35 den sonraki yaslarda anne olunmaz mi

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
Ben bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var

Yok elbette. Ne alaka ? Annem 34 yaşında evlenmiş ben 35' de doğmuşum. Ben şu an 36' yım çocuğum henüz yok. Artık tıp çok ilerledi bakın Demet Akalın 43 yaşında anne oldu kızı da gayet sağlıklı. Takılmayın böyle şeylere bu sizin doğurganlığınızla ilgili, 20'li yaşlarda olup bir sürü tüp bebek tedavisi gören kadın var forumda. Yaşla çok da ilgili değil yani.

Neden olmasın hem 35 yasından sonra anne olanlarda var kim ne derse desin takma sizene de cık fazla takma hayırlısı olsun

Ne sacma bi konuşma yapmış o arkadaşınız
Tabikide anne olursunuz
Daha dün aksam haberlerde 62 yaşındaki bi fransız kadın anne olmuş

Yani o da çok saçma ama. Nasıl yetişecek çocuğa nasıl yetecek ?

İkinci çoçuğumu bende 36 da yapıcam inşallah.
Dönüp bakınca ben 20 ki yaşlarda anne olamazdım ya büyük sorumluluk.Zaten eskisi gibi de değil.Okul bitir iş bul kariyer yap derken 30 u buluyor yaş evlenmek için.
Evlenmek çoluk çocuk yapmak için 30 lu yaşlar ideal yani.Onun bunun ne dediği çokta fifi

Geçen aylarda Hindistan'da bi kadın 70 kusurlerde anne oldu. Büyük sacmalamıs arkadaşın.

Cok sacmalamis, ne alaka bhnun yasla alakası falan yok, gayet te güzel evlenirsin de çocuğunda olur. Millet ikincisini yapıyor o yasta yada 40 larda bazen ve demiyor gec oldu diye. Hayırlısı olsun takmayın böyle boş insanları.

İnanın 20 yasındada evlenseniz sahsen benım gibi sebepsız ınfertılıte sebebı ılede 30 lu yaslarA kalabılıyor anne olmanız.
Yanı işin özü kısmet nasıp.. bılınçli bır yasta evlilik cok daha keyıflı oluyor. Anne olmakta oyledır bence daha mantıklı yaklasımlara sahıp olabılıyorsunuz

Tıka kulaklarını Fountain ....

Evlilik her yaşta olabilir ... çocukta doğurganlığın devam edene dek .

38 e ramak kaldı ... Bu aralar 2. çocuk olsa güzel olur diyorum . Düşün daha diyorum , düşünüceğiz... karar vereceğiz ... bekleyeceğiz bir de ... Oldum mu sana 40 ....nasipse o da.

Acelimiz yok... geç kalma endişemizde . Kaldı ki ben 12 yıla girdim evliliğimde .

Ne aman yaşım geçti diye evlen ... ne evlen hadi diyenlere kulak as .

O arkadaşınla da çok samimi olma derim ben . Fazla dengesiz .

Dünyanın en yaşlı annesine bi bak Google'dan
40 indan sonra anne olmaya çabalayanlar topigini bir takip et derim

Yalnız şöyle bir şey var arkadaşlar. İkinci çocuklarda yaş risk olmuyor zaten, kayınvalidem de eşimi kırk küsür yaşında doğurmuş ama ilk çocuklarda ileri yaş düşük bir risk oluşturabiliyor. Ama dediğim gibi bu doğurganlığınızla ilgili, 20'lerinde olup çocuğu olmayan kadın kalmazdı herşey sadece yaşa baksaydı.

35 yaşındayım. 2. Çocuğu düşünüyorum. Gayette evlenir çocuk sahibi olursun 40 a kadar yolu var diyorum ben çocuk için. Arkadasim 37 yasinda anne oldu kendi annesinin de yillarca cocugu olmamış, olan ölmüş annesi onu 40 küsür yaşında doğurmuş. Eskiden bile oluyormuş. Mesela 8-10 çocuklu aileler son doğan cocuk 40 yaşını bulmuş dikkat et. Bence ver cevaplarını. Babaannesi olacaksın ne demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…