35,den sonra üniversite

35 den sonra da 45 den sonrada sen ne zaman istersen o zaman sana uygun olan aslında zararın neresinden dönsen kardır bırak annene kinini bir kenara okumaya bak şükür benim ailem beni okuttu yüksek lisansı kendi istediğimle koca evinde yaptım olabilen şeyler tabi ev sorumluluğu çocuk eş okul biraz yoruyor ama yapılmayacak şeyler değil emin ol yolundan sakın dönme

Hem calısan hem sınava hazırlanan biri olarak olur diyorum.ama nacizane fikrim matematiği eşinizden değil bir hocayla öğrenmeniz :) matematik hallolunca üniversite sınavı sizi zorlamaz.

Esin de tam destek veriyormuş ne guzel. Hic dusunme bile. Neden olmasin? Ben de 28 yaşından sonra tekrar girip ispanyol dili ve edebiyati okuyacagim zevkine :)

Komsum 47 yasinda örgün ilahiyat okuyor ve dersleri sinifindaki kucuk kizlardan kat kat iyi..ben olur diyorum -ki ilahiyat gercekten zor bir bolüm hele arapcasi ölüm gibi ona ragmen okuyor 2 cocuklu

Bence siz yaparsınız.. Eşinize de helal olsun diyorum adam gibi adammış.. Burda bunca kötü şey okuduktan sonra size verdiği destek beni çok duygulandırdı gözlerim doldu..

Olur olur buradan olacak hissettim ben evvelAllah .esinin destegi varsa zaten gerisi muhim degil.bi abla en az 45 vardir cunku cocuklari lisede unv falan.lisansi bitirdi gecende mulakata girmis gecmiste memur olma yolunda ilerliyor simdilik.ama azimli zeki kendini gelistiren biri idi

Eşinizde destekmiş okumanın yaşı yok azminiz ve kararlılığınızla bu işin üstesinden gelirsiniz.
Misal ben 40 yaşındayım ve Tarih okuyorum ikinci öğretim ve çalışıyorum, 10 yaşında oğlum var o bile ama anne sen çok büyüksün kitaplarla okulamı gidiceksin dedi eşim tamam dedi ama neden tamam dedi nasıl olsa kazanamaz gözüyle baktı kazanınca adamın nutku tutuldutamam dediğine pişman oldu ama iş işten geçmişti üniversite mezunuyum ama Tarih hep içimde kalmıştı.Biraz zor oluyo ama oluyo kendinize inanın azminizle herşeyi başarırsınız.Başarılar diliyorum

Bak şimdi.....çok heyecanlandım senin için!!Güzel haberlerini bekliyorum

Okumanın yaşı yok
Ama artık acikogretimde de çok güzel bölümler var uzaktan eğitimle de. Onları hem kazanmak hem okumak kolay.
Böylelikle düzeninin de çok bozulmamış olur

Benimde dedem bırakmadı üni okumamı.. babamda hiç bişi demedi.. ama şimdi bütün kuzenlerimi özel üni gönderiyo.. bende yıllar sonra aöf e girdim.. 2 çocukla üni okuyorum.. bence şansını dene..

35 yaşta ne var genceciksin benim gibi bende okuyorum hala

Esin arkanda daha ne isterdin yap gitsin!:)

Süpersiniz harika bir karar vermişsiniz eşiniz de yanınızda ve size destek daha ne olsun . Sevindim adiniza:)

benim çevremde öyle çılgın çok, 2 mühendislik bitirip sadece hobi olsun diye hukuk okuyan var.. kuzenim 50 sine merdiven dayadı, iktisat-radyo tv- hukuk diye gitti.. işin özü heves çok önemli evet ama para da önemli.. yani 55 yaşında tıp okuyan tanıdığımda para bol mesela, ne kendisi ne ailesi sıkıntı çekmiyor o hobisini gerçekleştirirken.. ben 35 yaşındayım, bu yıl sınava gireceğim, çünkü psikoloji okumayı çok istiyorum ama kazanırsam açık öğretim sosyoloji okumak zorundayım çünkü işimi bırakamam.. eğer işiniz ara vermenize uygunsa kesinlikle hayalinizi gerçekleştirin..

Kesinlikle olur hemde çok güzel olur mis gibi mesleğinizde yukselirsiniz bile yeter ki kendinize inanın

okumanın yaşı yok, sadece sınıfınızda ergen arkadaşlarınız çok olabilir:)

uni'de masterimi yaparken siniflarimizda 40 yasinda insanda vardi, hamilede vardi, eminim cocuklularda varmistir.
neden olmasin. uni zaten full ders veren bir kurum degil. onemli olan tek sey; yeterince disiplinli misiniz? ve onumuzdeki birkac sene boyunca bircok ozgurlugunuzden feragat edeceksiniz, bunun farkinda misiniz?

esinizi kutluyorum ayrica, aman masallah! boyle erkeklerle gelin bize yaa! :))

Ben de galiba bu yıl sınava girip bi kendimi deniycem.. ama tıp konusunda bişeylerin kolay olucağını sanmıyorum çünkü iş evlilik ve okul hayatını tıp okurken birlikte yürütebileceğimi sanmıyorum özellikle iş mevzusu.. Ama 2. üniversite hep aklımda sanırım açıköğretim için lisans mezunları sınava girmeden de kayıt yaptırabiliyomuş isteren konuyu sen de bi araştır canım bi ara fotoğrafçılık bölümüne kaydolmayı düşünmüştüm o sırada edinmiştim bu bilgiyi de belki sınava girmen gerekmeyebilir

Harika bir karar..Kesinlikle yaşa bağlı değil eğitim..Gelebildiğiniz noktaya kadar mutlaka okuyun, kendinizi geliştirin..Eşinizin size destek olması bir o kadar da önemli...Başarılar dilerim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…