35,den sonra üniversite

Öncelikle seni tebrik ve taktir ettim, kendini çok geliştirmişsin kendi çabanla. Kendinle gurur duymalısın. Ben 28 dim ikinci üniversiteye başladığımda , çocuğum yoktu ama 3 tane part time işim vardı, haftada 50 saat çalışıyordum. Buna rağmen bitirebildim. Yine olsa yine yaparım. Sen de öyle, yeter ki iste. Şimdiden başarılar:)

niye olmasın
hangi bölüm istiyorsun?

evet onu düşündüm aslında ama eğer örgüne puanım yeterse şartlarımı zorlama durumu olabilir belki diye bir deneyeceğim.. şimdi gerçekten psikolojiyi kazanırsam ya derslerimi işe, ya işi derslere uydurur muyum bir bakacağım :) en olmadı zaten öyle bir hakkım var bildiğim kadarıyla direkt girerim.. büyük oynuyorum bakalım

Valla aynı yoldan ben de ilerlemeyi düşünıyorum canım sana da hep destek tam destek benden İnşallah hayallerimize kavuşuruz

olur tabi ki neden olmasın.

ailenize çok kızdım bu arada ne demek küçücük çocuğa çeyiz düzmek.

yaparsınız .

Valla aynı yoldan ben de ilerlemeyi düşünıyorum canım sana da hep destek tam destek benden İnşallah hayallerimize kavuşuruz

Insallah hepimiz kavusuruz, ulkenin okuyana cok ihtiyaci var gercekten buyuk destegiz birbirimize :) wolfrog bak cok var senden hic endise etme ayni yoldayiz :)

50 küsür yaşında okuyan da var. Yeter ki azmedin.

Geç kazanılan şey daha kıymetli oluyor. Eminim dört elle sarılırsınız eğitime.

Vakit bulmak için tek ihtiyacınız olan şey, iyi bir planlama. Çocuklu evli olup aynı anda iki bölüm birden bitirebilen birini tanımıştım. İnanılmaz planlı ve programlıydı. Kpss ye de hazırlanarak çok güzel puan almıştı.

ne istediğinize bağlı. mesela tıp isterseniz zor, mühendislik gibi bölümler olur.
ha bir de çocuğun bakım sorunu yoksa kesin olur.
mesela ben de mühendislik okumak istiyorum. kazanabileceğime de eminim . ama işyerim asla gündüz öğretimine izin vermez. gece de oğluşumun bana ihtiyacı var. eşim nöbetli çalışıyor o yüzden erteliyorum. ha ben hayal etmiyorum ama kadromdan dolayı mühendis olursam maaşım çok fark edecek derecem fark edecek falan. yani hayat şartların müsaitse neden olmasın

Gurur duydum sizinle

Sabahları tv de Üstün Dökmen hocayı dinliyorum
Bu sabah dedi ki ; Mimar Sinan 40 yaşında yeni bir mesleğe atılmış.
40 yaşında çırak oldum , 70 de kalfa , 90 da usta oldum demiş
Biz 40 yaşında artık emeklilik hayallari kuruyoruz.
Düşündüm ; çok haklı
Olur , neden olmasın
Okuyun, başarırsınız siz

Olur hem de çok güzel olur..
Eşim ikinci üniversiteyi biz evliyken cocuklarimiz varken bitirdi..
Insallah hersey gönlünüzce olsun..

Çok da güzel olur. Derslerde görüyordum öyle 40 üstü 50 üstü daha yaşlısını bile. Siz daha çok gençsiniz ve ne güzel meslek edinmişsiniz. Bölümü okuyup meslekle pekiştirmek ve bu şekilde daha iyi yerlere gelmek çok güzel fikir. Hatta siz mezun olunca çok da iyi iş bulursunuz sonuçta tecrübeniz var.

35 den sonra okumak 20 li yaslarda okumaktan daha kolay diye düşünüyorum çünkü aklin bir karış havada olmaz
Bebekle yapabilirmisin onu bilemiyorum

Okumanızı canı gönülden diliyorum.
Azminize hayran kaldım imkanlarınız dahilinde kendinizi geliştirmişsiniz, meslek sahibi olmuşsunuz tebrik ederim.
Herşey gönlünüzce olsun

Zaten mesleğiniz var yani meslek edinmek için okumak zorunda değilsiniz çünkü öyle olsaydı bu yaştan sonra evet zor derdim, malum, işverenler 35 yaş üstü çalışan istemiyorlar. Ama siz mesleğinizde daha çok ilerleyebilmek adına kesinlikle okumalısınız. Yeni bir meslek de edinilebilir tabi, öğrenmenin yaşı yok da işte malum toplum ekonomisi ya çok genç ya da tecrübeli çalışan istiyor yoksa yaşla hiç alakası yok üniversitenin.

