35 den sonraki yaslarda anne olunmaz mi

Terbiyesiz, haddini fazlaca asmis.
Kalp kirmayi marifet saniyor bazilari.

Kendisi evlenmis basino goge erdirmis mi?

Ayy diyemedin mi en azından senin gibi babaanne suratlı değilim diye.
Ne çok ağız ishali insan var ya.

Canim desem hakkaten yeriydi..Ama ben o modda biri değilim.Keşke burada yorumlar yazan insanlarla hayatım biryerde kesizse diyorum bazen

İşte ben tam olarak böyle düşünüyorum evlilik yapilmali bir görev çocuk da yapmali yapamayinca eksik oluyorum..Etrafımı istemedigim tarz insanlar sarmış işyeri vs gormedim kurtulamıyorum hep bana denk geliyorlar.

Evlenmek için evlenemezdim hiç pisman olmadim ayriliklarima..

Yaşla doğrudan alakalı değil gerçekten. Daha 20 lerde sorun yasayanlar da var, 40 ında doğuran da.

İkinci çocukta da sorun olabiliyor. Benim oğlum evliligimin ilk ayinda oldu. Simdi ikinciyi istiyorum olmuyor malesef.

Ama şu var ki kadinda yaş ÖNEmsiz değil. 35 ten sonra çocuk için en azından biraz acele etmek lazım. Yumurtalarımiz da bizimle beraber yaslaniyor cunku.

Nasipte varsa çocuğun oluyor, yoksa istersen 16 yaşında evlen, yine olmuyor. Çocuğu veren Allah tir sonuçta. Canın sıkma ama doktora butün tahlillerini, kontrollerini yaptır bence.

Çok empati kurabilen sezgileri kuvvetli biriyim resmen sinir etmek için dedi ki bu tarz insanlar o kadar çok ki yada iftardan bana tutturuyor denk geliyorlar isyerinde vs
Takma öyleyse ne dediğini ya Ona mi kalmış senin derdin. Sen mutlu olmana bak inş çocukların da olur.

Olunur tabiki. Kaldı ki anne olmak zorunda da değilsiniz. Kime ne bundan?

Abimin eşi ilk çocuğunu 40 yaşinda doğurdu... Nasip bu işler...

Genellikle size karşı kıskançlığı olan kendini sizinle yatıştıran içten içe açığınızı kollayan "ben ondan daha iyi olayım" kafasındaki tipler bu tarz konuşmalarda hemen fırsat yakalamış gibi kötü hissedeceğiniz şeyler söylerler.
benimde yaptığım oluyor ama sadece gerçekten başkalarına bunu yapan kötü kalpli hin ve çıkarcı tiplere yapıyorum. Ama asla bu tarz bi konuda yapmam bu bambaika birşey bir kadını annelik konusunda korkutmak ş...sizce olmuş.
Haddini bildirseydiniz keşke

Herkesin doğacaği ve öleceği gün belli imiş. Ancak insanlar bunun şeklini belirleyebilirmis kader dedikleri olay.
Yaşınız bence anne olmak için gayet müsait. Her kes 20ssinde başlıyor ve belli aralıklarla doğum yapıyor. Nerdeyse çoğu kişi son çocuğunu 40a yakın yaşta yapıyor sevmelik olarak.
Siz gayet genç bir bayansiniz o lafı söyleyen halt etmiş.
Her bayan istese her an evlenir ama seçici olmak önemli.
Dan diye evlenip çocuk yapmak marifet deği,önemli olan mutlu bir yuva ve yuvada mutlu çocuklar yetistirmek. Size öyle diyene çok cahilsin keşke ölsen deyip guluverin.
Bu insanlar ne kadar tuhaf. ..Şimdi bana kesin buda bu yaşta evlenmiş diyeceklerdir 23 yaşında evlendim . Seçici davrandım Allah içime sineni ozaman çıkardı karşıma içime sinmeseydi 50de bile evlenebilirdim önemli olan adamın icime sinmesi sonuçta çocuğun babası olacak büyük sorumluluk.

olunur neden olunmasın ki

Annem beni 35; kardeşimi 42 yaşında doğurmuş, hem de hemen. Ben de 30 dan sonra iki çocuk sahibi oldum , ilk aydan hem de. Ama 20 yaşında olup da hamile kalamayan da var, doğurganlıkla ilgili.

Arkadaşınızda 'ağzı olan konuşuyor' sendromu varmış, sizin doğurganlığınızın ona ne artısı ya da eksisi varmış ki? Her boş boş konuşanın lafını dert etmeyin kendinize, çok değerli fikirlerinin umursanmadığını görmek onun için yeterli olacaktır. Siz önemsedikçe önemli şeyler söylediklerini düşünecekler. Gereksiz konuştuklarını hissettirirseniz, azalarak biter, prim vermeyin. Sosyal çevrenizde de bu tarz yapamazsın edemezsin senden geçti insanlarını da bulundurmayın.

Ben şuan 41yaşındayım ve Allah kısmet ederse 4cocugi istiyoruz arkadaşın yanlış düşünmüş

Bende varım
36 yasimda evlendim esimde 43 yaşındaydı
Şimdi 39 yaşındayım. 2.5 ay önce 9 haftalık bebeğim in kalbi durdu. Doktorum yasimin ileri olmasından dolayı genetik test istedi. Yaptırdık sonuçlarıni bekliyoruz . Ondan sonra bebek çalışmalarına başlıca nasipse
Hayırlısı eğer bir bebeğimiz olmazsa da dünyanın sonu değil. Yaradan böyle nasip etmiş dicez. Şimdilik bu kadar. Ayrica benim ve eşimin ailesinde de çocuklari olmayan aileler var. Kısmet her şey . Hayırlısı olsun hakkında arkadaşım. İyi günler

üfff böyle saçma sapan insanların gazına gelip yanlış evlilikler yapıyorsunuz . 35 gayet yerinde bir yaş anne olmak için . eğer bir sorunun yoksa çocuğun olur tabi .millet 40 dan sonra doğuruyor tak diye .kimiside 20yaşında evleniyor uzun süre tedavi tüp bebek vs deniyor . yani biraz şans işi .

Paravatsiz insanlarda var malesef, bu isler nasip kısmet meselesi. 35 den sonra evlenip anne olan bir sürü insan var yani niye olmasın ki

Sen anne olmayı istiyorsan bakmayıda becerebilirsin canım Rabbim hayatına girecek eşini hayırlını eylesin amin

40tan sonra anne olmak kuzen evliliginden anne olmak ile ayni riskte.
Ben sonrasini da dusunerek 45 sonrasini etik bulmuyorum. Bebek evlatlik almayi da. Tabii ben bi otorite degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…