonlara doğru aklıma evlilik soktular ufaktan ufaktan, okul bitince evlenmek zorundasın! Ama bizim istediğimiz kişiyle! Oysa okumayı ne çok istiyordum. Eşim okutmak istedi tevafuk buya grafikerlik okuluna başvurdum fakat okul başka şehirde olduğu için ve çocuklarımı emanet edeceğim kimse olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldım. Nerde okumuş bayan görsem duysam hüzünleniyorum, bende isterdim mühendisim, doktorum demeyi. Lütfen kendinize ve çocuğunuza bu güzel iyiliği yapın. Bundan daha güzeli olamaz , ve ben inanıyorum, siz başarırsınız!!!

Olur. Çok da yakışır. Kendi bölümünüzde zaten işin uygulamasınız zaten iyi bilen biri olarak okursanız acayip havalı bile olur diyorum hatta.

Şimdiden hayırlı olsun

Benim başım kaldırmıyor ama 30 yaş üstü dış hekimligi ,eczacılık , tıp okuyanları bizzat tanıyorum.

Ben universitedeyken sinifimizda bir ablamiz vardi 55 yasinda idive oldukca yuksek bir ortalamayla mezun oldu. Siz yeterki isteyin başarabilirsiniz. Ne guzel düşünmüşsünüz ben de tekrar okumak istiyorum ama su an tam hazır degilim. Okuyun lütfen sinava da az kaldi hemen alin kitaplari başarırsınız bence. 4 ay sonra guzel haberlerinizi yazarsiniz insallah

çok yakınımın komsusu kadın asker eşi ve ev hanımı

sınava giriyor tıp kazanıyor ve bitirip dr oluyor

bu gerçek inana bana , hiçbirşey imkansız değil , ki onun yaşı da küçük değil yani

hiiç geç değil, 55 yaşında tıp okuyan tanıdığım da var benim.. lütfen hayalinizi ertelemeyin :)
Gerçekten o tanıdığınızla tanışmak konuşmak isterdim.. Tam da aklımda bu aralar bu yaştan sonra tekrar sınava girsem tıp okusam yapabilirmiyim düşünceleri vardı ki bu konu çıktı karşıma bugün.. 37 yaşındayım mali müşavirim.. ama çocukluk hayalim olan tıp okumayı gerçekten çok istiyorum.. bilmem nasıl olur ama gerçekten bu sıralar kafam bu konuyla çok meşgul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…