Ayy diyemedin mi en azından senin gibi babaanne suratlı değilim diye.
Ne çok ağız ishali insan var ya.
Çüş derdim ben olsam cevap olarak. Ne münasebet ya. Ne demek bu yaştan sonra evlilik mi olur? Görev mi bu, iş mi nedir yani? Sevdiğin insanla ortak hayat kurmanın yaşı mı varmış? Çocuk da kısmet. İlk çocuğunu 38inde doğuran tanıdığım var. Babaanne de sensin deyin ona.
Yaşla doğrudan alakalı değil gerçekten. Daha 20 lerde sorun yasayanlar da var, 40 ında doğuran da.Yalnız şöyle bir şey var arkadaşlar. İkinci çocuklarda yaş risk olmuyor zaten, kayınvalidem de eşimi kırk küsür yaşında doğurmuş ama ilk çocuklarda ileri yaş düşük bir risk oluşturabiliyor. Ama dediğim gibi bu doğurganlığınızla ilgili, 20'lerinde olup çocuğu olmayan kadın kalmazdı herşey sadece yaşa baksaydı.
Takma öyleyse ne dediğini ya Ona mi kalmış senin derdin. Sen mutlu olmana bak inş çocukların da olur.Çok empati kurabilen sezgileri kuvvetli biriyim resmen sinir etmek için dedi ki bu tarz insanlar o kadar çok ki yada iftardan bana tutturuyor denk geliyorlar isyerinde vs
olunur neden olunmasın kiBen bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var
Ben şuan 41yaşındayım ve Allah kısmet ederse 4cocugi istiyoruz arkadaşın yanlış düşünmüşBen bekarim 34 yaşıma girdim evli değilim bu işler nasip her işim geç olur dogru adami buldum ama henüz ciddi adımlar atılmadı.
Sorum bu değil zoruma giden bir cümle işyerinde biri bana bu yastan sonra evlilik mi olur çocuğun olmaz nerdeyse babaanne olcaksin su lafları kayde alir gibi davranmadim ama kafama takmisim demek ki yazmak istedim..
İnsan 35 den sonra evlenemez anne olamaz diye bir kaide mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?