Kusura bakmayın işlerim yoğunlaştı bakamadım ama tam 8 sayfa olmuş yaaa çok teşekkür ederim hepinize

Sen akilli kadinsin yaparsin diyorum ben.

Yaaa deme öyleee

Mutlaka paylaşacağım

Onu tam olarak ben de bilmiyoru. Çok uzağım aslında bu konulara...

olur tabiki sizin yaşınıza çok kişi var benim bölümde.Eşinizde çok iyi bir insanmış sizin adınıza sevindim

İyidir ya. Süperdir hatta

kesinlikle yapın
hangi bölümü istiyorsunuz ?

Grafik inşallah

Bence asil kiz cocuklari okumali.. erkek her iste calisabilir ama kadin oyle mi?
Tabii cocuk kendiside istemeli bunu..

Kendi cabanla bi meslek edindigine gore yapabilirsin.. azmin elinden bisey kurtulmaz..motivasyon cok onemli..

Evet. Sadece ders çalışmam değil kendimi motive de etmem lazım.

Başvurdum ve cv me bile bakılmadan geri çevrildim. Yaptığım işlere bi baksalardı fikirleri kesin değişirdi.

4 yıllık düşünüyorum ama düşünmekle olmuyor. Az vaktim var çalışmak için.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler

Hiç durmayın yürüyün diyorum
Azminiz var eş desteği de var Wolfrog siz bu işi kotarırsınız

Yaaa öyle mi diyosun

Kalkışıcam ya. En azından şimdiye kadar hiç sınava girmemiştim. Beceremezsem bile denemedim demem.

5 + 4 ü toplamak için bile hesap makinesi açan biriyim. Off modum düştü

Bana nedense yaparsınız gibi geldi. Basarilar dilerim.

İnşallah ya...

O konuda hakkım helal değil. Kimse kusura bakmasın da.

Olur. Çok da yakışır. Kendi bölümünüzde zaten işin uygulamasınız zaten iyi bilen biri olarak okursanız acayip havalı bile olur diyorum hatta.

Şimdiden hayırlı olsun

Değil mi, bir çok şeyi zaten biliyorum ehe ehe...

Özel kurslardan sertifika alabilirsin.

Çoook var. O sertifikalara pek değer vermiyorlar maalesef.

Bence siz yaparsınız.. Eşinize de helal olsun diyorum adam gibi adammış.. Burda bunca kötü şey okuduktan sonra size verdiği destek beni çok duygulandırdı gözlerim doldu..

O benim hayattaki en büyük şansım.

35 yaşta ne var genceciksin benim gibi bende okuyorum hala

Daha genceciğiz evedddd

Yalnız şu var ben baya baya küçük gösteriyorum eşim diyor ki kimse anlamaz senin büyük olduğunu. Oradan accık yırtıyorum.

Özgür yaşadığım yeter. Hiç sorun değil. Yeter ki kazanabileyim.
Eşim yurdum erkeklerine tepki olarak doğmuş bence.

niye olmasın
hangi bölüm istiyorsun?

Grafik

Insallah hepimiz kavusuruz, ulkenin okuyana cok ihtiyaci var gercekten buyuk destegiz birbirimize :) wolfrog bak cok var senden hic endise etme ayni yoldayiz :)

Yaaaa hadi inşallah...

35 den sonra okumak 20 li yaslarda okumaktan daha kolay diye düşünüyorum çünkü aklin bir karış havada olmaz
Bebekle yapabilirmisin onu bilemiyorum

Bi iki kişiden daha duydum bunu.

Mesleğiniz olmasa fazla idealist bulabilirdim ama mesleğiniz varmış ve daha iyisi için tek ihtiyaç diplomaysa hemen başlayın derim ünvye

Arkadaşım 38 yaşında uni ye başladı..
42 yaşında mezun oldu..
Olur çok da güzel olur..
Size iyi gelecek o kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…